joi, 25 martie 2021

Transformarea Sinelui vostru Multi – Fațetat

Andromedanii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, ne extindem energia înspre voi acum, noi suntem Andromedanii. Venim ca un colectiv, ca o energie colectivă a iubirii și adevărului pur. Noi suntem cunoscuți ca una dintre cele mai evoluate și iluminate civilizații de ființe stelare. Noi aducem o exprimare a Creatorului, noi aducem adevărul Creatorului. 

Astăzi dorim să vorbim despre transformarea sinelui vostru multi-fațetat. În ființa voastră au loc acum multiple transformări și în Mama Pământ și Pământ au loc multiple transformări. Transformări în corpul vostru fizic, în celulele, în corpurile voastre energetice și, desigur, chiar și în perspectivele voastre. Același lucru este valabil și pentru Mama Pământ. Numeroase ființe stelare și civilizații stelare înconjoară Pământul acum, noi energizăm Pământul, oferindu-i Pământului, omenirii și tuturor ființelor ei, energia, alimentarea și vibrațiile de care au nevoie ca să se poată transforma. Această energie crescută și volum mai mare de energie înseamnă că totul se trezește. 

Voi aveți în ființa voastră Planul Ascensiunii Noului Pământ care permite ca noi posibilități și oportunități să se manifeste în ființa voastră. Acesta este o colecție de energii care sunt oarecum necunoscute sau nu au mai fost văzute înainte pe Pământ, acestea crează o extraordinară oportunitate pentru voi în această viață. Este minunat să vă gândiți că anii care vin sunt ca voi să vă împliniți cu adevărat existența și exprimarea voastră a Creatorului pe Pământ. Am spune să vă împliniți scopul, cu toate acestea, acest lucru adeseori crează un sentiment de stres sau că nu vă cunoașteți scopul. Ceea ce este important este să fiți fericiți, să fiți împliniți, să experimentați bucurie, să exprimați iubirea Creatorului. Când faceți asta, când faceți lucruri care vă plac, care vă umplu cu atât de multă energie de finalizare, atunci puteți fi siguri că vă urmați scopul. Asta este ceea ce anul care vine vă aduce. Sunteți ghidați să creați vindecare și transformare pentru Pământ, omenire și voi înșivă și să vă împliniți visele. Să vă împliniți destinul, nu trebuie să știți care este destinul vostru, pur și simplu urmați-vă bucuria, urmați-vă fericirea, urmați-vă acel sentiment de-a fi compleți, în acest fel veți urma calea care este potrivită pentru voi. 

Cu această oportunitate a intenselor vibrații energetice pe care ființele stelare le colectează și adună pentru Pământ, omenire și toate ființele, o incredibil de frumoasă trezire va avea loc pentru toți. Trezirea fiecărei persoane va fi diferită. Noi, Andromedanii, dorim să vă oferim o perspectivă asupra trezirii care are loc acum. Dorim să vă atragem atenția asupra sinelui vostru multi-fațetat. Sinele vostru multi-fațetat reprezintă toate aspectele sinelui vostru care se află în existență pe Pământ, în planurile interioare, în sufletul vostru, în grupul vostru de suflet, am putea adăuga toate aspectele sinelui vostru din întregul Univers al Creatorului. 

Imaginați-vă o clipă împreună cu noi că stați liniștiți într-un spațiu foarte pașnic, poate sunteți în interior, poate sunteți afară, dar ceea ce vă înconjoară este clar. Există această energie a păcii. Deveniți conștienți de un diamant; această formă de diamant este ca o oglindă; el se manifestă în fața chakrei celui de-al treilea vostru ochi. În timp ce vă dați voie să priviți în oglinda în formă de diamant vedeți o altă ființă care se uită la voi. Această ființă sunteți tot voi, un alt aspect al sinelui vostru, poate de pe Pământ sau din planurile interioare, și doar prin conectarea cu această altă ființă experimentați un sentiment de completare. Poate această altă ființă din oglinda în formă de diamant are nevoie de vindecare sau poate acea ființă se află acolo ca să vă inspire. 

Acum imaginați-vă că peste tot în jurul vostru sunt multiple oglinzi în formă de diamant și ele se reunesc creând un efect de placare înconjurându-vă. Când priviți în sus puteți vedea milioane de oglinzi în formă de diamant, când priviți în jos, la fel, dintr-o parte în alta oriîncotro priviți, ele vă înconjoară. Fiecare oglindă sub formă de diamant conține o ființă, puteți vedea prin acea oglindă ca o fereastră într-o altă dimensiune, într-o altă realitate în care un aspect al vostru sau un aspect al grupului vostru de suflet este în existență. Acest lucru poate părea copleșitor; este imposibil să vă conectați cu fiecare ființă și nu este esențial să vă conectați cu fiecare ființă pentru că unele ființe nu au nevoie să o faceți. Sunteți conectați deja cu toate aspectele voastre, așa că este mai important să spuneți că nu este nevoie să fiți conștienți de fiecare ființă. 

În timp ce priviți în aceste oglinzi diferite în formă de diamant, vă recunoașteți sinele multi-fațetat. În timp ce noi vă trimitem energie de încurajare, alimentare, iubire și susținere de la ființele stelare, absorbiți-o profund în ființa voastră, lăsați-o să se activeze și să fuzioneze cu Planul Ascensiunii Noului Pământ. Emanați energia către fiecare oglindă sub formă de diamant cu fiecare aspect al vostru care vă crează sinele multi-fațetat. În timp ce faceți acest lucru recunoașteți că sunteți uimitori, sunteți mai mult decât v-ați putea vreodată imagina și toate aceste aspecte sunt conectate cu voi. În acest moment câștigați pur și simplu o întrezărire a ceea ce este în ființa voastră. 

Vă invităm să experimentați acest lucru în zilele care urmează, să absorbiți energia noastră susținătoare și hrănitoare, să o fuzionați cu planul în ființa voastră și să lăsați această energie să curgă în afară în sinele vostru multi-fațetat. Conștientizați că sinele vostru multi-fațetat este în ființa voastră și că-l proiectați în exterior ca să-l puteți recunoaște cu o mai mare ușurință. Făcând acest lucru puteți observa că sinele vostru multi-fațetat se va transforma, că toate ființele se pot transforma sau că puteți fi atrași într-o oglindă în formă de diamant ca să conștientizați transformarea unei ființe. Fie că recunoașteți una, două sau colectivul ca transformator, ceea ce se întâmplă cu adevărat este că vă transformați în ființa voastră cu o mai mare acceptare a unimii ființei voastre cu sufletul, grupul vostru de suflet și Creatorul. Vă dă voie ca într-un mod uimitor de simplu să vă accesați toată energia, completitudinea ființei voastre și pe Creator, alimentându-vă și hrănindu-vă în continuare ființa și procesul vostru de Ascensiune. S-ar putea să obțineți informații sau înțelepciune de la colectivul aspectelor voastre multi-fațetate sau poate dintr-una din oglinzile în formă de diamant sau două sau trei. Noi, Andromedanii, vă vom susține și vă invităm să explorați aceste proces, înțelegând astfel mai multe despre sinele vostru, aducându-vă în exprimare adevărul. Vă invităm să nu vă lăsați distrași de diferitele aspecte și etichete ale ființelor cu care vă conectați și să fiți în pace cu toate aspectele. Acest lucru va permite o profundă conectare cu Creatorul și cu aspectele voastre de care s-ar putea să fi fost deconectați sau să nu vă fi fost cunoscute. 

Vă invităm să vă bucurați de această explorare. 

Vă mulțumim, 

Noi suntem Andromedanii



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.