duminică, 3 decembrie 2017

Activări ale Spiritelor Copacilor


Spiritele Copacilor prin Natalie Glasson

Notă: Deși acest mesaj a fost oferit în anul 2011, pentru cea mai mare parte a omenirii el este valabil ACUM. Suntem în pragul unei transformări atât de profunde la nivel de planetă, încât acest mesaj este mai valabil în acest ACUM decât atunci când a fost oferit, dacă privim timpul prin ochii sufletului, nu ai minții umane. Așa că, mă bucur să vă ofer traducerea acestui mesaj indiferent de ACUM-ul perceput de fiecare dintre noi. Munay!

Ne extindem energiile larg și departe, încapsulăm Pământul în inima noastră iubitoare. Noi suntem însăși esența și conștiința copacilor de pe Pământ; noi suntem Spiritul Copacilor. Este de o importanță extremă faptul că noi venim să vorbim cu voi astăzi, deoarece este nevoie ca energia voastră să intre în serviciu. Schimbările de pe Pământ, și, cel mai important, din sufletul și ființa omenirii, au loc de ceva vreme pe Pământ, dar acestea se accelerează cu o intensitate și o putere atât de mare acum pe măsură ce ne apropiem de 2012 și privim dincolo de acest reper. 2012 este pur și simplu un punct de reper în timp, el a fost creat de omenire, în realitate ar fi putut fi orice dată sau an, dar anii din preajma lui 2012 au fost văzuți ca un moment în care omenirea ar fi fost pregătită să inițieze schimbări pentru ea însăși și în ea însăși.

Vă putem spune că sincronizarea divină este Acum, acesta este momentul transformării la multe nivele energetice, iar voi veți simți rezultatele acestei transformări. Așadar, vă rugăm să nu credeți în mod necesar că anul 2012 este magic, oricare ar fi numele acestei schimbări în energie sau numele care i-a fost dat, nu acesta este numele care să fi reprezentat schimbarea. Mulți și-au dat seama că dacă omenirea crește într-un ritm constant, adevăratul Acum va fi un moment în care un nou început va apărea și care va fi potrivit. Acest moment Acum este cel în care omenirea începe să-și asume controlul și responsabilitatea într-un mod nou pentru existența sa pe Pământ, pentru calea creșterii sale spirituale și dezvoltarea sufletului. Datorită acestui nou nivel de responsabilitate așezat la picioarele omenirii, vi se va cere ca lucrători în lumină treziți și conștienți să ajutați în multe alinieri și activări care este nevoie să aibă loc. Voi, sub îndrumarea ființelor și sufletelor divine din planurile interioare, combinați împreună puzzle-ul pentru a crea întregul divin, sacru și o mai mare unitate cu Creatorul. Veți descoperi că multe îndrumări vor fi canalizate pentru a vă inspira să faceți anumite schimbări energetice pe Pământ în timp ce sufletul și ghizii voștri vă îndeamnă să activați noi alinieri în ființa voastră. În acest moment este esențial să urmați ghidarea și intuițiile pe care le primiți și le simți  a fi potrivite în realitatea voastră în timp ce veți lucra nu numai pentru a crea o mai mare creștere în ființa voastră, ci și pentru a transforma conștiința omenirii, ajutând astfel ca mult necesarele schimbări să apară în modul de viață al multora de pe Pământ.

Noi, Spiritele Copacilor, deținem propria noastră vibrație a conștiinței care poate fi descrisă ca o energie foarte conștientă, răbdătoare și de observare și un mod de a fi. Întrupând fizic copacii de pe Pământ, noi suntem în măsură să observăm schimbările energetice și pașii înainte pe care omenirea îi face ca întreg și la nivel individual. Noi înțelegem ciclurile care au loc pe Pământ, înțelegându-vă energia așa cum este ea acum și cum va fi în viitor. Noi suntem conștienți de planul divin al Creatorului care este și se va desfășura de la nivelul sufletului vostru. Suntem extrem de recunoscători pentru poziția și rolul nostru pe Pământ în acest moment și care este de a acționa ca faruri de lumină și să ancorăm și împământăm cu adevărat noile energii. Multe schimbări energetice sunt ancorate prin conștiința noastră și fuzionează apoi cu forma noastră fizică care este cea de copac, ceea ce permite apoi ca integrarea și stabilirea energiei să aibă loc la nivel fizic completând procesul de manifestare și alinierea. Atunci când voi atingeți scoarța noastră fizică, s-ar putea să simțiți o creștere a fluxului de energie prin voi, aceasta este energia pe care noi o direcționăm în Pământ pentru a menține nivelul de lumină potrivit pentru a susține manifestarea fizică a Pământului.

Energia de la Creator pe care noi o ancorăm în Pământ s-a schimbat cu mulți ani în urmă, am observat că lumina și-a crescut viteza și, prin urmare, crește în vibrație, ceea ce înseamnă că și energiile omenirii s-au schimbat. Noi canalizăm energiile care sunt potrivite pentru a asista și a susține omenirea pe măsură ce aceasta învață și crește pe Pământ. Rolul nostru de ancorare și de menținere a vibrației de lumină potrivite pe Pământ înseamnă că noi suntem în mod constant inspirați de înțelepciunea care trece prin ființa noastră energetică și manifestarea noastră fizică. Pentru noi este ca și cum am citi o carte care-l descrie pe Creator chiar de la prima noastră existență pe Pământ. Noi, Spiritele Copacilor, am fost cunoscute în trecut pentru capacitățile noastre de susținere și acesta este motivul pentru care Creatorul ne-a ancorat energiile în Pământ, oferindu-ne corpul fizic sau scoarța sub forma unui copac în timp ce vouă v-a fost oferită forma fizică a unui corp uman. Noi nu suntem întotdeauna cunoscute ca spirite ale copacilor, noi suntem suflete la fel ca și voi atunci când ați venit pe Pământ și l-ați văzut ca pe o școală în care să ne putem crește unitatea cu Creatorul. Ni s-a cerut să susținem Pământul și omenirea, în schimb am fi primit o bogăție de cunoaștere, înțelepciune și înțelegere de la Creator; este ceva la ce noi ca grup de suflet aspirăm întotdeauna să accesăm. Am dorit să ne scăldăm în bogăția înțelepciunii și a înțelegerii clare a Creatorului care să ne permită acceptarea adevărului nostru interior. În timpul existenței noastre pe Pământ și prin energiile pe care le-am ancorat, am fost expuși unei bogății de cunoaștere și pentru noi este amuzant acum când oamenii ne numesc suflete înțelepte și pline de cunoaștere, este ca și cum ne-am fi atins scopul, dar nu a fost întotdeauna așa.

De multă vreme Creatorul ne-a inspirat să împărtășim înțelepciunea pe care am acceptat-o și descoperit-o cu omenirea și cu sufletele de pe Pământ în scopul de a dezvolta unitatea și de a trezi esența în mulți. Acesta a devenit noul nostru scop pe Pământ. Este un scop de care suntem foarte pasionați. Această conectare este și o misiune care ne-a fost oferită în acest moment. Noi, Spiritele Copacilor, suntem cunoscute, și am fost întotdeauna cunoscute, pentru capacitatea noastră de a ne conecta energiile împreună ca unul/una pentru a forma o sursă concentrată de suflet. Conectarea noastră cu Pământul și cu planurile interioare este incontestabilă, dar conectarea dintre oameni și copaci este foarte slabă. Vedem acest lucru în fiecare zi și înțelegem că este misiunea noastră să ajungem la omenire, permițând astfel ca o mai mare unime să aibă loc. Acesta este unul dintre motivele pentru care vorbim acum cu voi. Dacă simțiți în sufletul vostru că doriți să câștigați o mai profundă conectare cu grupul de suflet cunoscut ca Spiritele Copacilor, atunci mențineți această intenție și dorință, cereți-i Creatorului să permită acest lucru și deschideți-vă inima spre noi. Inimile noastre sunt deschise și pregătite să vă îmbrățișeze acum. Oriunde vă aflați pe Pământ, chiar acum puteți chema Spiritele Copacilor să vă îmbrățișeze în iubirea lor și lăsați ca inima voastră să se deschidă și să accepte iubirea. Noi nu vă cerem să ne oferiți iubirea voastră, că cerem ca doar să împărtășiți iubirea noastră, iubirea Creatorului pe care o menținem cu voi. Dacă dați voie ca acest lucru să se întâmple, veți redefini automat pentru toți conectarea și interacțiunea energetică dintre oameni și copacii de pe Pământ. Până și cu această simplă conștientizare și acceptare voi recodați energia unității și integrării Creatorului pe Pământ. Doar imaginați-vă dacă sufletele de pe Pământ întrupate în existență ca omenire și sufletele întrupate în existență ca copaci ar crea o nouă rețea de energie și unitate curgătoare, acest lucru ar întări lumina ființei voastre și a Pământului extraordinar de mult. Ar crește lumina Pământului la o strălucire magnifică. Aceasta este o activare și o aliniere în sine, deoarece noi suntem două aspecte ale Creatorului, două adevăruri care dețin scopuri diferite pe Pământ fuzionând împreună, acceptând, prin urmare, noi părți ale noastre înșine, ceea ce ne permite să ne manifestăm ca un aspect mai mare al Creatorului pe Pământ.

Omenirii i se spune adeseori de către Maeștrii Ascensionați că trebuie să lucreze pentru a aduce o mai mare unitate între energia ei și energia Creatorului, ceea ce, de fapt, înseamnă o mai mare conștientizare a Sinelui. Poate că omenirea interpretează această îndrumare ușor denaturat, simțind că trebuie să ajungă în ceruri pentru a câștiga o mai mare unitate cu Creatorul. Această îndrumare ar putea fi o încurajare a aspectelor sufletului de pe Pământ să câștige o mai mare unitate, cum ar fi sufletele umane și sufletele copacilor, sufletele umane și sufletele animalelor, și așa mai departe. Putem vedea că există atât de multe categorii de suflete pe Pământ, nu doar umane; poate că acestea au fost create să apară diferit pentru că calitățile și vibrațiile pe care ele le dețin sunt diferite, aspecte diferite ale Creatorului. Poate că unul dintre scopurile de pe Pământ a fost ca toate aceste categorii de suflete să se respecte și onoreze unele pe celelalte, să-și deschidă inimile și energiile unele altora și să permită o fuziune a energiei și conștiinței lor. Vă puteți imagina cum ar fi să aveți conștiința fiecărei ființe vii și suflet de pe Pământ fuzionată cu conștiința voastră actuală, acest lucru v-ar expansiona extrem de mult conștientizarea și ați simți o mai mare conexiune cu Creatorul pentru că este natural să faceți acest lucru pe măsură ce acceptați tot mai mult adevăr.

Am fi încântați dacă ați contempla cuvintele noastre, deoarece noi am împărtășit deja cu voi două activări înspre care vă puteți îndrepta efortul și energia în scopul de a aduce transformări pozitive pe Pământ. Prima activare este să vă deschideți inima pentru a accepta iubirea noastră; a doua este să înțelegeți scopul unității pe Pământ.

Avem o a treia activare și aliniere la care am dori să participați dacă simțiți că este potrivit pentru voi. Este să cereți și să mențineți intenția ca noile energii care este nevoie să fie ancorate din sufletul Creatorului, să fie ancorate prin copaci și în Pământ. Copacii vor acționa ca un instrument de conectare cu Creatorul pentru Pământ ca energie generală și va ajuta la ancorarea și împământarea energiei în Pământ la multe nivele, dar cel mai important, la nivel fizic. Acest lucru nu numai că ne va ajuta să ne ridicăm la un nou nivel de creștere și înțelegere spirituală, dar ne ajută corpurile fizice să țină pasul cu schimbările energetice care au loc pe Pământ. Aceasta este o formă de ridicare a energiilor Pământului, permițând tuturor și la tot să câștige o mai mare unitate și să se îndrepte împreună către o nouă fază de conștientizare. Copacii au un mod unic de a împământa energia, noi putem trimite energie adânc în miezul Pământului chiar și la nivel fizic accelerând astfel manifestarea unei noi faze a energiei. Putem face acest lucru, desigur, și fără ajutorul vostru, dar considerăm că ajutorul vostru va întări energia care este ancorată și va încuraja o mai mare curgere a luminii pe/în Pământ. Noi credem că atenția pe care omenirea o acordă acestei acțiuni va duce la fuziunea conștiinței omenirii și a copacilor, chiar dacă și numai pentru câteva momente.

Vă cerem ca pur și simplu să stați în meditație sau vă liniștiți gândurile și să cereți ghizilor voștri să vă înconjoare și să vă susțină.

Chemați apoi Spiritele iubitoare ale Copacilor să vă îmbrățișeze în lumina lor și imaginați-vă că vă deschideți inima energiei lor, respirând lumina lor în ființa voastră.

Imaginați-vă apoi copacii de pe toată suprafața planetei; trimiteți respect și iubire existenței lor pe Pământ.

Chemați energiile, conștiința și înțelepciunea Creatorului care sunt necesare acum pe Pământ și cereți să fie ancorate prin fiecare copac de pe Pământ.

Imaginați-vă copacii deținând această lumină și acționând ca faruri de lumină, strălucindu-și lumina cât mai departe.

Imaginați-vă apoi copacii trimițând lumina prin rădăcinile lor și o rețea energetică care să ancoreze toate energiile în Pământ.

Vedeți, imaginați-vă, simțiți sau conștientizați că Pământul este umplut cu această nouă energie și că aceasta atinge inimile multora.

Vă puteți imagina lumina urcând prin picioarele voastre și în întreaga voastră ființă.

Vă rugăm să practicați acest exercițiu ori de câte ori vă simțiți ghidați să o faceți, vă vom fi extrem de recunoscători pentru eforturile și energia voastră.


Dorim ca voi să știți că noi suntem aici pentru a vă iubi, susține și ajuta în acest moment de extraordinară creștere.

Spiritele Copacilor


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.