luni, 12 noiembrie 2018

Codarea unică a Sufletului vostru



Pleiadeenii prin Natalie Glasson

Cu recunoștință și iubire noi, Pleiadeenii, venim să vă salutăm. Aducem cu noi energia noastră, înțelepciunea și activarea energiei care să susțină aducerea voastră aminte a sinelui vostru, a adevărului și a Creatorului. Dorim să ne conectăm cu voi dintr-un spațiu al aducerii aminte a Creatorului și făcând acest lucru conexiunea noastră devine instantaneu puternică, profundă și plină de înțeles. Noi, Pleiadeenii, vă invităm să primiți energia noastră, să o inspirați în fiecare celulă a ființei voastre. Dați-vă voie să călătoriți în interior în acel spațiu al aducerii aminte și al cunoașterii din voi care este întotdeauna prezent și activ. În acest spațiu sacru al adevărului vostru ne vom întâlni. Atunci când vă conectați dintr-un spațiu al cunoașterii, voi vă dați voie să comunicați din libertatea și expansiunea Creatorului și primiți același lucru la rândul vostru. Pentru noi, Pleiadeenii, acesta este cel mai împuternicitor mod de a ne conecta și comunica.

Vă încurajăm să practicați acest lucru împreună cu noi și în realitatea voastră de zi cu zi cu cei dragi și cu străini. Din momentul în care vă obișnuiți să vă direcționați focalizarea în interior în spațiul cunoașterii și aducerii aminte din voi, odihnindu-vă acolo și exprimându-vă pe voi înșivă din acel spațiu, experimentarea va deveni naturală și ușoară. La urma urmei, aceasta este existența voastră naturală și modul vostru de a fi. Când vă conectați și comunicați cu alții și chiar cu voi înșivă din acel spațiu interior al cunoașterii și aducerii aminte, vă exprimați fără limitări, îngrijorări sau temeri. Nu înseamnă că deveniți o temelie a cunoașterii și că veți împărtăși înțelepciune în mod constant cu alții, spunându-le ce să facă pentru a fi ca voi. Veți crea mai degrabă un spațiu în voi și în relațiile voastre care-i va da voie adevărului Creatorului să fie prezent. O oarecare înțelepciune se poate forma în mintea voastră și s-ar putea să vă descoperiți împărtășindu-vă înțelepciunea cu ceilalți, dar acest lucru va fi făcut dintr-un sentiment de a fi inspirați și stimulați în loc să încercați să-i inspirați și stimulați pe alții.

Noi, Pleiadeenii, dorim să vă încurajăm conectarea cu cunoașterea și cu aducerea voastră aminte interioară ca mod de viață și o cale de a experimenta însăși viața. Tot ceea ce este necesar este pur și simplu focalizarea, fie că vă puteți recunoaște spațiul interior al aducerii aminte și al cunoașterii, fie că nu; focalizarea vă va deschide către experimentarea intenției voastre. În timp ce începeți să intrați în spațiul vostru al aducerii aminte și al cunoașterii împreună cu noi, dați-vă voie să recunoașteți senzațiile, schimbările și trezirile care au loc. Acest lucru vă va ajuta să recunoașteți când comunicați și vă exprimați din spațiul vostru interior și când nu o faceți.

Activarea Sufletului vostru

Când vă focalizați pe exprimarea din spațiul vostru interior al cunoașterii și aducerii aminte, vă activați pe deplin energiile și prezența sufletului vostru. Aspecte mai înalte ale sufletului vostru se descarcă în ființa și în conștientizarea voastră în timp ce prezența sufletului vostru devine mult mai vizibilă vouă înșivă și altora, radiind prin voi. Voi sunteți întotdeauna conectați cu sufletul vostru și întotdeauna vă întrupați sufletul; cu toate acestea, voi aveți oportunitatea să vă primiți mult mai deplin sufletul în existența și realitatea voastră. Astfel, conectându-vă mintea, emoțiile, acțiunile și chiar reacțiile cu sufletul vostru, viața devine un proces de explorare și cunoaștere a sufletului vostru la cel mai intim nivel. O astfel de experiență vă ajută să dați drumul aspectelor nenecesare ale ego-ului, obiceiurilor minții și limitărilor pe care vi le puneți voi înșivă. În timp ce acest proces sună ca o transformare completă în ființa voastră, veți simți o schimbare și o mai profundă rezonanță a ființei voastre, precum și o continuare în a vă vedea ca fiind complet voi înșivă, așa cum vă cunoașteți a fi în realitatea voastră fizică.

Când sufletul vostru începe să se activeze pe deplin și devine pe deplin angajat în ființa voastră, o frumoasă trezire are loc din chiar miezul sufletului vostru, care de multe ori depășește înțelegerea voastră și trece neobservată. Noi, Pleiadeenii, dorim să vă susținem în recunoașterea acestei deschideri care are loc chiar acum pentru voi. Codarea unică a sufletului vostru se activează, curge în ființa voastră și se imprimă în realitatea și în ființa voastră fizică.

Codarea unică a Sufletului vostru

Sufletul vostru deține un cod unic de energie, lumină și conștiință despre care ați putea spune că este asemănător cu ADN-ul sufletului vostru. Aceste coduri unice dețin adevărata prezență, energie și vibrație a sufletului vostru precum și profunzimile înțelepciunii, cunoașterii și adevărului pe care sufletul vostru le întrupează. În aceste coduri unice se află intențiile sufletului vostru pentru existența sa, fie că este întrupat pe Pământ, lucrează în planurile interioare, există într-o civilizație stelară sau altceva. Intenția se întinde dincolo de existența voastră actuală de cum vă știți voi a fi. Ați putea-o descrie ca pe intenția sufletului vostru pentru Universul Creatorului sau pentru unificarea și unimea cu Creatorul. Intenția poate fi atât de adâncă și de profundă încât să nu poată fi înțeleasă sau cuprinsă de mintea voastră. Acest lucru nu înseamnă că codurile nu pot avea o influență puternică și o influență pozitivă plină de impact asupra ființei și ascensiunii voastre acum. Acceptarea, alinierea cu și primirea codurilor unice ale sufletului vostru ca pe o undă energetică care se ancorează în ființa voastră, poate acționa ca un puternic accelerator al ascensiunii voastre și o schimbare care să ajute ca o mai mare vindecare să fie primită și acceptată.

Experimentarea Creatorului nu înseamnă înțelegere sau cuprindere, înseamnă pur și simplu acceptare și să fiți prezenți în timp ce vă mențineți intențiile și vă ascultați intuiția care vă călăuzește pentru a vă dezvălui cunoașterea mai mare.

Codurile unice ale sufletului vostru nu pot fi cuprinse de mintea voastră conștientă și, totuși, pot fi experimentate de către câmpul vostru de energie și de corpul fizic. Pentru fiecare dintre voi codurile vor fi unice și vor avea un impact diferit asupra ființei voastre. Veți primi ceea ce aveți nevoie în acel moment pentru a vă susține. Asta înseamnă că ori de câte ori vă conectați cu și experimentați unda energetică a codurilor unice ale sufletului vostru, veți primi diverse energii sau veți experimenta ceva diferit. Prin urmare, vă puteți conecta cu codurile unice ale sufletului vostru în orice moment pentru a vă susține în primirea a ceea ce aveți nevoie și vă este necesar pentru a vă dezvălui adevărul și unificarea cu Creatorul. Această practică poate fi folosită în mod constant pentru a vă susține existența pe Pământ. Când sunt cuplate cu ființarea din spațiul cunoașterii și aducerii aminte din voi, codurile unice ale sufletului vostru devin o puternică alimentare și o lumină călăuzitoare pentru împlinirea și fericirea voastră pe Pământ.

”Pleiadeeni, solicit prezența voastră și vă invit să mă călăuziți în spațiul meu interior al cunoașterii și al aducerii aminte, astfel încât să pot comunica cu voi din acest spațiu sacru al ființei mele. Dați-mi voie să vă experimentez energia înconjurându-mă în timp ce primesc lumina și conștiința voastră a cunoașterii și adevărului din esența voastră.”

Acordați-vă câteva momente să respirați profund, conectându-vă la propria voastră energie și la prezența noastră alături de voi.

”Pleiadeeni, din spațiul interior al cunoașterii și aducerii aminte, vă invit să mă susțineți în activarea unei unde de energie din miezul sufletului meu aducând codurile unice ale sufletului meu în întreaga mea ființă. Ajutați-mă să primesc codurile sufletului meu prin conștientizarea influenței lor pozitive și crescute asupra ființei și realității mele. Știu că s-ar putea să nu fiu în măsură să înțeleg codurile unice ale sufletului meu; cu toate acestea, mă deschid să primesc orice inspirație divină care îmi este disponibilă. Sunt conștientă de faptul că voi primi tot ceea ce am nevoie și îmi este necesar pentru a mă susține acum de la codurile unice ale sufletului meu și le primesc cu bucurie pe deplin. Pleiadeeni, mă deschid acum susținerii voastre depline. Mulțumesc.”

Imaginați-vă, simțiți, conștientizați o puternică undă de energie și lumină care se extinde din miezul sufletului vostru în și prin întreaga voastră ființă. Această undă de energie este prezența sufletului vostru care vă trimite codurile unice ale sufletului vostru în întreaga voastră ființă. Pur și simplu dați-vă voie să primiți atâta timp cât este esențial.

Cu iubire și adevăr,

Pleiadeenii



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.