joi, 21 august 2014

Fizica în următorii 500 de ani



Mesaj primit prin Lee Caroll în Moscova, Rusia
Sâmbătă  17 Mai 2014

Salutări, dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. În urmă cu aproximativ 3 ore i-am dat partenerului meu informații despre subiectul canalizării din această seară. Întotdeauna îmi place să-l avertizez înainte dacă urmează să avem o canalizare legată de știință. Acesta este un test pentru el, pentru a vedea dacă poate evita să fie nervos. Deci, într-adevăr, această canalizare este despre fizică. Aceasta nu va fi o canalizare foarte lungă, dar va fi pomenită. Am ales acest moment în acest loc [Moscova] pentru a da această informație.

Vor fi întotdeauna unii care vor întreba ”Ce are asta de-a face cu spiritualitatea mea? De ce vine o formă angelică și vorbește despre știință?” Înainte de a încheia cu această informație, cred că veți ști. Dragilor, voi chiar sunteți dispuși să despărțiți fizica de Dumnezeu? Este prejudecata existenței voastre trei dimensionale atât de structurată încât l-ați exclude pe Dumnezeu din Creație? Desigur că nu. Dar când vom începe să punem toate astea la un loc, vor fi unii care nu vor fi interesați de părțile științifice. Așa că vom face acest lucru cât mai simplu posibil.

Partenerul meu devine adeseori nervos în aceste discuții pentru că pregătirea sa nu include fizica. Așa că de fiecare dată când vom începe să vorbim despre aceste lucruri, el crede că acestea nu sunt de nasul lui [nu este pregătit]. Se simte mult mai confortabil să vorbească despre lucruri care au legătură cu inima. Când vorbim despre iubirea lui Dumnezeu și despre atributele personale ale iubirii pe care fiecare Uman le are, partenerul meu le vede și le simte. Dar atunci când începem să vorbim despre structura atomică, el devine nervos.

Ce știți despre fizică? Cei mai mulți dintre voi vor spune ”Foarte puțin”, dar unii dintre voi ”Destul de mult”. Deci, pentru cei mai mulți dintre voi, dați-ne voie să simplificăm și să demistificăm atributele a ceea despre ce vom vorbi în această seară. Fizica este modul în care funcționează lucrurile fizice în realitatea voastră. Până acum ea nu a cuprins mai mult de atât. De exemplu, voi nu aveți un segment pentru spiritualitate în fizică, și cu toată corectitudinea, voi nu ați văzut încă o corelație între ele. Așa că nu există cursuri pentru așa ceva în școlile voastre. În ”cutiile de studiu”, instituțiile voastre au separat chimia și știința vieții de fizică, dar va veni o vreme când adevăratul centru al materiilor de studiu va începe cu fizica, pentru că în cele din urmă ea va fi numitorul comun pentru toate.

Aș dori să încerc în aceste câteva momente să vă prezint potențialele descoperirilor fizicii voastre pentru următorii 300 la 500 de ani. Aceste lucruri se petrec lent pentru voi și chiar acum vă gândiți că aceasta este o perioadă lungă de timp pentru voi, dragilor. Cu toate acestea durata de viață a unei singure Ființe Umane în ceea ce am putea numi țările țările din lumea întâia în ceea ce privește sănătatea se apropie de media de 80 de ani. Dacă luați o viață de 80 de ani, câte vieți din acestea ar trebui să trăiți pentru a face aproximativ 300 de ani? Răspunsul este că mai puține decât degetele de la o mână. În aceste condiții nu este chiar așa de mult nu-i așa? Patru vieți pentru voi. Permiteți-mi să vă spun ce poate să apară în acel interval de timp, sau ceea ce ați putea să vedeți numai dacă vă întoarceți de mai mult de trei ori. 

Ați auzit de fizica cuantică? Haideți să simplificăm puțin lucrurile și să nu utilizăm cuantumul atât de des. Mai degrabă haideți să-l înlocuim cu fizica multidimensională. Așa că astăzi, cele mai multe dintre fizicile voastre sunt fizici uni-dimensionale, de până la patru dimensiuni. Voi trăiți în patru (chiar dacă voi le numiți trei) și aceasta este realitatea voastră comună – fizica liniară 4D. Fizicienii cuantici lucrează dincolo de cele patru cu multidimensionalitatea. Simplu. Deci, chiar acum așa cum voi stați aici, sunteți obișnuiți cu anumite tipuri de lucruri și cu modul în care ele funcționează. Acest lucru este pe cale să se schimbe.

Am să vă prezint patru descoperiri majore care sunt pe cale să apară și am să o simplific pe fiecare astfel încât oricine să le poată înțelege. Nu voi intra în punctele tehnice caracteristice sau în informațiile științifice legate de ele. Voi explica în schimb conceptele lor.

Proiectarea Inteligentă: O Nouă Premisă

Partenerul meu [în prelegerea sa] a menționat un fizician și astronom care s-a uitat la dezvoltarea vieții în general și la evoluția Universului și și-a dat seama că aceasta nu ar fi putut avea loc în modul în care vi s-a spus [șansa aleatoare]. Matematica dovedește în mod covârșitor această nouă descoperire și statisticile ca aceasta să se fi întâmplat prin șansă sunt în afara graficelor. Din ce în ce mai mult oamenii de știință vor începe să-și dea seama de acest lucru. În fiecare etapă din evoluția Universului vostru, galaxiei voastre și a tuturor planetele și a vieții, va exista o înțelegere, și numai din statisticile zguduitoare, că trebuie să existe un proiect sau o interferență. Prin urmare, termenul care a fost folosit, proiectare inteligentă, reprezintă de fapt o descoperire viitoare. Vom vorbi despre aceasta una mai târziu.

Cei care vă vizitează din alte sisteme stelare zâmbesc, pentru că ei știu despre ce am să vă vorbesc. ”Fizica ascunsă” este baza capacității lor de a călători și de a fi aici. Totodată este și baza capacității lor de a avea iluminarea. Vedeți voi, aceasta este fizica multidimensională și ea este esența realității și spiritualității lor. Ei mai știu că voi nu veți înțelege cea mai mare parte a ei, deoarece ea este dincolo de ceea ce voi vă dați voie să percepeți ca adevăr. De unde să încep?

Lentilele cuantice

Haideți să începem cu ceea ce v-am spus mai înainte. Prima descoperire majoră, care nu este chiar atât de departe, este cea despre care am vorbit cam de doi ani. Este o idee care nu este nouă, și este abilitatea de a vedea și măsura energia cuantică. Să reformulez. Este abilitatea de a vedea cu claritate și măsura tiparele în fizica multidimensională. De îndată ce ieșiți din cele patru dimensiuni [realitatea voastră], percepția acesteia este ca un balon ne-definit învolburat de lucruri care nu au nici un sens liniar – și acest lucru este foarte confuz pentru oricine vrea ca pur și simplu să rămână în 4D. Vă puteți imagina să vedeți lucrurile comportându-se în moduri care sunt ”imposibile”? Aceasta ar fi o realitate multidimensională. Creierul trebuie să se obișnuiască cu acest lucru, și o va face. Imaginați-vă spunându-i unui cetățean care a trăit în Noua Anglie cu numai 200 de ani în urmă că, de fapt, el ar putea răspândi voci și să miște imaginile prin aer și că întreaga lume l-ar putea auzi și vedea instantaneu. Astăzi, voi nu sunteți impresionați de acest lucru, pentru că el face parte din realitatea voastră. Dar el nici măcar nu l-ar crede și v-ar considera dezechilibrați! Acest lucru nu a fost pur și simplu în percepția lor despre realitatea cu care ei erau obișnuiți.  

Ființele umane vor să clasifice dimensiunile. Ele văd multe potențiale și le grupează în categorii atașându-le numere. Acesta este un concept liniar și nu este deloc corect pentru viitoarea gândire multidimensională. Cu toate acestea, este în regulă să o faceți, pentru că se potrivește ”nivelului vostru de confort fizic”. Vă ajută să identificați energiile pe care le simțiți și vă ajută să compartimentați lucrurile. Dar adevărul este acesta: Când ați trecut de cele patru dimensiuni, tot ceea ce urmează se modifică în mod constant. Totul este dinamic, astfel încât acest lucru poate părea incomod celor care au nevoie de consistența liniarității. Aceasta nu este liniară și nu este numărabilă [nu puteți număra dimensiunile trecute de cele patru liniare pe care voi le aveți]. Este o supă de energie dimensională care este în continuă schimbare și interacțiune cu ea însăși. Veți vedea în cele din urmă aceste energii drept ”modele cuantice”.  

Aceste tipare/modele cuantice sau multidimensionale vor fi vizibile cu ajutorul unui instrument care va fi proiectat cu o lentilă cuantică. Acest lucru va implica ceea ce vom numi cryo-energie. Aceasta este tehnologia de super-răcire și am mai spus asta și înainte că știința super-răcirii are potențialul de a permite această invenție, iar lentila va fi făcută efectiv din plasmă. Acest lucru face parte din ceea ce am mai discutat și înainte, așa că nu este nimic nou. Ceea ce este nou este că acum punem lucrurile cap la cap, astfel încât să puteți vedea mai bine fluxul a ceea ce urmează și de ce.

De ce este această invenție atât de importantă? Dați-ne voie ca din nou să dezvăluim faptul că atunci când această invenție va fi făcută, această lentilă cuantică, ea nu va fi folosită numai în fizică. Folosirea ei va începe de fapt în astronomie. Dar în cele din urmă, când va ajunge la dimensiuni mai mici și când va fi folosită în studiul vieții, știința va vedea tiparele/modelele cuantice peste tot! Umanitatea le va vedea peste tot în natură și vor fi văzute și în Merkaba Ființei Umane! Imaginați-vă văzând o structură cuantică de vreo 8 metri lărgime în jurul fiecărui Om! Puteți vedea începutul unor noi întrebări științifice de bază? ”Aceasta este viață sau este fizică? Ar trebui să re-definim viața?”

Încă Două Legi

Abilitatea de a vedea structurarea cuantică va conduce la cea de-a doua descoperire importantă în fizică – descoperirea a încă două legi. Aceste legi, așa cum v-am spus, sunt o forță multidimensională puternică și slabă. Acest lucru va duce la șase numărul legilor cunoscute ale fizicii (acum voi aveți doar patru) și va aduce conceptul legilor multidimensionale în existență. Aceste legi care au lipsit vor începe să explice un mister actual – energia care lipsește în cosmos. Este de asemenea și începutul înțelegerii spiritualității în fizică, dar acest lucru se va întâmpla mai târziu.

Aceste două legi noi vor da în cele din urmă o explicație completă energiei pe care voi o vedeți în Univers și în Galaxia voastră. Acum am să vă dau câteva informații pe care nu le-am mai explicat cu adevărat înainte. Voi aveți tendința de a folosi cuvântul Univers și galaxie ca și cum ar fi același lucru; ele nu sunt. Fizica din galaxia voastră nu este neapărat fizica din toate galaxiile. Prin urmare, sfatul meu pentru voi este să vă restrângeți cunoașterea și studiul la propria voastră galaxie. Credeți-mă, sunt o mulțime de lucruri de văzut aici!

Ce vă vor aduce cele două noi legi? În primul rând explicația a ceea ce este materia întunecată în vastitatea spațiului. Energia multidimensională este puternică, dar ea nu se potrivește cu modelele liniare. În trecut, atributul energiei întunecate a fost văzut ca fiind o vastă energie [bazată pe ceea ce făcut lucrurilor din jurul ei], dar a fost etichetat în mod greșit ca parte a sistemului Newtonian 4D, și nu este. Acesta este un sistem neliniar care face parte din fizica multidimensională. Partea multidimensională a atomului nu este încă înțeleasă. Există energie acolo, o energie imensă și adevărul în ceea ce o privește va explica ceea ce astronomii văd pe cer ca materie întunecată. 

Al doilea lucru va fi recunoașterea că aceste două noi legi ale fizicii vă vor aduce în cele din urmă ceea ce v-ați dorit întotdeauna – energie gratuită. Ați știut acest lucru în mod intuitiv, nu-i așa, că energia pe care voi o creați pe planetă se face într-un mod arhaic? Să săpați în pământ pentru a arde lucruri pentru căldură este arhaic. Totul are legătură cu căldura, nu-i așa? Totul este de fapt despre crearea mișcării cu ajutorul căldurii, nu-i așa? Acesta este modul în care voi înțelegeți lucrurile pentru a obține energie. Am să fac o declarație. Tot ceea ce voi credeți că știți despre energie în acest moment într-o zi vi se va părea a fi ca și timpul în care ați inventat roata sau chiar focul. Atât de arhaic este! Când veți debloca acea parte a fizicii multidimensionale, veți fi capabili să creați energie nelimitată într-un mod foarte rafinat, fără explozii sau căldură.

Acum, există unii care ar spune că chiar acum anumite invenții de pe planetă au făcut deja acest lucru. Nici măcar pe aproape! Credeți-mă, nici măcar pe aproape. Voi nu înțelegeți finețea cu care să puteți accesa forțele multidimensionale. Nu aveți instrumentele necesare și nu puteți vedea încă ceea ce aveți de făcut. Pur și simplu nu ați ajuns încă acolo. ”Dar Kryon, noi știm cum să deblocăm energia atomului. Avem energie nucleară.” [Kryon râde] Chiar? Știți voi ce este energia nucleară? Aceasta este o explozie controlată astfel încât să puteți face căldură! Nu este elegant, este periculos pentru voi și există produse secundare care pot răni Ființele Umane. Aceasta este ideea voastră despre un lucru bun? Gândiți-vă: Aceasta este controlarea unei explozii foarte periculoase pentru a produce abur – cel mai scump motor cu aburi din lume! Energia nucleară. Nici măcar nu aveți idee.    

Dați-mi voie să vă dau un exemplu în acest sens. Haideți să spunem că cineva pe o altă planetă a descoperit un pian (prefaceți-vă cu mine). Ea a descoperit că acesta poate scoate un sunet foarte interesant. Haideți să spunem că acest sunet a fost nou pentru această creatură spațială care l-a descoperit și care a constatat că poate să facă să se audă acest sunet distractiv dacă aruncă pianul de la etajul al doilea al unei clădiri! Zgomotul sfărâmării și ruperea tuturor corzilor face muzică. Aceasta este energia nucleară. Voi nu aveți eleganța de a ști cum să apăsați pe clapele atomului. Voi nu știți cum să găsiți vibrațiile multidimensionale care lucrează împreună, care încet și elegant eliberează mai multă energie decât puteți avea voi nevoie vreodată – un concert de energii coordonate! Acum ascultați, pentru că aici este un indiciu pentru un fizician care va citi acest mesaj în viitor: Nu veți elibera energie pentru a crea căldură. Mai degrabă veți produce energie care împinge obiectele împrejur. Veți controla masa! Imaginați-vă acest lucru.

Coerența cu Sursa Creatoare

Cea de-a treia descoperire va fi ceea ce eu numesc coerența cu sursa creației. Aceasta este atitudinea de bunăvoință în creație – proiectarea inteligentă și mai mult de atât. Se află în structura atomică. Este ”Dumnezeu în atom”. Aceasta este o descoperire care va fi atât de profundă încât va zgudui religiile planetei, și nu într-un mod negativ, pentru că pur și simplu Dumnezeu va deveni mai măreț pentru fiecare.

Descoperirea că Dumnezeu are literalmente o parte a sa în fizică va fi demonstrabilă. Coerența cu sursa creatoare crează o bunăvoință în felul în care fizica funcționează. O fizică cu atitudine! Va fi o confirmare a divinității în materie. Oh, și acesta este doar începutul! Nu pot să vă spun când se va întâmpla, pentru că acesta este începutul dovedirii că Dumnezeu este în toate.

”Kryon, asta va supăra religia organizată?” Nu! Aceasta o să le unească. Planeta este deja o planetă monoteistă – un singur Dumnezeu. În toate doctrinele din toate religiile, un singur Dumnezeu. Sunteți foarte pregătiți pentru ceea ce va urma. Religiile de pe toată planeta recunosc deja creația unui singur Dumnezeu. Acest lucru va fi muzică pentru urechile lor! Dovada că Dumnezeu există în toată materia nu va supăra spiritualitatea ci mai degrabă acest lucru îi va reuni pe toți. Va fi ceva comun de sărbătorit și doctrinele se vor schimba încet. Comuniune și sincronicitate a credinței. Vedeți? Acum, înainte ca acest lucru să se poată întâmpla, totuși trebuie să existe o coerență între ele. Aceste lucruri nu se vor produce în timp ce voi continuați să vă omorâți unii pe ceilalți și să vă urâți unii pe ceilalți pe scară largă. Dar, știați acest lucru, nu-i așa?

Ce se întâmplă cu Ființele Umane atunci când nu au nimic în comun? Ele tind să se separe și chiar se războiesc între ele. Ce se întâmplă cu Ființele Umane care descoperă că ele toate au ceva în comun? Ele tind să se unească, să împartă resursele și să sărbătorească ceea ce au. Vedeți cum acest lucru ar putea afecta planeta Pământ? Vedeți cum acest lucru v-ar putea afecta pe voi? Suflet bătrân, asta este ceea ce ai așteptat. Chiar te-ai așteptat că acest lucru ar putea veni de la fizică? Va veni! De ce nu ar fi așa? De ce nu ar fi așa? Dacă studierea tuturor lucrurilor și a modului în care ele au funcționat revelează faptul că Dumnezeu este în toate lucrurile, acest lucru nu v-ar uni? Are sens. Numitorul comun pentru toate lucrurile este iubirea.

Fizica Conștiinței

A patra mare descoperire pe planetă va fi cea care poate se va petrece ultima. Aceasta va fi înțelegerea faptului că conștiința Umană va fi un atribut al fizicii multidimensionale. Conștiința Umană, acea energie evazivă, va fi văzută ca o fizică cuantică multidimensională, cu legi și reguli care pot fi înțelese, aplicate și folosite.
Vedeți cât de departe puteți merge? Vedeți ceea ce Pleiadeenii au făcut deja? Înțelegeți de ce cei din stele stau pe margine și așteaptă până când voi veți descoperi lucrurile pe care ei le știu? Ei nu vi le vor oferi. Cu liberă alegere, va trebui ca voi să faceți aceste descoperiri în realitatea voastră. Dar potențialele sunt deja acolo. Aceste noi descoperiri în fizică v-au așteptat, dar voi trebuie să treceți de marcajul precesiunii echinocțiilor. Acesta a fost marcajul care a indicat că ați trecut de o energie veche și că ați fost capabili să începeți un proces de rezolvare a problemelor de pe Pământ. Aceasta ar include potențialul de a schimba efectiv natura Umană, permițând o foarte mică înclinație pentru război.

V-am mai spus că va exista o avalanșă de energie veche contra noii energii și mici războaie peste tot pe planetă între vechii dușmani istorici și vechea conștiință istorică. Și după toate acestea în cele din urmă s-a stabilit că aceste descoperiri vor avea loc. Nu vă faceți griji în ceea ce privește sincronizarea, deoarece de multe ori o generație mai în vârstă cu idei vechi trebuie să plece pentru a permite curățarea pentru intrarea noului. V-am mai spus acest lucru. Motivul pentru care aceste invenții vă pot fi oferite numai în noua energie este că cu o natură Umană mult mai matură nu veți avea tendința de a transforma în arme aceste lucruri! În schimb veți avea tendința de a găsi modul în care ele vă pot hrăni și îmbrăca și să creați energia pentru o populație care a decis să trăiască unul lângă altul într-o cooperare plină de toleranță.

Este frumos, nu-i așa? Dacă ați putea întreba un Pleiadean, el v-ar putea spune cum este să ai toate aceste lucruri și să le extrageți direct din atom, inclusiv bunăvoința lui Dumnezeu.

În cele din urmă va trebui să vă uitați și la chimie ca la o ramură a fizicii. La urma urmei, toate substanțele chimice de pe planetă, toate substanțele de pe planetă urmează legile fizicii. Lentila cuantică vă va arăta viața multidimensională în toate lucrurile, astfel încât chimia și biologia vor urma noile reguli ale fizicii. ADN-ul este foarte special. El este o combinație a tuturor științelor de pe planetă. Are atribute multidimensionale; este cuantic și are semințele sursei creatoare în el. El are fixat în memoria sa tot ceea ce ați fost și veți fi vreodată. Este cea mai complexă creație multidimensională de pe planetă și, în cele din urmă, veți face o altă descoperire – ADN-ul coerent. 

Ah, doctorul vrea să știe [referindu-se la Dr. Todd Ovokaitys, care este prezent] ce este asta. Coerent cu ce? ”Nu poți să lași lucrurile așa Kryon. Nu poți să spui ADN-ul coerent fără să explici cu ce este coerent. ” Așa că voi dezvălui puțin din ceea ce el a văzut deja în munca sa. Dacă ADN-ul multidimensional are coerență cu anumite atribute dimensionale specifice, va crea ceea ce voi vedeți drept magie! O veți numi magie pentru că veți vedea ADN-ul Uman cum începe aparent să evolueze. Diferențele vor prelungi literalmente viața până la de patru ori. Diferența dintre ADN-ul care lucrează la capacitatea de 30% și cel care lucrează la capacitatea de 90% este o aliniere dimensională pe care o vom numi ADN coerent. Acum, știu că cei mai mulți dintre voi nu ați înțeles nimic din toate astea, dar el a făcut-o, și acesta este motivul pentru care el stă aici, și deasemenea și pentru cei care vor asculta/citi acest mesaj în viitor.

În sfârșit, dați-mi voie să vă spun asta: Mesajele lui Kryon vor fi păstrate [arhivate] pentru totdeauna. Ele nu vor dispărea. Mult timp după ce partenerul meu va pleca, va exista o bibliotecă ezoterică, iar printre lucrurile din ea se va afla și mesajul pe care eu vi-l dau astăzi.

Acum suflet bătrân, aici este provocarea ta. Când te întorci, vreau să îl găsești, și îți voi da și motivul. Pentru că lucrurile de care v-am vorbit astăzi vor fi dovada că aceasta este o comunicare reală. Dacă veți vedea măcar unul din aceste lucruri despre care v-am vorbit petrecându-se, acest lucru va deschide pachetul descoperirii – și atunci le veți căuta și pe celelalte. Poate că nu înțelegeți nimic din toate astea astăzi, dar în viața următoare sau poate cea următoare, o veți face. Această informație nu va îmbătrâni niciodată. În viitor vor fi modalități de a auzi, vedea și citi acest mesaj pe care nici măcar nu-l puteți concepe. Viitorul va fi foarte diferit, dar această informație nu va dispărea. Lucrurile pe care vi le spun și vi le prezint astăzi vor fi dovedite în timp și voi veți fi aici să le vedeți. Când auziți cuvântul ”Kryon”, vreau ca Akasha voastră să sune! În acest fel, veți căuta să aflați ce reprezintă acest cuvânt, și atunci s-ar putea să vă amintiți chiar energia acestei zile, din acest loc, din această întâlnire unde v-am spus că va veni o vreme în care îl veți descoperi pe Dumnezeu în tot ceea ce există.

Vedeți cum toate astea încep să prefigureze o planetă ascensionată? Odată ce ați descoperit acest lucru, nu-l mai puteți nega. Nu puteți șterge ceea ce ați aflat. Nu-l puteți suprima, pentru că întreaga lume îl va ști, și nimeni nu-l va mai putea folosi vreodată împotriva voastră. Întreaga planetă va începe încet să-și schimbe concepția cu privire la cine este aici și de ce.

Întrebați un Pleiadean, pentru că ei au trecut prin toate astea. Ați putea întreba ”Au ei toate aceste invenții? Ei știu toate aceste lucruri?” Bineînțeles! Toate astea și încă multe altele. Nu v-am vorbit de următorii 500 de ani! [Kryon zâmbește] Următorii 500 pentru voi sunt destul de buni pentru astăzi.

Sunt atât de multe aici și toate se învârt în jurul vostru. Toate. Omul este cel care va face descoperirile. Omul este cel care va beneficia de aceste descoperiri. Ai așteptat o lungă perioadă de timp, suflet bătrân, pentru acest început. Sărbătorește-l!



KRYON


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.