marți, 20 noiembrie 2018

Abordarea schimbării majore – Consiliul


Prin Ronald Head

De câteva luni ați simțit în mod colectiv apropierea unei schimbări majore. V-am confirmat acest lucru. Vi l-am confirmat prin multe canale. Cel mai frecvent răspunsul vostru a fost ”aduceți-o”. Voi întotdeauna interpretați lucrurile potrivit dorințelor voastre cele mai fierbinți. Dar o lume nouă conține mult mai mult de atât.

Acum, acesta este, desigur, un lucru minunat să vă fi construit o imagine mentală a lumii în care doriți să trăiți. V-am recomandat cu putere să o faceți. Dar trebuie să fiți, de asemenea, capabili să vedeți că este o cale de străbătut între unde vă aflați acum și acea lume nouă. Iar căile au în mod invariabil hurducături și gropi. Vor fi lucruri întunecoase ascunse în așteptare și lucruri care vă fac ”Boo!” și poduri luate de ape.

Ați spus ”aduceți-o” și ați adus-o. Sau, mai precis, ca co-creatori ați contribuit fiecare la aducerea ei. Așadar, acum vă spunem următorul lucru. Ceea ce voi experimentați acum este continuarea intensificării valului schimbării pe care ați dorit-o atât de mult. Este ceva ce să întâmpinați cu bucurie și să ghidați, nu ceva ce să respingeți și de care să vă ascundeți.

Voi nu puteți acum, și nici nu ați fi putut vreodată, să opriți schimbările, pentru care ați petrecut milenii să le construiți, să aibă loc – cel puțin nu pentru planetă. Dar le puteți extrage și le puteți experimenta fie ca binecuvântări, fie ca blesteme. Acum sunteți pe deplin capabili să înțelegeți acele principii. Ele ar putea fi aparent ceva nou pentru unii dintre voi, dar în realitate nu sunt. Acestea, fiind Adevăr, sunt ceea ce a fost cunoscut ca gnoză sau cunoaștere. Și nu este nimic nou în legătură cu ele. Adevărul este, a fost și întotdeauna va fi. Și este în curs de manifestare în lumea voastră, unii ar spune ”în sfârșit!”. Va continua neabătut, dar voi îl puteți experimenta, îl veți experimenta, direct proporțional cu capacitatea voastră de a-l accepta. Într-adevăr, unii dintre voi nu-l vor accepta. Și noua lor lume va diferi în moduri semnificative. Ei vor avea mai multe și mai puternice apeluri la trezire.

Puteți să vă aduceți în fața ochiului vostru interior imaginea unui șaman cu fața către soarele care răsare, cu brațele larg deschise întâmpinând cu bucurie apariția noilor zori? Vă recomandăm cu tărie să vă faceți viața o reflectare a acelei imagini. ”Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.” Este un gând cu mult mai puternic decât este ”Oh, nu! Oh, nu! Oh, nu!”


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.