sâmbătă, 21 mai 2016

Aterizările – Arcturienii


Prin Suzanne Lie

Dragii noștri Emisari pe Pământ,
Venim la voi în acest ACUM pentru a vă informa că vom ateriza în curând, dar numai într-o frecvență a realității în care ”Puterea Interioară” a înlocuit toate rămășițele ”Puterii Asupra Altora”.

Prin urmare, frecvența în care vom ateriza va fi determinată de către omenire. Noi știm că cei care trăiesc prin Puterea Interioară nu sunt responsabili pentru cei care zăbovesc în formatul mai jos dimensional al Puterii Asupra Altora.

Tot ceea ce pot să facă preaiubiții noștri care se întorc la Corpul de Lumină pentru a-i ajuta pe cei pierduți în Puterea Asupra, este să le trimită Iubire Necondiționată și Foc Violet. Apoi trebuie să-i eliberați din conștiința voastră deoarece este decizia lor să se trezească sau să rămână adormiți într-o realitate a fricii și a dominației.

Rămânând în formatul fricii și dominației, ei vor fi ales să-și atașeze starea lor de conștiință mai joasă la rămășițele Planului Astral de Jos al lui Gaia. Planul Astral de Jos este ca și pivnița unei case vechi care a fost abandonată. Această ”casă veche” se află într-un proces de renovare de la ”acoperiș” în jos.

Pe măsură ce ”casa” este renovată, rata/viteza de frecvență se va expansiona în dimensiunile mai înalte care nu sunt accesibile celor care aleg să trăiască în întunericul din pivniță printre ceea ce a fost depozitat și uitat acolo cu mult timp în urmă.

Cu alte cuvinte, pe măsură ce treziții noștri își amintesc să-i uite pe cei pierduți, conștiința lor se va expansiona dincolo de ”gama de frecvență a experienței” a celor pierduți în ”pivniță”. Prin urmare, cei pierduți vor rămâne în continuare în planurile mai joase ale existenței, în timp ce ascendenții se aliniază cu frecvențe din ce în ce mai înalte ale realității.

În cele din urmă, frecvența planetei va fi atât de minunat de înaltă, încât planul astral de jos va fi lepădat de corpul lui Gaia. Așa cum un animal își ia o blană mai grea/groasă pentru iarna lungă și rece și o leapădă primăvara, Gaia își va lepăda greul Ei Plan Astral de Jos.

Pe măsură ce se întoarce la iubita Ei frecvență cinci dimensională, Ea va lepăda mai întâi densitatea Planului Astral de Jos și, în cele din urmă, va lepăda toate rămășițele corpului ei planetar trei și patru dimensional. Așa cum de multe ori am spus, Gaia este o Mamă extrem de iubitoare. Prin urmare, atâta timp cât Ea poartă orice rămășițe ale timpului trei/patru dimensional, Ea va oferi un loc în care pierduții Ei să poată decide să intre în Lumină.

Această Lumină mai înaltă va înghiți în cele din urmă și cel mai de jos plan astral, iar cei pierduți va fi nevoie să fie re-locați pe o altă planetă pe care, să sperăm, se vor elibera de obiceiul lor Putere Asupra, precum și de nevoia lor de a fi o victimă, a avea un dușman și suferi înainte de a se putea schimba.

Vedeți voi, Putere Asupra poate exista numai acolo unde sunt alții care au ales să fie victimă. Nu spunem că alegerea de a fi victimă este o alegere conștientă, deoarece ea este de obicei o alegere inconștientă. Mulți au devenit dependenți de formatul dimensiunii a treia al conducătorilor și condușilor.

Această dependență va dispărea numai atunci când cei prinși în formatul Putere Asupra își vor aminti că Gaia este o planetă în care guvernează liberul arbitru. Datorită liberului arbitru al lui Gaia, cei care aleg să fie în formatul Putere Asupra pentru a fi o victimă, pot alege să elibereze acea dependență și să-și asume răspunderea pentru propria lor viață.

Cei care doresc să-i ajute pe cei care au ales acest format, pot face acest lucru cel mai bine trimițându-le Iubire Necondiționată și Foc Violet. Iubirea Necondiționată le este probabil necunoscută celor pierduți în formatul Putere Asupra, deoarece ei așa și-au trăit probabil viața, de fapt, probabil că așa și-au trăit mult mai multe vieți, crezând că nu ei sunt stăpânii propriului lor destin.

Cu toate acestea, darul Iubirii Necondiționate va avea un impact foarte mare asupra lor, deoarece probabil că de-alungul multelor lor încarnări ei au primit doar iubire condiționată. Din momentul în care primesc Iubire Necondiționată, vor începe să-și dea seama că pot ca pur și simplu să se ridice din/să înfrunte tot ceea ce i-a ținut captivi în tiparul de a fi o victimă.

Această înțelegere le va schimba viața pentru totdeauna, deoarece vor descoperi că pur și simplu ar putea să merite iubirea ”necondiționată”. Concepul de a merita iubirea pur și simplu pentru faptul că ești viu, este probabil foarte nou pentru ei, deoarece au crescut crezând că nu sunt ”suficient de buni”.

Prin această înțelegere, sunt gata să primească darul Focului Violet care să-i ajute în procesul transmutării lor într-o frecvență mai înaltă a realității. Sunt multe sub-planuri invizibile în planul fizic al celei de-a treia dimensiuni.

Pentru că iubirea este de mult prea multe ori ”condiționată” în acea frecvență a realității, mulți oameni se pierd în credința că ei nu sunt ”suficient de buni”. Cei întunecați au avut o mare putere în acea rezonanță a realității timp de multe cicluri.

Ei și-au menținut puterea prin convingerea altora că ei nu sunt suficient de puternici pentru a se ridica pentru ei înșiși și au nevoie de ”ajutorul” celor care par a fi mai puternici. Pentru că cei prinși în ceea ce ei au perceput drept eșecurile lor, dezamăgirile lor, greutățile rezonanței celei mai joase a dimensiunii a treia ca fiind atât de dărâmătoare în viața lor, ei nu au recunoscut faptul că ajutorul oferit de cei întunecați este, de fapt, o capcană.

Prin urmare, ciclurile au trecut din eșec în eșec și din capcană în capcană. Cum se poate cineva recupera din acest ciclu? Ne întoarcem din nou la Iubirea Necondiționată. Iubirea Necondiționată NU este o emoție. Iubirea Necondiționată este un câmp de energie de iubire, speranță, împuternicire și făgăduință.

Vom aborda acum fiecare dintre aceste concepte începând cu iubirea. Iubirea este un câmp de energie care călătorește în cicluri expasionânde, în timp ce opusul iubirii, frica, călătorește în cicluri în continuă scădere. Spunem ”cicluri” deoarece câmpurile de energie călătoresc în tipare circulare, în timp ce călătoresc atât vertical cât și orizontal.

Când vorbim despre un ”câmp de energie” ne referim la un pachet de energie care rezonează la aceleași ”câmpuri” de gânduri și emoții. În această situație gândiți-vă la cuvântul ”câmp” ca și la un câmp de iarbă, flori, zăpadă sau culturi, cum ar fi de grâu. Tot ceea ce se află pe acest ”câmp” are nevoie de aceiași cantitate de lumină, apă, căldură și/sau umbră.

În același fel, un câmp de energie conține gânduri similare care cresc dintr-un ”câmp” de emoții similare. Dacă cineva crește și/sau devine captiv într-un câmp de energie al dezamăgirii, eșecului, pierderii și suferinței, acesta va găsi pe alții asemănători lui pierduți în acel câmp de energie.

Pentru că sunt cu toții pierduți, este dificil pentru oricare dintre ei să vadă calea de ieșire. Cei care trăiesc prin puterea asupra altora lucrează din greu pentru a crea situații care să coboare oamenii și îi grupează cu alții care au fost la rândul lor coborâți.

Cu toate acestea, și Iubirea Necondiționată este un câmp de energie. Acest câmp de energie este acceptarea și susținerea colectivă și împuternicirea cuiva de a se iubi pe sine însuși/însăși suficient de mult pentru a-l putea iubi și pe un altul în mod deschis și cu căldură. Pentru că fiecare persoană se poate iubi și accepta pe ea însăși, ei îi pot iubi și accepta și pe alții.

Cu alte cuvinte, cineva poate ”da” doar ceea ce ”are”. Dacă un grup mic din câmpul Iubirii Necondiționate s-ar alătura câmpului de energie al suferinței și dezamăgirii, ar simți instantaneu că ceva este foarte greșit.

Apoi, pentru că ei au fost înconjurați de Iubirea Necondiționată, ei sunt în stare să spună ”Cum te putem ajuta?” Pe de altă parte, probabil că aceștia se vor simți inadecvat dacă au fost obișnuiți cu câmpul de energie al dezamăgirii și greutăților.

În acest caz, marea putere a Iubirii Necondiționate îl va ajuta foarte mult pe cel care a fost doborât de greutățile vieții, pentru că în Iubirea Necondiționată NU există judecată. În schimb există acceptare și răbdare.

Vedeți cum vă arătăm ”imaginea de ansamblu” a realității voastre? În timp ce vă plimbați în mijlocul unui ”câmp” imens voi puteți vedea numai ceea ce este în jurul vostru. Cu toate acestea, dacă sunteți în vârful unui deal sau într-un avion – sau pe o navă stelară – veți avea aceiași perspectivă pe care o avem și noi din dimensiunile mai înalte sau de pe navele noastre.

Noi vă invităm cu bucurie să vă alăturați nouă pe navele noastre stelare, dar cei mai mulți dintre voi nu sunteți încă în stare să aveți în mod conștient acea experiență. Cu toate acestea, dorim să știți că mulți dintre voi vă alăturați nouă atunci când sunteți în corpul vostru astral patru dimensional. Cel mai des acest lucru are loc atunci când dormiți sau sunteți într-o meditație profundă, dar în curând vizitele voastre vor fi mai obișnuite.

Așa cum persoana care a trăit într-un câmp de energie bazat pe frică, putere asupra, s-ar putea să se simtă inconfortabil într-un câmp de energie bazat pe iubire, putere interioară, conștiința voastră trei dimensională s-ar putea să se simtă foarte inconfortabil pe o navă stelară cinci dimensională. Din fericire, navele noastre sunt pline de Iubire Necondiționată, care vă va face instantaneu să vă simțiți în siguranță și liniștiți.

Mai mult de atât, așa cum Iubirea Necondiționată pe care noi o împărtășim cu voi vă transmută câmpul de energie într-o rezonanță mai înaltă, iubirea voastră necondiționată pentru cei prinși într-un câmp de energie putere-asupra va transmuta câmpul lor de energie într-o rezonanță mai înaltă.

V-ați dat seama că aveți atât de multă putere-interioară? V-ați dat seama că și numai trimițând Iubire Necondiționată cuiva care are nevoie puteți contribui imens la procesul său de transmutare într-o rezonanță mai înaltă?

Lumea voastră se află pe marginea unei mari schimbări și, în general, haosul precede schimbarea. Veți fi cu toții chemați să ieșiți din zona voastră de confort și să înfruntați cu curaj aspecte ale realității care pot fi foarte provocatoare, de fapt înfricoșătoare, pentru cei care nu au luat niciodată în considerare faptul că există și alte civilizații în afară de Pământ.

Apoi, veți fi confruntați cu faptul că aceste civilizații sunt cu mult mai avansate tehnologic, social, mental și emoțional. Cei care au trăit prin regimul lor de ”putere-asupra-altora” vor fi șocați, îngroziți și periculoși.

Prin urmare, aceia dintre voi care sunteți informați și pregătiți mental și emoțional, veți fi chemați să vă trimiteți cea mai profundă Iubire Necondiționată în câmpurile de energie ale fricii, confuziei și neîncrederii.

Mulți dintre prietenii noștri Pământeni vor întâmpina cu bucurie schimbarea în realitatea lor pentru că ei sunt informați și au fost în contact cu noi timp de mai multe decenii. Pe de altă parte, mulți oameni nici măcar nu au luat în considerare faptul că există dimensiuni mai înalte ale realității în care nenumărate societăți și lumi trăiesc în pace și iubire necondiționată.

Vă auzim întrebând ”Când se va întâmpla acest lucru?” Vă răspundem întrebându-vă ”Când veți fi pregătiți să vă schimbați în totalitate percepția asupra realității pentru a include și dimensiunile mai înalte?”

Vedeți voi, noi ne vom începe aterizările în tărâmurile mai joase ale celei de-a cincea dimensiuni. Prin urmare, numai cei care și-au expansionat conștiința dincolo de dimensiunea a patra către pragul spre dimensiunea a cincea vor fi în stare să ne perceapă prezența.

După cum puteți vedea pe Internetul vostru, cărți și cursuri, din ce în ce mai mulți oameni încep să îmbrățișeze în mod conștient o realitate în care iluziile dimensiunilor a treia și a patra sunt înlocuite cu dovezi că există o lume cinci dimensională, precum și mult, mult dincolo de ea.

Sunteți pregătiți să îmbrățișați acest câmp mai înalt de energie? Dacă răspunsul vostru este DA, atunci probabil că veți fi printre cei care îi vor pregăti, educa și calma pe cei care nu sunt pregătiți încă.

Dacă răspunsul vostru este NU, atunci probabil că nu veți niciodată acest mesaj.
Dar dacă o faceți, amintiți-vă că realitatea este alegerea de percepție a cuiva.
Realitatea pe care alegeți să o percepeți este realitatea care veți crede că este reală.
Și realitatea care VOI alegeți să credeți că este reală, este realitatea în care veți trăi.

Amintiți-vă, fie că sunteți de acord sau nu, FIECARE dintre voi este creatorul realității sale! De asemenea, vă rugăm să vă amintiți că ”Timpul este o iluzie a celei de-a treia dimensiuni.” Când spunem că venim ACUM, înseamnă că fiecare dintre voi va experimenta acest ACUM numai atunci când VOI sunteți pregătiți.

Sunt mulți dintre voi cu care comunicăm în mod zilnic. De asemenea, sunt mulți dintre voi care vizitați des navele noastre stelare. Îngăduiți-i creierului vostru pământesc trei dimensional să-și acorde atâta timp cât voi aveți nevoie să se adapteze Noului Pământ care este aici ACUM!

Pentru a găsi acest Pământ, nu priviți în SUS,
Pentru a găsi Noul Pământ, priviți în INTERIOR!


Cu Iubire Necondiționată, Arcturienii!


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.