sâmbătă, 2 decembrie 2017

Conectarea cu Conștiința Copacilor


Prin Natalie Glasson

Stăm în prezența voastră, atât de pașnic și de puternic, fără nici un cuvânt între noi, foarte puține recunoașteri au loc și totuși noi stăm ca o energie de susținere pentru toți cei de pe Pământ. Noi suntem energia Creatorului în manifestare pe Pământ; noi suntem aspectele, conștiința și calitățile Creatorului, stând drepți, crescând și evoluând încontinuu, deținând tot ceea ce este sacru și sfânt din sufletul Creatorului. Noi suntem asemeni stâlpilor de lumină hrănind și menținând vibrația Mamei Pământ, dar suntem aici și să ajutăm omenirea și să menținem o bogăție de înțelepciune și cunoaștere pe care să o împărtășim cu voi.  Noi suntem Conștiința Copacilor cu prezența proeminentă a puternicei conștiințe a stejarilor. Vă onorăm dragi prieteni de pe Pământ și vă cerem să vă dedicați o mică parte din timpul vostru pentru a ne asculta acum în timp ce noi ne împărtășim cu voi energia și iubirea noastră.

În fiecare manifestare a unui copac la nivel fizic, veți descoperi conștiința și vibrații diferite ale sufletului Creatorului. În zone diferite ale Pământului veți observa că energiile noastre variază pentru a ne susține mediul înconjurător și a menține un echilibru în energiile Pământului. Dacă ați ține în mâna voastră o ramură, o frunză sau ați atinge trunchiul sau rădăcinile noastre, ați simți un curent al energiei Creatorului curgând în ființa voastră din manifestarea noastră. Învățând să observați și să simțiți curentul nostru de energie veți fi capabili apoi să accesați conștiința și înțelepciunea pe care fiecare dintre noi o deținem și care este legată direct la energia Creatorului. S-ar putea să descoperiți că energia noastră este simțită a fi bogată în înțelepciune, ca și cum ar fi dintr-o perioadă a Pământului cu mult înainte de-a pune voi piciorul pe Pământ. Conștiința Copacilor, care este integrată cu lumina Creatorului, deține înțelepciune și intuiții care se extind de la nașterea Pământului și conține numeroase adevăruri ale universului și ale sufletului atotputernicului Creator. Prin conectarea cu energiile noastre, voi puteți înțelege și accepta aceste adevăruri în scopul de a vă expansiona conștientizarea și a vă dezvolta înțelegerea imaginii de ansamblu a Pământului, sufletului vostru și a sufletului Creatorului. Veți descoperi în energia și în lumina noastră o hartă a Universului Creatorului și că noi suntem capabili să vă transportăm în diferite realități, dimensiuni și civilizații.

Avem atât de multe de împărtășit cu voi și totuși simțim că, deși fiecare persoană înțelege acest lucru în adâncul ei, nu are curajul să facă un pas înainte și să se conecteze cu energiile noastre. Trebuie să vă explicăm că în scopul de a vă conecta cu conștiința pură și plină de adevăr a energiei noastre, este nevoie să vă îndreptați spre noi cu o inimă și o minte deschisă care este plină de iubire și de o pace radiantă. Avem multe nivele energetice, așa cum aveți și voi, pentru că suntem în formă fizică; cea mai joasă și mai lentă vibrație a manifestării noastre poate fi observată ca cele mai joase sau uneori negative calități ale Pământului. Acesta nu este adevărul nostru și nu este nici al vostru, fiecare dintre noi suntem ființe pure înalt vibraționale de iubire, dar atunci când energia este încetinită, ea poate deveni stagnantă și să creeze astfel aparența calităților negative, dar acestea sunt pur și simplu energii extreme sau exagerate. Când cineva este capabil să-și găsească centrul, el/ea se poate conecta cu adevărul ființei sale și cu adevărul Creatorului, aducând pace, iubire și bucurie.

Vă rugăm să veniți la noi cu adevărul vostru astfel încât noi să ne putem împărtăși adevărul nostru cu voi, veniți la noi într-o stare de pace și iubire și noi ne vom deschide vouă energiile noastre pașnice, iubitoare și înțelepte. Dați-ne voie să ne conectăm la un nivel care ne permite să ne unim energiile noastre ale Creatorului, să ne ridicăm vibrația și să ascensionăm în stări mai înalte de libertate, expansivitate și beatitudine. Suntem aici pentru a vă susține în orice fel în care putem și să împărtășim cu voi căile și metodele în care voi puteți fi de ajutor în dezvoltarea pozitivă a Pământului și în ascensiunea omenirii. Sunt multe metode care pot fi puse în acțiune de către omenire în scopul de-a aduce pace, armonie, echilibru și iubire pe Pământ și acestea pot fi accesate din energia noastră, pentru că aceste idei au fost, de fapt, în conștiința Pământului de foarte multă vreme, doar că omenirea alege să ignore ceea ce este esențial și necesar pe Pământ. Noi, Conștiința Copacilor, vă chemăm să vă conectați cu energia noastră fie în meditație aflându-vă în propriul vostru spațiu, fie venind și conectându-vă cu noi fizic prin atingerea sau conectarea cu un copac la alegere. Vrem să vă pregătim pentru schimbările care vor și trebuie să aibă loc în voi și în Pământ. Vrem să vă creștem conexiunea cu Pământul și cu Creatorul astfel încât să puteți exista într-un mod similar cu al nostru; ca deținători, faruri și ancore ale manifestării luminii sacre care există pe Pământ și în Universul Creatorului. Dorim să acționăm ca o rețea de susținere, ca ancore ale luminii Creatorului și ca vindecători pentru toți.

Tot ceea ce vă cerem este să vă acordați timp să vă conectați cu energiile noastre și să vă dați voie să ne experimentați lumina, simțindu-i influența asupra ființei voastre. Mai jos este o invocare care poate fi făcută dacă doriți să vă conectați cu Conștiința Copacilor atunci când nu vă aflați în natură.

”Invoc protecția, lumina și iubirea ghizilor mei personali și a Creatorului; vă rog să mă ajutați să ating starea de iubire în mintea și în inima mea în timp ce eu adopt o stare de pace. Eu sunt iubire, eu sunt pace.
Invoc acum iubirea, lumina și înțelepciunea Conștiinței Copacilor de pe Pământ și a sufletului Creatorului să se ancoreze în ființa mea, îngăduind ca cea mai potrivită vibrație și nivel de energie să curgă prin mine. Cer ca pe măsură ce-mi deschid adevărul și iubirea spre Conștiința Copacilor, să fiu în măsură să simt și să experimentez încrederea și iubirea deținută în Conștiința Copacilor. Dați-mi voie să primesc înțelepciunea și energia de care am nevoie și care este esențială pentru creșterea mea acum pe Pământ. Mulțumesc și așa să fie.”

Dați-vă voie apoi să stați liniștiți într-o stare de acceptare și pace.

Dacă doriți să vă conectați cu conștiința noastră în timp ce vă aflați în natură, atunci vă rugăm ca mai întâi să vă dați voie să activați din interiorul vostru o stare de pace și iubire, radiindu-le din abundență din ființa voastră. Dați-vă voie să fiți atrași de un copac, deoarece fiecare copac deține vibrații diferite și astfel veți simți o conexiune mai mare cu unii decât cu alții. Așezați-vă sau stați în apropierea copacului trimițându-i energia voastră de pace și iubire și observați dacă simțiți o legătură sau un amestec al energiilor care se formează. Puteți descoperi că copacul, experimentându-vă energiile, își expansionează lumina înspre voi. Când vă simțiți pregătiți faceți un pas înainte și puneți o mână pe copac sau aplecați-vă înspre el. Cereți ca simțurile voastre să fie deschise pentru a experimenta lumina, energia, iubirea și conștiința copacului. Este important să vă urmați propria ghidare și să fiți atenți la orice gânduri sau intuiții pe care le-ați putea primi de la copac. Puteți vorbi cu copacul; copacii sunt în mod natural receptivi la sunetul sau vibrația vocii voastre. Rugați copacul să îngăduie ca conștiința unită a copacilor să curgă prin voi sau îi puteți cere copacului să vă alinieze la un nivel mai profund cu sufletul Creatorului. Îi puteți cere copacului chiar și să vă ajute să vă conectați cu energiile sufletului vostru adânc în voi. Prin practică și dedicare se va forma o legătură și se va dezvolta o încredere astfel încât voi să primiți înțelepciunea și iluminarea necesară care să vă ajute în conectarea cu Pământul și cu Creatorul și să vă ajute în susținerea ascensiunii Pământului și a omenirii.

Dorim, de asemenea, să vă reamintim că chiar dacă țineți în mână o ramură sau o frunză, moartă sau vie, veți fi în măsură să accesați un anumit nivel al conștiinței în timpul meditației.

Sperăm că v-am inspirat să vă faceți curaj și să vă conectați cu energiile noastre și să onorați prezența noastră în timp ce noi stăm alături de voi.

Cu profunda iubire a Creatorului,

Conștiința Copacilor



Traducere  Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.