duminică, 14 iulie 2019

Explorarea Dimensiunilor 1-5



Lord Melchizedek prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Eu, Lord Melchizedek, vin să împărtășesc cu voi câteva informații în ceea ce privește dimensiunile Universului Creatorului. Scopul meu, făcând acest lucru, este să vă susțin integrarea și experimentarea în continuare a calităților, vibrațiilor și frecvențelor Creatorului care vă sunt disponibile. Fiecare dimensiune a Universului Creatorului este ca o perspectivă asupra unui aspect sau exprimări a Creatorului. Fiecare dimensiune este o sursă de susținere și îndrumare pentru propria voastră evoluție în timp ce instigă inițieri și învățare pentru a vă aprofunda relația cu Creatorul. Puteți chema o anumită dimensiune să se împământeze în ființa și în realitatea voastră pentru a susține o activare, o acțiune sau crearea unei experiențe în realitatea voastră. Putem recunoaște dimensiunile ca pe o sursă de vindecare și de trezire a sinelui precum și ca pe o sursă de inspirație și iluminare.

Definirea și explicarea dimensiunilor Universului Creatorului pe care o împărtășesc cu voi este o simplă exprimare pentru a vă încuraja să accesați, descărcați și experimentați energiile care să vă susțină ascensiunea. Alții ar putea descrie dimensiunile Universului Creatorului în mod diferit, la urma urmei, ele abundă în energie, înțelepciune și exprimare, sunt multe de atras, accesat și multe căi diferite de a explica dimensiunile. Fiecare explicare devine o exprimare a adevărului și un punct de acces pentru o mai mare explorare. Scopul vostru, în ceea ce privește dimensiunile Universului Creatorului, este să accesați și să explorați energiile, să vă dezvoltați propria voastră înțelegere și să vă întâlniți cu Creatorul, recunoscând astfel prezența Creatorului în realitatea voastră în multe feluri.

Eu, Lord Melchizedek, vă invit să vă simțiți în energia fiecărei dimensiuni și făcând acest lucru vă veți câștiga propria voastră experimentare a dimensiunilor, care va fi aliniată cu calea ascensiunii și evoluția voastră actuală, oferindu-vă ceea ce este esențial pentru a vă susține accelerarea. De fapt, înțelegerea pe care o câștigați din fiecare dimensiune este legată de ceea ce aveți nevoie pentru a face următorul pas în evoluția voastră spirituală la toate nivelele ființei voastre.

Dimensiunea 1-a

Dimensiunea întâia este numită așa nu pentru a dicta că este cea mai joasă vibrație a energiei și nici pentru a spune că este mai puțin valoroasă decât oricare altă dimensiune. Dimensiunea întâia conține scopul final: procesul accesării și întrupării dobândirii și împlinirii a orice ce ar putea fi intenția sau scopul vostru. Ar putea fi descrisă ca întruparea și integrarea unei concluzii, a unei încheieri.

Dacă începeți un proiect, o creație sau vă focalizați pe ceva, este o idee bună să descărcați și să vă aliniați cu energiile potrivite și esențiale ale Dimensiunii întâia pentru a întrupa finalizarea scopului, prin urmare cursul vostru este stabilit. Deveniți, sunteți prezenți cu și întrupați rezultatul final, făcându-vă călătoria creației ușoară și lipsită de efort, deoarece sunteți susținuți cu tot ceea ce aveți nevoie de către Creator.

Dimensiunea 2-a

Din nou, Dimensiunea a doua nu este numită așa pentru că ar fi mai puțin decât Dimensiunea întâia. Dimensiunea a doua este egală cu oricare alta și cu toate dimensiunile și coincide în special cu Dimensiunea întâia. Dimensiunea a doua deține energiile și calitățile Creatorului de a crea, de a pune energia și intențiile în acțiune și de a manifesta. Dimensiunea a doua vă susține în crearea fundațiilor în orice doriți să dobândiți sau pe ce vă fixați atenția, generând în același timp un impuls care vă propulsează înainte.

Chemarea acestei exprimări a Creatorului atunci când vă simțiți blocați, nesusținuți, incapabili să vedeți o nouă cale sau oportunitate în viața voastră sau în evoluția voastră spirituală, este extrem de valoroasă. Este la fel de valoros să cereți împământarea energiilor celei de-a doua Dimensiuni dacă începeți o aventură nouă, de orice fel, deoarece veți fi infuzați cu energia, puterea și vigoarea de a crea și de a accesa ceea ce este nevoie.

Dimensiunea 3-a

Dimensiunea a treia încurajează și vă oferă o adevărată experimentare a aspectului fizic al vieții pe Pământ. Sunteți încurajați să vă scufundați în minunățiile experimentărilor fizice precum și în capacitatea voastră de a crea prin abilitățile corpului vostru fizic, materia materială, formă și experiențe pe Pământ. Deși energia Creatorului ca formă fizică poate crea iluzia separării de Creator, scopul său este să vă dea voie să explorați pe deplin anumite calități ale Creatorului în timp ce vă accesați puterea interioară și natura creativă. Dimensiunea a treia vă invită să vă observați și ascultați corpul fizic și lumea din jurul vostru. Vă încurajează să practicați angajându-vă cu energia și calitățile Creatorului într-un mod care este tangibil și extrem de real. Bucuria vieții poate fi experimentată pentru a vă direcționa focalizarea în interior și a conștientiza bucuria, beatitudinea și iubirea Creatorului care este întotdeauna prezentă. Această dimensiune poate crea sentimente de a fi limitat sau de a avea o perspectivă limitată dacă focalizarea voastră este fixată doar în cea de-a treia Dimensiune; puteți recunoaște acest lucru ca sentimente de a fi blocați, neajutorați sau izolați.   

Dacă vă focalizați cu precădere pe evoluția voastră spirituală și simțiți că aveți nevoie să vă împământați mai mult în realitatea fizică, chiar dacă vă displace să faceți acest lucru, ancorarea în Dimensiunea a treia vă poate susține. Dimensiunea a treia vă susține în explorarea profundă a modului în care Creatorul se exprimă prin voi în formă fizică, ceea ce poate fi o experiență magică. Deși mulți oameni simt că realitatea fizică este ceva de ce vor să scape, ea este o lume complexă a co-creației cu Creatorul, susținând cea mai accelerată evoluție spirituală a tuturor. Sunteți încurajați să creați echilibru în ființa și realitatea voastră cu sprijinul celei de-a treia Dimensiuni.

Dimensiunea 4-a

Dimensiunea a patra este conectată cu și susține corpul și planul emoțional. Calitățile Creatorului care pot fi experimentate prin emoții, sentimente interioare și simțurile voastre, sunt toate disponibile în cea de-a patra dimensiune. Accesarea stărilor de pace, iubire, fericire și libertate este încurajată de energiile dimensiunii a patra. Curgerea divină a Creatorului este prezentă și va activa experimentări îmbunătățite ale curgerii divine în ființa voastră, dându-vă voie să existați în sincronizare cu curgerea constantă a Creatorului. Dimensiunea a patra vă încurajează să recunoașteți perfecțiunea Creatorului în toate întrupările; care este, în esență, planul divin, ghidarea și prezența Creatorului. Ca rezultat al angajării cu această dimensiune, puteți activa și împământa în ființa voastră calitățile împlinirii, constanței, alinierii și armoniei. Explorarea spirituală, descoperirea și evaluarea noilor idei divine fac parte toate din energiile celei de-a patra dimensiuni.  

Dacă doriți să vă hrăniți emoțional, să vă susțineți și avansați legătura cu alții, fie că se află pe Pământ sau în Planurile Interioare, precum și să vă simțiți hrăniți și susținuți în viața și în ascensiunea voastră spirituală, vă încurajez să chemați Dimensiunea a patra. Unul dintre cele mai mari daruri ale Dimensiunii a patra este recunoașterea sinelui ca o energie unită cu tot ceea ce Creatorul este.

Dimensiunea 5-a

Dimensiunea a cincea are multe etichete, favorita mea este ”Era Iubirii” pentru că nu numai vă încurajează să vedeți, simțiți și conștientizați iubirea, ci vă și inspiră să întrupați și să exprimați iubirea ființei voastre și a Creatorului. Iubirea este rezultatul și inspirația care vă încurajează să descărcați și să vă acceptați sinele divin la numeroase nivele ale ființei voastre. Dimensiunea a cincea vă susține în crearea și accesarea libertății din trecutul vostru și din experiențele voastre trecute care vă trag în spate în realitatea voastră actuală, fie că sunteți conștienți sau nu de ele. Prin crearea libertății și eliberării în ființa voastră, vă dați voie să accesați un nou aspect al sinelui vostru care este într-o mai profundă rezonanță cu Creatorul.

În Dimensiunea a cincea accentul este pus pe crearea echilibrului în minte, corpul mental și conștientizare astfel încât adevărul Creatorului să poată fi cu ușurință recunoscut, dezvăluind sinele spiritual. Experimentarea cu conceptele și ideile spirituale permite o mai mare recunoaștere a sinelui și a Creatorului. Acordarea fină a minții și focalizarea pe crearea manifestărilor din prezența și puterea iubirii este un aspect cheie al celei de-a cincea Dimensiuni, dându-vă voie să vă asumați responsabilitatea realității voastre, dându-vă seama că voi vă creați și vă alegeți experiențele pe Pământ. Prezența iubirii este imens de vindecătoare și permite explorarea în prezența sufletului în voi.

Dacă doriți să vă creșteți coeficientul de iubire, să aduceți claritate minții voastre, o ajustare precisă manifestărilor voastre, să vă explorați sinele spiritual și abilitățile precum și să creați o vindecare a trecutului, cereți-i Dimensiunii a cincea să se descarce în ființa voastră.

S-ar putea ca în timpul meditației să doriți să chemați fiecare dimensiune individual, 1 – 5, cerând o descărcare a celor mai potrivite energii, calități și înțelepciune pentru a fi împământate în ființa voastră. Acordați-vă timp să observați influența energiei asupra ființei voastre. Unele dimensiuni pot fi simțite ca având un impact mai mare decât altele dându-vă voie să înțelegeți de ce au nevoie corpul, mintea și sufletul vostru în actuala etapă a ascensiunii.

Eu, Lord Melchizedek, voi continua explorarea dimensiunilor săptămâna viitoare, explorând Dimensiunile 6-9.

Cu susținere și iubire sacră pentru voi,

Lord Melchizedek

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.