miercuri, 27 august 2014

Clarificare la Mesajul Arcturian din 14 August 2014



Mesaj primit prin Anna Merkaba

Aș dori să clarific ceva despre recentul meu Mesaj Arcturian legat de Recalibrarea Codului Inimii. După ce am stat de vorbă cu ei mai mult timp, ceea ce mi s-a spus este că inimile umane sunt direct conectate cu inima lui Gaia. Pentru ca Gaia să poată trece într-o nouă realitate și noi trebuie să trecem într-o altă realitate.

Există o anumită concepție greșită în această privință, cum că la Gaia nu i-ar păsa de noi, ceea ce nu este adevărat. Dacă oamenii, și voi vorbi despre oameni un moment, nu ar exista pe această planetă, nici Gaia nu ar exista. Există multe concepții greșite în această privință. Și bineînțeles că ceea ce am să spun nu o să vă pice bine unora dintre voi. Dar, această planetă și această galaxie, au fost proiectate în mod special pentru ca sufletele umane să experimenteze existența pe Pământ. Această planetă există pentru că oamenii există. Oamenii sunt cei care crează această matrice, oamenii sunt cei care susțin rețeaua acestei realități, matricea realității intactă.

Mulți vor spune ”Anna, ce vrei să spui? Ești nebună? Și atunci ce spui de toate celelalte planete?” La care eu vă spun acest lucru. Alte planete pot exista fără ca oamenii să existe, dar nu și cele care sunt în vecinătatea noastră. De ce? E simplu, gândurile noastre ne crează realitatea, acest lucru îl știm cu toții deja. Acest pământ există datorită gândurilor noastre. Dacă în mod colectiv am înceta să gândim că acest pământ există ... el va înceta să mai existe. Din această cauză puterea rugăciunilor funcționează atât de bine. Puterea Meditației. Când ne adunăm împreună și ne gândim cu intensitate la ceva, acel ceva se petrece. Doar prin gândurile noastre, lucrurile încep să se schimbe, și dacă noi ACȚIONĂM, atunci nimeni nu ne poate opri nici de la existență, nici de la dispariție.  

Noi am creat această matrice în scopul de a experimenta lumea celei de-a treia dimensiuni, acum a sosit timpul ca umanitatea să intre într-o altă parte a foarte lungii sale călătorii și acesta este motivul pentru care noi – lucrătorii în lumină – suntem aici. În scopul de a o muta pe Gaia și locuitorii săi într-o altă stare de a fi Lucrătorii în Lumină, Semințele Stelare, Îngerii, etc. au intrat în vehicule umane pentru a ajuta la această mutare.

Acesta este motivul pentru care voi toți sunteți aici să ajutați în procesul de Ascensiune în timp ce suntem literalmente în mutarea nu numai într-o altă dimensiune ci și în alt univers. În universul pe care noi îl creăm cu propriile noastre energii. În mesaj Arcturienii au arătat în mod clar că inimile noastre au fost în sfârșit recalibrate la pulsul pământului. Ceea ce în modul cel mai sigur înseamnă că timpul va curge în mod diferit, lucru pe care îl face deja. Sunt sigură că mulți dintre voi ați observat că modul în care vremea se comportă nu este în acord cu timpul și cu data la care noi toți continuăm să trăim.

Mult mai multe schimbări sunt păstrate pentru noi. Și toate sunt foarte interesante. Toate lucrurile despre care noi toți vorbim legate de modul în care universul este creat vor fi în cele din urmă admise pas cu pas de către comunitățile noastre științifice. Dacă urmărim știrile vom vedea că acest lucru se petrece deja. Una peste alta, intrăm în vremuri foarte interesante. Și sunt recunoscătoare fiecăruia dintre voi care este aici pe această planetă. Dacă voi nu ați fi aici, această planetă ar fi fost deja atât de distorsionată încât nu ar fi existat o altă alegere decât distrugerea ei. Așa că, vă mulțumesc foarte mult că sunteți aici.

Știu că uneori vremurile pot fi grele și că vă gândiți ”vreau ca doar să merg acasă odată”, dar nu aceasta este ideea. Ideea este să stați aici pe această planetă și să vă ECHILIBRAȚI SINELE VOSTRU MAI ÎNALT, SINELE ETERIC cu această realitate umană. Încă odată, am spus acest lucru de multe ori până acum și voi continua să-l spun. ECHILIBRUL este cheia. Și aceasta este cea mai dificilă și mai frumoasă stare de atins! Vă iubesc pe toți. Continuați să vă străluciți lumina. Sunteți fantastici! Puternici! Ființe minunate!

Aici aveți linkul la mesajul Arcturian în engleză și română în cazul în care l-ați pierdut.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.