miercuri, 4 mai 2016

NOUL Vostru Sentiment de SINE


Arcturienii prin Suzanne Lie

Dragii noștri,

Sunt multe inițieri care însoțesc ascensiunea. Datorită faptului că voi nu sunteți preocupați de ascensiunea voastră personală și că lucrați pentru Gaia, există anumite dispense care vă sunt disponibile. Pentru acest singur lucru, pentru că ați pus nevoile planetei înaintea nevoilor voastre personale, conștiința voastră se va expansiona foarte mult, la fel și scopul împărtășirii voastre creatoare.

Noi, Arcturienii, vă felicităm pentru că mulți dintre voi nu v-ați făcut ”timp” să vă felicitați pe voi înșivă. Dorim să vă reamintim că nu este nici o ”vanitate” în frecvențele mai înalte. De fapt, cei întunecați au creat conceptul de ”vanitate” astfel încât oamenii să nu-și înțeleagă și accepte propriile lor capacități mai înalte.

Vrem să știți că întunericul își pierde lațul pus la gâtul omenirii. Mulți oameni nu au fost măcar conștienți vreodată de întunericul aflat în pântecele țării lor. Tot ceea ce ei au știut a fost ceea ce propaganda de la televiziune și mas-media publică le-a spus.

Masele au acceptat informațiile mass-media ca ”adevăr” pentru că era normal ca cei puțini să-i conducă pe cei mulți. Cu toate acestea, noi Galacticii suntem aici, acum, pentru a vă reaminti tuturor că nu este nevoie de nici un ”comandant de navă” în nici o țară. Cu toate acestea, puterea obiceiului este mare pentru omenire și au existat conducători pentru cele mai multe întrupări ale omenirii. Prin urmare, acest lucru este normal și de așteptat.

Din fericire, în realitatea cinci dimensională la care vă treziți, fiecare este o ființă suverană și este în stare să se ”conducă” singură. Ba mai mult, ei nu iau în considerare conceptul de ”a-i conduce pe alții”. Mai degrabă, ei percep un sistem organizat la care toți membrii societății lor pot participa și contribui.

Societățile cinci dimensionale știu că fiecare aflat în acea frecvență a realității și dincolo de ea, este capabil să se conducă pe sine însuși. Fără polaritatea luminii și întunericului, NU există nici victimă, nici conducător. În schimb, toată lumea trăiește în cooperare.

Deoarece fiecare ființă se simte completă în propria exprimare cinci dimensională a sinelui, nu există nevoia de a lua de la alții sau de a avea putere asupra altora. Toată lumea este conectată în iubire necondiționată. Știm că acest concept este aproape inimaginabil pentru ai noștri care au petrecut multe întrupări trăind în constrângerile unei realități trei dimensionale.

De fapt, mulți a căror conștiință este limitată încă la dimensiunea a treia continuă încă să mai creadă în ”moarte”. Ei nu și-au amintit încă, că atunci când cineva moare, acesta se întoarce la exprimarea mai înaltă a sinelui său. Din nefericire, atunci când decid să-și ia o întrupare trei dimensională, de obicei îmbrățișează și conceptul trei dimensional al morții.

Vrem să vă spunem că cel mai mare dușman al vostru nu sunt cei întunecați. Cel mai mare, și poate singurul, vostru dușman este faptul că atunci când vă luați un vehicul pământesc, de multe ori vă uitați adevăratul vostru SINE Multidimensional. Vrem ca voi toți să știți că ”amintirea” SINELUI vostru Multidimensional este CEA mai importantă cheie în procesul vostru de ascensiune.

Pe măsură ce voi, împământații noștri, vă continuați actuala întrupare sau vă luați o altă întrupare, veți descoperi un Pământ foarte diferit. Cei care vor rămâne pe Pământ în timpul escaladării vitezei de frecvență a lui Gaia, vor fi fericiți să experimenteze creșterea constantă a frecvenței de bază a Pământului.

De fapt, a existat o creștere în frecvență care a avut loc în ultimii 2000 de ani, dar accelerația a fost atât de minusculă, iar voi ați fost atât de ocupați ”să lucrați din greu”, încât nici măcar n-ați observat.

Au existat și vremuri în care Pământul a călătorit prin câmpurile de energie de frecvență mai joasă. În aceste ere, civilizațiile care s-au bucurat de ”o societate de vârf” au căzut rapid în ”declin”. În timpul acestor perioade de câmpuri de energie de declin, cei mai mulți oameni NU și-au putut expansiona conștiința în frecvențele mai înalte, iar unele societăți au fost complet distruse.

În timpul acestor ere, omenirea a fost incapabilă să perceapă planeta ca pe o ființă vie și au tratat cu o mare lipsă de respect, chiar ucis, multe dintre pământurile, plantele și animalele lui Gaia, precum și alți oameni. Cu toate acestea, aceste vremuri întunecate se apropie de sfârșit pentru că Gaia călătorește acum printr-un câmp de energie de o frecvență foarte înaltă.

Desigur, oamenii care au profitat foarte mult de câmpurile de energie întunecate mai încearcă să aibă ”putere asupra altora”. Cu toate acestea, chiar dacă mulți întunecați încearcă să facă tot ce pot pentru a-și menține ”puterea asupra altora”, câmpurile de energie mai înaltă ”alimentează” lumina mai înaltă în aceia dintre voi care sunteți în stare să o acceptați.

Este important ca în erele în care Pământul trece prin zone cosmice de lumină înaltă, voi, membrii omenirii, să vă dați seama că așa cum oamenii experimentează impactul frecvențelor mai înalte de lumină, așa face și planeta.

Prin conștientizarea și acceptarea luminii mai înalte, mai ales dacă este o acceptare conștientă, iluzia care a guvernat Pământul pe perioadele mai întunecate, este revelată. Iluzia principală care este ACUM ”topită” de frecvențele mai înalte ale luminii, este iluzia că o persoană ar putea avea ”putere asupra” alteia.

Pe măsură ce aceste frecvențe mai înalte de lumină intră în Glanda voastră Pineală/Chakra Coroană, voi vă recâștigați treptat, sau dintr-o dată, memoria multidimensională. Pe măsură ce această amintire expansionată intră ”on-line” (devine accesibilă n.t) în viața voastră de zi cu zi, aveți posibilitatea de a recâștiga o înțelegere aflată în continuă expansiune și o intimitate cu propriul SINE Multidimensional.

Această relație expansionată cu SINELE vostru vă dă un mare curaj pentru că ”SINELE” vostru nu este limitat la vehiculul pământesc trei dimensional pe care îl purtați. Cu această libertate vă puteți conecta conștient cu UNUL celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea.

Conexiunea voastră conștientă cu dimensiunea a cincea vă permite să vă amintiți că întotdeauna puteți primi ghidare de la prietenii voștri Galactici și de la familile care vă trimit în mod constant iubire necondiționată din dimensiunile mai înalte. Din momentul în care puteți primi în mod conștient această binecuvântare din frecvențele mai înalte, acest lucru vă ajută foarte mult să vă amintiți ”motivul pentru care v-ați luat această întrupare”.

Și cel mai bun lucru dintre toate, din momentul în care ați stabilit o relație constantă, continuă cu Sinele vostru cinci dimensional, ”sentimentul vostru de SINE” se expansionează dincolo de lumea fizică în realitățile voastre mai înalt dimensionale. Pe măsură ce ”sentimentul vostru de SINE” se expansionează în mod continuu pentru a include sinele voastre mai înalt dimensionale, se crează o comunicare continuă, conștientă cu frecvențele voastre mai înalte ale realității.

Această relație personală cu SINELE vostru este foarte benefică pentru că puteți recepționa în mod continuu ”perspectiva mai înaltă” a ceea ce se petrece în realitatea voastră trei dimensională. Prin urmare, sunteți în mare măsură să vă eliberați de minciunile și iluziile care sunt trimise în mod constant în realitatea voastră fizică.

Sentimentul vostru expansionat de SINE servește ca ”antidot” pentru toate minciunile și iluziile, pentru că propriul vostru adevăr interior și revelațiile trec dincolo de nenumăratele iluzii și minciuni trei dimensionale. La început, s-ar putea să vi se pară că plutiți deasupra sinelui vostru fizic sau că într-un anumit fel sinele vostru fizic este limitativ.

S-ar putea să chiar treceți printr-o perioadă de confuzie cum ar fi ”care sine este sinele meu real”. Cu toate acestea, pe măsură ce câștigați curajul și încredințarea de a împărtăși aceste mesaje mai înalte în viața voastră de zi cu zi, veți descoperi că mulți alții au experiențe similare.

Noul vostru Sentiment de SINE este ”întoarcerea” la adevărata voastră formă de Corp de Lumină. De fapt, voi vă amintiți din ce în ce mai mult vizitele Sinelui vostru cinci dimensional și ”visele” în care VOI SUNTEȚI Corp de Lumină! Apoi, când vă întoarceți în planul fizic, vă amintiți să vă purtați vehiculul vostru pământesc trei dimensional.

Din perspectiva noastră mai înaltă, observăm că mulți dintre voi simțiți ridicarea Focului Kundalini pe coloana vertebrală în pregătirea pentru transmutarea voastră în Corp de Lumină. Acest lucru vă dă un sentiment de fericire și confirmarea faptului că voi sunteți mult mai mult decât o persoană fizică care se luptă într-o lume în schimbare.

Din ce în ce mai mulți dintre voi vă amintiți unde și cum v-ați oferit voluntari pentru ”misiunea voastră la distanță” să ajutați planeta Pământ. Pe de altă parte, mulți Galactici n-au avut niciodată o întrupare Pământească, dar au asistat-o pe Gaia din realitățile noastre mai înalt dimensionale.

Când Gaia era încă o tânără planetă, noi, Arcturienii, am lucrat cu Pleiadeenii și cu Siriusienii ca să o ajutam pe Gaia în perioadele erelor timpurii ale ocupării umane. Folosim cuvântul ”ocupării” pentru că și oamenii au fost tineri în evoluție. Prin urmare, mulți dintre ei/voi au fost mai înclinați să ”ocupe și domine” planeta decât să o iubească necondiționat și să o susțină.

Acesta este motivul pentru care mulți dintre voi în lumile mai înalte v-ați oferit voluntar să vă luați un vehicul pământesc ca să o ajutați pe Gaia. Vă trimitem acest mesaj acum pentru că dorim să vă chemăm în serviciul activ.

Prin ”serviciu activ” vrem să spunem că Gaia este pregătită pentru întoarcerea Sa în frecvențele Sale mai înalte de exprimare și EA are nevoie de ajutorul vostru. Cum ajutați o planetă? Răspunsul este să-i trimiteți Gaiei Iubire Necondiționată și Focul Violet.

Iubirea Necondiționată este forța vindecătoare a multiversului și ea poate vindeca ÎNTREAGA viață. Focul Violet este puterea de transmutare a unei persoane, loc, lucru, planetă și/sau realitate într-o octavă mai înaltă de rezonanță.  

Cu toate acestea, pentru a trimite Iubire Necondiționată și Foc Violet în lumea voastră, voi trebuie să le permiteți mai întâi în propriul vostru sine chakră-cu-chakră. Acesta este motivul pentru care am petrecut o lună întreagă asistându-i pe împământații noștri să se iubească necondiționat pe ei înșiși.

Găsiți acest proces la:

Deoarece acest proces este necondiționat, el este dincolo de timp și poate fi experimentat în orice ACUM alegeți. Dacă nu v-ați pregătit în acest fel, vă sugerăm să o faceți.

Iubirea Necondiționată pentru sinele vostru vă dă un mare curaj. De asemenea, vă facilitează foarte mult amintirea SINELUI, precum și dedicarea voastră de a rămâne conectați la propriile voastre exprimări mai înalte în ACUM-ul tuturor ”timpurilor” voastre pe Pământ.

Binecuvântări tuturor,
Noi suntem AICI ACUM pentru a vă ajuta ori de câte ori ne chemați.


Arcturienii și Familia voastră Galactică.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.