sâmbătă, 14 mai 2016

O Călătorie Rapidă Acasă


Vizitarea Familiei Voastre Galactice
De Suzanne Lie

Avem nevoie ca voi să vă amintiți toate trăsăturile multidimensionale ale SINELUI vostru, nu numai în meditațiile voastre sau în timp ce urmați un curs. Avem nevoie ca voi să vă amintiți SINELE vostru în VIAȚA VOASTRĂ DE ZI CU ZI pentru că viața voastră trei dimensională este cea din care această transmutare va începe.

Nu mai sunteți protejați de către Gurul vostru personal sau de faptul că trăiți într-un templu din vârful unui munte. În această importantă încarnare de ascensiune planetară NOI – expresiile mai înalte ale SINELUI vostru – avem nevoie ca voi ca voi să ajutați oamenii în timp ce ei își trăiesc viața lor de zi cu zi, își cresc copiii, merg la serviciu, își plătesc facturile și pretind că sunt ”doar oameni”.

NOI – expresiile mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru – intrăm în viața voastră de zi cu zi, în rutina voastră zilnică și în responsabilitățile voastre zilnice. Așa cum am spus de multe ori, Noi, Galacticii și Celeștii suntem VOI. Prin trezirea propriei voastre voastre forțe Kundalini vă veți întoarce la, transmuta în și fi zilnic acel VOI care ați fost întotdeauna – dar ați uitat!

Prin urmare, este important să vă expansionați conștientizarea în cel mai înalt potențial al vostru astfel încât ego-ul vostru să nu interfereze cu transmisiunile noastre. Vă vom ajuta conducându-vă într-o meditație în care să vă calibrați conștiința la dimensiunile mai înalte ...

Focalizați-vă atenția spre interior în miezul creierului vostru, zona de sub chakra voastră coroană și în spatele frunții voastre ...

Simțiți Lumina Spiritului curgând prin Glanda voastră Pineală în creierul vostru așa ca și lumina soarelui care intră prin trapa mașinii voastre. În fața voastră se află Ecranul Minții pentru al Treilea vostru Ochi. Mențineți-vă conștiința în această zonă a formei voastre fizice.

Acum trimiteți o rădăcină prin creierul vostru, în jos pe coloana vertebrală și afară prin tălpile voastre direct în miezul central al lui Lady Gaia. Această rădăcină vă va permite să rămâneți împământați în timp ce noi vă ajutăm pe voi să o ajutați pe Mama Pământ. Acum, că această ”rampă de lansare” a voastră este activată, călătoriți Acasă către Sufletul vostru în dimensiunea a cincea. Simțiți-vă Complementul Divin îmbrățișându-vă, în timp doi se contopesc în UNUL.

Împreună ca UNUL, vă întoarceți atenția spre noi.
Imaginați-vă un vortex în fața voastră.
Vedeți cum viteza lui de rotație crește pe măsură ce vă apropiați de el.

Recunoașteți-vă ghizii Galactici și Celești în timp ce vă invită să intrați în vortex.
Vizualizați arcada vortexului.
Ridicați-vă mâinile pentru a vă imprima semnătura vibrațională pe această arcadă.

Simțiți valul de euforie care vă străbate în timp ce faceți această conexiune.
ACUM voi sunteți vortexul.
Simțiți cum forma voastră a devenit fără de formă.

Sunteți Lumină pură. Observați cum vă transformați într-o ființă Stelară.
Vă întoarceți la Casa pe care nu ați părăsit-o niciodată.
Cu toate acestea, ați uitat că sunteți și în realitatea voastră mai înalt dimensională.

Demult, cu foarte mult timp în urmă voi v-ați bi-locat măreața voastră conștiință multidimensională  pe Venus, preaiubită soră a lui Gaia. Ați călătorit inter-dimensional pe Venus pentru a vă pregăti pentru misiunea de salvare a Pământului, corpul planetar al lui Gaia.

Din momentul în care v-ați pregătit măreața conștiință multidimensională pentru constrângerile unei existențe într-un vehicul trei dimensional, v-ați ținut promisiunea de a răspunde chemării lui Gaia de a o salva de la distrugere. Atlantida nu putea fi salvată, dar Gaia a putut. Cu toate acestea, vibrația Ei nu a fost cu mult mai mică față de cât s-a intenționat vreodată.

Acum vă întoarceți la SINELE vostru Multidimensional, acel UNU care ați fost întotdeauna. Vedeți-vă Familia Galactică în fața voastră. Și celelalte ființe stelare din familia voastră sosesc și are loc o ”mare reuniune”.

Vă întâlniți din nou prin alăturarea câmpurilor voastre de energie într-o uriașă explozie stelară de lumină.

Acum simțiți-vă forma fizică care primește acest mesaj. Expansionați-vă conștiința către acel VOI. Au loc multe schimbări în corpul vostru fizic, emoții și gânduri. S-ar părea chiar că nu puteți face față tuturor acestor informații noi și codificări genetice care sunt activate în vehiculul vostru pământesc.

Dacă vă gândiți ”Sunt singur/ă în dimensiunea a treia și nu pot supraviețui”, aceste schimbări pot fi înfricoșătoare. Cu toate acestea, dacă vă focalizați pe faptul că sinele vostru trei dimensional este transmutat într-o vibrație mai înaltă, veți simți iubirea necondiționată din jurul vostru.

Toate mecanismele voastre corporale de apărare sunt avertizate de marea schimbare, lucru care este adeseori perceput ca și pericol. Prin urmare, vă rugăm să vă asigurați vehiculul pământesc că aceste simțiri/sentimente NU sunt periculoase.

Spuneți-i corpului vostru fizic că vă întoarceți la starea voastră naturală. Amintiți-i sinelui vostru 3D că VOI v-ați angajat într-o misiune în care era nevoie să purtați un vehicul făcut din aceleași elemente ca și planeta pe care ați venit să o salvați.

Acest vehicul seamănă cu o haină care a devenit acum prea mică, iar creierul acestui vehicul l-a uitat pe SINELE vostru Multidimensional. Prin urmare, expresia voastră 3D are gânduri confuze, sentimente de teamă și senzații fizice neobișnuite.

Asigurați-vă sinele vehicul pământesc că VOI vă aflați într-o misiune importantă din lumea voastră galactică. Mulțumiți-i vehiculului vostru pământesc pentru serviciul pe care vi-l face și pentru disponibilitatea sa de a trece printr-o transformare atât de mare.

Spuneți-le gândurilor și emoțiilor voastre trei dimensionale că trebuie să fie liniștite pentru ca schimbările că poată avea loc în forma fizică pe care o purtați. Nu vă judecați sau condamnați că ”nu faceți destul” pentru tranziție. Sunteți în formare acum. Când v-ați amintit pe deplin SINELE Multidimensional și ați încorporat acest SINE expansionat în expansionândul vostru ”Sentiment de SINE”, veți fi chemați în serviciu.

Până atunci, continuați să faceți ceea ce faceți. Atingeți oamenii mai mult decât credeți voi. Eliberați toată competiția și comparația și iubiți-vă pe voi înșivă exact pentru felul în care sunteți ACUM. Pentru a vă ajuta să vă amintiți conștiința voastră multidimensională înnăscută, Noi vă luăm ACUM mintea într-o călătorie înapoi în lumea voastră natală:

Imaginați-vă că familia voastră galactică este din nou în jurul vostru. Simțiți profundul sentiment de Unitate. Există vreo competiție sau comparație aici? Nu, voi sunteți toți UNA. Sunteți cu toții emanații individuale ale aceleiași stele.

Ați apărut cu toții din aceiași lumină și trăiți cu toții împreună în ea ca UNUL. Experimentați acum lumina în timp ce ea îl țese pe fiecare membru al familiei voastre împreună într-o frumoasă tapiserie de lumină. Simțiți tiparul care este format din sinele voastre colective și vedeți cum voi sunteți întregul precum și individuali.

Această Conștiință a Unității este posibilă și pe dragul nostru Pământ, dar multe ființe de vibrație joasă trăiesc și ele pe Draga noastră Gaia. Uneori le puteți simți, dar Gaia trebuie să le poarte întotdeauna pe corpul Ei.

Vă dați seama acum ce mare nevoie are Gaia de voi?
Înțelegeți că o puteți ajuta pe Gaia pur și simplu prin faptul că vă amintiți cine sunteți?

Când vă amintiți cine sunteți și vă împământați SINELE Multidimensional în miezul lui Gaia, voi vă împărtășiți conștiința voastră multidimensională cu miezul Ei. Pe măsură ce din ce în ce mai mulți dintre voi vă împărtășiți conștiința multidimensională cu Gaia, voi creați o scară de lumină care pleacă din inima lui Gaia către dimensiunile mai înalte.

Cu atât de multă frică și întuneric care lovesc în corpul Pământului, lumina conștiinței voastre multidimensionale servește la reîmprospătarea, întinerirea și vindecarea corpului său planetar din centru spre înafară. De asemenea, după cum veți vedea, toate călătoriile inter-dimensionale trebuie să înceapă cu o profundă împământare astfel încât să vă puteți găsi drumul înapoi în vehicul vostru trei dimensional.

Odată ajunși în lumile mai înalte, s-ar putea să nu mai doriți să vă întoarceți pe Pământ, dar conexiunea voastră cu miezul lui Gaia vă reamintește Misiunea pe care v-ați ales-o. De asemenea, atunci când călătoriți în miezul Pământului, puteți fuziona cu toate ființele de lumină aflate acolo în același fel în care v-ați unit cu membrii familiei voastre galactice. Unele dintre ființele din miezul lui Gaia sunt umane, dar multe nu sunt.

Pentru că voi ați eliberat iluzia 3D a separării, puteți să vă alăturați lor instantaneu în unitatea Conștiinței Multidimensionale. Simțiți cum această uniune crează o merkaba uriașă cu jumătatea de sus deasupra Mamei Pământ și cu jumătatea de jos încorporată în miezul Ei.

Vedeți că acolo sunt multe astfel de Merkabe alăturate unele cu altele peste tot în jurul planetei. În fiecare Merkaba se află un grup de lideri multidimensionali având aceleași idei care au eliberat întreaga competiție și comparare pentru a o servi pe Mamă în ceasul Ei de nevoie.

Acesta este motivul pentru care voi toți v-ați oferit voluntar, da, voluntar, să vă încarnați pe Pământ în acest ACUM. Aceasta este oportunitatea cosmică pentru care fiecare dintre voi v-ați pregătit timp de milenii. Voi TOȚI sunteți pregătiți ACUM. Oricine care poate recepționa mesaje de la SINELE său Mai Înalt este în măsură să participe activ și conștient în procesul transformării planetare.

Mai există încă multe ființe frumoase de lumină care aleg să-i permită conștiinței lor multidimensionale să dormiteze în timp ce-și fac treaba în corpurile lor nocturne. Unele dintre aceste suflete dragi pot chiar părea a fi întunecate. Cu toate acestea, nu le judecați sinele trei dimensional, deoarece fiecare își are propria sa misiune.

Cei care au ales să arate disonanța astfel încât aceasta să poată fi vindecată, sunt într-adevăr curajoși. În Sinele lor mai înalt vibraționale și ei sunt conștienți de procesul lor de transformare. Trimiteți iubire necondiționată acestor ființe. Ele au ales o cale foarte dificilă. Ele au ales să întrupeze întunericul astfel încât acesta să poată fi vindecat.

AMINTIȚI-VĂ preaiubiților, nu există nici o muncă neînsemnată care să nu fie în serviciu. Îmbrățișați ÎNTREAGA viață în conștiința voastră aflată în continuă expansiune cinci dimensională.

SIMȚIȚI Unitatea de Scop a Planului Divin a ascensiunii planetare. Fiți acea Unitate de Scop. Să știți că odată cu această cunoaștere vine și o mare responsabilitate.

ÎMBRĂȚIȘAȚI-VĂ responsabilitatea. Amintiți-vă cine sunteți!

Fiecare are în dimensiunea a treia o provocare și este aceiași temă pentru toată lumea. Această provocare este înfruntarea FRICII! ”Fețele fricii” se schimbă cu fiecare persoană, dar lecția este aceiași:

”Păstrează-ți conștiința deasupra fricii și în frecvența iubirii.”

Când vă amintiți să trăiți în conștiința voastră cinci dimensională, puteți împărtăși în mod constant această Unime cu întreaga viață. Odată ce v-ați re-descoperit fuziunea cu Mama voastră Pământ, Gaia servește ca și un computer multidimensional care stochează fiecare gând, emoție și acțiune a fiecărei forme de viață de pe planeta Ei.

Aceste ”fișiere” pot fi ”citite” prin fuziunea cu Mama Gaia ...
Pentru a fuziona cu Mama, experimentați-i pulsul în timp ce acesta se ridică din inima Ei pentru a intra în inima voastră.

Vedeți Natura Ei din jurul vostru.

Ascultați-I Creaturile, vântul care suflă printre copaci și răpăitul ploii pe pământ.

Mirosiți iarba proaspătă și simțiți-o sub tălpile voastre.

Simțiți Soarele călduț și briza răcoroasă care vă mângâie fața.

Auziți oceanul și valurile care se sparg de mal.

În acest fel voi intrați în comuniune cu și vă împământați în Mama Pământ. Permiteți multelor voastre amintiri legate de multele voastre vizite și încarnări pe Pământ să iasă la suprafață.

Acum, intrați în conștiința voastră multidimensională.
Rămâneți împământați în miezul lui Gaia în timp ce ea vă ajută să vă amintiți înconjurându-vă cu iubirea Ei necondiționată.
Uniți iubirea necondiționată a lui Gaia cu nou deschisul vostru al Treilea Ochi, astfel încât să puteți experimenta în mod conștient:

Celulele conștiinței voastre unu dimensionale

Organele conștiinței voastre doi dimensionale

Corpul fizic al conștiinței voastre trei dimensionale

Corpul astral al conștiinței voastre patru dimensionale

Corpul de Lumină al conștiinței voastre cinci dimensionale

Focul Sufletului conștiinței voastre șase dimensionale

Suprasufletul conștiinței voastre șapte dimensionale

Galacticii, Celeștii și Devașii conștiinței opt la zece dimensionale

Arhanghelii, Elohimii și Maeștrii Înălțați ai conștiinței unsprezece, doisprezece și mai mult dimensionale.

Pe măsură ce vă expansionați conștiința în dimensiuni din ce în ce mai înalte, dimensiunile fuzionează. Prin urmare, dimenmsiunile de la opt la zece se contopesc în UNA așa cum fac și dimensiunile a unsprezecea, a doisprezecea și dincolo de ea.

 În timp ce vă amintiți pe deplin SINELE Multidimensional, toate dimensiunile curg împreună ca niște picături de apă într-un ocean cosmic. În acest ocean cosmic conștiința voastră multidimensională experimentează simultan nenumăratele voastre forme ca:

Uman, Cetacean, Galactic, Maestru Ascensionat, Arhanghel, Înger, Deva, Elohim, Logos Planetar, Logos Solar, Logos Galactic și Logos al Universurilor și Multiversurilor ...

Toate aceste realități există simultan în ACUM-ul lui UNU.

Iluzia separării și polaritatea există numai în dimensiunile a treia și a patra. Din momentul în care vă amintiți cum să vă întoarceți la conștiința voastră înnăscută cinci dimensională, toate iluziile se sfărâmă și voi trăiți numai în ADEVĂR!

Primul adevăr pe care vi-l veți aminti este că voi sunteți creatorul realității voastre. Prin urmare, este nevoie să vă asumați responsabilitatea absolută pentru viața voastră.
Orice și oricine există în viața voastră este acolo pentru că voi l-ați creat!

În dimensiunea a cincea, fiecare gând și fiecare emoție se crează instantaneu pe sine în realitatea voastră. Voi învățați acum cum să fiți un rezident al acelei dimensiuni. Primul lucru pe care trebuie să-l învățați este să fiți stăpânul fiecărui gând și emoții căreia îi permiteți să zăbovească în conștiința voastră.

Atunci când experimentați frica, ea este un mecanism natural de siguranță care vă coboară conștiința înapoi în dimensiunea a patra sau a treia unde manifestarea durează ”mai mult timp”. Nu vă judecați frica. Ea este prietena voastră. Frica reprezintă frânele vehiculului vostru fizic.

Ori de câte ori începeți să mergeți prea repede și începeți să vă simți ”scăpați de sub control”, experimentați frica. Apoi, frânele voastre se pun în funcțiune, iar viteza voastră de înaintare se reduce sau se oprește. Lecția voastră din acel moment este să învățați să apăsați încet pedala fricii astfel încât să nu trântiți piciorul pe frână și să intrați în derapaj.

Nu fiți îngrijorați în ceea ce privește provocările care vă stau în față, deoarece ele sunt un indicator al faptului că conștiința voastră se expansionează în dimensiunile mai înalte. Prin urmare, voi sunteți pregătiți să progresați în frecvențele mai înalte ale serviciului vostru în lumină.


Binecuvântări, noi, membrii familiei voastre galactice și celeste, suntem cu voi!Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.