miercuri, 17 ianuarie 2018

Întotdeauna Există o Alegere


Pământul prin Pamela

Dragi, dragi copii ai Pământului,
Vă vorbesc din adâncul de sub picioarele voastre; eu sunt vocea Pământului. Odihniți-vă în mine și dați-vă voie să vă relaxați. Dați-i voie tensiunii să iasă din toți mușchii voștri care sunt de mult prea multe ori înțepeniți și tensionați. O mai mare atenție trebuie acordată mușchilor umerilor și gâtului vostru. Relaxați-i și presupuneți că ei vor să se relaxeze și că tot ceea ce este nevoie să faceți este să curgeți cu dorința naturală a corpului de a fi în repaus.

Simțiți-vă mușchii faciali din jurul ochilor și gurii voastre și eliberați tensiunea care s-a adunat acolo. Alăturați-vă mie și scufundați-vă mai adânc în corpul vostru. Simțiți cum o curgere benefică de liniște și blândețe își face apariția în pântecele vostru. Acum scufundați-vă și mai profund în coccisul, în șoldurile și coapsele voastre și deveniți conștienți de genunchii voștri.

Centrați-vă conștientizarea în genunchii voștri. Ce simțiți acolo? Adeseori în genunchi este stocată multă cunoaștere. Puteți simți energia curgând în genunchii voștri? Poate că există o diferență între genunchiul stâng și cel drept. Uitați-vă la ei cu o combinație de interes și respect. Este un genunchi mai rece decât celălalt? Are nevoie vreun genunchi de mai multă căldură? Admiteți faptul că genunchiul știe ce este bine pentru el. Nu trebuie să creați căldura care este necesară, ea se află deja în corpul vostru; pur și simplu dați-i voie să curgă.

Simțiți ce reprezintă răceala în genunchii sau genunchiul vostru; ce tip de energie se află acolo? Dacă un genunchi este rece, acolo există o tensiune care împiedică curgerea naturală a căldurii în corpul vostru, iar acest lucru poate avea un impact asupra părții inferioare a picioarelor voastre, asupra labei piciorului vostru, asupra împământării voastre în general. Aruncați o privire la ceea ce s-ar putea să vă deranjeze acolo. S-ar putea să vedeți o figură care exprimă o anumită emoție, așa că uitați-vă mai îndeaproape. Sau poate vedeți un simbol a ceea ce vă îngrădește acolo. Uitați-vă la genunchi într-un mod calm, impersonal.

Acesta sunteți voi, corpul vostru, așa că nu vă temeți să treceți prin acest proces. Să știți că voi dețineți în mod natural o puternică energie de vindecare, așa că atunci când vedeți o parte a voastră care se simte tensionată sau reținută, sau care se simte nedemnă să fie inclusă, acea parte se schimbă. Cu atenția voastră și cu puterea luminii cosmice, voi încălziți această parte. De asemenea, și prin mine, Pământul însăși care trăiește în corpul vostru, există o curgere naturală a vindecării. Așa că vă este disponibilă ameliorare și vindecare din partea amândurora.

Voi stați de partea binelui, așa că sunteți mai puternici decât răul. Răul este ceea ce voi permiteți să fie lipsit de lumină, de căldură, de iubire, de bucurie. Răul este ceva ce voi vă faceți vouă înșivă pentru că credeți că nu meritați binele. Credeți că ar trebui să ”stați în frig” pentru că nu sunteți demni și suficient de buni pentru a fi incluși. Cum ați ajuns la această concluzie? Aceasta nu este o descoperire a Pământului, iar sufletul vostru cosmic nu a emis această judecată despre voi.

Voi, ca ființă umană, stați între două forțe – Pământul și sufletul vostru – dar puteți fi îngropați sub ideile și judecățile negative ale lumii umane care vă înconjoară. Și dacă vă simțiți neînsemnați din cauza acestor judecăți sociale, și vă faceți neînsemnați, atunci aveți o rezistență mică împotriva fluxului de energie negativă. Frigul vă pătrunde și vă simțiți chiar și mai neînsemnați și neputincioși. Problema – pentru mine Pământul și forțele cosmice care vor să vă ajute – este că noi nu vă vom forța niciodată să vă deschideți nouă. Ca ființă umană, voi aveți liber arbitru, posibilitatea de a alege, și în asta se află sursa întregii creșteri și evoluții: că voi puteți alege.

Noi suntem mereu alături de voi. Sufletul vostru vă bate în mod constant la ușă; vrea să vină la voi, nu vrea nimic altceva decât să curgă prin voi și acolo se află sursa de fericire a sufletului vostru. Și energia mea vă este disponibilă. Eu vreau să vă hrănesc, să vă văd crescând și prosperând. Asta este ceea ce mă face fericită și întreagă și în asta stă împlinirea mea: să vă ofer rădăcinile de care aveți nevoie aici ca îngeri de lumină pe Pământ. Dar noi nu putem face nimic dacă voi refuzați ceea ce vă este disponibil și în asta stă puterea voastră: capacitatea voastră de a alege. 

Aceste resurse nu vă sunt disponibile dacă nu faceți o alegere sau dacă credeți că nu puteți alege și aceasta este cea mai mare problemă care există în a fi uman. Ați putea crede că sufletul vostru, sau sinele vostru mai înalt, are controlul asupra vieții voastre, sau ați putea gândi într-un mod mai tradițional că Dumnezeu deține controlul asupra vieții voastre, dar nu acesta este adevărul. Voi dețineți controlul asupra vieții voastre! Numai voi puteți decide să vă întoarceți la propria voastră măreție ca suflet și la puterea hrănitoare a naturii din jurul vostru. Voi aveți acea putere asupra voastră; voi puteți alege întotdeauna.

Simțiți cât de deschiși sunteți acum pentru lumina sufletului vostru și puterile mele hrănitoare, Pământul. Focalizați-vă mai întâi pe mine. Coborâți cu conștientizarea voastră de la genunchi prin partea inferioară a picioarelor până în tălpile voastre și simțiți-vă centrii de energie sau chakrele în tălpile ambelor picioare. Vă puteți imagina că vedeți ceva care se rotește în tălpile voastre sau  poate vedeți o culoare sau o formă. Afundați-vă adânc în tălpile voastre. Le simțiți că vă sunt alături? Este cumva un picior mai puternic înrădăcinat decât celălalt? Întrebați-vă picioarele ”Îmi dau voie să fiu purtat/ă de Pământ? Am încredere în Pământ? Cred că sunt forțe ale Pământului care doresc să-mi ofere o susținere continuă și să mă ducă acolo unde este nevoie să fiu?”

Pentru a simplifica, imaginați-vă că în chakrele din ambele tălpi se află o ușiță care poate fi larg deschisă, sau închisă, sau undeva între ele. Uitați-vă în mijlocul tălpii stângi pentru a vedea cât de deschisă este ușița care lasă ca energia hrănitoare a Pământului să intre, cât de deschisă este ca voi să primiți acea energie. Acum uitați-vă în mijlocul tălpii voastre drepte. Și acolo există o ușiță și vedeți cât de deschisă este și aceasta.

Uitându-vă la voi în acest fel, cu un ton de respect și descoperire, schimbați ceva în voi. Alegeți să fiți conștienți de cine sunteți și unde vă aflați. Alegeți lumina. Când intrați în curgerea întunericului, negativității, autocompătimirii, furiei sau anxietății, nu vă mai uitați la voi înșivă. Nu există nici un interes sau deschidere față de voi înșivă și sunteți propulsați din cauza închiderii obloanelor. Deschiderea lor din nou începe cu iubirea pentru voi înșivă și printr-o atenție echilibrată, imparțială și prin renunțarea la judecată.

În cele din urmă, puneți această întrebare ambelor tălpi: ”Ce mă ajută cel mai mult în viața mea de zi cu zi să las să intre cât mai multă energie a Pământului, mai multă susținere, încurajare și siguranță? Care sunt situațiile în care sunt cel mai mult hrănit/ă de forțele Pământului?” Simțiți adânc în voi că puteți alege, că în voi există opțiunea de a alege mai multă lumină și deschidere pentru voi înșivă.

Apoi urcați cu atenția către centrul inimii voastre. Urcați cu conștientizarea în acea zonă a pieptului și uitați-vă la acest centru, chakra inimii. Vedeți dacă în acest centru vă apare vreo imagine: o floare, o dansatoare, un copil – orice ar fi – și dați-i voie să apară. Lăsați simbolul să fie prezent în măsura în care sunteți deschiși energiilor iubitoare din cosmos, sufletului vostru și ghizilor voștri, la tot ce vrea să vină din acea dimensiune.

Puteți folosi o metodă simplă pentru a vedea în ce măsură vă oprește ceva imaginându-vă că în chakra inimii voastre apare o mână care este deschisă sau închisă sau între ele. Puteți vedea una sau două mâini, dar uitați-vă cum apar. Într-una din extreme este un pumn încleștat care este defensiv și care nu dorește, sau nu poate, să primească, iar la cealaltă extremă mâinile sunt deschise în totală acceptare și receptivitate. Simțiți un moment tensiunea din ambele mâini și încercați să le relaxați cât mai mult posibil. Simțiți literalmente acea relaxare în toată mâna până în vârful degetelor. 

Eliberați tot excesul de tensiune și primiți! Dați-i voie energiei sufletului vostru să curgă prin voi într-un mod natural – și va curge de la sine. Simțiți liniștea și pacea din acea energie și eliberați. Simțiți cum sunteți atinși și de sus și de jos de câmpurile de energie care sunt vindecătoare și fac parte în mod natural din voi. Aveți posibilitatea de a alege să vă acordați la aceste energii, din nou și din nou. Lăsați ca energiile pământești și cele cosmice să se unească și să fuzioneze. Ele își aparțin una alteia, sunt partenere. Lăsați-le să se unească în pântecele vostru.

În viața voastră de zi cu zi trebuie să faceți față influențelor care vă îndepărtează de puterea voastră, de libertatea voastră și de alegerea voastră. Acesta este motivul pentru care vă cerem să vă retrageți periodic de sub aceste influențe în voi înșivă și să vă restabiliți legăturile atât cu sufletul vostru cât și cu Pământul – este foarte benefic să faceți acest lucru. Nu vă distanțați de lume făcând acest lucru, vă reîncărcați și construiți o nouă lume. Această lume se află în afara conceptelor și modurilor de gândire existente. Dar o puteți face. Aveți puterea și autodeterminarea care sunt necesare pentru a merge pe o cale nouă și vreau să vă insuflu acest lucru.

Nu vrem nimic mai mult decât ca voi să înfloriți, așa că deschide-vă nouă, forțelor din jurul vostru, sufletului vostru, Pământului. Există în noi o forță și o cunoaștere care nu poate fi demonstrată în modul lumesc, rațional de a privi lucrurile. Dovada existenței acestor forțe este că voi le puteți simți în voi înșivă și prin acordarea voastră la ele, pentru a trăi în acord cu ele. Faptul că faceți acest lucru este dovada că sunt reale și eficiente. Alegeți și deveniți o ființă umană susținută de forțele Cerului și Pământului și prin aceasta o nouă cale, o cale a conștientizării de sine pentru omenire.

Vă mulțumesc că ați venit astăzi aici.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.