joi, 19 mai 2016

Care particulă este? Care particulă nu este? - Consiliul



De Ronald Head

Astăzi dorim să ne distrăm puțin. Albert Einstein al vostru, acum el este Albert al nostru, obișnuia să facă ceea ce el numea experimente mentale. Și noi vrem să facem un mic experiment mental cu voi. Dar asta nu pare a fi încă ceva atât de distractiv, nu-i așa? Așa că le vom ruga pe Lucy și Ethel să ne împrumute fabrica lor de ciocolată. Da. Așa mai merge.

Acum, această fabrică este locul în care Creatorul face toate ”chestiile/materia” din ”non-chestii/non-materie”. Iar astăzi voi veți fi Controlul de Calitate. Suntem suficient de familiarizați cu fizica actuală pentru a înțelege acum că toate ”chestiile”, particulele, sunt formate în totalitate din energie care vibrează la diferite frecvențe. Iar noi stăm pe poziție în timp ce aceste particule noi, constând în totalitate din gândurile și energiile Divinului Non-Chestii/Materie, intră în ființa noastră. Ați înțeles? Acum, ceea ce noi avem de făcut este să separăm particulele care au fost create mai puțin decât perfecte de cele perfecte. Trebuie să punem de-o parte toate acele particule pe care Creatorul nu le-a creat corect.

Ce-i asta? Voi spuneți că nu sunt particule pe care să le punem de-o parte? În regulă atunci. Haideți să mergem la o altă linie de asamblare. Acum suntem la acea linie pe care aceste particule noi se adună pentru a forma stele, nebuloase, galaxii, planete și luni/sateliți. Distractiv, nu-i așa? Amintiți-vă, noi trebuie să le punem deoparte pe toate cele defecte. Nouă ni se par toate perfecte. Dar vouă? Trebuie să fie ceva de făcut și pentru noi pe aici.

Haideți să coborâm de-a lungul liniei. Ah, am ajuns! Aici este locul în care sunt făcute toate chestiile ”vii”. Ați văzut locul în care chestiile devin chestii vii? Noi trebuie că am ratat acea parte. Oricum, haideți să separăm toate chestiile vii care nu sunt formate în totalitate din particule perfecte. S-ar părea că și aici avem aceiași problemă. Hai să mergem mai departe. De fapt, hai să sărim câțiva pași și să vedem ce putem găsi.

Ah, aici este linia pe care Creatorul a făcut toți oamenii. Se pare că sunt făcuți cu toții din particule perfecte. Dar noi am fost desemnați a fi Controlul de Calitate, deci ce ar trebui să facem? Ar trebui să judecăm care sunt perfecți și care nu? Vreți să faceți voi munca asta? Așa cum priviți în jurul vostru în fiecare zi, nu vedeți destui oameni asumându-și munca de agenți ai Controlului de Calitate oriîncotro vă uitați?

Acum, sunt câteva lucruri de luat în considerare în acest moment. Ați început să alegeți să înțelegeți faptul că Creatorul vostru, oricum i-ați spune El/Ea, este iubire. Ați mers mai departe și i-ați spus iubire necondiționată. Necondiționată ar părea să însemne că este o iubire care nu judecă. Deci, acest Creator nu spune ”Vă voi iubi pe fiecare dintre voi, atâta timp cât ...” Fiecare particulă și fiecare ființă nu este nici mai mult nici mai puțin decât făcută în totalitate din chestii/materie divină perfectă. Fiecare nu este nimic altceva decât un alt chip al Creatorului A Tot Ceea Ce Este. Noi știm asta. Tocmai am urmărit întregul proces. Nu-i așa?

Deci, unde ne duce acest lucru? Ei bine, pentru un singur lucru, asta înseamnă că fiecare persoană pe care o vedeți astăzi este făcută în totalitate din chestii/materie divină și este perfectă așa cum voi o vedeți indiferent de modul în care aceasta se vede pe sine însăși și de modul în care acționează. Asta nu înseamnă că acționează frumos. Nu înseamnă că trebuie să vă facă plăcere să fiți în preajma lor. Înseamnă doar că ei sunt în același proces de învățare în care sunteți și voi, iar voi puteți alege să învățați în altă parte dacă așa doriți. Dar încă nu am ajuns unde doream cu asta.

Dacă toate cele de mai sus sunt adevărate, și știm că aproape fiecare dintre voi poate fi de acord cu asta, atunci ce vă spune acest lucru? Puteți începe să acceptați că sunteți într-adevăr o ființă divină? Că sunteți făcuți în totalitate din materie divină în moduri perfecte? Chiar ați făcut toate lucrurile pe care le-ați făcut vreodată ca experiențe și pași pentru a învăța ceea ce trebuia să învățați? Creatorul nu v-a judecat. Cine a făcut-o? Chiar simțiți cu adevărat că sunteți o ființă divină? De ce nu? Pentru că vă spunem că dacă nu vă însușiți acest lucru, atunci mai aveți câte ceva de iertat. Și Lucy, Ethel, Ricky dacă nu vă puteți ierta pe voi înșivă și pe oricine altcineva, atunci tocmai v-ați ”făcut cu ceva ”splicații” de dat”. Sau unele reflecții profunde.

Acum, înainte de a vă pune cenușă în cap și a intra mai profund în vinovăția voastră – cu alte cuvinte, nu vă simțiți vinovați că vă simțiți vinovați – vă rugăm să înțelegeți că scopul acestui experiment a fost în totalitate de a vă face să vedeți că voi sunteți făcuți cu adevărat din, și de fapt sunteți, materia divină de care am vorbit. Nici nu puteți fi altceva. Pentru că nu există nimic altceva. Nu puteți spune ”Creatorul a făcut Tot Ceea Ce Este cu excepția chestiilor de acolo.” Nu puteți spune ”Cu excepția mea.” Învățați încă? Continuați să vă dezvoltați? Asta-i treaba voastră. Felicitări. Ați văzut modalități prin care vă puteți dezvolta, îmbunătăți. De fapt, s-ar putea să descoperiți că sunteți mai buni, în estimarea voastră, decât ați fost. Dar asta voi trebuie să decideți. Și asta este în regulă.

Ceea ce am făcut astăzi a fost să revedem subiectele despre care am mai vorbit și înainte și le-am privit dintr-un punct care am dorit să fie nou. Facem adeseori acest lucru. Pentru că dacă le-ați privit și înainte, atunci nu sunteți același acum și mai mult ca sigur veți câștiga noi perspective. Și dacă nu, atunci ați făcut un nou pas în călătoria voastră.

Binecuvântări și o zi bună tuturor.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.