marți, 17 februarie 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 15 Februarie 2015



 Prin Marilyn Raffaele

Salutări din nou din partea Grupului Arcturian. Dorim să vă vorbim de transformare, un subiect aparent simplu, dar unul care este important pentru înțelegerea adevărului. Transformarea curge prin și pe măsură ce un individ se trezește din vis. Ea se manifestă ca și abilitatea de ”a vedea cu ochi noi și a auzi cu urechi noi” în timp ce te afli în mijlocul dualității și separării. Transformarea permite recunoașterea oricăror concepte și credințe false care ar mai putea fi deținute și înlocuirea lor cu adevărul. Aduce cu sine capacitatea de a spune ”Am greșit”.

Cei care nu sunt în stare să permită transformarea, își întârzie ascensiunea într-o conștiință de o energie mai înalt dimensională. Frica de schimbare acționează în sprijinirea continuării existenței conceptelor și credințelor trei dimensionale. Mulți dintre cei care se opun schimbării sunt în poziția de ”lideri” mondiali care asociază orice fel de transformare cu pierdere – pierdere a puterii și bogăției personale. Din cauza poziției lor de conducători, atrag adeseori adepți care acceptă orbește orice acești așa-ziși ”lideri” cred, renunțând astfel la puterea lor personală prin asta.  

Dragilor, voi sunteți acum în acel punct al călătoriei voastre spirituale în care trebuie să vă recunoașteți și să vă recuperați puterea voastră înnăscută. Mulți dintre voi ați făcut acest lucru deja, obținând această stare de conștiință în alte vieți, intrând în această viață cu această stare de conștiință existând deja.

Niciodată să nu vă fie frică să spuneți ”Ce-i destul, e destul. Eu nu mai aleg să trăiesc, acționez, fiu sau să gândesc după vechile concepte depășite ale separării.” Unii dintre voi ați descoperit deja că există unii care sunt ofensați de acest lucru. Prietenii vă pot părăsi, dar nu vă temeți, dragilor, dacă acest lucru se întâmplă pentru că energia își caută energii asemănătoare și în curând îi veți atrage spre voi pe cei care rezonează cu voi.

Vă vorbim de transformare acum pentru că sunteți foarte aproape de a vedea transformarea având loc. Multe sunt de dezvăluit și trebuie să fiți pregătiți atât în interior cât și în exterior pentru că voi veți fi cei chemați să-i ajute pe cei ce vor fi înfricoșați, incapabili să renunțe la vechile și confortabilele lor căi de a înțelege lumea. Omenirii nu i se mai permite să o lălăie alene de la o zi la alta cu convingerea că guvernul, biserica, părintele, prietenul/prietena sau societatea în general va avea grijă de tot pentru ea. Voi sunteți conștiința și astfel substanța lumii exterioare și lucrurile se schimbă repede.

A sosit momentul să vă revendicați identitatea de Ființe Divine care au ales să-i învețe și să-i ajute pe alții din interiorul energiei trei dimensionale. Permiteți procesul. Pentru unii permiterea procesului poate pur și simplu însemna să devină fi-iști în loc de fac-iști, permițându-și lor înșiși să fie liniștiți și în repaus, mergând în interior adeseori în timp ce vechile energii ies la suprafață și se curăță. Alții pot descoperi că sunt ghidați  să se ridice și să conteze într-un fel.

Transformarea este o predare, capacitatea de a te deschide în fața schimbării. Predarea nu înseamnă să te abandonezi unui concept necunoscut de tipul ”plăcinta din cer a lui Dumnezeu” (o recompensă cerească care se obține de obicei, după ce ai murit). Predarea spirituală este rezultatul firesc de a avea o înțelegere clară a ceea la ce te predai – Adevărul. Aceasta începe cu o puternică ghidare interioară de a începe o căutare a adevărului care vă poate purta pe multe, multe căi, dar care în cele din urmă vă va duce la descoperirea lui în interior. Acest proces nu poate fi evitat pentru că el este cine voi sunteți.

Există mulți care ”suspectează” adevărurile mai profunde dar refuză să le îmbrățișeze, alegând în schimb să creadă că alții mult mai ”sfinți” sau inteligenți, știu mai multe decât știu ei. Nu dragilor, toți aveți Vocea Divină în voi, aceasta este doar o simplă chestiune de a recunoaște, asculta și a avea încredere. Acum este momentul.

Ziua Îndrăgostiților!

Da, suntem conștienți de obiceiurile voastre și ne alăturăm vouă pentru că nu este aceasta o zi în care sărbătoriți iubirea? Iubirea este tot ceea ce este, pentru că UNUL nu poate fi niciodată divizat. Există numai credința că Unul poate fi divizat (separarea) și care a dus la manifestările exterioare de război, discordie, suferință, lipsă, limitare, etc.

Ziua Îndrăgostiților sărbătorește fațeta romantică/parteneriat a Iubirii Divine. Sunt învățături care predică ”necinstirea” dată de iubirea romantică și că pentru a fi ”sfânt” trebuie să renunțați la legăturile romantice. Prostii, asta face parte din aceleași învățături care spun că trebuie să suferi pentru a fi ”sfânt”. Acestea sunt credințe create de oameni și nici o lege spirituală nu le susține.

Cu toate acestea, iubirea romantică trebuie înțeleasă la un nivel mai profund dacă dorim să ”funcționeze”, și acesta este elementul lipsă în atât de multe relații umane. Atracția dintre doi oameni nu înseamnă întotdeauna că ei sunt meniți să se căsătorească sau să stabilească o relație intimă între ei. Atracția adeseori apare ca rezultat al legăturilor dintr-o viață trecută și în mod frecvent se întâmplă cu cineva despre care simțiți în mod intuitiv că nu ar fi un partener bun pentru voi.

Când se întâlnesc doi oameni cu o istorie intensă a unei vieți anterioare (bărbat/bărbat, femeie/femeie sau bărbat/femeie) poate exista fie o atracție instantanee fie o repulsie instantanee. Multe cupluri homosexuale au fost împreună în alte vieți ca și cupluri heterosexuale. Legăturile nu se încheie odată cu moartea, pentru că voi sunteți conștiință, nu doar corpuri fizice.

Căsătoriile sau relațiile de angajament au loc adeseori ca urmare a alegerilor de dinainte de naștere făcute de ambele părți în scopul de a rezolva unele dintre problemele nerezolvate din viețile trecute, care pot sau nu să fi fost începute ca un parteneriat romantic. Adeseori acele energii care au nevoie de curățare își au originea în roluri vechi trăite ca mamă/copil, tată/copil, prieten/prieten, servitor/stăpân, etc. Relațiile din viața prezentă pot oferi o cale ușoară în care să fie aduse la finalizare. Acesta este cazul în acele relații  în care unul sau amândoi se minunează ”De ce m-am căsătorit cu această persoană?”

Întotdeauna priviți mai în profunzime, dragilor, pentru că în acest punct chiar nu sunt accidente. Uitați-vă la ceea ce ați învățat sau ați avut de învățat de la fiecare situație. Încheierile karmice pot avea loc chiar și numai dacă unul o dorește. Dacă el/ea este capabil/ă să-l recunoască pe celălalt ca pe o ființă Divină ne-trezită și în același timp alege să nu mai trăiască într-o energie a judecății și urii (care pur și simplu servește la alimentarea situației karmice), atunci el/ea a ajuns la acea stare de iubire necondiționată și a obținut rezolvarea karmică. O persoană poate părăsi acea situație dacă așa alege, știind că ea este încheiată.

Uneori doi oameni sunt intens atrași unul spre celălalt la toate nivelele, dar din anumite motive acest lucru nu se va dezvolta într-o relație. Acest lucru se întâmplă cu cei care aleg în contractul de dinaintea nașterii să nu fie împreună în această viață. Ei înțeleg că legăturile intense din viețile trecute și iubirea nu le-ar permite să caute și să crească din punct de vedere spiritual în propria lor conștientizare și putere dacă ar fi împreună – ar fi mulțumiți ca pur și simplu să fie împreună.

Iubirea romantică trebuie să fie înrădăcinată și împământată în iubirea adevărată sau ea este doar o simplă atracție animalică pe care, din nefericire, mulți o consideră a fi iubire adevărată. Acest concept de iubire este promovat cu putere în toate domeniile media – filme, cărți, emisiuni TV, reviste, publicitate, etc. și mai ales de Ziua Îndrăgostiților.

Înțeleptul știe că numai atracția sexuală nu este iubire ci doar o fațetă a ei, unul din lucrurile ”adăugate”. Atracția sexuală în sine se bazează pe nevoia umană de a-și perpetua specia și care poate fi îndeplinită și fără iubire. Intimitatea bazată numai pe atracția sexuală nu poartă niciodată conexiunea intensă și profund energetică precum și împlinirea care este posibilă atunci când amândoi au o conștiință care vede dincolo de aparențe în profundele realități care strălucesc prin ochii celuilalt.

Relațiile de iubire nu depind niciodată de felul în care celălalt arată sau se îmbracă și este zadarnic dar foarte uman să încerci să modelezi pe cineva în conceptul tău de partener perfect. Relațiile sănătoase au o rezonanță energetică asemănătoare și cei care se află într-o astfel de relație au puncte de vedere apropiate asupra lumii dar nu gândesc sau cred în mod necesar exact același lucru pentru că toți sunt aici pentru a învăța și a crește în acord cu nevoile lor individuale.

Doi indivizi care se potrivesc bine, fie că sunt prieteni sau parteneri, au atins stări de conștiință similare. Observați-i pe cei care trăiesc dintr-o stare de conștiință ne-trezită care se bucură de relațiile de luptă, înșelăciune, furie, angoasă și prefăcătorie – sunt ambii pe aceiași lungime de undă energetică cum s-ar spune – aceasta este starea lor de conștiință, conceptul lor despre cum funcționează relațiile.

Pot exista momente în care să fiți tentați să intrați în nivelul mai jos de conștientizare al altcuiva din cauza atracției și dorinței pe care o simțiți față de acea persoană. Deși cu siguranță este permis de către liberul arbitru, acest lucru nu va duce niciodată la rezultatul fericit dorit, ci mai degrabă, de obicei, se încheie cu o inimă frântă după o perioadă de timp scurtă, intensă petrecută împreună. Cineva nu se poate pur și simplu întoarce la stări de conștiință pe care le-a depășit oricât de atrăgător ar putea părea acest lucru.

Concepțiile greșite despre iubire și parteneriat abundă. Guvernele, religiile, familiile și prietenii în mod continuu urlă că iubirea este valabilă numai dacă se încadrează în conceptele lor de multe ori foarte înguste. Partenerul trebuie să fie de o anumită culoare, gen, educație, statut financiar, sau alte trăsături considerate acceptabile. Iubirea este experimentarea Unului care se manifestă pe sine ca cei mulți. Iubirea nu a fost și nici nu va fi niciodată dependentă de conceptele omenirii.

Vine un moment în care un individ nu mai are ”nevoie de o relație” în scopul de a se simți complet, fericit și întreg pentru că a atins o conștiință de plenitudine și completitudine spirituală. Și-a descoperit flacăra geamănă în interiorul său și a fi într-o relație devine acum o alegere personală.

Relațiile fericite au loc numai atunci când fiecare își înțelege și acceptă propria și adevărata sa valoare și putere pentru că atunci nu mai există nevoia unei validări exterioare. Neconștientizarea adevăratei identități îl face pe un ne-trezit să-și caute completitudinea în afara lui însuși. ”Dacă sunt căsătorit/ă cu această persoană care arată bine, este bogată și inteligentă, atunci înseamnă că sunt demn/ă de iubire și valoros/oasă.”

Mulți mai poartă în memoria celulară amintiri vechi din vremurile în care a fi într-un parteneriat putea fi singura cale de a evita moartea sau foametea și acest lucru este adeseori reflectat în cei care sar dintr-un parteneriat în altul nepermițându-și niciodată să fie singuri. Recunoașteți și permiteți curățarea acestor amintiri celulare vechi dacă le suspectați cumva a fi în voi înșivă.

Pe măsură ce vă întăriți în interior, veți privi în urmă la încercările romantice eșuate și veți râde spunând ”Îți mulțumesc Doamne că m-ai salvat din această relație” chiar dacă în acel moment ați avut inima frântă și îndurerată. Mintea umană este programată pentru conceptele lumești legate de romantism și sex și răspunde în consecință până când o învățați să o facă în mod diferit.

Dacă a avea un partener de viață reprezintă completitudinea pentru voi, veți atrage acest lucru către voi înșivă fără să gândiți sau luptați pentru că aceasta va fi manifestarea naturală a stării voastre de conștiință, modul în care voi realizați completitudinea spirituală. Pentru unii a fi singur poate reprezenta completitudinea spirituală.

Relațiile adevărate, profunde și de durată nu includ romatismul, mult sex și tot ceea ce starea de conștiință rigidă, structurată și puritană consideră a fi nesfânt, dar acestea sunt recunoscute acum ca fiind lucruri adăugate.

Noi, Grupul Arcturian vă trimitem iubire, bucurie, distracție și conștientizare vouă tuturor de Ziua Îndrăgostiților.

2/15/15



link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.