miercuri, 14 noiembrie 2018

Răspunsuri partea XV – Cea mai mare frică a voastră – Consiliul


Prin Ronald Head

O întrebare recentă pe care ne-ați trimis-o ne cere să discutăm despre cea mai mare frică a voastră.

”Da, aș dori informații suplimentare cu privire la acest subiect ... (XIII: Este într-adevăr posibil să-l ancorăm pe Dumnezeu în interiorul nostru)
Presupun că unul dintre motivele pentru care ne temem atât de mult să ne acceptăm propria putere și pe cine (noi) suntem este pentru că acceptând acest lucru înseamnă să acceptăm (și să ne iertăm pe noi înșine pentru) că noi am creat starea Pământului (inclusiv ”durerea” și ”disfuncțiunile”) și să ne asumăm responsabilitatea pentru faptul că noi înșine ne-am pus aici (înapoi) pe noi înșine. (că noi alegem să experimentăm limitarea și lipsa/separarea). Ați dori să comentați mai mult despre acest lucru?”

Aveți dreptate în ceea ce ați afirmat, și mai sunt, totodată, și alți factori. Haideți să discutăm mai departe așa cum ați cerut.

Ce ar fi nevoie să vă ”însușiți” dacă dintr-o dată ușile ar fi spulberate și voi nu ați putea evita să vă vedeți pe voi înșivă așa cum sunteți voi cu adevărat? V-ați putea ierta pentru că ați făcut toate lucrurile astea sau că ați luat parte la lucruri care sunt oribile pentru voi? Dacă ați afla că ați furat, ucis, torturat pe un altul? Dacă într-una dintre viețile voastre ați fost o calamitate pentru Pământ? Dacă ați simțit o mare plăcere să ucideți? Dacă lucrurile pe care le-ați făcut sunt cu mult mai rele decât le-am menționat noi? Mai rele după înțelegerea voastră actuală, desigur. Nu puteți ierta pe nimeni care face aceste lucruri acum. Cum v-ați putea ierta pe voi înșivă? Vedeți unde-i problema? Pentru că, vă asigurăm pe fiecare dintre voi, în miile de vieți pe care le-ați trăit ați făcut multe dintre lucrurile pe care nu le iertați altora în acest moment.

Așa că, soluția este să iertați. Să-i iertați pe fiecare și pe toți ceilalți. Punct. Ei nu știu cine sunt mai mult decât o știți voi. Și ei sunt creații divine, exact așa cum sunteți și voi. Iertați-vă pe voi înșivă. Tot ceea ce ați făcut, spus, gândit sau experimentat v-a adus în acest moment. Iertați-l pe Dumnezeu, sau oricum i-ați spune Divinului, pentru a vă fi dat voie să creați orice ați fi creat. Când îl condamnați pe un altul, când vă condamnați pe voi înșivă, voi condamnați divinitatea. Și destul de des dați vina pe Divinitate. ”Cum a putut Dumnezeu să facă asta?”

Iertarea nu este de preferat. Este o necesitate. Pentru că singurii care condamnă totul sunteți voi înșivă.

Acum ... acum că sunteți a toate iertători și pregătiți să vă acceptați adevăratul sine, sunteți pregătiți pentru faptul că sunteți atât de extrem de puternici încât, în acest mediu nou, fiecare gând pe care îl aveți crează noi realități? Chiar aveți un control atât de mare asupra minții voastre? Este o afirmație înfricoșătoare pentru voi? Ei bine, acest lucru nu este ce se va întâmpla atunci când atingeți un nivel magic și aveți această putere conferită vouă. Aceasta este pur și simplu realitatea. Acum. Așa a fost întotdeauna. Voi sunteți manifestatori.

Fiecare gând pe care îl aveți începe să se manifeste în formă din momentul în care îl aveți. Noi posibilități încep să se adune în jurul lui așa cum este necesar. Posibilități infinite. Asta este ceea ce le inițiază. Continuați să mai aveți acele gânduri? Le este atașată o putere emoțională și sentimente? Sau le ”anulați” prin intenție sau neglijare? Puteți vedea că iluzia timpului și inerția materială sunt, de fapt, binecuvântări deghizate. Vă salvează de multă întristare. ”Oh, vedea-l-aș mort!” ”Oh, iat-o din nou. Aș vrea .....” Vedeți voi, nu numai dorințele voastre iubitoare sunt cele care crează.

Dar, în realitate, cea mai mare problemă este că în acest moment nu ați atins nici măcar capacitatea colectivă de a da la o parte secole după secole de minciuni pe care le-ați acceptat despre voi înșivă. Suferiți de un monumental Sindrom Stockholm. Mai bine ceea ce știu decât ceea ce ar putea fi.

Suntem încurcați. Dar acesta este subiectul nostru favorit. Cum îndemnăm, încurajăm, vă învățăm ceea ce este nevoie să fie acceptat? Acest lucru este la fel de esențial pentru noi pe cât este și pentru voi.

Nu există termen limită. Nu este nici o grabă. Dar pentru voi, iluzia unei vieți scurte face ca lucrurile să pară așa. Ne pare rău, dar asta este. Voi, dragi prieteni, sunteți eterni. Și în acest moment, partea din voi care crede că  sunteți Claire sau Fred sau Tamashiro este singura parte din VOI care nu știe acest lucru. Și asta este bine. Este o motivație.

Destul pentru astăzi. Vă mulțumim că ne-ați invitat la această discuție.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.