vineri, 26 ianuarie 2018

Sensul Vieții

Saint Germain prin Natalie Glasson

Eu, Saint Germain, trimit energia și lumina mea de o claritate și purificare violet și aurie ca să penetreze fiecare chakră a voastră. Vă rog să primiți lumina mea în ființa voastră dându-i voie fiecărei chakre să se armonizeze și unifice creând un frumos val și o actualizare a luminii în ființa voastră. Pe măsură ce claritatea și purificarea umple ființa voastră, emanând în toate direcțiile, dați-i voie propriei voastre clarități interioare să se trezească și să apară în conștientizarea voastră. Voi sunteți o ființă a clarității divine. Eu, Saint Germain, vă invit să recitați pentru voi înșivă, în timp ce experimentați lumina curgând prin ființa voastră ”Eu sunt claritatea divină în manifestare”. Atunci când simțiți că ați întrupat această afirmație, simțind și recunoscându-i înțelesul, stați apoi și pur și simplu observați tot ceea ce sunteți: prezența divină a clarității. Bucurați-vă de această senzație chiar dacă nu puteți înțelege sau explica experimentarea.

Pe măsură ce începem comunicarea noastră de astăzi, cu prezența trezită și recunoscută a clarității voastre interioare, noi discutăm un subiect profund care contează: sensul vieții. Numai în prezența clarității voastre interioare acest subiect poate începe să fie înțeles. Este important pentru mine să precizez că este vorba despre sensul vieții pe Pământ și a misiunilor sufletului.

Sensul vieții este personal pentru fiecare ființă de pe Pământ

Nu putem dicta altor ființe care este sensul, scopul sau valoarea vieții lor. Chiar și cu cea mai profundă conexiune cu Creatorul, acceptarea conștiinței Pământești și explorarea planului divin al Creatorului, tot nu reușim să înțelegem pe deplin scopul sufletului lor. Și nici măcar nu este pentru voi să încercați să faceți acest lucru. Prin conexiunea cu Creatorul, acceptarea conștiinței Pământești și explorarea planului divin al Creatorului, voi aveți capacitatea de a recunoaște sensul propriei voastre existențe pe Pământ. Prin urmare, putem recunoaște că este în ființa voastră faptul că explorarea voastră poate merge adânc, în timp ce compasiunea, acceptarea și iertarea voastră este solicitată de către ceilalți.

Descoperirea sensului vieții voastre înseamnă să vă simțiți adevărul interior

În funcție de modul în care vă înțelegeți pe voi înșivă și existența pe Pământ, acest lucru va influența nivelul sensului vieții cu care vă conectați. Există o versiune a sensului vieții voastre în corpul vostru emoțional, corpul mental, corpul fizic, corpul spiritual și suflet. Fiecare versiune va fi ușor diferită și va aduce împlinirea aspectului ființei voastre în care aceasta se află. Când un aspect al ființei voastre nu-și împlinește sensul sau scopul în existența voastră curentă, atunci în ființa și în experiențele voastre se poate manifesta lipsa de armonie și dezechilibrul. Fiecare versiune a sensului vieții voastre este ca o piesă de puzzle atunci când toate sunt implicate, activate și energizate, vă simțiți compleți în existența voastră pe Pământ, întregi și echilibrați la nivel spiritual și fizic.

Pentru a descoperi care este sensul vieții voastre, puteți începe prin a vă întreba, la rândul vostru, corpul emoțional, corpul mental, corpul fizic, corpul spiritual și sufletul: ”Care este scopul tău cel mai important în această existență? Ce vrei să depășești sau să vindeci și ce dorești să întrupezi pe deplin?” Acordându-vă timp să vă conectați cu aceste cinci aspecte ale ființei voastre, vă va da voie să construiți și să formați o imagine a clarității, a direcției și a încurajării în conștientizarea voastră care vă va ajuta să curgeți mai adânc în adevărul vostru. Pe măsură ce o imagine, o viziune mai largă, înțelegere sau cunoaștere se trezește în ființa voastră, veți înțelege planul divin pentru existența voastră. Acest fapt va iniția o mai mare înțelegere a modului în care puteți fi în serviciu, cum vă puteți vindeca pe voi înșivă, cum puteți experimenta împlinire și multe altele.

Faptul de a da drumul cererii ego-ului vostru pentru separare, frică și dramă, vă aduce într-un spațiu al păcii în ființa voastră

Când experimentați o mai mare prezență a păcii în ființa voastră, mai ales ego-ul vostru, atunci este cu mult mai ușor să recunoașteți prezența Creatorului în fiecare moment al existenței voastre. Pacea ego-ului este atinsă atunci când ego-ul nu mai este focalizat pe supraviețuire, ci este mai degrabă focalizat pe prezența împlinirii și a fericirii. Atunci când ego-ul vostru este focalizat pe supraviețuire, acest lucru vă influențează întreaga ființă și realitate într-un mod puternic, promovând experimentări ale provocării, durerii și suferinței. La fel precum gândirea negativă și distructivă și sentimentele de a fi nedemni, neiubiți și nemerituoși. Când experimentați percepțiile ego-ului și vă focalizați pe supraviețuire în fiecare zi, vă distrageți singuri de la adevăratul sens al vieții voastre. Prin urmare, focalizarea ego-ului pe supraviețuire devine sensul vieții voastre.

Puteți să apelați la energiile și la prezența mea, Saint Germain, pentru a vindeca și dizolva energiile fricii, separării și drama de care s-ar putea să vă agățați și să le întrupați, să mă invitați să vă realiniez ego-ul cu scopul său original de a vă susține în experimentarea deplină a sensului vieții voastre.

”Saint Germain, te chem să lucrezi cu mine în timpul stării mele de somn de acum încolo, până când prezența și serviciul tău nu mai sunt necesare. Te rog să împărtășești cu mine cea mai potrivită vindecare care să mă susțină în eliberarea oricăror energii de frică, separare și dramă. Susține-mă cu ușurință și perfecțiune în a face această schimbare energetică în ființa mea. Saint Germain, te invit ca în plus să dizolvi alinierea ego-ului meu cu orice aspecte negative ale supraviețuirii și să-mi realiniezi ego-ul cu mulțumirea, fericirea și să mă susții în cunoașterea, experimentarea și întruparea sensului vieții mele. Îți mulțumesc anticipat pentru munca pe care o faci cu mine.”

Această cerere trebuie să mi-o adresați o singură dată, iar eu voi începe procesul în timpul stării voastre de somn, continuând până când un mai mare înțeles al sensului vieții voastre se va manifesta în conștientizarea voastră.

Inspirația vă expansionează energia și vă ajută să accesați plenitudinea ființei voastre și a Creatorului

Când eu, Saint Germain, am trăit pe Pământ, mi-am dat seama că dacă mă încurajez pe mine însumi să fiu în mod continuu inspirat și să sortez experiențele, oamenii și locurile care mă inspirau, atunci eram în mod constant într-o stare energetică expansionată, capabil să mă conectez cu Creatorul la un nivel mai profund. Acest lucru m-a ajutat și m-a încurajat să-mi dau seama că inspirația și conștiința/energia mea expansionată erau proiectate din ființa mea. Apoi mi-am dat seama că sentimentele și trezirea inspirației erau Creatorul care-mi vorbea prin mine, o activare a energiei Creatorului din mine. Am început să caut inspirație din interiorul ființei mele, am găsit fiecare aspect al ființei mele, gânduri, emoții și manifestări, inspiratoare, explorându-le în profunzime. Mișcarea constantă a luminii, iubirii și conexiunea în ființa mea, au creat o profundă unime și unitate cu Creatorul care s-a născut în mine. Nașterea Creatorului în mine a fost cu mult mai mult decât orice altă experimentare a conexiunii cu Creatorul pe care am experimentat-o înainte. Mi-am descoperit sinele ca pe adevărata exprimare a Creatorului, simțindu-mă adoptând puterea de a inspira trezirea Creatorului în alții. Călătoria mea a continuat să se adâncească în profunzimile Creatorului din mine și astfel căile care s-au așternut în fața mea au devenit o exprimare a Creatorului, pline de claritate, direcție, pace și sens.

Invitați-mă să merg alături de voi și să vă îndrept atenția către ceea ce vă inspiră în interiorul și în jurul ființei voastre.


Cu o claritate iubitoare,

Saint Germain


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.