miercuri, 10 iulie 2019

Actualizarea Mamei Pământ și Sinteza Divină cu Planurile Interioare



Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

În acest curs de Măiestrie veți lucra îndeaproape cu Mama Pământ așa cum sunteți îndrumați de Ființele Celeste Albe pentru a iniția o actualizare, o activare și o inițiere în trei părți care vor fi benefice pentru ancorarea de noi energii în Pământ din Universul Creatorului și procesul de ascensiune. Mama Pământ deține deja intenții asupra modului în care această actualizare a planetei Pământ și a tuturor celor care o locuiesc îi va influența pe toți. Ea dorește să vă invite să vă împărtășiți viziunea, esența și intențiile sacre pentru Pământ pentru a co-crea actualizarea Mamei Pământ împreună cu ea. Aceasta este o tranziție de o extraordinară creștere, manifestare și iluminare nu numai pentru Mama Pământ, ci și pentru voi.

Faza Integrității

În partea întâia veți co-crea împreună cu Mama Pământ și Ființele Celeste Albe ridicarea, impulsionarea, avansarea și vindecarea Mamei Pământ ca întreg, suflet și ființă fizică. Vibrațiile ei energetice vor fi schimbate și aliniate cu noi dimensiuni pentru a-i da voie esenței și adevărului ei interior să strălucească cu sălbăticie, putere și intensitate. Acest lucru va da voie ca noi frecvențe, înțelepciune și adevăr să se manifeste și să curgă liber din miezul Mamei Pământ precum și să creeze o vindecare adâncă acolo unde este necesar, astfel încât toți să beneficieze.

Faza Unimii și a Unității

În partea a doua Ființele Celeste Albe vă vor ghida să co-creați și să facilitați împreună cu Mama Pământ o sinteză, fuzionare și colaborare cu Universul Creatorului. Multe aspecte diferite ale Universului Creatorului își vor împărtăși energiile revelându-și adevărul Mamei Pământ astfel încât ea să se poată conecta cu și alinia cu frecvențele lor. Acest lucru va crea o legătură de unitate și unime care este extrem de puternică între Pământ și Planurile Interioare ceea ce va permite ca vălurile iluziei să cadă și o fuziune a noilor frecvențe ale luminii cu Pământul.

Faza Purității și a Creșterii

În partea a treia veți susține integrarea noilor frecvențe, vibrații și legarea Pământului cu Universul Creatorului în toate dimensiunile Mamei Pământ. Ființele Celeste Albe vă vor încuraja să recunoașteți puritatea nou actualizatului Pământ și creșterea care se poate manifesta prin mai marea sinteză a Pământului și a Planurilor Interioare, mai ales în toate ființele.

Alăturați-vă Mamei Pământ, Ființelor Celeste Albe și lui Natalie pentru a fi o parte valoroasă a acestei extraordinare tranziții a integrității, unimii, unității, purității și creșterii pentru toți.

Beneficiile acestui curs de Măiestrie: O legătură și o colaborare mai profundă cu Mama Pământ, primirea de înțelepciune și vibrații celeste de la Ființele Celeste Albe, deschiderea voastră către noi energii ale ascensiunii, sunteți în serviciu, o conectare sporită cu Planurile Interioare, sunteți o parte a schimbării ascensionale prin care Mama Pământ trece.

Notă: Acest webinar este compus din trei părți care pot fi achiziționate independent, separat fiecare parte. Dați clik pe bulina cu numărul 1, 2 sau 3 și veți fi direcționați pe platforma FastSpring de unde le puteți achiziționa. Dacă doriți să le achizionați pe toate deodată, dați click fie pe fotografia mare fie aici. Recomandarea este să le parcurgeți la interval de o săptămână între ele deoarece energiile fiecărei părți sunt foarte puternice și este nevoie să fie bine integrate astfel încât fiecare parte să o poată susține pe următoarea.

Vă dorim să vă bucurați de acest webinar și să vă aducă suportul atât de necesar perioadei, fazei ascensiunii prin care trecem cu toții.

Sursa originală este Școala Sacră a lui OmNa, iar canalizările au fost făcute de Natalie Glasson.

Traducerea și înregistrarea în limba română sunt făcute de către Nora Trifan și Monica Poka.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.