luni, 19 noiembrie 2018

Răspunsuri partea XVI – Consiliul


Prin Ronald Head

”Odată ce un OM iLUMINAt a experimentat Conștiința Cosmică și a Realizat(Singur) Cine SUNTEM Cu Toții cu Adevărat – dar mai are încă facturi de plătit, copii de crescut, de muncit, etc. – cum poate acea persoană să stea cât mai bine suficient de ”împământată” pentru a se ocupa de toate ”chestiile” zilnice, a-și îndeplini obligațiile și responsabilitățile fără a nega totuși existența multidimensională și Perspectiva lui Unu?”

Există o descriere interesantă a acestui lucru în filozofiile voastre Orientale. Se spune ”Înainte de iluminare, taie lemne, cară apă. După iluminare, taie lemne, cară apă.” Poate că o mică explicație a acestui lucru vă va fi utilă.

Din nou, când ne referim la pronumele ”voi” în acest discurs, vă rugăm să înțelegeți că noi ne referim la colectivul omenirii de pe Pământ. De asemenea, înțelegeți că pentru un număr tot mai mare dintre voi această discuție are un efect de remediere.

Voi încercați să dați un înțeles intelectual unei experiențe care a fost postulată, dar despre care nu aveți nimic în intelectul vostru pentru a construi o înțelegere. Cu alte cuvinte, nu puteți picta imaginea unei experiențe în totalitate nouă folosind vopselele care au fost amestecate în trecut.   
Mai întâi abordați tot ceea ce conține conceptele voastre ”doar” despre ceea ce este posibil și acestea nu sunt corecte. Încă înțelegeți totul ca dualități și acest lucru este, de asemenea, incorect.

O altă problemă este că noi trebuie să folosim gândirea și limbajul liniar pentru a încerca să explicăm și trebuie să limităm ”timpul” și ”spațiul” pe care îl folosim pentru a o face. Dar haideți să mergem mai departe, așa cum spuneți voi.

Dați-ne voie să începem prin a vă spune că nu sunteți pe cale să deveniți ceva ce nu sunteți. ”Dar eu vreau să ascensionez! Vreau să fiu iluminat/ă!” Dragi prieteni, voi aveți o idee, sau mai degrabă buchete de idei, despre cum ar fi, dar nici una dintre ele nu sunt altceva decât dorințele pe care voi le-ați proiectat din înțelegerile voastre trecute în viitor. Există o parte, o parte scoasă în evidență, a voastră care taie lemne și cară apă. Aceasta este o parte a voastră care este divină, este multidimensională, care deține cunoaștere, abilități, etc. de care tăietorul de lemne habar nu are. Acest lucru nu-l înjosește pe tăietorul de lemne și nici nu face ca acele părți ale voastre care există în alte frecvențe să fie ființe divine, spirituale, dumnezeiești.

Voi sunteți deja toate aceste lucruri. Priviți toate textele care descriu momentul ”iluminării” prin expresia ”Și Buddha a râs”. A râs pentru că știa că el a fost ”asta” tot timpul. Și apoi a tăiat lemne și a cărat apă.

Acum, asta ar putea părea ca și cum am schimba direcția, dar chiar vă vom oferi o scurtă descriere a ceea ce se întâmplă. Sperăm că fie o veți înțelege, fie o veți pune deoparte pentru a fi luată în considerare mai târziu.

Voi sunteți totalitatea unei conștiințe care există pretutindeni și oricând. Voi îi spuneți multidimensională. Și este foarte bine. Dar vă rugăm să încercați să încetați să vă gândiți la aceste lucruri ca și cum ar fi separate unele de celelalte. Nu există nici o barieră care să-l separe pe do de re sau pe la de sol. Nu există nici o barieră între albastru și violet.

Există un continuu al energiei, al frecvenței, al sunetului și luminii dacă doriți, care este ceea ce voi sunteți. Frecvența sunetului, a energiei care formează întruparea la care voi vă gândiți ca la ”ceea ce eu sunt”, crește. Ca o paranteză, ”ceea ce eu sunt” al vostru este un punct de vedere extrem de limitat. Pe măsură ce frecvența voastră crește, capacitatea voastră de a deține energie în întruparea și în mintea voastră, crește și ea. Așa că, chiar v-ați schimbat? Sau ați devenit mai conștienți? De fapt, ambele răspunsuri sunt da, dar încercați să înțelegeți ideea pe care dorim să o subliniem. Voi doar învățați mai multe despre cine sunteți deja și întotdeauna ați fost.

Veți ajunge să vedeți că același lucru este valabil pentru toți cei pe care-i întâlniți. Doar gradul de cunoaștere poate fi diferit. Dar frecvențele mai înalte întotdeauna le vor antrena, într-o anumită măsură, pe cele mai joase. Cu alte cuvinte, voi vă ridicați unul pe celălalt atât cât celălalt va permite. Liberul arbitru este și el ceea ce voi sunteți. Nimeni nu poate sau nu va forța pe nimeni să ascensioneze.

Așa că, acum sunteți aici, ascensionați cu toții. Aveți multă înțelegere și abilități pe care puneți așteptări atât de mari. Și mai sunt platourile cu mâncare de la cină. Vedeți? Tăiați-vă lemnele. Cărați-vă apa. Spălați platourile. Dar acum … da, acum … faceți-o ca ființa complet divină care ieri nu știați că sunteți.

Asta este ceea ce voi trăiți. Nu trebuie să o faceți. O puteți face mai târziu. Dar oricine cine se află acolo unde vă aflați voi are posibilitatea de a alege să o facă acum dacă așa dorește.

Vă mulțumim pentru posibilitatea de a discuta despre acest lucru.

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.