duminică, 24 august 2014

Cel de-al cincilea mesaj Antarian – Venirea pe Venus




Mesaj primit prin Suzanne Lie
5 Martie 1996

(Dragi cititori, observați vă rog cum primim aceleași mesaje de aproape 20 de ani. Mai amintiți-vă și că aceste mesaje sunt valabile pentru toată lumea. Am primit aceste mesaje cu mult timp în urmă. Cred că mi-am amintit să le diseminez acum, când suntem în sfârșit pregătiți să înțelegem și să aplicăm ceea ce am primit.)

Dragă Comandante Malteese,
Aș dori să continuăm comunicarea pe care am început-o zilele trecute și aș vrea, de asemenea, să vă pun câteva întrebări.

C.M.
Începe te rog cu întrebările prima dată.

Sue:
Sunteți membru al Comandamentului Ashtar?
De ce am fost atât de nervoasă în ultima săptămână sau cam așa?

C.M.
Vom răspunde prima dată la cea de-a doua întrebare.
”De ce am fost atât de nervoasă în ultima săptămână sau cam așa?”

În ultima vreme ai fost foarte nervoasă pentru că vă aflați în mijlocul unei transformări foarte profunde în ființa voastră fizică. Din cauza acestei tranziții, corpul vostru emoțional a devenit foarte agitat. V-ați pierdut ”Centrul” pentru că acel Centru este diferit acum. Totodată, sufletul vostru vrea să participe pe deplin la această transformare.

Prin urmare, frecvența voastră care susține conștiința primară pentru forma fizică are responsabilitatea de a coborî în adâncurile propriului vostru întuneric și să aducă totul la suprafața conștiinței voastre unde poate fi vindecat.

(Se pare că unele lucruri nu se schimbă niciodată. Tocmai am pus un mesaj de bun venit pe site-ul meu astăzi care spune același lucru.)

Pentru că fizicul vostru a fost atât de implicat în procesul percepției și vindecării întunericului vostru, v-ați simțit separați de SINELE vostru Multidimensional. De fapt, întunericul vostru este doar atât: ”Separarea de SINELE vostru Multidimensional.” Ați fost războinici curajoși mergând în adâncurile sinelui vostru pentru a vă trăi și retrăi fricile și neliniștile.

Haideți să privim mai îndeaproape fricile și neliniștile voastre, astfel încât eforturile voastre nu vor fi fost în zadar:

1 – Primul întuneric este iluzia separării. Această iluzie vă spune că sunteți singuri și că nimeni nu va fi în stare să vă înțeleagă sau să vă accepte. Vreți să mergeți ”Acasă” și Acasă este un loc în altă parte care este foarte, foarte departe.

2 – Cel de-al doilea întuneric este iluzia fricii. Frica este o reacție naturală la separare. Dacă ești singur și nimeni nu te înțelege sau acceptă, atunci desigur că-ți va fi frică. Frica se simte ca o furtună care se apropie și care va izbucni în momentul în care te aștepți cel mai puțin.

3 – Cel de-al treilea întuneric este iluzia ”Nu voi supraviețui.” Această frică este deosebit de predominantă în acest moment pentru că, în realitate, o parte din voi nu va supraviețui. Întunericul vostru va fi învăluit în lumina voastră. Frica nu va înceta să existe pentru că nimic nu dispare; ci pur și simplu își schimbă forma. Voi ați devenit foarte atașați de întunericul vostru. Este acea parte din voi care vă spune că ar trebui să trăiți mult mai profund în interiorul vostru și să vă întoarceți dinspre lumea fizică.

Acum, haideți să ne uităm la fricile voastre precum și la modul în care le puteți transforma:

1 – Iluzia separării. În scopul de a experimenta total cea de-a treia dimensiune, trebuie permisă experimentarea separării de UNUL. Aceasta este ultima întrupare fizică pentru tine și pentru cei care doresc să se întoarcă la conștiința lor din dimensiunile mai înalte. Prin urmare, toți aceia dintre voi care ați ales în mod conștient sau inconștient să ascensionați vreți să vă savurați experiența voastră fizică la maxim.

”De ce aș vrea să experimentez ceva care este atât de dureros?” întrebați voi. Pentru că, UNUL nostru, tu dorești să aduni toate lecțiile tale trei dimensionale în jurul tău și să le integrezi în SINELE tău deplin Multidimensional. Ca urmare a încarnărilor voastre fizice voi ați câștigat o mare independență și determinare. Din nou și din nou voi v-ați amintit să vă întoarceți în voi la Sursa voastră în vreme de nevoie.

Mai mult de atât, voi ați conectat iluzia separării cu viețile voastre pământești. În timpul procesului vostru de ascensiune aveți nevoie să eliberați acea iluzie și să vă conectați cu Pământul, Lady Gaia, deoarece Ea vă sprijină pe voi și voi o sprijiniți pe ea.

2 – Iluzia fricii. Frica este opusul Iubirii Necondiționate. Sinele vostru Mai Înalt a ales pentru voi, expresia sa fizică, să experimentați frica și anxietatea astfel încât voi să puteți trimite aceste emoții ca un bumerang în sentimentul Iubirii Necondiționate. La ce opuneți rezistență – persistă. Prin urmare, trebuie să încetați să-i opuneți rezistență fricii voastre.

Trebuie să intrați în ea și să-i acordați toată atenția voastră. Auziți cu adevărat ceea ce frica voastră vă spune? Ea vă spune ”Nu mă uita. Eu, frica, am fost un minunat învățător pentru tine. Eu sunt mecanismul tău de avertizare care-ți permite să știi când ai căzut din centrul tău. Eu sunt partea din tine care-ți aduce aminte să te re-calibrezi. ”Mergi înăuntru”, îți spun, ”ca să te ascunzi de dușmanul separării.”

Ce ați găsit în interior? Ați găsit separare? NU! Ați găsit Unitate. Eu, frica voastră de separare, v-am reamintit că voi sunteți UNA cu întreaga viață.

3 – Iluzia ”Nu voi supraviețui.” Frica de ”Nu voi supraviețui” va rămâne ca amintire. Această amintire este importantă astfel încât să-i puteți ajuta pe alții. Ați avut foarte profund această frică în această încarnare Pământească pentru că aproape că ați murit ca și copil. Cu toate acestea, frica pe care o aveți este de fapt inversată. Copilul nu a fost speriat că trupul său fizic nu va supraviețui. Sinele vostru copil a fost speriat că Sufletul său nu va supraviețui.  

Spuneți-i acum acelui copil că Sufletul vostru nu numai că a supraviețuit, dar de fapt, el s-a expansionat în mare măsură. În această viață fizică finală tu, și mulți alții, ați învățat și veți continua să învățați că puteți aduce spiritul în materie și astfel să ridicați frecvența materiei care a fost impregnată cu lumina Spiritului.

Vezi acum de ce ai fost atât de nervoasă? Simte acum cum nervozitatea ta poate fi eliberată în Lumina expansionată pe care tu o permiți în mod activ în corpul tău. Amintiți-vă, ori de câte ori voi aduceți mai multă Lumină, voi invitați mai mult întuneric la suprafața conștiinței voastre să fie apreciat și iubit liber.

Pentru prima întrebare:
Sunteți membru al Comandamentului Ashtar?

Da, suntem membri ai Comandamentului Ashtar, așa cum sunt mulți dintre copiii noștri pământeni. Comandamentul Ashtar este numele grupului de ființe care vă asistă acum planeta pe perioada tranziției Ei. Sunt din ce în ce mai multe canalizări acum pentru că mulți dintre voi vin să ne viziteze în corpurile voastre de noapte și în meditațiile voastre. Fiecare dintre voi va auzi, sau canaliza, ființa care este cea mai apropiată de firul vostru vibrațional personal.

Maeștrii Ascensionați pe care voi îi auziți sunt cei sub care voi ați servit în alte vieți și/sau care fac parte din același Suprasuflet ca și voi. Pe Pământ voi ați ales să-i apelați pe profesorii care fac parte din același Suprasuflet cu voi. ”ET”, așa cum voi ne-ați numit, și cu care voi comunicați sunt de obicei din realitățile alternative ale sinelui vostru viitor, așa cum sunt eu pentru tine. Mulți dintre ET care sunt adeseori canalizați au multe realități alternative ale lor înșiși care au ales să se încarneze în linia voastră temporală.

Lucrul cel mai important de reținut este că toată lumea care are un corp fizic este capabilă să primească informații de la canalele sale interioare. Tot ceea ce este necesar să faceți este să vă limpeziți staticul intern prin recunoașterea, vindecarea și eliberarea propriului vostru întuneric. Noi definim ca întuneric tot ceea ce întunecă percepția SINELUI vostru Cel Mai Înalt și a scopului vostru cel mai înalt.

Sunt câteva capcane care par a fi importante în viața voastră care de fapt vă întorc tot mai mult și mai mult de la abilitatea voastră de a primi ghidare interioară. Capcanele sunt auto-judecarea că nu sunteți suficient de buni precum și competiția cu sinele vostru din trecut  sau cu alții.

Acest două trăsături pot fi raționalizate pentru a vă face să vă simțiți mai buni și mai importanți. Dar cea ce se întâmplă de fapt este că veți începe să vă umbriți percepția adevărului pentru că începeți să editați ceea ce primiți. Această editare se bazează pe judecata voastră că informația nu este suficient de bună și/sau simțiți concurență cu ceilalți care primesc și ei informații.

Noi vă vorbim acum din cea de-a cincea dimensiune. Putem rezona la frecvențe mai înalte de vibrație, dar ne-am oferit voluntari să ne reducem vibrația pentru ca voi cei din dimensiunea a treia să puteți auzi mai ușor chemarea noastră. În realitățile noastre mai înalt dimensionale, unitatea și individualitatea sunt unul și același lucru. Prin urmare, noi suntem capabili să experimentăm în același timp și unitatea completă și individualitatea totală. Și acest lucru prin expresia unită a individualității noastre prin care îl servim cel mai bine pe UNUL.

Noi ne dăm seama că fiecare dintre noi și fiecare lucru este o oglindă a noastră înșine. Această oglindă este mecanismul unui feedback care-i permite fiecăruia dintre noi să fie în mod constant conștient de nevoile sale personale în timp ce rămânem de asemenea uniți cu grupul nostru. Suntem recunoscători pentru feedback-ul oferit de grupul nostru deoarece acesta ne oferă un spijin important și camaraderie.

Avem aceleași sentimente de unitate cu camarazii noștri care și-au luat o formă trei dimensională pentru a o ajuta pe Gaia. Noi vă vedem ca pe un mecanism de feedback pentru propriul nostru proces. Căutăm în mod constant să ne ridicăm vibrația, tot așa cum îi susținem pe aceia dintre noi aflați în formă fizică să-și ridice rezonanța. Noi suntem viitorul vostru și suntem trecutul vostru, dar noi toți suntem UNA în eternul ACUM. Când viitorul și trecutul se unesc în ACUM, noi putem crea un vortex de energie pentru a spijini procesul de ascensiune al planetei voastre.

Acum, în timp ce mergeți înainte cu viața voastră fizică fiți conștienți de fiecare gând de judecată sau de concurență. Uitați-vă la toți cei din jurul vostru și la fiecare lucru ca la o oglindă și la un mecanism de feedback care vă vorbește despre voi înșivă. Persoana pe care o judecați este probabil o parte a trecutului vostru sau a viitorului vostru. Când vă dați seama că judecați sau ați intrat în competiție cu cineva/ceva:

Intrați în interiorul vostru pentru a vedea un mare vortex de lumină
În interiorul acestui vortex tot trecutul, prezentul și viitorul există în ACUM
Vedeți tot întunericul și lumina, toată frumusețea și urâțenia, amestecate în UNA
Vedeți toate polaritățile devenind UNA în vortex
Simțiți-vă propria voastră responsabilitate în interiorul vortexului
Recunoașteți modul în care responsabilitatea voastră personală vă este afișată în tot ceea ce percepeți
Recunoașteți și eliberați toate gândurile legate de judecată și competiție

Și acum cea mai importantă parte, iubiți-vă pe voi înșivă pentru exact ceea ce sunteți ACUM. Sunteți în procesul devenirii! Bucurați-vă de procesul vostru!

1 Mai 1996

Dragă Comandante Malteese,

Te-am auzit în meditația mea. Am citit despre schimbarea din ADN, schimbarea vibrației planetei noastre și despre cum eliberarea vechii dureri și frici pot permite o rezonanță mai înaltă în structura noastră celulară. Adaugă te rog iluminarea ta mai mare la ceea ce mintea mea lucrează să integreze.

CM
Mintea ta este într-adevăr într-un proces de integrare. Sunt multe lucruri pe care le-ai învățat. Acum este momentul în care poți începe să înțelegi în mod conștient ceea ce ai primit. Încearcă să eliberezi complet tastarea mesajului nostru sinelui tău alternativ, mie însumi, Comandantul Malteese. Poți avea încredere în mine. Îți amintești de vremea de pe Antares când am servit pe aceiași navă?

Ne-am luptat cu cei de pe Orion și tu ai fost capturată. Eu sunt cel care te-a salvat. Și tu ai fost un Comandant și noi am fost foarte buni camarazi. Poți să-ți amintești acum de Antares? Vezi cum Soarele era întotdeauna jos la orizontul planetei pe care am trăit? Strălucirea Soarelui era mai degrabă roz decât galbenă așa cum este pe Pământul vostru. Prin urmare, acolo erau multe nuanțe de violet și albastru.

Cu toate acestea, în această încarnare particulară, lumea nu a fost prea roz. Era un mare Război Galactic în care tu și cu mine am fost foarte implicați. O parte din motivul pentru care tu nu ți-ai adus aminte de toate viețile tale intergalactice este acel război. Ai citit despre el în cercetările tale. Ai fost atât de tulburată de conștiința războinică a Pământului încât nu ți-ai putut permite să-ți amintești o realitate în care a fost de asemenea atât de mult război.

Aceste războaie au avut loc în Subplanul Astral de Jos al celei de-a Patra Dimensiuni. Din fericire, noi ne-am expansionat vibrația în cea de-a cincea vibrație de sus. În mijlocul acestui grad de unitate nu există nici o chemare către luptă. Fiecare dintre noi este UNA cu ceilalți și conflictul cu un altul ar rezulta numai dintr-un conflict din interiorul sinelui. Cu toate acestea, dacă noi ne-am mai lupta încă cu sinele nostru, atunci nu am mai putea menține o vibrație de nivelul celei de-a cincea vibrații sau mai sus.

Deci, dragul meu camarad, lungul nostru război s-a sfârșit. Mai sunt unele războaie patru dimensionale (amintiți-vă că mesajul a fost primit în 1996) pentru cei care doresc să învețe despre curaj și sacrificiu. Cu toate acestea, tu ești pregătită să transcenzi nevoia războiului. Dar, în scopul de a face acest lucru, trebuie să eliberezi toată durerea și frica din tine însuți. Poți folosi apoi acel curaj și sacrificiu pe care l-ai învățat în luptă pentru a face față celei mai mari aventuri de când ai părăsit pentru prima dată Arcturus.
 
(Din fericire, o mare parte din durerea și frica mea au fost în sfârșit eliberate. Multă datorită prietenilor mei mai înalt dimensionali.) 

Amintește-ți acum momentul în care ai părăsit pentru prima dată planeta Arcturus pentru a răspunde strigătului de ajutor al lui Gaia chiar înainte de distrugerea finală a Atlantidei. Voi toți trăiți în unități sociale coezive pe termen lung numite păstăi, același termen fiind folosit și pentru cetacee. Păstaia voastră a decis să se bi-locheze în scopul de a răspunde cererii de ajutor din partea lui Gaia.

Partea din sinele voastre care a fost să rămână pe planetă s-a duplicat din porțiunea care a a fost de plecat/bi-locare. Separarea în acea dimensiune, a șaptea, este foarte diferită de ceea ce voi cunoașteți în lumea voastră. Ar fi mult mai corect să spunem că lățimea voastră de bandă s-a extins în așa fel încât cele două puncte de ancorare să poată avea vortexuri diferite de experiență.

Vedeți cum păstaia voastră a creat un grup merkaba care se deplasează în hiperspațiu pentru călătoria voastră spre Venus. Vedeți acum cum Venus vă este arătată de către senzorii voștri cu rază lungă de acțiune. Voi părăsiți hiperspațiul în afara Sistemului Solar al Pământului astfel încât să nu deranjați rotirea Pământului care este deja în pericol. Sunteți în măsură acum să vă deplasați în jurul Sistemului Solar într-un fel care vă permite să intrați pe Venus fără a o deranja pe sora Ei, Pământul.

Vedeți-o pe Venus acum cum vă umple din ce în ce mai mult vizualizatoarele. Din moment ce voi încă mai vibrați în cea de-a șaptea vibrație voi o vedeți pe Venus într-un mod foarte diferit de felul în care o veți face din cea de-a treia dimensiune în care veți intra în cele din urmă. Pe această frecvență a lui Venus există o civilizație frumoasă care este permanent în contact cu Pământul.

În timp ce sunteți pe Venus vă reduceți vibrațiile la cea de-a șasea vibrație. De acolo veți învăța să rezonați cu cea de-a cincea dimensiune pentru ca în final să coborâți în vibrația patru/trei superioară cu care Pământul rezona la încheierea ciclului Atlantean. Fiecare dintre membrii grupului vostru se va pregăti pentru misiunea voastră de a intra (walk-in) într-unul din puzderia de oameni răniți sau muribunzi din Atlantida. Acolo a fost o mare tulburare geologică din cauza folosirii de către Atlanteeni în mod egoist și în scop militar a cristalelor lor de putere.

Prima dată veți studia în Templul Violet de pe Venus. Totuși, studiile voastre sunt întrerupte pentru că Gaia este în mare pericol. Ea a cerut din nou Universului ca ființe cu o lumină mai înaltă să intre în corpul planetei Ei Pământ, iar voi trebuie să mergeți pe Pământ înainte de a fi pe deplin pregătiți. Nici măcar nu știți că va trebui să vă reîncarnați pe planeta lui Gaia până când ea va putea să-și urce marea Ei planetă în siguranța celei de-a cincea dimensiuni sau mai sus.

Adu-ți aminte acum cum Lady Venus te îmbrățișează și îți arată coridorul de Lumină protejat prin care vei putea intra în corpul micuțului copil muribund din Atlantida. Simte din nou cât de îngrozită ai fost atunci când ți-ai dat seama că Complementul tău Divin s-ar putea să nu te însoțească. Frecvența oamenilor din decadenta Atlantidă era atât de joasă încât formele lor puteau conține numai o conștiință care era împărțită în bărbat sau femeie.

Da, acea frică este mult mai greu de accesat acum pentru că voi știți că acea pierdere a Complementului vostru Divin a fost doar o iluzie. Complementul vostru este cu voi întotdeauna și peste tot. Simțiți cum acea frică este vindecată. Simțiți cum durerea fricii a dispărut!!

Având în vedere că iluzia acestui abandon este vindecată, voi nu mai aveți nevoie să creați o altă dramă trei dimensională în scopul de a vindeca separarea. Să știți că voi sunteți acum ELIBERAȚI de abandon. Cu iluzia separării ștearsă și cu frica de abandon vindecată, voi sunteți liberi acum să vă creșteți vibrația.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.