sâmbătă, 16 decembrie 2017

Sursa Tristeții Voastre Interioare


Maestrul Hilarion prin Natalie Glasson

Astăzi, eu, Maestrul Hilarion, Chohan al celei de-a Cincea Raze de Lumină, doresc să vorbesc cu voi despre energia tristeții din ființa voastră. Recunoașterea și vindecarea tristeții voastre interioare este un aspect al propriei voastre evoluții spirituale care vă ajută să accesați măiestria în ființa voastră.

S-ar putea să vă simțiți tristețea interioară ca fiind personală, ca și cum ar fi un rezultat al circumstanțelor și călătoriei voastre pe Pământ. S-ar putea să vă recunoașteți tristețea interioară ca fiind tovarășul vostru constant sau care stă la distanță, dar care vă vizitează din când în când. Pentru voi, tristețea voastră interioară s-ar putea să fie provocată de o experimentare a lipsei în realitatea voastră sau neîmplinirea dorințelor și viselor voastre. Împreună cu tristețea apare și suferința, deoarece atunci când experimentați energiile și o stare de tristețe a minții, vă provocați vouă înșivă suferință. S-ar putea ca experimentarea suferinței pe care v-a provocat-o altcineva să-i poată permite tristeții voastre interioare să-și facă apariția în conștientizarea voastră și în corpul vostru fizic. Există aparent nenumărate cauze pentru ca tristețea voastră interioară să vă devină tovarășul vostru. Eu, Maestrul Hilarion, doresc să discut cu voi despre tristețea voastră interioară în timp ce vă aduc eliberarea de durerea tristeții.

Tristețea Colectivă a Omenirii

De-a lungul multelor civilizații pe care le-a manifestat pe Pământ, omenirea a experimentat atât de multe situații diferite. Deși majoritatea situațiilor, chiar dacă sunt provocatoare, aduc creștere și renaștere sufletului, ele pot lăsa cicatrici în Conștiința Omenirii. Experimentarea fricii, a faptului de a fi limitat sau controlat, vătămat sau rănit, manipulat și așa mai departe, poate rămâne ca niște buzunare de energie în Conștiința Omenirii. Aceste buzunare de energie par stagnante, ca și cum ar crea blocaje. Cu toate acestea, ele sunt active și cresc deoarece omenirea le hrănește în mod constant cu energia sa. Aceste buzunare de energie limitatoare activă apasă greu asupra tuturor ființelor de pe Pământ. Întreaga omenire este conectată la o sursă de energie care seamănă cu o bibliotecă care conține toate gândurile și sentimentele experimentate de către oameni pe Pământ. Această bibliotecă este cunoscută sub numele de Conștiința Omenirii. În Conștiința Omenirii se află energia ascensiunii, adevărul Creatorului, precum și cele mai mari posibilități și oportunități pentru omenire.

Conștiința Omenirii se schimbă și se transformă în mod constant devenind mai ușoară și mai strălucitoare pe măsură ce vechile energii limitatoare ale lipsei de armonie sunt eliberate și vindecate. Energiile limitatoare create de omenire și stocate în Conștiința Omenirii sunt cele care pot crea tristețea interioară în ființa voastră chiar în acest moment. Voi puteți accesa Conștiința Omenirii și faceți acest lucru tot timpul. Acest lucru înseamnă că voi vă puteți conecta, adeseori fără ca măcar să vă dați seama, la întunericul durerii pe care alții au experimentat-o. Întreaga omenire este conectată, asemenea unui corp format din multe părți; acest lucru înseamnă că durerea și întunericul altora îl puteți adopta ca pe al vostru înșivă, din nou fără să vă dați seama. (Acest lucru se întâmplă adeseori când oamenii cred că au atașamente, acest lucru se întâmplă atunci când ei se conectează cu durerea sau lipsa de armonie din Conștiința Omenirii, aceasta rezonează atât de profund cu ei încât devine o parte din ei ca și cum ar trăi alături de ei.)

Mare parte din tristețea voastră este accesată din buzunarele energiei limitatoare și a lipsei de armonie din Conștiința Omenirii. Adeseori tristețea voastră nu este a voastră sau poate fi creația voastră amplificată dintr-o altă viață.

Cea mai mare tristețe

Sursa tristeții voastre și tristețea pe care toți o simt provine dintr-o simplă iluzie. Iluzia este o credință în separare. Când Creatorul a creat Grupul vostru de Suflet, acest lucru pare a fi o experimentare a separării, acest lucru este valabil pentru toate Grupurile de Suflete. Când v-ați înscris la Școala Pământului, se poate să fi experimentat, de asemenea, o separare simțindu-vă alienați și separați de planurile interioare, amintirea voastră divină a sufletului și a Creatorului, și a atotputerniciei voastre. Nu putem spune dacă experimentările voastre ale separării s-au imprimat în ființa voastră după eveniment sau au fost reacțiile voastre naturale la faptul de a fi propulsați într-o călătorie de explorare a adevărului Creatorului.

Eu, Maestrul Hilarion, cred că toate experimentările tristeții, fie că apar din interior sau sunt inițiate de o experiență din realitatea voastră, sunt născute din această iluzie originară a separării. Folosesc cuvântul ”iluzie” pentru că toate ființele sunt în mod constant conectate, unite în energie și conștiință. Separarea este o iluzie sau o poveste imaginară pe care toți o rulează în ei înșiși. Fiecare suflet știe în adâncul său că există numai unitate, și totuși, mulți experimentează durerea separării. Tristețea și separarea sunt aceiași energie și eu, Maestrul Hilarion, știu că ele cântăresc greu și sunt răni atot-consumatoare care crează haos și supărare la un nivel atât de profund al sufletului. Durerea și suferința pe care această iluzie le provoacă, nu pot fi negate.

Vindecarea Tristeții Omenirii

Când lumina și iubirea dețin un procent mai mare în Conștiința Omenirii, rănile interioare deținute în ființa voastră și energiile separării, nu vor mai fi energizate. Mai întâi este nevoie să vă imaginați Conștiința Omenirii ca pe o sursă de energie, trimiteți-vă iubirea și lumina prin sursă. Ancorați iubirea și lumina Creatorului și tot ceea ce este în Universul Creatorului, încurajați energiile să curgă, dizolvând astfel buzunarele de limitări și lipsă de armonie. Apoi, mențineți intenția ca Conștiința Omenirii să fie realiniată și reconectată cu Conștiința Creatorului, ajutând astfel ca întreaga Omenire să fie îmbrățișată în energia Creatorului, să simtă și să accepte susținerea și iubirea Creatorului. Acest fapt va elibera din Conștiința Omenirii credința în separare de care mulți se agață încă. În timp ce faceți această lucrare, chemați-mă pe mine, Maestrul Hilarion, să fiu alături de voi, astfel încât să puteți simți o eliberare în corpul vostru. Veți observa că orice sentimente de tristețe, separare sau energii limitatoare nu vor fi mai simțite ca împuternicite în ființa voastră și, prin urmare, nu vor mai avea atâta putere asupra energiei voastre. Când multe suflete de pe Pământ obțin această stare, acest lucru va crea o schimbare în experimentarea tuturor ființelor de pe Pământ. Pe măsură ce tot mai mulți oameni crează din iubire și pozitivitate, aceasta va deveni realitatea pe care ei o vor experimenta.

Vindecarea Experimentării Voastre Interioare a Tristeții

Pentru a susține vindecarea tristeții voastre interioare, este nevoie ca voi să recunoașteți că aceste experiențe și sentimente de separare sunt adeseori sursa și cauza tristeții voastre. Prin această recunoaștere, vă puteți da voie să vă afundați în tristețea voastră ca și cum v-ați mișca printre nori, puteți recunoaște multe amintiri sau perspective care par a fi sursa tristeții voastre, fiecare dintre ele aducându-vă vindecare îndrumându-vă pe calea către adevărata cauză a tristeții voastre. Exemple ale acestor perspective sau amintiri pot fi amintirea sentimentelor de lipsă de putere, frică, durere, rușine, de a fi atacați, controlați, și așa mai departe. Fiecare dintre acestea a fost creat de către sentimentele voastre de bază ale separării și, prin urmare, fiecare are nevoie să fie recunoscut, conștientizat și eliberat pentru ca voi să vă puteți accesa adevărul din voi. Poate fi recomandabil să cereți în ființa voastră să fiți ghidați către sursa voastră interioară a tristeții și a separării. Adeseori, acestea sunt ascunse din conștientizarea voastră  pentru că ele dețin și provoacă prea multă durere și suferință. Dacă întrebați în interior, veți primi înțelegerea și vindecarea pe care o doriți. Vă rog să fiți conștienți de faptul că s-ar putea să fie nevoie de câteva meditații focalizate pe această temă pentru a putea dizolva sursa voastră interioara a separării. Perspectivele pe care le câștigați de-a lungul căii sunt asemănătoare cu povestea și călătoria voastră de a vă recâștiga și reaccesa unitatea și unimea voastră naturală cu toate și cu tot ceea ce Creatorul este. Fiecare aspect al poveștii rănilor voastre interioare, a iluziilor și experiențelor de separare sunt valoroase și sunt o parte importantă a eliberării voastre.

Sunt prezent pentru a fi în serviciul vostru,


Maestrul Hilarion


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.