luni, 1 decembrie 2014

Eliberarea ”separării” în ADEVĂR




De Karen Dover

Rasa umană a fost învățată încă de la începutul creării sale că ea este separată, în rasa umană bărbatul și femeia sunt învățați în mod repetat că sunt ”diferiți”, punând accent pe diferențe în fiecare moment. Cu toate acestea, un copil uman trebuie să ÎNVEȚE și să ANCOREZE diferența. Până când copilul uman ajunge la vârsta de cam 2/3 ani el nu vede nici o separare, un copil la vârsta asta atunci când privește în oglindă el nu se vede pe ”sine”, el vede o ființă umană stând în fața acesteia. El nu se aliniază cu  acea reflexie până în momentul în care își începe procesarea celei de-a treia chakre, care în formă umană voi sunteți învățați că este ”EU SUNT”, plexul SO(U)LAR. (Soul=Suflet)

De la naștere, până când părăsiți forma umană, voi procesați fiecare chakră sau centru energetic, succesiv, mișcându-vă de la chakra rădăcină spre chakra coroană și înapoi pentru a procesa baza. Orice durere care este experimentată în anul în care voi procesați o anumită chakră este revizuită șapte ani mai târziu când procesați din nou acea chakră. Deci, ”EU SUNT” este ancorat la vârsta de 2/3 ani (plexul SO(U)LAR fiind cea de-a treia chakră în sistemul energetic uman). În toate învățăturile spirituale din constructul creat al vechiului Pământ 3D, sunteți învățați că trebuie să vă aliniați pe deplin cu ”EU SUNT” tot așa cum sunteți învățați că trebuie să vă aliniați pe deplin cu ”SUFLETUL” vostru. Ambele sunt un construct care caută să re-instaureze SEPARAREA și acest lucru nu este acceptat în frecvența realităților Noului Pământ, pentru că nu este ADEVĂRAT.

Cum poate să fie un ”EU SUNT” când în SURSĂ voi nu sunteți nici bărbat, nici femeie ci voi pur și simplu SUNTEȚI, nu sunteți ”ESTE”, voi ”SUNTEȚI”, ceea ce este de fapt amestecul ambelor energii, feminină și masculină. Acest lucru se întâmplă numai pe această planetă unde în timp ce sunteți în formă umană sunteți învățați în mod repetat să credeți că există separare. Acum s-ar putea argumenta prin faptul că rasa umană trăiește în polaritate și prin urmare există o separare, dar polaritatea este REZULTATUL învățăturii ”EU SUNT”. Numai oamenii văd separarea, animalele nu văd separarea pentru că aceasta nu este ADEVĂRATĂ, animalele nu văd mascul sau femelă, ele văd doar ENERGIE pentru că ENERGIA DOAR ESTE și VOI SUNTEȚI.

Se vorbește foarte mult acum despre simpla fuzionare a aspectului feminin cu cel masculin și echilibrarea lor, dar acest lucru nu este ADEVĂRAT deoarece nu merge suficient de departe, pentru că nu există NICI o separare la NICI un nivel și forma umană este acum pregătită ca să înțeleagă și să ancoreze acest lucru. Pentru a ancora acest ADEVĂR, este necesar ca voi să eliberați SEPARAREA, lucru care este obținut prin eliberarea lui ”EU SUNT”. Să credeți că sunteți separați la orice nivel de SURSĂ este o distorsiune, voi nu puteți fi separați de SURSĂ pentru că SURSA este CREAȚIE și VOI SUNTEȚI CREAȚIE.

”EU SUNT” își are sediul în plexul SO(U)LAR și a fost distorsionat încă de la începutul creării rasei umane pentru a vă împiedica să vă amintiți ADEVĂRUL. Plexul SO(U)LAR este RĂDĂCINA principală în semnătura voastră energetică, închiderea sau deschiderea completă a acestui centru energetic permite accesul la toți centrii voștri energetici și acest centru energetic este cel în care este ancorat SUFLETUL vostru. După cum am explicat și am publicat și înainte (vezi aici ) , SUFLETUL este constructul cu care voi sunteți ÎNVĂȚAȚI să vă aliniați, dar acest lucru vă va împiedica să ajungeți pe deplin la SURSĂ pentru că scopul acestei învățături este să vă țină blocați în constructul creat al vechiului pământ 3D. Prin urmare, pentru a vă dobândi pe deplin puterea, care este SURSA, voi trebuie să eliberați constructul care este SUFLETUL, lucru care vă va permite să co-creați în libertate cu ENERGIA care VOI SUNTEȚI și care este SURSA, să co-creați cu universul care este referit rasei umane ca DUMNEZEU. 1 & 1 = 3 este ecuația pentru Noul Pământ. 

Acest lucru se traduce prin SURSA și DUMNEZEU = INFINITUL. VOI SUNTEȚI o ființă infinită și vă puteți aminti și folosi întreaga voastră putere numai atunci când co-creați cu DUMNEZEU/UNIVERSUL. Constructul SUFLET împiedică această conectare prin filtrarea continuă a experienței voastre de viață umană ca fiind una de polaritate și separare. Mintea logică umană va continua să încerce să cimenteze acest lucru prin referirea a ceea ce a fost experimentat drept tot ceea ce poate fi vreodată experimentat și acest lucru nu este ADEVĂRAT.

Miracolul pe care îl căutați în acest moment este dincolo de SUFLETUL uman și se află în SURSĂ, motivul pentru care voi v-ați încarnat în această linie temporală dimensională într-o formă umană, a fost de a co-crea în ADEVĂR, dar pentru a face acest lucru este necesar să ajungeți la propria voastră ENERGIE care este dincolo de constructul SUFLET.

În acest moment vi se cere să eliberați ”EU” și să înțelegeți că ”SUNTEȚI”.

”IUBIREA este răspunsul, oricare ar fi întrebarea.”


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.