luni, 25 decembrie 2017

Vindecarea Luptei Interioare

Îmbunătățirea și vindecarea tuturor formelor de relații pentru a experimenta unimea cu toate aspectele Creatorului

De la Arhanghelul Metatron

În această capsulă a înțelepciunii, Arhanghelul Metatron vă ghidează pentru a vă conecta cu energia unimii și a unității din ființa voastră, aducându-vă conștientizarea că sunteți conectați cu toate aspectele Creatorului în întrupare. Asistați de Doisprezece Îngeri Vindecători și de Consiliul Cosmic al celor Doisprezece, Arhanghelul Metatron vă ghidează printr-o meditație profundă și puternică care vă permite să vă conectați cu fiecare ființă, primind vindecare pentru a vă elibera blocajele interioare și rezistența pentru a experimenta unimea cu toate aspectele Creatorului. Arhanghelul Metatron vorbește despre lupta voastră interioară ca fiind energiile de control ale altora pe care voi vi le-ați asumat ca fiind propria voastră voce interioară și care se răzvrătesc împotriva adevărului și esenței voastre. Aceasta este o minunată oportunitate de a vindeca energiile singurătății, separării, suferinței, durerii, blocajelor de comunicare, limitărilor de conectare, respingerii, retragerii energiei voastre și multe altele. Arhanghelul Metatron dorește să aducă curgerea divină a Creatorului în ființa voastră, îmbunătățindu-vă capacitatea de relaționare și comunicarea cu întregul.

”…. împreună cu 12 ființe angelice vindecătoare și cu Consiliul Cosmic al celor 12 eu, Arhanghelul Metatron, doresc să susțin 12 schimbări în ființa voastră care vă vor ajuta să eliberați energiile controlului de care vă agățați și să accesați adevărul, puterea din voi. Când vă accesați adevărul, puterea, accesați automat energiile unității și unimii din ființa voastră. Acest lucru înseamnă că vă purificați toate canalele din ființa voastră, toți centrii energetici, îi dați voie energiei voastre să se conecteze pe deplin cu Creatorul, vă dați voie vouă înșivă să experimentați pe deplin această conexiune cu Creatorul și apoi vă dați voie să experimentați aceiași conexiune cu Creatorul în interiorul vostru sau cu alții, cu toate aspectele, creațiile, manifestările realității de pe Pământ.  

Fiecare Înger și fiecare membru al Consiliului Cosmic al celor 12 va accepta un aspect energetic al ființei voastre ca să lucreze asupra lui, să-l vindece, să-l aducă pe Creator mult mai pe deplin în conștientizarea și întruparea voastră. În meditație îi vom invita și le vom îngădui să aducă vindecarea în sincronizarea potrivită așa că, vindecarea va continua atâta timp cât este necesar ca rezultatul dorit, acela de a experimenta unimea și unitatea cu toate aspectele Creatorului, cu toate aspectele realității voastre, să se manifeste. Așa că, acești Îngeri și membri ai Consiliului Cosmic al celor 12 pot lucra cu voi în următoarele zile, săptămâni, luni, poate chiar ani. Odată ce i-am chemat să vă ajute, ei vă vor susține până când rezultatul dorit este obținut.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 1 oră 9 min și 37 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 48 min și 31 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 19. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.