marți, 3 februarie 2015

Soma – Elixirul Nemuririi


De Bob Fickes

O vedem pe Kannon ținând o vază și și pe Lakshmi/Kichijoten ținând o vază. Aceasta este vaza care conține Elixirul Nemuririi cunoscut ca și Soma. Soma este produs în corpul nostru în timpul stărilor de conștiință elevate. El face percepțiile noastre mai divine: culorile devin mai strălucitoare, auzul mai sensibil la frecvențele mai înalte, și toate sentimentele noastre mult mai rafinate.

Se pare că mulți oameni se confruntă cu dureri de stomac sau disconfort în timp sau după ce atât de multă lumină și iubire intră în noi. Acest lucru este normal. Stomacul nostru își transformă modul în care noi ne digerăm mâncarea. Când acest lucru se întâmplă pentru prima dată, ne putem simți inconfortabil, deoarece stomacul împinge în afară vechile toxine și ne pregătește corpul pentru o intrare majoră de conștiință mai înaltă. Fiecare celulă din corpul nostru trebuie să fie modificată pentru a fi în stare să dețină mai mult Ki (Qi, Chi) și să susțină un nivel de percepție mult mai rafinat, care vine odată cu Iluminarea.

Când conștiința noastră se schimbă, și corpul nostru trebuie să se schimbe pentru a putea găzdui mai multă electricitate sau Forță a Vieții. În timpul acestui proces de transformare, stomacul nostru și toate glandele noastre încep să se detoxifieze și să producă o chimie mult mai rafinată în corpul nostru. Ne putem gândi la Soma ca la un super hormon similar lui HGH (hormonul uman de creștere). După ce s-a stabilit confortabil în corpul nostru, Soma este simțit drept cald și încântător. Dar, până când corpul nostru se adaptează la acest hormon nou, ne-am putea confrunta cu un disconfort temporar în timp ce vechile toxine legate de stres și de amintirile dureroase sunt dislocate. Beți multă apă și spălați aceste toxine vechi din corpul vostru.

Chemați Flacăra de Smarald a lui Kannon și cereți-i să vă ajute pe parcursul acestor curățări. Va fi fericită să vă ajute. Compasiunea și iubirea ei sunt infinite și, mai mult decât oricare altă Ființă Divină, ea știe prin ce treceți în timp ce progresați în Iluminare. Cereți-i ajutorul și beți multă apă astfel încât vechea chimie să poată fi spălată și noua Soma să se poată integra în modul în care funcționează corpul vostru. O percepție divină mult mai înaltă este în curs de dezvoltare și vă veți simți minunat odată ce corpul vostru s-a curățat și s-a ajustat la noul nivel de percepție. Întreaga voastră conștiință se schimbă! Corpul vostru trece în Corpul de Lumină. Vă veți simți mai sănătoși decât v-ați simțit oricând înainte și inversați procesul îmbătrânirii. Soma este Elixirul Nemuririi. El este secretul Tinereții Veșnice. Cu cât mai Iluminați deveniți, cu atât mai mult întineriți. Luați-o ușor și bucurați-vă! Multe binecuvântări apar în viața voastră acum. Îndepărtați vechiul și înlocuiți-l cu un suflet și corp mult mai sănătos și tânăr. Să fiți binecuvântați!


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.