luni, 11 august 2014

Al Patrulea Mesaj de pe Antares - Răsărit pe Antares



Primit prin Suzanne Lie

Publicat în 20 Iulie 2014


12 Noiembrie 1995

Dragă Comandante Malteese
Am auzit chemarea ta și doresc să comunic cu tine. Ești aici pentru a vorbi cu mine?

CM:
Într-adevăr sunt aici pentru a vorbi cu tine despre un eveniment foarte puternic. După cum ai fost conștientă în meditația ta, ești invitată pe nava noastră. (Nu am fost conștientă de acea vizită atunci sau acum. Este interesant să privești înapoi în trecut pentru a vedea cât de mult acesta este ca și prezentul. Bănuiesc că asta înseamnă să ieși din timp??)

În mod normal noi vibrăm în dimensiunile a șasea și a șaptea, dar suntem capabili să ne asumăm o formă în cea de-a patra dimensiune pentru a ajuta Pământul. Cu toate acestea, eterurile 4D sunt foarte poluate cu gândurile, sentimentele și substanțele chimice a multor eoni de viață trei dimensională. Este serviciul nostru divin să ajutăm în purificarea acestei dimensiuni din jurul planetei voastre.

Mulți dintre locuitorii planetei voastre vor face trecerea în corpurile lor astrale care vibrează cu rezonanța lor patru dimensională. Ne pare rău să spunem că în cadrul vostru temporal, condițiile din cea de-a patra dimensiune nu sunt foarte mult îmbunătățite față de viața trei dimensională a Pământului vostru, deoarece întârziații de pe Orion lucrează împotriva noastră la fiecare pas.

Din fericire, ei nu sunt o amenințare pentru noi, deoarece și-au redus atât de mult densitatea încât nu se pot expansiona mai sus de a patra densitate. Prin urmare, noi ne putem ridica ușor vibrația noastră și a întregii nave dacă vreodată există vreun pericol de confruntare. Intenția noastră nu este să creăm o zonă de război în cea de-a patra dimensiune, așa cum au făcut mulți oameni de pe Pământ.

Noi nu vrem ca acest lucru să sune ca ceva negativ. De fapt, totul merge conform planului, și atât lumina cât și întunericul trec acum într-o frecvență mai înaltă. Din ce în ce mai mult, suntem capabili acum să comunicăm cu pământenii, unii oameni și unele animale, care sunt în măsură să împământeze mesajul nostru și să îl distribuie altora. Cei care sunt conștienți de prezența noastră servesc la coborârea și ancorarea energiei noastre în adevăratul corp al lui Lady Gaia. Vă mulțumim pentru serviciul vostru.   

Oamenii care devin tot mai conștienți de capacitatea lor de a-și transforma viețile și mediul înconjurător se pregătesc să vibreze la cea de-a patra densitate. Sperăm să-i ajutăm pe cei care sunt ACUM în măsură să ne audă prin expansionarea capacității lor mentale de a accepta în mod conștient informații care au amenințat cândva viziunea lor asupra lumii.
Malteese încheiat.

Februarie 1996

Dragă Comandante Malteese,
Ai venit astăzi în meditația mea. Este ceva ce vrei să-mi spui?

CM:
Da, noi am venit pe planeta voastră pentru a ajuta în acest timp de nevoie. Mulți Antarieni au ales să servească Pământul din cea de-a patra dimensiune deoarece noi nu putem tolera vibrația joasă a lumii voastre trei dimensională. Sperăm de asemenea să intrăm în contact cu cei care poartă vehiculele pământești și care au trăit încarnări în lumea noastră. Acordă-ți o clipă acum ca să-ți aduci aminte viața sau viețile de pe Antares, deoarece este important să-ți amintești asta în timpul vostru prezent.

Draga mea,
Eu sunt Illia Em, un Elohim Arcturian. Am venit în această meditație pentru că am putut simți că ai avut un moment de dificultate în amintirea vieții tale Antariene. Acest lucru, draga mea, se întâmplă pentru că tu nu te-ai împăcat încă cu războinicul din tine. A fost atât de multă violență în acea perioadă a ta, încât ai ajuns să asociezi războinicul cu cineva care este violent.

Acest lucru nu este adevărat. Războinicul este cineva care este capabil să țină un concept și/sau o datorie și să fie devotat acesteia chiar și în cele mai dificile situații. Mulți dintre voi ați fost acest tip de războinic în alte încarnări. Acum să ne întoarcem la Comandantul Malteese. El te va ghida în călătoria ta pe Antares.

Comandantul Malteese aici. Îți mulțumim dragă Elohim Illia Em.

Te vom lua acum într-o călătorie în cea mai profundă amintire a ta de pe vremea când erai pe Antares. Privește înaltele culmi de culoare gri și strălucitorul răsărit galben. Poți vedea strălucirea violet a Soarelui în timp ce acesta se ridică deasupra vârfurilor munților înalți și în mod treptat cuprinde forma ta meditativă în lumina sa. În realitatea pe care o vizualizezi acum ai fost un Shakamore, care este un Înalt Preot. 

Simte cum ești insensibilă la orice fel de vreme. Vremea este, desigur, destul de diferită în lumea noastră deoarece dimensiunea o face să fie așa, vremea fiind în primul rând reflectarea stării voastre de conștiință personale. Totuși, când devii un Shakamore nu mai creezi deloc vremea. Ești în mijlocul unei bule calme de pace și mulți doresc să-ți fie alături pentru a se bucura de pacea pe care o radiezi.

Tu ai doi ucenici care te salută în zorii zilei așa cum o fac în fiecare dimineață. Toți trei sunteți responsabili de menținerea Focului Peren viu. Acest Foc este ca și Focul Violet. Ai fost ”Păstrătorul Flăcării” în multe încarnări și pe multe planete și diferite vibrații. Simte acum cum voi trei sunteți răspunzători de această sarcină foarte importantă – sarcina de a ”păzi Flacăra.”

Acum există o altă flacără care trebuie păzită. Aceasta este Flacăra Adevărului. Adevărul este trimis în inimile și în mințile tuturor celor care sunt capabili să-l primească în acest ”moment”. Grupurile de trei vor fi din nou esențiale în transmiterea acestui Adevăr.

Ai răbdare pentru că Munca se va prezenta ea singură.

1 Martie 1996

Dragă Comandante Malteese,
Ți-am simțit prezența și mă întreb dacă dorești să-mi vorbești.

CM:
Da, avem un mesaj pentru tine. De această dată dorim să împărtășim cu tine scopul și motivul comunicărilor noastre. Suntem într-adevăr o vibrație mai înaltă a multelor voastre sine și în același timp suntem ceea ce voi ați putea privi ca pe o ”entitate separată.” Conștiința noastră este mult mai complexă decât și-ar putea măcar închipui mintea voastră trei dimensională.

Unul din scopurile comunicărilor noastre este să vă ajutăm să vă dechideți tot mai mult mintea căilor de gândire patru și cinci dimensionale. Vă putem ajuta în acest demers din cauza faptului că suntem pe același fir vibrator.

Un ”fir vibrator” este conștiința, energia și lumina care conectează forma voastră fizică trei dimensională cu Corpul nostru Astral patru dimensional și cu Corpul nostru de Lumină cinci dimensional, precum și cu Ființa noastră de Lumină șase dimensională și cu Suprasufletul nostru șapte dimensional.

Acest fir vibrator se extinde și în nivelele noastre dimensionale de la opt la zece Elohim Solar, precum și în al unsprezecelea și doisprezecelea nivel dimensional Elohim Stelar. Bineînțeles, în dimensiunea a șasea și mai departe, toate formele sunt efemere și ființele sunt învăluite în conștiința luminoasă multidimensională care călătorește prin toată realitatea.

Foarte multe fire vibratoare provin din Elohimul Solar (creator și protector a unui sistem solar) și chiar și mai multe fire vibratoare provin din Elohimul Stelar (creator și protector al unei galaxii). Elohimii sunt creatorii și deținătorii formei. Prin urmare, ei trimit Calitatea Divină a ”conștiinței îmbrăcate în formă” în lumile mai joase unde aceasta poate deveni materializată.

Când oamenii ”canalizează”, ei de fapt îl canalizează pe UNUL care este pe același fir vibrațional care vine de la Corpul lor de Lumină, Suprasufletul lor, Elohimul lor Solar și/sau Elohimul lor Stelar. Pot canaliza un membru al Regatului Angelic și/sau un Maestru Ascensionat cu care ei sunt conectați prin firul lor vibrator.

Toți aceia dintre voi care canalizează servesc alături de noi în forțele Consiliului Galactic și raportați Navei voastre sau stației voastre mai înalt dimensionale în timp ce forma voastră pământească doarme. Ne-ai vizitat noaptea trecută în Corpul tău de Lumină, acesta este motivul pentru care ai simțit chemarea noastră în această dimineață. Pentru că adeseori atunci când ne vizitezi îți porți Corpul de Lumină, vei începe să-ți amintești acea senzație în viața ta pământească.

Cu toate acestea, vă amintiți acest lucru mai ales atunci când mâncați. Corpul vostru de Lumină ingerează lumină și nu ingerează alimente. Partea voastră fizică crede că voi aveți nevoie să mâncați, dar componenta voastră mai înalt dimensională nu. Prin urmare există multe conflicte interioare legate de mâncat pe care voi nu le înțelegeți în prezent.

Partea din voi care se trezește la Corpul vostru de Lumină are mari dificultăți ingerând alimente trei dimensionale, dar sinele vostru fizic o cere încă. Voi sunteți pregătiți să acceptați mai puțină mâncare în corpul vostru astfel încât să puteți învăța să ingerați mai multă lumină și să activați o conexiune conștientă progresivă cu Corpul vostru de Lumină.

Această activare a Corpului vostru de Lumină permite corpului vostru astral patru dimensional și corpului vostru fizic trei dimensional să conecteze firul vostru vibrator la Gaia. Această conectare permite ca vibrația mediului vostru înconjurător trei dimensional să fie expansionată în cea de-a patra dimensiune. În cele din urmă, cea de-a patra va fi ridicată în cea de-a cincia dimensiune.

Pe măsură ce din ce în ce mai mulți lucrători în lumină își vor aduce contribuția prin conectarea firului lor vibrator la câmpul energetic al Pământului, acest lucru va ajuta foarte mult la transmutarea lui Gaia în Corpul Ei de Lumină planetar. Când vă aduceți aminte să vă fuzionați conștiința cu Gaia, voi o ajutați pe Ea și Ea vă ajută pe voi. Această formă de conectare personală și planetară va facilita foarte mult atât ascensiunea personală cât și cea planetară.

DESPRE ANTARES (de pe diverse site-uri de pe Internet)

Antares este o stea supergigantică roșie în Caleea Lactee și a șaisprezecea cea mai strălucitoarea stea de pe cer din timpul nopții. Uneori este considerată ca a cincisprezecea cea mai strălucitoare stea, în funcție de felul în care sunt socotite cele două componente luminoase ale sistemului stelar cvadruplu Capella. Antares este cea mai strălucitoare stea din constelația Scorpionului și adeseori este menționată ca ”inima scorpionului.” Scorpionul este una dintre puținele galaxii care arată ca omonimul ei.
Strălucitoarea stea roșie Antares marchează ”Inima Scorpionului”. Observați și cele două stele de la vârful Cozii Scorpionului. Ele sunt cunoscute drept ”Acul”. Antares este situată în jumătatea sudică a cerului Pământului. Așa că șansa voastră de a vedea această stea în fiecare noapte crește pe măsură ce mergeți mai departe spre sud pe globul Pământesc. În cazul în care ați călătorit în emisfera sudică – de la aproximativ 67 de grade latitudine sudică – ați putut descoperi că Antares este circumpolară, ceea ce înseamnă că niciodată nu apune și că este vizibilă în fiecare noapte a anului din regiunile sudice ale Pământului.

Antares se află la o distanță de 550 de ani lumină de Pământ și este cea mai strălucitoare stea din Constelația Scorpionului. Dacă Antares ar înlocui Soarele în sistemul nostru solar, orbita sa s-ar extinde dincolo de cea de-a patra planetă, Marte. Antares este un sistem de două stele format din supergigantica roșie Antares A și din mult mai mica dar mai fierbintea Antares B. Antares B este de zece ori mai masivă decât Soarele nostru și cam de 150 de ori mai luminoasă, dar din cauză că este depășită de către masiva Antares A ea nu poate fi văzută fără ajutorul unui telescop.

Antares este cam de 10.000 de ori mai strălucitoare decât Soarele. Stelele masive așa ca Antares își ard combustibilul extrem de repede. Astfel, ele există doar pentru câteva milioane de ani. La doar aproximativ 12 milioane de ani Antares se apropie deja de sfârșitul duratei sale de viață și este de așteptat să explodeze ca o supernovă în următorul milion de ani. Stelele cu o masă mai mică, așa cum este Soarele nostru, există în secvența lor principală pentru mai multe miliarde de ani.

Din cauza culorii sale roșiatice, anticii greci au asociat Antares cu planeta Marte. De fapt, numele Antares este grecesc și însemna ”rivalul lui Marte.” Împreună cu Aldebaran, Regulus și Fomalhaut, Antares formează grupul cunoscut sub numele de ”Stelele Regale ale Persiei”. La un moment dat aceste patru stele au marcat cele două Echinoxuri și cele două Solstiții.

Aldebaran a marcat punctul zero Berbec în 3044 Î.Hr
Antares a marcat punctul zero Balanță în 3052 Î.Hr
Fomalhaut a marcat punctul zero Capricorn în 2582 Î.Hr
Regulus a marcat punctul zero Rac în 2345 Î.Hr
Aceste patru stele au mai fost denumite și Caii și au apărut sub acest nume atât în faimosul Cei Patru Călăreți ai Apocalipsei (Apocalipsa 6) cât și în Cartea lui Zaharia (Caii Celor Patru Care de Luptă).

Unii spun că Antares a fost Steaua lui Antar și se referă la celebrul erou arab Antar sau Antarah. Aceasta se referă la Antara care reprezintă ”Inima Scorpionului”. Eroul Antara a trăit chiar înainte de perioada lui Muhammad; el a murit în anul 615 D.Hr la vârsta de 90 de ani și a fost eroul-luptător mulatru al unuia dintre Muallakatele de Aur. Fiul unei sclave africane și al unui șeic arab, Antara a fost cel mai curajos luptător al tuturor arabilor.

Ca și sclav umil el a fost impulsionat către măreție de iubirea sa pentru nobila sa verișoară Abla. El a avut șansa lui atunci când soarta războiului s-a întors împotriva tribului. Când inamicul s-a apropiat de tabăra lor, tatăl său l-a chemat la luptă. El a urmat chemarea și în curând s-a dovedit a fi cel mai viteaz luptător din Arabia.

Făcând acest lucru el și-a ținut familia în vechea regulă care prevedea că numai un om liber cu drepturi depline poate partcipa la luptă. Această regulă l-a eliberat de însemnul sclaviei și i-a dat dreptul să se căsătorească cu iubita lui. Antara a fost cunoscut și ca un mare poet, care a fost foarte onorat pe vremea sa, poeții find ca și prezentatorii de astăzi.

(Miturile sunt simbolice pentru viața noastră de zi cu zi. Steaua Antares și povestea de mai sus despre Antara, ne spun că ne putem elibera din ”sclavia” vieții 3D urmând apelul la ”lupta” pentru dreptul nostru de a avea o viață fericită. Odată terminată, putem trăi o viață de iubire și creativitate.)


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.