duminică, 17 august 2014

Deplina eliberare a ”tiparului” durerii




Autor Karen Dover

Pentru mulți dintre voi ultimele câteva zile liniare au putut fi simțite ca ceva ce n-ați mai experimentat vreodată. Este de remarcat și de amintit că exact așa este Noul Pământ, NOU, și modul de experimentare a ceea ce este numit ”experiența de viață umană” evoluează și se schimbă și se expansionează. Constructul creat al vechiului pământ 3D în care voi v-ați născut s-a bazat pe TIPARUL DURERII, cu programele abandonului, trădării și suferinței care au rulat sistemul de operare care este tiparul durerii.

Când experimentați viața pe această planetă în constructul creat al vechiului pământ 3D, voi căutați în mod conștient sau inconștient puncte de referință în afara voastră. Aceste puncte de referință se află la nivelul minții umane conștiente aflate în stare de veghe și sunt disponibile tuturor. Acestea au fost frecvențele abandonului, trădării și durerii. Pentru a vă da un exemplu care să explice acest lucru mai departe, voi veți căuta automat să găsiți un punct de referință pentru experiența voastră de viață umană atunci când interacționați cu cei din jurul vostru. Acest lucru vă ajută să-i puneți într-un context, apoi mintea umană logică potrivește experiența cu punctul de referință. Haideți să luăm scenariul în care cineva iubit vă părăsește, veți căuta în mod inconștient în mintea voastră logică ”de ce”, iar mintea va găsi punctul de referință ”iubirea este sacrificiu, iubirea este durere”. Acest lucru va oferi apoi un context pe care voi îl veți accepta deoarece asta este ceea ce ați fost ÎNVĂȚAȚI. Rețineți că în exemplu eu am explicat ce face mintea logică, NU ceea ce inima știe, pentru că mintea umană logică este cea care este declanșată din nou și din nou în constructul creat al vechiului pământ 3D.

Aceste puncte de referință au fost CREATE pentru rasa umană, ele au făcut parte din constructul creat care a fost realitatea vechiului pământ 3D. Doar pentru că le-ați folosit întotdeauna la nivelul minții umane logice nu înseamnă că ele sunt ADEVĂRATE, pentru că într-adevăr ele nu sunt ADEVĂRATE și nu sunt susținute în frecvența realităților Noului Pământ și, prin urmare, au fost dizolvate.

Ce înseamnă acest lucru la nivelul minții umane conștiente aflate în stare de veghe este că atunci când aveți o experiență nu există nimic la care să o raportați, nici un context pe care mintea umană logică să-l poată accepta astfel încât voi puteți experimenta un sentiment de ”pierdere”, un sentiment de ”dezorientare” și ați putea experimenta o profundă confuzie și haos. Nu veți mai fi capabili ca doar să vă raportați ci acum veți EXPERIMENTA și aceasta este diferența. La urma urmei sunteți aici pentru a avea o EXPERIENȚĂ de viață umană și nu doar să vă raportați la categoriile de emoții și să le acceptați.

Tiparul durerii a fost acum eliberat din conștiința umană și nu mai este accesibil. Este ca și cum ați umbla kilometri cu o piatră în pantof și apoi ați scoate-o, rasa umană s-a obișnuit cu tiparul durerii. Limbajul uman evoluează pentru a confirma în fiecare moment că în constructul vechiului pământ 3D IUBIRE=DURERE. Acest lucru nu este ADEVĂRAT și nu este susținut la nici un nivel.

Atunci de ce sunt atât de mulți dintre voi în lacrimi și durere? Pentru a elibera emoțiile stocate la care v-ați raportat și pe care constructul vechiului pământ 3D v-a învățat să le arhivați și, prin urmare, să nu le experimentați. În acest moment mulți dintre voi poate că încercați să raportați la durere ceea prin ce treceți și să descoperiți că nu puteți, experimentând cu atât mai multă confuzie și haos. Tiparul pentru realitățile de o frecvență mai înaltă a Noului Pământ este IUBIREA care ESTE. Această frecvență declanșează acum toată durerea și suferința pe care ați fost învățați să o stocați în adânc în FIința voastră și pe măsură ce acest lucru începe să se miște și să curgă voi veți începe să ancorați IUBIREA care ESTE la nivel celular. Cu toate acestea, până când nu veți elibera durerea și suferința IUBIREA care ESTE nu poate fi ancorată și, prin urmare, v-aș încuraja să permiteți eliberarea.

Poate că lacrimile nu au nici un sens pentru voi la nivelul minții umane logice, dar aceasta nu mai este experiența de viață umană, emoțiile sfidează logica și acest lucru trebuie să fie acceptat și ancorat. Nu sunteți un computer, sunteți o FIință vie care respiră și care a fost învățată să stocheze emoții și acest lucru trebuie reechilibrat. Ca FIință vie, care respiră vi se cere să permiteți emoțiilor să CURGĂ și nu să le stocați. Cele două scenarii (al curgerii și al stocării), sunt două frecvențe distincte și experiențe complet diferite.

Ați putea încerca să vă convingeți că ați luat-o razna și că ar trebui să vă adunați și doar să ”vă împăcați” cu viața, iar acest lucru va lucra împotriva voastră. Eliberarea, VINDECAREA tiparului durerii se obține prin permiterea CURGERII emoției. Veți descoperi că pe măsură ce eliberați lacrimile vor curăța și vă veți simți mai ușori. Lacrimile vor fi, uneori, scurte și frecvente, nu există nici o cerință să vă cufundați în a experimenta totul din nou, vi se cere să permiteți CURGEREA, să permiteți ca emoția să intre în spațiul inimii voastre și să fie experimentată și VINDECATĂ cu IUBIREA care ESTE. Cât de mult va dura această perioadă, acest lucru este ghidat de SUFLETUL vostru, mulți dintre voi ați stocat viață după viață și nu v-ați permis niciodată să EXPERIMENTAȚI pe deplin. Fiți ghidați în fiecare moment de felul în care vă simțiți. Acordați-vă permisiunea de a vă așeza și a SIMȚI, eliberați-vă pe deplin de încercarea de a-i face pe cei din jurul vostru să se simtă mai bine pentru că aceasta face parte din tiparul durerii.

Experiența de viață este personală și unică, nu puteți curăța durerea altora ÎN LOCUL lor, acest lucru v-a fost predat ca parte a tiparului durerii în scopul de a declanșa și mai mult și de a încorpora frecvența care ați fost învățați și care a fost tiparul. IUBIREA DOAR ESTE și VOI SUNTEȚI. Vindecarea din interior trebuie să aibă loc înainte ca voi să puteți ajunge la cei din jurul vostru, ajungere care se face prin radierea IUBIRII care ESTE prin spațiul inimii, în jurul, prin și în voi. SACRIFICIUL nu mai este o cerință pentru a trăi pe această planetă și acesta va fi dizolvat de IUBIREA care ESTE de fiecare dată când acesta apare.

”IUBIREA este răspunsul, oricare ar fi întrebarea.” Rasa umană intră acum într-un mod de viață care nu a mai fost experimentat niciodată înainte, la fel ca și cum un copil trece de la târâș la mersul în picioare. Vi se cere să fiți blânzi cu voi și să vă permiteți să vă găsiți picioarele pentru că în curând veți alerga și apoi veți zbura.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.