luni, 9 februarie 2015

Construirea Valului de Iubire



De Bob Fickes

În această săptămână energia Iubirii continuă să se edifice până la Ziua Îndrăgostiților în data de 14 și Anul Nou Chinezesc în data de 19. Grupul nostru aflat aici în Chiang Mai este în tăcere astăzi și mâine cu Mantra Iubirii. Am făcut puja (ritual religios realizat ca ofrandă adusă diferitelor zeități, personalități sau musafiri speciali) din nou ieri și am simțit un nou impuls în energia noastră. Când meditați sau vă puteți acorda vă puteți alătura nouă oricând doriți. Noi vom medita non-stop în aceste două zile.

Sunt foarte fericit că sunt și mulți dintre membrii acestui blog care s-au adunat în Tenkawa făcând meditații de grup și bucurându-se de energie. Suntem atât de norocoși să avem această șansă de a ne conecta cu conștiința de grup atât de des. Energia Iubirii crează un start bun pentru acest an 2015. Intențiile noastre de a crea o lume mult mai pașnică devin mai puternice de fiecare dată când ne conectăm unii cu alții și ne consolidăm dorința. Repetarea intențiilor noastre cu un sentiment de real din nou și din nou, le permite acestora să se materializeze. Sunt atât de fericit să fac parte din acest mare program de a ridica lumea noastră în lumina Iubirii.

Vă binecuvântez pe toți și vă mulțumesc foarte mult pentru fuzionarea energiei voastre cu noi în acest proiect. Iubirea este cel mai mare dar pe care îl putem oferi. Inimile noastre s-au alăturat Inimii de Rubin a Mamei Pământ și Inimilor Divine ale tuturor Maeștrilor. Cât de norocoși suntem! Schimbăm viitorul puțin câte puțin pentru a crea o lume mai bună pentru toată lumea. Vă mulțumesc!


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.