miercuri, 20 decembrie 2017

Experimentarea cu Sunetul pentru a Vindeca și Revela Adevărul Vostru

Folosirea vocii voastre pentru a accesa conștiința expansionată mai înalt vibrațională, auto-vindecarea și o mai profundă înțelegere a sinelui vostru divin

Lady Quan Yin

Lady Quan Yin vine pentru a-și împărtăși cu iubire energia și înțelepciunea cu voi. Ea vorbește și vă încurajează să experimentați cu propriul vostru sunet și voce ca instrument de a vă susține calitățile și energiile ascensiunii pe care ați tânjit să le întrupați. Lady Quan Yin vă explică de ce propriul vostru sunet personal este puternic, cum îl puteți folosi pentru a susține transformarea energiilor negative stagnante din voi, precum și suferința și durerea. Ea vă invită să explorați și să descoperiți profunzimi și înțelegeri mai profunde ale sufletului vostru prin puterea vocii voastre. Aceasta este o exprimare frumoasă de la Lady Quan Yin care vă împuternicește să vă asumați responsabilitatea pentru propria voastră transformare, vindecare și ascensiune, împărtășind cu voi trei practici prin care să valorificați puterea sunetului vostru.

”Acum, pentru voi cel mai important sunet din întregul Univers al Creatorului, este sunetul pe care voi îl creați, este cel mai vindecător sunet, cel care vă trezește cel mai bine, mai împuternicitor. De fapt, orice doriți să fiți, fie că este vorba de iubire, de echilibru, vindecat emoțional sau să aveți bunăstare fizică, voi aveți în voi sunetul cu care să creați ceea ce doriți să experimentați, mai ales dacă ceea ce doriți să experimentați este o stare a ființei voastre cum ar fi beatitudinea. Sunetul vostru este cel mai puternic instrument pe care îl aveți și totuși, adeseori, îl folosiți doar pentru a comunica cu alții. Poate pe parcursul zilei vă cântați vouă înșivă un cântec, dar adeseori vocea și sunetul sunt folosite doar în comunicarea cu alții. Și adeseori el este exprimat în mod lumesc sau aparent lumesc.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 50 min și 26 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 22 min și 01 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 18. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. 

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.


Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.