sâmbătă, 1 mai 2021

Abundența în adevărata sa formă


Lord Melchizedek prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa
 

Sunt Lord Melchizedek, salutări și bun venit tuturor ființelor, îmi extind lumina, adevărul și iubirea înspre voi. Eu sunt o energie colectivă și, totuși, m-ați putea vedea ca pe o singură sursă, o sursă de lumină care supraveghează Nivelul Universal și aduce înțelepciune, iubire, cunoaștere și planul divin de la Creator. Este o onoare să fiu în prezența voastră astăzi și doresc să vă vorbesc despre abundență, abundența în adevărata sa formă. 

Ce este Abundența? 

S-ar putea să clarificați ce este abundența în realitatea voastră ca diferite produse sau obiecte, experiențe sau situații pe care le-ați putea avea sau pe care doriți să le aveți. Acestea sunt cunoscute ca creații, abundența poate fi cunoscută ca creații, creațiile pe care voi le recunoașteți în realitatea voastră. Abundența este produsul creațiilor, manifestarea creațiilor voastre. Acum, abundența este cu mult mai mult de atât, pentru că dacă este creație, este și energie, gânduri, sentimente, perspective și credințe. De fapt, abundența este cine sunteți voi, tot ceea ce creați și tot ceea ce atrage anumite scenarii și rezultate în realitatea voastră. Voi sunteți energia abundenței, voi sunteți esența abundenței, forma și experimentarea abundenței. Voi sunteți cei care creați abundența în realitatea voastră prin corpul, ființa, energia corporală, sufletul, gândurile, emoțiile și intențiile voastre. Prin urmare, voi sunteți abundența.   

În timp ce întrebăm din nou ce este abundența, recunoaștem că abundența este o frecvență și energie, o senzație, o sclipire de lumină sau un sunet, tot ceea ce Creatorul este pentru că energia abundenței curge de la Creator. Voi sunteți Creatorul; voi dețineți în ființa voastră și exprimați vibrațiile Creatorului, iar corpul vostru, ca o mașină, crează. Primiți și întrupați energia abundenței și corpul vostru, ca o mașină bine unsă, crează această abundență. Puteți recunoaște abundența în toate domeniile realității voastre, poate sub forma florilor de primăvară care înfloresc sau poate frunze care cresc pe ramurile copacilor sau copii râzând în timp ce trec pe lângă voi. Abundența sub aceste forme poate părea impersonală pentru că poate părea că nu vă aparține și că aparține altora, aparține florilor, copacilor, copiilor. Cu toate acestea, voi ați creat acea abundență, voi ați creat faptul că ați fost prezenți să experimentați abundența, prin urmare, sunteți în co-crearea abundenței și, da, puteți revendica asta ca abundență în realitatea voastră. 

Cum vă face Abundența să vă simțiți? 

Dacă vă imaginați experimentând curgerea abundenței prin ființa voastră, dându-i voie să se manifeste în realitatea voastră, ce ați simți? V-ați simți compleți, v-ați simți deplini, v-ați simți încântați, bucuroși, entuziaști? Ați putea spune că aveți aceste sentimente pentru că experimentați abundența, cu toate acestea, aceste sentimente sunt abundența însăși. Dacă manifestați bani pentru voi înșivă și acești bani vă permit să faceți orice aveți nevoie în realitatea voastră, aveți în voi sentimente frumoase și încântătoare. 

Banii sunt abundența sau acele sentimente din ființa voastră sunt energia abundentă? 

Asta este o întrebare interesantă. Am putea spune că ambele sunt abundență, banii sunt energia abundentă în formă și sentimente, încântarea, bucuria sunt energia abundentă curgând prin ființa voastră, exprimată prin corpul și ființa voastră. Cu toate acestea, puteți crea banii, abundența, și poate să nu aveți acele sentimente abundente în ființa voastră poate pentru că banii nu vă împlinesc. Puteți crea acele sentimente în ființa voastră fără bani. Prin urmare, putem recunoaște că adevărata abundență sunt sentimentele din ființa voastră și, da, se poate manifesta în forme care vă umplu de încântare. Puteți crea abundență în ființa voastră, sentimentele, senzațiile și experimentarea abundenței fără obiecte, experimentări sau situații exterioare. 

Care este adevărata formă a Abundenței? 

Dacă aceste emoții, energii, experimentări în ființa voastră sunt recunoscute ca abundență a căreia voi sunteți creația sau creatorul acestor sentimente abundente. Acest lucru înseamnă că voi sunteți energia abundenței. Fiecare celulă, gând, corp energetic al ființei voastre este energia abundenței. Asta înseamnă că puteți accesa energia abundenței oricând doriți. O puteți accesa întotdeauna dacă doriți și mai înseamnă că experimentarea  voastră interioară este atât de importantă, mai mult decât experimentarea voastră exterioară. Este atât de important să cultivați aceste vibrații interioare, intenții, sentimente și gânduri, să creați abundență aliniindu-vă cu natura abundentă a ființei voastre. Este ca și cum ați avea atât de multe paltoane diferite pe care le-ți putea purta, ați putea purta paltonul iubirii sau paltonul abundenței, paltonul păcii și alegerea este doar a voastră. Le puteți purta pe toate odată dacă creați în voi pace, iubire, abundență și atunci acestea se vor manifesta automat în realitatea voastră. 

Dacă creați în voi o lume a Abundenței, cum arată aceasta? 

O lume interioară a abundenței ar putea fi descrisă ca iubire de sine, gânduri iubitoare, iertare, onestitate, adevăr, pace, armonie cu sine și susținere de sine. O lume interioară a abundenței ar putea fi să vă hrăniți pe voi înșivă, energetic și fizic cu mâncare hrănitoare, exerciții hrănitoare, gânduri și sentimente hrănitoare. Este vorba despre crearea lumii voastre interioare ca un loc al abundenței și cea mai mare energie pe care v-o puteți da vouă înșivă este iertarea. Pe măsură ce dizolvați dezacordul în ființa voastră, dizolvând vina, dizolvând orice formă de vătămare, începeți să vă aliniați cu adevărata voastră natură, vibrația Creatorului care voi sunteți. Lumea voastră interioară devine armonioasă, devine abundentă și simțiți în fiecare aspect al ființei voastre că sunteți abundenți. Sunteți energia abundenței. Astfel, recunoașteți că sunteți întregi, că sunteți compleți, sunteți împliniți, că sunteți aliniați și conectați cu Creatorul. Voi sunteți Creatorul. 

În ființa voastră nu este nevoie să doriți nimic. Atunci când meditați și vă concentrați energia în voi, vă lipsesc lucruri? Simțiți că aveți nevoie de lucruri? Dacă este așa, atunci cereți vindecare, mă puteți chema pe mine, Lord Melchizedek și Echipa mea de Vindecare Medicală Universală sau Echipa de Vindecare Universală. Cereți-ne să vă umplem astfel încât lipsa și rana să se dizolve și voi să puteți experimenta o vibrație în care lumea voastră interioară devine atât de abundentă, iubitoare și pașnică încât să vă bucurați că sunteți în meditație. Să vă bucurați uitându-vă la voi înșivă în oglindă, să vă bucurați de cine sunteți atunci când sunteți cu alți oameni, să vă bucurați de cine sunteți atunci când sunteți singuri. Astfel, deveniți o fântână debordantă a abundenței, o fântână care dă energia abundentă a iubirii, păcii și armoniei Creatorului tuturor ființelor și tuturor. 

Asta este abundența în adevărata sa formă, este eternă și continuă întotdeauna. Asta este ceea ce eu, Lord Melchizedek, doresc să împărtășesc cu voi pentru că este atât de important acum și va crea o atât de mare vindecare în întreaga lume și în ființa voastră. Cu cât mai mult puteți fi în spațiul păcii, abundenței și iubirii în ființa voastră, cu atât realitatea voastră va fi mai ușoară, cu atât mai în măsură veți fi să creați ceea ce doriți. 

Acordați-vă timp că contemplați adevărata formă a abundenței, puteți explora mai adânc. Când vă conectați cu energia abundenței Creatorului, să știți că este adevărata voastră formă, voi sunteți o exprimare a energiei abundente și puteți crea orice doriți. 

Este nevoie ca mai întâi lumea voastră interioară să fie abundentă și hrănitoare ca să o puteți recunoaște în lumea voastră exterioară. 

Vă mulțumesc, 

Eu sunt Lord Melchizedek



Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.