sâmbătă, 27 iulie 2019

Explorarea Dimensiunilor 6 – 9



Lord Melchizedek prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Definirea și explicarea pe care doresc să o împărtășesc cu voi despre dimensiunile 6-9 ale Universului Creatorului sunt o simplă exprimare în scopul de a vă încuraja să accesați, descărcați și experimentați energiile care vă susțin ascensiunea. Alții ar putea descrie în mod diferit dimensiunile Universului Creatorului, la urma urmei, ele toate abundă în energie, înțelepciune și exprimare, sunt multe lucruri care pot fi atrase, accesate și multe moduri diferite de a explica dimensiunile. Fiecare explicare devine o exprimare a adevărului și un punct de acces pentru o mai mare explorare. Scopul vostru în ceea ce privește dimensiunile Universului Creatorului este să accesați și să explorați energiile dezvoltându-vă propria voastră înțelegere și să vă întâlniți cu Creatorul, recunoscând astfel prezența Creatorului în multiple feluri în realitatea voastră.

Eu, Lord Melchizedek, vă invit să vă simțiți în energia fiecărei dimensiuni, făcând acest lucru vă veți câștiga propria voastră experimentare a dimensiunilor care va fi aliniată cu actuala cale a ascensiunii și evoluției voastre oferindu-vă ceea ce este esențial să vă susțină accelerarea. De fapt, înțelegerea pe care o câștigați din fiecare dimensiune are legătură cu ceea ce este nevoie pentru a face următorul pas în evoluția voastră spirituală la toate nivelele ființei voastre.

Dimensiunea 6-a

Dimensiunea 6-a îmi place să o etichetez ”Era Amintirii” deoarece reprezintă o perioadă a ascensiunii în care sunteți în măsură să înțelegeți profund amintirea Creatorului și a sinelui ca Creatorul fie la un nivel de gândire și înțelegere, fie la un nivel emoțional și al cunoașterii. Amintirea poate fi că întreaga voastră ființă este activată, vindecată și canalizați mai multă lumină prin ființa voastră. Poate fi accesarea unui simț al scopului care este împlinit mai ales la nivel de suflet și fizic. Dimensiunea a șasea poate fi interpretată ca fiind inițierea încheierii ascensiunii. Ea vă dezvăluie etapele care sunt esențiale pentru a vă încheia învățarea și măiestria pe Pământ și vă permite, în același timp, să vă desprindeți din ciclul renașterii și să accesați unimea cu Creatorul, în timp ce rămâneți prezenți fizic pe Pământ. Calitățile promovate de dimensiunea 6-a sunt o cunoaștere interioară crescută, capacitatea de a accesa ideile divine, expansiunea cunoașterii și înțelepciunii divine, inspirația care promovează percepțiile dincolo de limitări și iluzii.

Dimensiunea 6-a vă întărește legătura și comunicarea cu sufletul vostru, permițând călătorii puternice de descoperire a sufletului și aprofundarea exprimărilor sufletului vostru prin toate nivelele ființei voastre. Dacă considerați că este provocator să vă conectați cu sufletul vostru, doriți să vă îmbunătățiți comunicarea cu sufletul vostru sau să primiți ghidare de la sufletul vostru, este ideal să-i cereți dimensiunii a 6-a să se descarce în ființa voastră la vibrațiile potrivite pentru a vă susține. Dacă doriți să vă conectați la un nivel mai profund sau de suflet cu alți oameni în realitatea voastră puteți cere acest lucru din dimensiunea a 6-a. Sunt multe alte cereri care pot fi făcute cum ar fi echilibrarea corpului vostru spiritual, claritate pentru a vă aminti informații divine, înțelepciune și cunoaștere care să vă susțină ascensiunea sau sinteza cu sinele vostru Maestru Ascensionat pentru a vă descoperi calea ascensiunii voastre pentru a vă încheia măiestria ascensiunii pe Pământ. Dacă vi se pare că intuiția voastră este blocată sau că nu sunteți capabili să vă găsiți ghidarea interioară, dimensiunea 6-a vă poate susține prin alinierea cu sufletul vostru. Eu, Lord Melchizedek, recunosc dimensiunea 6-a ca centrul proceselor de ascensiune prin care mulți trec în acest moment. Este atât de plină de inspirație și o susținere extraordinară, merită să fie descărcată și ancorată în ființa și realitatea voastră, chiar dacă nu sunteți siguri care este scopul în care o ancorați.

Dimensiunea 7-a

În multe privințe, dimensiunea 7-a reprezintă noi începuturi datorită capacității sale de a activa și iniția o nouă învățare și o schimbare a percepțiilor voastre actuale în noi idei care vă inspiră și vă expansionează conștientizarea. Dimensiunea 7-a poate fi simțită proaspătă și expansivă deoarece ea vă invită să vă desprindeți și să dați drumul la orice ce vă împiedică sau limitează ascensiunea și măiestria. Procesul detașării este focalizarea cheie a dimensiunii a 7-a, accentul fiind pus pe înțelegerea metodei și a beneficiilor detașării, care pot fi aplicate la toate nivelele ființei voastre. Detașarea nu înseamnă să vă deconectați sau să nu vă pese, înseamnă să dați drumul legăturilor care vă cauzează separarea de Creator și să recreați legături de iubire, încredere și adevăr. Acest proces este unul care inițiază o nouă învățare și chiar o reconsiderare a căii voastre spirituale, de a accepta o cale care este importantă pentru actualele voastre tranziții ale ascensiunii.

Dacă vă simțiți blocați în evoluția ascensiunii voastre sau incapabili să vă vedeți, simțiți, conștientizați mai departe calea spirituală, dimensiunea 7-a poate fi ancorată pentru a vă susține. Este important să observați dacă există unele persoane, situații sau obiecte de care sunteți profund atașați și când descoperiți astfel de lucruri, cereți-i dimensiunii a 7-a să vă susțină detașarea și să vă reformeze legăturile de iubire, încredere și adevăr. Veți observa că iubirea voastră față de persoană, situație sau obiect crește extraordinar de mult în timp ce vă susține să experimentați o eliberare de orice suferință, împiedicare, negativitate sau legătură care vă scurge de energie.

O specialitate a dimensiunii a 7-a este adăugarea acceptării și alinierii cu Grupul vostru de Suflet. Dacă cereți, multe activări și alinieri pot fi inițiate în ființa voastră pentru a vă aminti mai mult unificarea cu Grupul vostru de Suflet.

Dimensiunea 8-a

Dimensiunea 8-a este un spațiu puternic în care să existați și pe care să-l experimentați deoarece el vă dă voie să experimentați, testați și explorați concepte divine, idei noi și chiar manifestarea intențiilor înainte ca ele să se ancoreze fizic. Acest lucru înseamnă că dacă doriți să manifestați un anumit rezultat în realitatea voastră puteți să-l încercați în dimensiunea 8-a și să apreciați dacă vă va servi și împlini cu adevărat. Adeseori, ceea ce credem că ne va aduce împlinire în realitățile noastre nu ne satisface întotdeauna în modurile în care ne-am așteptat. Dimensiunea 8-a vă dă voie să explorați în timpul meditației și în timpul somnului susținându-vă în accesarea ideilor, conceptelor și intențiilor care vă vor susține cu adevărat în experimentarea împlinirii pe Pământ și în evoluția voastră spirituală.

Puteți cere să descărcați și să experimentați energiile celei de-a 8-a dimensiuni în timpul meditației. Apoi, mențineți-vă atenția și focalizarea asupra intențiilor voastre sau asupra a ceea ce vreți să creați. Vizualizați, simțiți sau conștientizați desfășurarea și dezvoltarea intenției voastre în realitatea voastră. S-ar putea să vă simțiți ca și cum v-ați imagina sau ați construi-o, nu contează, cheia este să recunoașteți dacă intenția pe care vă focalizați vă servește. Dacă descoperiți că v-ar servi, atunci continuați să vă focalizați pe ea în realitatea voastră de zi cu zi, dacă nu, atunci ștergeți-o și creați o nouă intenție pe care să o testați în dimensiunea 8-a.

Dimensiunea 8-a este specializată în îmbunătățirea conștientizării voastre a grupului vostru de suflet, dându-vă voie astfel să vă întrupați în mod conștient grupul de suflet în corpul vostru fizic și în realitatea voastră. Acest lucru poate fi cerut din dimensiunea 8-a.

Dimensiunea 9-a

În dimensiunea 9-a sunteți susținuți în predarea către inteligența divină a Creatorului. Făcând acest lucru, sunteți în măsură să obțineți, accesați și permiteți intrarea noilor concepte, idei, a inspirației divine de la Creator. Sunteți în măsură să vă conectați cu aspectele mai înalte ale Universului Creatorului, descărcându-le în conștientizarea și amintirea voastră. Acceptarea co-creației și a influenței sau ghidării divine este aspectul cheie al celei de-a 9-a dimensiuni. Această dimensiune vă alimentează cu adevărat evoluția spirituală prin susținerea voastră în accesarea unei abundențe de inspirație, iluminare și adevăr divin, în timp ce vă crește capacitatea de a vă preda și a vă conecta cu Creatorul.

Energiile și ideile dimensiunii a 9-a pot fi descărcate în dimensiunea 8-a pentru a fi mai pe deplin explorate și pentru a evalua modul în care energiile vor fi experimentate pe Pământ. Dacă vă simțiți blocați, confuzi, doriți să dobândiți o înțelegere mai profundă a voastră înșivă și a tot ceea ce Creatorul este, doriți să vă expansionați conștientizarea sau să vă conectați la un nivel mai profund cu tot ceea ce Creatorul este, dimensiunea 9-a vă poate susține.

Dimensiunea 9-a vă ajută și să vă conștientizați Grupul de Suflet și evoluția spirituală a Grupurilor voastre de Suflet prin colaborarea și integrarea cu alte Grupuri de Suflet în scopul de a susține voința divină a Creatorului.

În timpul meditației poate doriți să chemați fiecare dimensiune în mod individual, 6-9, cerând o descărcare a celor mai potrivite energii, calități și înțelepciune care să fie împământate în ființa voastră. Acordați-vă timp să observați influența energiei asupra ființei voastre. Unele dimensiuni pot fi simțite ca având un impact mai mare decât altele, dându-vă voie să înțelegeți de ce are nevoie corpul, mintea și sufletul vostru în actuala etapă a ascensiunii voastre.

Cu susținere și iubire sacră pentru voi,

Lord Melchizedek



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.