marți, 10 februarie 2015

Sanat Kumara și Eternul său Frate Sananda


De Bob Fickes

Se spune că atuncâ când Universul a fost creat pentru prima dată, Dumnezeul Creator, Lordul Brahma, a materializat din Infinita sa Conștiință Cosmică, patru fii. Ei au fost numiți Kumara sau Ființele Eterne. Ei nu sunt nici oameni nici zei. Ei sunt Ființe Eterne al căror singur scop este de a aduce Universului Cunoașterea Iluminării. Numele lor era Sanat, Sananda, Sanatana și Sanaka. Dintre acești patru fii, Sanat Kumara și Sananda Kumara au devenit cei mai mari maeștri ai tuturor timpurilor încă de la începutul Creației până la sfârșitul Universului. Ei au studiat cu Krishna și cu Shiva, și au fost primii Maeștri care au predat Meditația și Yoga.

Sanat Kumara nu s-a întrupat niciodată într-o formă umană și a rămas o Ființă Eternă care nu a îmbătrânit niciodată și nu a participat niciodată la lumea karmei. Sanat Kumara este cel mai înalt Maestru și este cunoscut ca și cel mai Iluminat Maestru al Înaltului Consiliu Suprem al celor 144.000 de Maeștri  care supraveghează toate Învățăturile Spirituale ale acestui Univers. El este considerat Maestrul numărul unu al tuturor Învățăturilor Cunoașterii Supreme și a Iluminării.

Sananda a călătorit peste tot prin acest Univers și s-a întrupat ocazional în diferite lumi pentru a aduce sufletele acelei stele sau planete la Iluminare. Sananda este considerat cea mai înaltă autoritate și întrupare a Iubirii Divine. El este cel mai faimos aici pe Pământ pentru încarnările sale ca Lord Buddha și mai târziu ca Maestrul Isus.

Atât Sanat Kumara cât și Sananda au lucrat cu Pământul încă din vremea Lemuriei. Sanat Kumara și Sananda și-au unit din nou eforturile pentru a ne atinge sufletele și a ne ridica conștiința în Lumină. În timp ce Sanat Kumara ne aduce Cunoașterea Supremă, Sananda ne aduce Iubirea Cosmică. Ei descarcă în mod constant noi învățături și instrucțiuni pentru sufletele noastre în așa fel încât noi să ne putem ridica la Iluminare și să ne oferim cele mai înalte daruri ale noastre oamenilor acestui Pământ.

Noi toți am mai făcut acest lucru și înainte în alte lumi. Am intrat în forme umane pentru a aduce cunoașterea Iluminării în multe alte lumi înainte de a veni pe Pământ. Acum, am fost împreună cu acest Pământ pentru atât de mult timp încât am acumulat mulți nori de karmă și ne-am uitat scopul original de a servi acest Pământ și a aduce toate sufletele la Iluminare. Acesta este timpul pe care l-am așteptat. Sanat Kumara și Sananda lucrează cu mulți alți Maeștri pentru a ne ajuta să ne trezim și să ne începem din nou munca. Am trecut prin acest ciclu de multe ori înainte în alte lumi. Acum suntem în fața celei mai mari provocări a noastre, de a depăși karma care tulbură toate formele de viață de pe Pământ. Maeștrii sunt cu noi în fiecare moment. Am mai făcut acest lucru și înainte și îl vom face din nou! Vă binecuvântez pe toți!


link catre articolul original

Traducere Poka Monica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.