sâmbătă, 16 decembrie 2017

Abundență și Manifestare: Calea Maestrului

Maeștri Ascensionați vă ghidează să explorați și să întrupați curgerea sacră a abundenței și împărtășesc tehnici de manifestare avansate.

Măiestrirea energiei, mariajul și echilibrul dintre abundență și manifestare.

Maestrul Kuthumi, Maestrul Isus și Maestrul Djwhal Khul 

Atelier canalizat prin Natalie Glasson

Energiile frumos iubitoare și înțelepte ale Maestrului Kuthumi, Maestrului Isus și Maestrului Djwhal Khul vin să vă ghideze într-un atelier sacru de două zile la poalele Dealului Glastonbury (Chakra Inimii Pământului). Maestrul Kuthumi și Maestrul Isus sunt cunoscuți ca Învățători ai Lumii în planurile interioare, în timp ce Maestru Djwhal Khul este Maestru al Sintezei. Împreună, ei doresc să exploreze cu voi energia abundenței la nivelele fizic, eteric, emoțional, mental și spiritual, precum și miezul Creatorului. Prin explorarea, întruparea și experimentarea calităților abundenței Creatorului, ei doresc să vă ajute la ancorarea în continuare a abundenței în realitatea voastră pentru a vă binecuvânta și împlini existența pe Pământ. Maeștrii vor discuta despre dreptul vostru divin de a fi în curgerea abundenței și despre modul în care puteți folosi energia abundenței pentru a fi de ajutor altora și ascensiunii Pământului.

În timp ce Maeștrii vă vor ghida într-o profundă explorare a ceea ce este energia abundenței, cum vă poate fi ea de folos și cum o puteți folosi în viața voastră de zi cu zi, ei mai doresc să vă prezinte tehnici avansate ale manifestării. Manifestarea și proiectarea realității voastre interioare în realitatea voastră exterioară pentru a o experimenta este o abilitate naturală pe care toți o accesează și o pun în acțiune în fiecare zi, cu toate acestea, Maeștrii doresc să vă susțină să deveniți conștienți de abilitatea/capacitatea voastră. Ei doresc să vă ajute în reglarea fină și în dezvoltarea abilităților voastre de manifestare, explorând diferite nivele și căi de a manifesta din esența sufletului vostru.

Energia grupului, Maeștrii, toate ființele de lumină adunate precum și Chakra Inimii a Pământului vor fi folosite pentru a susține intențiile pure ale sufletului vostru cu energia abundenței și să ajute la manifestarea intențiilor voastre pure, pentru a fi experimentate în mod adecvat în realitatea voastră fizică.

Stăpâniți/Măiestriți energia abundenței și manifestării cu Maestrul Kuthumi, Maestrul Isus, Maestrul Djwhal Khul și Natalie.

Notă din partea noastră, Monica și Nora:

Acest atelier, așa cum a fost el prezentat, conține un număr de 11 sesiuni de diferite durate cu cei trei Maeștri, precum și fișe/foi de lucru care să susțină și completeze practicile și tehnicile prezentate. Traducerea acestui atelier ne-a luat destul de mult timp pentru că am dorit să ne asigurăm că aducem aceste practici, informații și tehnici care au fost prezentate în cea mai inteligibilă și explicită formă posibil, respectând, în același timp, atât formatul cât inclusiv fondul sonor. Sunt informații și practici extrem de valoroase și care sunt foarte ușor de folosit și accesibile oricui pentru că ele sunt oferite în cea mai frumoasă simplitate a Creatorului. 

Am ancorat în aceste materiale energia Maeștrilor și a ființelor de lumină care au participat și au susținut acest atelier pentru a vă ajuta să recunoașteți ce nu funcționează în modul în care co-creați și ce ar trebui revizuit pentru ca aceasta minunată capacitate naturala a noastră să fie efectivă în realitatea fiecăruia dintre noi. Într-adevăr, fiecare dintre noi co-crează în fiecare moment al existenței sale, dar este important să ne dăm seama nu numai că o facem dar și cum să o facem pentru a putea deveni creatori conștienți ai propriei noastre realități.

Energiile din acest atelier sunt extrem de blânde, dar în același timp suficient de puternice pentru a disloca ceea ce este de dislocat, de a vindeca ceea ce este de vindecat, de a elibera ceea ce este de eliberat și de a face loc la ceea ce ne dorim cel mai mult cu toții: manifestarea abundenței în viața noastră. Când vorbim de abundență, nu vorbim doar de abundența materială, ci de abundența a tot ceea ce ne dorim să fie prezent în viața noastră: sănătate, iubire, cunoaștere, iluminare, bunăstarea sub toate formele ei.

Pentru a putea achiziționa acest Atelier de o reală valoare prin ceea ce ne aduce, dați click pe fotografia din partea stângă sus și veți fi direcționați pe platforma de unde o puteți achiziționa. 

Vă dorim din toată inima să vă bucurați de aceste minunate energii și practici, de prezența echipei voastre a manifestării și de tot ceea ce acești minunați Maeștri au pus laolaltă pentru a-i ajuta pe cei care doresc cu adevărat să devină co-creatori conștienți ai propriei lor vieți și realități. Și cine nu-și dorește abundența Creatorului în viața și în realitatea sa?

Noi, Nora și cu mine, suntem extrem de fericite să vă putem aduce, să vă facem accesibile aceste informații, tehnici, practici a căror valoare am putut-o experimenta noi înșine pe parcursul traducerii și înregistrării acestui minunat atelier.

Cu iubire, onorare și recunoștință,

Nora Trifan și Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.