vineri, 26 iulie 2019

Trezirea Ascensiunii Cosmice a Grupului Vostru de Suflet

Descoperirea, susținerea și experimentarea ascensiunii Grupului vostru de Suflet la Nivel Cosmic și cum vă influențează acest lucru ascensiunea

Maestrul Djwhal Khul prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Maestrul Djwhal Khul împărtășește cu voi și explică stadiul actual al ascensiunii Grupului vostru de Suflet, cu inițierile și cu activările care au loc. El vă invită să fiți parte și să experimentați pentru voi ascensiunea Grupului vostru de Suflet. Descoperiți modul în care ascensiunea Grupului vostru de Suflet vă influențează realitatea actuală și evoluția voastră spirituală pe Pământ. Experimentați o mai profundă înțelegere și conectare cu Grupul vostru de Suflet în timp ce vă împrumutați energiile pentru a susține ascensiunea cosmică a Grupului vostru de Suflet. Această meditație vă îmbunătățește relația cu Grupul vostru de Suflet în timp ce vă împuternicește ființa, vă  consolidează conștiința unității și înțelegerea că nu sunteți singuri pe drumul ascensiunii voastre.

” Astăzi vin pentru a vorbi cu voi și pentru a vă ghida într-o meditație a trezirii ascensiunii cosmice a Grupului vostru de Suflet. Grupul vostru de Suflet reprezintă energia și sursa din care se extinde Sufletul vostru. V-ați putea numi Grupul se Suflet ca fiind familia voastră, familia voastră spirituală. Multe dintre conexiunile voastre de pe Pământ pot fi cu Suflete din Grupul vostru de Suflet. Din Grupul vostru de Suflet se extind 12 Suflete și din fiecare Suflet se mai extind 12 Suflete. Voi sunteți unul dintre acele 12 Suflete care se extind din Sufletul vostru.

Grupul vostru de Suflet este întotdeauna prezent alături de voi susținându-vă energetic evoluția și, uneori, manifestându-se fizic în oamenii din realitatea și din viața voastră. Deși misiunea și scopul Grupului vostru de Suflet este să vă susțină evoluția, tranzițiile și experiențele de pe Pământ, Grupul vostru de Suflet are și o misiune și un scop mai înalt și de acestea eu, Maestrul Djwhal Khul, vă invit să deveniți conștienți și să susțineți Ascensiunea Grupului vostru de Suflet.”  

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 48 min și 20 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 28 de min și 21 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 55. Veți fi apoi ghidați pe platforma 

unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.