luni, 4 august 2014

Mesaj de la Grupul Arcturian 3 August 2014
Primit prin Marilyn Raffaele

Grupul Arcturian dorește din nou să vorbească despre iubire deoarece înțelegerea adevăratei esențe a iubirii este extrem de importantă pe măsură ce oamenii de pe pământ merg mai departe. Sistemul de credință trei dimensional are o infinitate de concepte în ceea ce privește iubirea – dintre care nici unul nu este real.

Iubirea este liantul care ține laolaltă toată Creația – EA este energia interconectării dintre toate lucrurile vii din Conștiința Divină a Unului. Este energia, substanța și activitatea Unului care curge în și prin formele de viață aparent distincte și totuși ele sunt întotdeauna UNA pentru că aceasta este tot ceea ce există – Omniprezența.

Legătura sacră dintre tot ceea ce înseamnă viață este experimentată de către fiecare și lumea a numit-o iubire. Din cauza ignoranței spirituale din sistemul de credință trei dimensional, acest sentiment de conexiune sau de ”iubire” a devenit în timp, la nivel personal și universal, clasificat, limitat și reglementat de către convingeri foarte îndepărtate de ceea ce iubirea este cu adevărat.

IUBIREA ESTE și ea nu poate fi pusă în sloturi ”potrivite” sau ”nepotrivite” din care aceasta să fie judecată. Toată viața există în și din UNUL și numai viața și toate sunt conectate în virtutea acesteia. Ca și în toate aspectele vieții, starea unei conștiințe individuale interpretează energia interconectării (iubirea) în conformitate cu sistemul său de credință particular și apoi o va manifesta în mod pozitiv (prin acțiuni care reflectă unitatea) sau negativ (prin război, viol, abuz) – judecând cine este vrednic de iubire și cine nu.

Pentru studentul spiritual serios a trecut demult timpul pentru a fi depășit opiniile trei dimensionale în ceea ce privește iubirea într-o conștientizare, acceptare și practică care reflectă Unitatea.

Iubirea nu este atracție sexuală și nici nu este o reacție emoțională (pozitivă sau negativă) pe care ați putea-o simți față de altcineva deși aceasta este adeseori un aspect al ei, mai ales față de cei cu care v-ați cunoscut bine în alte vieți. Iubirea nu este ceva ce poate fi reținut sau dat în funcție de un capriciu al ego-ului. IUBIREA ESTE – punct.

De-a lungul timpului conștiința unei lumi ne-trezite a atașat reguli și limitări iubirii – categorii de emoție, de atracție, acceptare, de dogmă religioasă, vrednicie, etc., etc. – declarând numai anumite categorii de iubire ca fiind acceptabile. Unele din aceste categorii au fost necesare pentru vremurile în care ele au fost create. Totuși, acum este un nou timp; un timp în care să se iasă din concepte și credințe. IUBIREA ESTE, întotdeauna a fost și întotdeauna va fi, și ea nu poate fi niciodată limitată sau schimbată indiferent de cât de multe interpretări false legate de ea poate ridica mintea trei dimensională.

Mulți se mai luptă încă cu ideea iubirii ca Unitate din cauza convingerilor înrădăcinate legate de iubirea ca emoție a atracției sau a acceptării. Din acest motiv ei cred că sunt incapabili să iubească, chiar și pe ei înșiși, sau orice ce ar părea să cauzeze necazuri altora. Acest lucru este de înțeles, nu vă judecați pentru asta, ci mai degrabă înțelegeți că ați fost învățați și ați trăit aceste concepte viață după viață ceea ce a făcut ca ele să rămână în memoria voastră celulară, lucru care sunteți acum capabili să-l recunoașteți și să-l curățați. Mulți nu au fost până acum pregătiți pentru adevărurile mai profunde.

Conceptele iubirii sunt în mod continuu prezentate lumii de către cei care se cred a fi autorități intelectuale sau spirituale. La un anumit nivel acest lucru este în regulă, dar ca studenți spirituali voi ați trecut dincolo de nevoia ca alții să vă spună ce este adevărat și ce nu, voi ați dobândit acea stare de conștiință în care puteți fi învățați din interior. Vechile credințe sunt adeseori menținute încă mult timp după ce ele nu mai sunt de folos, pur și simplu din cauza faptului că individul nu a considerat ca fiind important să se uite bine la el însuși sau să-și pună sub semnul întrebării propriul sistem de credință. Acest lucru se întâmplă atunci când un ”apel la trezire” se poate manifesta.

IUBIREA ESTE energia Unității, o realizare a naturii Divine înnăscute a tuturor formelor de viață. Chiar și atunci când evenimentele vă cer să vorbiți cu fermitate sau să disciplinați pe cineva, este necesar ca doar în tăcere și în secret să păstrați o recunoaștere a divinității lor și a fi iubitori cu ei. Când deveniți conștienți de atrocitățile din lume sau chiar din propriile voastre familii, nu este de așteptat să simțiți căldură sau iubire în legătură cu ele. Este perfect acceptabil să semnați o petiție sau să vorbiți despre acest lucru așa cum sunteți ghidați, dar faceți-o întotdeauna din poziția din care știți că totul este una în Unul, indiferent de aparențele exterioare. A trăi în IUBIRE n-a însemnat niciodată să fiți preșul din fața ușii altora, ci înseamnă să vă recunoașteți pe voi înșivă și pe ceilalți drept cine voi și ei sunteți cu adevărat atunci când faceți sau spuneți ceea ce este necesar. Aceasta este practica de a nu da nici o putere aparențelor exterioare iluzorii.

Divinitatea indivizilor care produc necazuri și durere altora poate fi foarte greu de recunoscut și s-ar putea ca ei nici să nu și-o recunoască în această viață, dar treaba voastră este să știți că ea este acolo. Aceasta este iubire, acesta este modul în care voi iubiți și acesta este modul în care voi adăugați lumină conștiinței lumii și ajutați la disiparea densității conștiinței separării. Până când umanitatea va învăța să iubească în modul cel mai adevărat, iubirea va rămâne blocată în concepte și credințe învechite.

Intrați în voi și întrebați-vă: ”Ce este iubirea? Ce cred eu despre iubire? Ce trebuie să eliberez în scopul de a intra în adevăratul înțeles al iubirii?” Fiți foarte, foarte sinceri atunci când vă examinați propriile voastre credințe legate de iubire și fiți conștienți de faptul că renunțarea la limitativele și îndelung menținutele credințe va afecta probabil interacțiunile voastre cu cei din jurul vostru care îl cunosc doar pe ”vechiul” voi.  

În dimensiunea a treia, iubirea față de ceilalți curge în mod frecvent din convingerea că există cineva care este mai puțin decât și care trebuie ”reparat”. Această atitudine față de sprijinirea altora reflectă dualitatea – credința că cel care dă este binecuvântat și cel care primește nu este, iar acest lucru nu face altceva decât să hrănească ego-ul celui care dă, care se consideră pe sine însuși a fi mult mai spiritual sau ”sfânt” din cauza ”sacrificiului” său.

Viața este plină de oportunități de a-i ajuta pe ceilalți fizic, emoțional sau mental și aceasta este activitatea corectă. Cu toate acestea pentru cel spiritual conștient, acțiunea iubitoare trebuie să curgă dintr-un sentiment mai înalt, unul din care primitorul este considerat a fi la fel de spiritual ca și cel care dă – egal dar experimentând lecții diferite și care probabil că trăiește dintr-o stare diferită de conștiință în acel moment. Să nu vă fie niciodată frică să acordați asistență în cazul în care aceasta SE DOREȘTE, dar să fiți mereu atenți la sugestiile ego-ului care vă fac să credeți că știți ce este mai bine pentru altcineva. Fiți întotdeauna ghidați de intuiția voastră, mergeți în interior și întrebați dacă nu sunteți siguri. Sunt unii care pur și simplu trebuie să cadă lați înainte de a putea experimenta căi mai înalte sau mai bune de a învăța, și cu toate că este dificil, este plin de iubire faptul de a-i lăsa să o facă.

VĂ IUBIM în înțelesul cel mai înalt, noi suntem Grupul Arcturian 8/3/14


link catre articolul original


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.