marți, 20 noiembrie 2018

Cele 22 de Chei ale Ascensiunii

Lady Quan Yin și Lord Buddha vă întâmpină cu grație și iubire să vă alăturați lor. Ei doresc să împărtășească și să exploreze împreună cu voi cele 22 de Chei ale lor pentru ca voi să atingeți ascensiunea la nivel pământean. Aceste Chei sunt extrase din propria lor experiență a trecerii prin ascensiunea de pe Pământ și din actuala lor perspectivă expansivă a ascensiunii din zilele noastre. Cele 22 de Chei ale Ascensiunii sunt o cale de ghidare și de intuiții care activează inspirația și aducerea aminte în ființa voastră, astfel încât voi să vă puteți accelera procesul de ascensiune. Aceste două ființe sacre doresc să vă ajute în recunoașterea următorilor pași și etape ale ascensiunii voastre, precum și a modului în care puteți merge înainte prin conștientizarea care vine din nivelul pe care l-ați atins deja. Ei vor împărtăși cu voi sfaturi care să vă ușureze calea ascensiunii, creând bucurie, vindecare, fericire și împlinire pentru voi înșivă și pentru alții. Ei doresc să aducă în conștientizarea voastră o mai mare înțelegere a scopului vostru în ascensiunea Pământului.

Lady Quan Yin este Chohanul celei de-a 11-a Raze a Luminii care reprezintă pacea și iluminarea Creatorului precum și înțelegerea și experimentarea sintezei Sufletului. Lord Buddha este Logosul Planetar care supraveghează energiile planetare și ascensiunea tuturor. Împreună, ei sunt o fântână a cunoașterii și inspiră o profundă iluminare.

Pentru a putea achiziționa acest Atelier de o reală valoare prin ceea ce ne aduce, dați click pe fotografia din partea stângă sus și veți fi direcționați pe platforma de unde o puteți achiziționa. În cazul în care, din anumite motive, nu puteți sau nu doriți să folosiți platforma, dar doriți să intrați în posesia acestui Atelier, vă rugăm, Nora și cu mine, să ne contactați.


Nora Trifan și Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.