miercuri, 31 iulie 2019

Imprimarea Deplină a Măreției Ființei



Unicornii și Delfinii Celești prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Adevărul nostru este adevărul vostru, adevărul vostru este adevărul nostru, adevărul nostru combinat nu ne aparține și totuși noi suntem una.

Noi venim ca o aducere aminte a purității și divinității voastre; noi suntem conștiința Unicornilor și a Delfinilor Celești din Dimensiunea a 14-a. Aducem prezenței voastre lumina, iubirea, pacea și beatitudinea celei de-a 14-a Dimensiuni.

În această eră a iubirii cu iubirea construindu-se în voi și în jurul vostru, este timpul să vă treziți mai deplin la măreția Creatorului și, mai important, la măreția Creatorului în voi și în jurul vostru. Credeți că măreția Creatorului lucrează, se manifestă, prin voi existând în fiecare celulă a corpului vostru? Este important în acest moment să-i dați voie iubirii Creatorului să deschidă porțile Universului pentru voi, astfel încât să puteți vedea măreția în Univers și peste tot în jurul vostru. Conștiința omenirii și a Pământului se schimbă enorm cu fiecare ciclu de noapte – zi de pe Pământ. Dacă vă dați voie să vă deschideți inspirației Creatorului experimentând măreția care este permanent prezentă, aceasta se va imprima în conștiința voastră infiltrându-se astfel în conștiința generală a omenirii și a Pământului. În acest moment voi aveți scopul divin de a schimba conștiința Pământului și de a imprima divinul în mințile multora, inclusiv a voastră înșivă. Când experimentați divinul și iubirea Creatorului, de multe ori acest lucru nu poate fi exprimat în cuvinte, dar poate apărea în sentimente și în viziuni, uneori s-ar putea să nu le înțelegeți pe deplin, dar există un sentiment de recunoaștere, inspirație și cunoaștere. Atunci când recunoașterea, inspirația și cunoașterea sunt prezente, aceasta este o conectare și o exprimare puternică a Creatorului care deține o calitate a încrederii care poate fi de neclintit. Faptul de a permite ca astfel de energii să fie implantate în mintea și în conștiința voastră va asigura că și alții sunt în măsură să acceseze aceiași energie și încredere în Creator.

Este important să vă aduceți aminte că voi sunteți un puternic far al exprimării Creatorului, și mai important, că sunteți o puternică ancoră a Creatorului. Înțelepciunea și inspirația curg în mintea voastră, înțelegerea și conștiința care vă ghidează pentru că mintea și conștiința voastră sunt o puternică ancoră și un amplificator al energiei. Mintea și conștiința voastră, fie că vă dați seama sau nu, este conectată cu toate ființele și sufletele de pe Pământ și din planurile interioare. Ceea ce experimentați în mintea și în conștiința voastră este literalmente ca o altă realitate, apoi, ca o undă radio, este împărtășită în mod deschis, și adeseori inconștient, cu orice alt suflet de pe Pământ.

Este important să conștientizați că gândurile negative din mintea și conștiința propriei voastre persoane și a omenirii pot fi cu ușurință anulate și șterse prin acceptarea recunoașterii, inspirației și cunoașterii divine. Acest lucru nici nu trebuie să vină de la voi, el poate fi implantat sau activat în mintea și în conștiința voastră. Energiile negative sunt șterse datorită recunoașterii, inspirației și cunoașterii dându-vă voie să vedeți măreția Creatorului, ceea ce este asemănător cu a vedea adevărul Creatorului.

Împărtășim cu voi faptul că dacă vă dați voie să fiți deschiși prezenței Creatorului care vă penetrează mintea și conștiința, puteți primi experimentări ale recunoașterii, inspirației și cunoașterii care vă vor conecta cu măreția Creatorului. Nu numai voi veți beneficia de acest proces, prin energia care este implantată în mintea voastră, aceasta se va infiltra în conștiința omenirii.

Cu cât mai deplin vă predați procesului, ne veți da posibilitatea ca într-adevăr să vă folosim mintea ca pe o ancoră pentru noua și sacra înțelepciune care este nevoie să fie încorporată în Pământ și structura energetică a omenirii. Mintea și conștiința voastră vor deveni ca un cufăr cu comori a noii înțelepciuni divine care este potrivită cu actuala eră a iubirii. Multe perspective ale omenirii, și chiar propria voastră perspectivă, trebuie să se schimbe pentru a se acomoda întrupării Erei Iubirii. Unele dintre informații și înțelepciunea sacră vă vor fi de folos pentru a vă susține propria trezire spirituală în timp ce alte informații vor fi natural și automat transmise în conștiința omenirii și a Pământului, pur și simplu prin vibrația voastră a iubirii. Când vă cerem să vă focalizați asupra iubirii și să o emanați din ființa voastră, noi vă pregătim pentru momentul în care veți exprima întregul Univers al Creatorului, tot ceea ce este potrivit și necesar prin ființa voastră ca o exprimare și existență naturală a realității voastre. Prin ființa voastră vor curge înțelepciune, coduri, simboluri sacre, iluminare și atât de multe altele. Acestea vor fi transmise în special din mintea și conștiința voastră altora de pe Pământ. Imaginați-vă fiecare suflet reușind același lucru, ar fi ca o rețea și o sursă puternică de lumină și iubire pentru o exprimare a Creatorului. Veți vedea, conștientiza și simți Creatorul curgând prin și din, către și în întreaga voastră ființă. S-ar putea să fie dificil să vă imaginați; este o experimentare a unimii pe Pământ și o experimentare a Creatorului.

Dacă vă simțiți ghidați, dorim să vă susținem în experimentarea și accesarea măreției Creatorului în numele vostru înșivă și al omenirii. Prin conștiința unicornilor și delfinilor din nivelele celeste ale celei de-a 14-a dimensiuni, noi recunoaștem în noi o profundă stare de puritate care conduce la experimentarea măreției. Prezența măreției Creatorului poate fi cu ușurință accesată cu ajutorul energiilor noastre pentru că aceasta este o calitate a Creatorului pe care noi o exprimăm. Dorim să vă susținem și în actualizarea sistemului vostru de chakre pentru a conține mai multă lumină și să ancorăm măreția Creatorului în conștiința chakrelor voastre. Acest lucru vă va permite să experimentați mai deplin măreția divină a Creatorului.

Dați-vă voie să stați liniștiți intrând într-o profundă stare de meditație,

”Chem acum iubitoarea susținere și protecție a comunității mele angelice și de ghizi. Cer să fiu aliniată cu conștiința unicornilor și a delfinilor din nivelele celeste ale celei de-a 14-a dimensiuni.”

Imaginați-vă mai întâi lumina perlată a unicornilor curgând prin chakra voastră coroană, prin coloana voastră de chakre umplându-vă întregul trunchi cu lumină.

Imaginați-vă lumina albastru pal a delfinilor curgând prin chakra voastră coroană, prin coloana chakrelor voastre odihnindu-se în fiecare chakră fiind susținută de lumina unicornilor.

Pe măsură ce energia se clădește, lumina unicornilor și a delfinilor celești se contopește și începe să urce prin coloana chakrelor voastre începând cu chakra rădăcină. Lumina combinată și contopită pătrunde mai întâi și strălucește în chakra voastră rădăcină umplând-o după care se revarsă în chakra voastră sacrală și tot așa prin întreaga coloană a chakrelor voastre, în chakrele plexului vostru solar, inimii, gâtului, celui de-al treilea ochi și coroană.

Intrarea în lumina combinată este importantă; acordați-vă atâta timp cât este nevoie. Vă activați conștiința experimentării măreției Creatorului în fiecare chakră.

Lumina se va revărsa din chakra coroană și o parte din energie va curge în mintea și în conștiința voastră pentru a vă aduce, dacă este potrivit, recunoașterea, inspirația și cunoașterea Creatorului, deschizându-vă porțile către experimentarea sau recunoașterea măreției Creatorului.

Ceea ce v-am prezentat mai sus este o meditație pregătitoare, puteți continua apoi, dacă doriți, cu această invocație și intenție.

”Invoc informația divină și înțelepciunea sacră potrivită a Creatorului să curgă în întreaga mea ființă, mai ales în mintea și în conștiința mea. Fie ca înțelepciunea și informațiile divine imprimate în mintea și în conștiința mea să-mi susțină propria ascensiune și să susțină o schimbare în conștiința omenirii. Fie ca înțelepciunea sacră și informațiile divine destinate omenirii să se infiltreze din mintea mea în mintea altora, ca o undă de energie, încurajându-i pe toți să recunoască măreția Creatorului. Mulțumesc!”

Lăsați lumina Creatorului să curgă în mintea voastră și dați-vă voie să acceptați măreția Creatorului.

Vă rugăm să știți că nu este nevoie să exprimați verbal înțelepciunea, intuițiile, perspectivele primite, recunoașterea voastră este suficientă.

Suntem aici pentru a vă susține și a aprinde măreția Creatorului în voi,

Unicornii și Delfinii Celești ai celei de-a 14-a Dimensiuni 

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.