joi, 11 ianuarie 2018

Tehnici Avansate ale lucrului cu Flacăra Violet

Saint Germain și Flacăra Violet a Transmutării și Conectivității prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Cred că majoritatea dintre noi au auzit de Flacăra Violet și au și lucrat cu ea, i-au cerut ajutorul și l-au și primit, au aflat că Flacăra Violet a trecut printr-o actualizare foarte importantă anul trecut, în 2017, și acum aria ei de acțiune este mult lărgită, deoarece aspecte mai înalt vibraționale ale Flăcării Violet au fost întrupate de aceasta.

Flacăra Violet, asistată de Saint Germain, și-a integrat Sinele Etern și poate astfel să inițieze aceiași integrare și în ființa noastră, dacă dorim, cerem acest lucru și lucrăm cu noi înșine pentru a și dobândi această integrare a Sinelui nostru Etern, pentru că oricât de multe informații, tehnici, practici ne sunt puse la dispoziție, ele nu funcționează și nu au nici un efect fără ca noi să lucrăm la modul serios cu ele, să le integrăm, să devină parte din noi și din viața noastră cea de toate zilele.

Lumea, pe care noi o numim spirituală și o știm a face parte din planurile interioare, ne pune la dispoziție atât de multe informații, ne oferă atât de mult ajutor și susținere, ne înconjoară cu atât de multă iubire și ne ia de multe ori de mână pentru a ne conduce, a ne ghida către noi înșine, pentru a ne fi alături pe Calea pe care noi am ales să mergem și pentru asta le sunt profund recunoscătoare.

În acest Atelier veți primi informații noi despre

-        cum să folosiți Flacăra Violet, Flacăra Violet actualizată
-        cum să vă creșteți senzitivitatea și abilitățile spirituale folosind Flacăra Violet
-     cum să vă vindecați corpul fizic aducând vitalitate corpului vostru fizic folosind Flacăra Violet
-        cum să vă invitați mintea subconștientă să se predea pe deplin Flăcării Violet
-        cum să vă fuzionați sufletul cu Flacăra Violet
-        cum să oferiți Flacăra Violet extensiilor sufletului vostru
-        cum să integrați în voi Conștiința Christică cu Flacăra Violet
-        cum să vă curățați și să vă purificați Masculinul Divin și Femininul Divin și să le dați voie să fuzioneze în Flacăra Violet pentru a se uni
-    cum să vă curățați conexiunile și acceptarea scopului și misiunii de a fi în serviciu/de ajutor pe Pământ

Veți fi tot timpul asistați de către Maestrul Saint Germain, Flacăra Violet, Sinele/Sufletul vostru care va avea grijă să primiți tot ceea ce aveți nevoie în acest moment pentru a putea merge mai departe pe Calea voastră atât cât este potrivit pentru fiecare dintre voi.

Ceea ce primiți, energetic vorbind, nu se limitează numai la acest Atelier, la audierea lui, ci va avea efect și se va derula pe parcursul mai multor zile, de cele mai multe ori în timpul somnului până la ancorarea a ceea ce voi CEREȚI să fie împlinit. Folosiți cu atenție și înțelepciune toate informațiile și practicile care vă sunt oferite în acest Atelier fără a pierde din vedere binele cel mai înalt al tuturor ființelor, precum și respectarea liberului lor arbitru.

Pentru a putea achiziționa acest Atelier de o reală valoare prin ceea ce ne aduce, dați click pe fotografia din partea stângă sus și veți fi direcționați pe platforma de unde o puteți achiziționa. În cazul în care din anumite motive nu puteți sau nu doriți să folosiți platforma, dar doriți să intrați în posesia acestui Atelier, vă rugăm, Nora și cu mine, să ne contactați.

Noi, Nora și cu mine, suntem extrem de fericite să vă putem aduce, să vă facem accesibile aceste informații, tehnici, practici a căror valoare am putut-o experimenta noi înșine pe parcursul traducerii și înregistrării acestui minunat atelier.

Cu iubire, onorare și recunoștință,

Nora Trifan și Monica Poka

Munay!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.