duminică, 2 mai 2021

Devenirea unei personalități infuzate de suflet - Mesajul lunii Mai 2021

Arhanghelul Mihail prin Ronna Herman Vezane 

Iubiți maeștri, ATOMUL DUMNEZEIESC DE SEMINȚE DE FOC ALB/Prezența EU SUNT este Miezul Inteligenței voastre originale, prima voastră identitate individualizată într-o experimentare Universală sau Sub-Universală. În această experimentare Sub-Universală, primele voastre douăsprezece Scântei de Dumnezeu /Fragmente de Suflet au conținut toate virtuțile, aspectele, talentele și cunoașterea de care ați fi avut nevoie ca să traversați nenumărate nivele (Dimensiuni) în acest Sub-Univers. Încă de-atunci, Esența Atomului Semințelor voastre Dumnezeiești s-a refractat și separat de nenumărate ori. Vă aflați acum în procesul de a vă revendica toate Fațetele multiple ale Sinelui Sufletului vostru în Dimensiunile a Treia și a Patra, astfel încât să puteți merge mai departe către o versiune mai vastă, mai dinamică și expansivă a Sinelui vostru Mai Înalt într-un mediu Cinci Dimensional. Ca să vă susțină în îndeplinirea acestui deziderat, Celula voastră Diamant din Miezul lui Dumnezeu și Roata voastră personală a Florii Vieții Creatorului conțin o măsură completă a celor Douăsprezece Raze ale Conștiinței lui Dumnezeu pentru această experimentare Sub-Universală. Ele au fost astfel concepute încât atunci când sunteți pregătiți să vă începeți călătoria de întoarcere în nivelele mai înalte de conștiință să aveți acces la propriul SPECTRU DEPLIN al DIVINITĂȚII. Sarcina voastră este să activați aceste Raze, să încorporați calitățile și atributele lui Dumnezeu pe care acestea le conțin și apoi să folosiți aceste talente și atribute pentru binele cel mai înalt.   

Există încă multă confuzie cu privire la ceea ce este Sufletul, cum funcționează și unde sălășluiește. Este vital ca voi să înțelegeți procesul complex de reconectare cu multele Fațete ale Sinelui vostru Mai Înalt. De asemenea, este important să obțineți claritate în ceea ce privește învățăturile mai aprofundate pe care vi le-am oferit cu privire la Fragmentele Sinelui Mai Înalt. Aveți multe din acestea, nu doar unul. Încorporarea acestor multiple Fațete ale Sinelui este un proces care va avea nevoie de mult timp și contemplare. Prin urmare, simțim că este timpul pentru o explicație mai avansată a acestui cel mai important proces – EVOLUȚIA SUFLETULUI. 

Ca să evoluați, trebuie să vă expansionați capacitatea de Iubire/Lumină astfel încât să includă toate Fațetele Creației de pe Pământ: iubirea față de natură, iubirea față de tărâmul animal, iubirea față de omenire, iubirea față de percepuții voștri dușmani și, cel mai important, iubirea de Sine. Pentru că, în esență, întreaga Creație este parte din voi, iar voi sunteți un prețios Atom de Semințe de Foc Alb al Creatorului Suprem. Expansiunea Conștiinței lui Dumnezeu rezultă într-o expansiune a câmpului vostru auric – Esența Luminii voastre. După o vreme, mai mulți dintre voi vor dezvolta o radianță atât de puternică și de expansivă încât va începe să aibă un efect pozitiv asupra celor din jurul vostru și, în cele din urmă, asupra Pământului și întregii omeniri. Un număr destul de mare de Suflete mai avansate au dobândit deja această abilitate. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că nu puteți da mai departe ceea ce nu ați revendicat ca fiind al vostru. De asemenea, amintiți-vă acest lucru, o parte importantă a misiunii voastre pe Pământ este să creșteți Lumina Dimensiunilor mai joase. Expansiunea conștiinței Sufletului are ca rezultat expansiunea câmpului auric, atât ca intensitate cât și ca sferă de influență. 

Un aspirant aflat pe Cale trebuie să se concentreze atât pe antrenarea lumii exterioare cât și pe cea a lumii interioare. Trebuie să vă străduiți să deveniți un observator conștient a ceea ce se petrece în jurul vostru. Este de o importanță vitală să vă antrenați să deveniți pe deplin angajați cu o conștientizare concentrată asupra evenimentelor fizice din viața voastră de zi cu zi și în același timp să învățați să procesați tiparele de frecvență armonioase și discordante la care sunteți supuși. Apoi trebuie să luați măsurile corespunzătoare. Și practicarea disciplinei emoționale și mentale este foarte importantă deoarece căutați să deveniți un maestru al Sinelui. Nu trebuie să-i întoarceți spatele lumii și experiențelor de viață, ci să le înfruntați direct. Cu toate acestea, este vital să învățați să priviți viața dintr-un punct de vedere mai înalt. Încercați să vedeți imaginea de ansamblu și să nu vă lăsați prinși în micile drame neimportante. 

Logica este o funcție a corpului mental fizic și a minții voastre conștiente. Amintiți-vă, cunoștințele sau teoriile pe care le acceptați ca adevăr trebuie experimentate ca din informațiile dezvăluite să câștigați înțelepciune. Inspirația este asigurată de Sinele Mai înalt și Mintea voastră Sacră. Trebuie să învățați să acordați atenție impulsurilor venite de la Mintea și Inima voastră Sacră sau de la Fațeta predominantă a Sinelui vostru Mai Înalt pentru că, treptat, așa veți învăța cum să comunicați cu Ființele din tărâmurile mai înalte și să câștigați înțelepciune cosmică. 

La început a existat comunicare cu și între ghizi și tutori de grupuri spirituale specializate; cu toate acestea, de-a lungul timpului, acest dar sau abilitate s-a pierdut. Pe măsură ce omenirea s-a cufundat tot mai adânc în conștiința lumii materiale, oamenii s-au scufundat în senzațiile celor cinci simțuri. De asemenea, treptat, au încetat să se întoarcă în interior ca să simtă conectarea cu tărâmurile mai înalte ale conștiinței. Dimensiunile a Treia și a Patra, mai joasă, nu sunt luminoase și clare. Există un strat înnegurat sau cețos. Sufletele care se află în acest mediu nu-și dau seama de acest lucru, pentru că este starea de conștientizare cu care sunt obișnuite. Realitatea Dimensiunilor a Treia/Patra, mai joasă, poate fi asemuită cu cea existentă într-un labirint întunecos în care veșnic căutați calea care să vă ducă înapoi în Lumina pură a conștientizării. Această ceață începe treptat să se risipească pe măsură ce intrați în sub-nivelele medii ale celei de-a Patra Dimensiuni, iar lumea voastră devine mai Luminoasă și mai strălucitoare pe măsură ce traversați fiecare sub-nivel mai înalt. Ca să primiți lecțiile Luminii, trebuie să vă ridicați conștiința ca să vă puteți acorda la, cel puțin, al Cincilea sub-nivel al celei de-a Patra Dimensiuni. În această experimentare Sub-Universală există șapte sub-nivele pentru fiecare Dimensiune, primul sub-nivel fiind cel mai jos și mai dens, în timp ce al șaptelea sub-nivel este cel mai înalt și mai rafinat. Maeștrii și ghizii voștri sunt dispuși să vă întâlnească la jumătatea drumului; cu toate acestea, în foarte rare ocazii, își vor coborî frecvențele în densitatea dualității extreme, pentru că este prea inconfortabil pentru ei. 

Ego-ul este o Fațetă a sinelui fizic ego-personalitate. A fost proiectat să vă ajute în dezvoltarea în timp a unui simț de identitate și individualitate. O minte orientată spre exterior este ghidată de ego. Sinele ego direcționat greșit a fost esențial în crearea sistemului de credințe iluzoriu al planului material, o realitate bazată pe separare, frică, egoism și lipsă. Pe măsură ce vă expansionați orizonturile mentale, începeți să rupeți barierele percepției limitatoare de sine. Expansiunea minții include activarea celulelor latente din nivelele Dimensionale mai înalte ale creierului și pătrunderea în înțelepciunea Minții voastre Sacre. Supunerea oarbă nu este o condiție necesară pentru iluminare, pentru că voi vă străduiți să deveniți un maestru al Sinelui și să vă trăiți adevărurile personale așa cum v-au fost revelate și validate de către monitorul inimii voastre. 

Omenirea se află în toiul unei treziri celulare și a Sufletului. Pe măsură ce vă mutați în tiparele vibraționale mai înalte ale Dimensiunii a Patra și mai joase ale Dimensiunii a Cincea, celulele, corpul eteric și câmpul vostru auric vor intra într-un proces accelerat de purificare. Acest proces va facilita și, în cele din urmă, va duce la descărcarea multor Fațete ale Sinelui vostru Mai Înalt și, de asemenea, la recuperarea treptată a Corpului vostru eteric de Lumină. Fiți atenți și conștienți în fiecare moment astfel încât concentrarea voastră să devină foarte bine focalizată și clară. Veți dezvolta treptat un sentiment de siguranță de sine și securitate, o cunoaștere că totul este bine și așa va și rămâne. 

Sufletul este o extensie de mai multe ori refractată a ATOMULUI vostru SEMINȚE DUMNEZEIEȘTI/Prezență EU SUNT. Sufletul folosește conștiința intuiției a părții cerebrale drepte a creierului care este conectată cu Mintea Sacră mai înaltă și Voința Spirituală mai înaltă. O minte orientată spre interior este ghidată de Sinele Suflet. Omenirea se află în procesul dezvoltării simțurilor subtile, rafinate care s-au tocit din cauza folosirii lor greșite. Trebuie să treceți dincolo de simțurile voastre fizice de bază, adeseori distorsionate, în timp ce încercați cu sârguință să vă dezvoltați simțurile mentale mai înalte ale intuiției și înțelepciunii Divine. Este de o importanță vitală să învățați să vă controlați natura emoțională și să vă țineți în mod constant gândurile în frecvențele rafinate ale Luminii. 

Voi purtați în Celula voastră Diamant din Miezul lui Dumnezeu un Atom Semințe de Memorie cristalin al deplinei realizări a Sinelui din punctul vostru de origine. Acesta conține o foarte scurtă trecere în revistă a punctelor esențiale ale fiecărei vieți pe care ați trăit-o vreodată – lecțiile majore pe care le-ați învățat și talentele pe care vi le-ați perfecționat în timp ce ați călătorit prin acest Univers.   

Sufletul nu este nici Spirit, nici materie. Este un ATOM SEMINȚE DE MEMORIE, FOC SACRU, un Fragment de Esență de Lumină pură care este programat să vă înregistreze călătoria prin această experimentare Sub-Universală. Este legătura dintre voi și Tatăl/Mama noastră Dumnezeu și, în final, cu Creatorul Suprem. Sinele vostru Suflet personal pentru această viață sălășluiește în Inima voastră Sacră ca o Fațetă a Celulei voastre Diamant din Miezul lui Dumnezeu. Fiecare Fațetă cu o frecvență mai înaltă a Sufletului vostru își are propriul Atom Semințe de Memorie. Când o anumită Fațetă își stabilește reședința în chakra voastră Steaua Sufletului ca SupraSuflet/Sinele vostru Mai Înalt, aceasta își va trimite, periodic, tiparele sale vibraționale de memorie personale în Atomul de Semințe de Memorie din Celula voastră Diamant din Miezul lui Dumnezeu și, totodată, către Sinele vostru Suflet întrupat. 

Mai întâi, va activa Cristalele Semințe de Memorie potrivite în Mintea voastră Sacră. Dacă frecvențele și conștiința voastră se expansionează ca să le găzduiască, Cristalele Semințe de Memorie ținute în rezervă în Celula voastră Diamant din Miezul lui Dumnezeu, vor fi activate. În acest fel, pe măsură ce încorporați toate fragmentele Sufletului vostru, veți dobândi, în cele din urmă, capacitatea să accesați toată înțelepciunea, talentele, amintirile și experimentările pozitive ale următoarei faze de evoluție – călătoria Sinelui Suflet prin multi-nivelele celei de-a Cincea Dimensiuni. Acest proces se repetă din nou și din nou în timp ce traversați nivelele multi-Dimensionale ale Conștiinței lui Dumnezeu și încorporați tot mai multe Fațete ale Sinelui vostru Divin. ACEASTA ESTE O EXPLICARE SIMPLIFICATĂ A PROCESULUI DE ASCENSIUNE. 

Ați fost programați ca veșnic să vă căutați Inima Sacră a Esenței, Celula Diamant din Miezul Creatorului și Atomul de Semințe de Foc Alb al Esenței Creatorului. La anumite intervale de timp, întotdeauna au existat grupuri mici de Ființe avansate, unice, care s-au întrupat în diferite rase și sub-rase ca să aducă idei noi și să insufle calități și atribute noi. Aceste Ființe avansate și-au inserat prin exemplu înțelepciunea, conștiința mai înaltă și talentele speciale și s-au contopit și fizic cu membrii aleși din specia umană în scopul avansării codificării ADN a omenirii. TRĂIȚI ÎNTR-UNUL DIN ACELE TIMPURI SPECIALE. 

Dimensiunea a Patra poate fi numită o ”realitate de tranziție” pentru că aici începeți să dați drumul tuturor condiționărilor trecutului. Tărâmul patru Dimensional are o natură mai emoțională și, prin urmare, inima și natura sentimentală sunt principalul obiectiv. Cei din vechime au numit Dimensiunea a Patra tărâmul Maya sau al iluziei, sau planurile astrale ale conștiinței. Conștiința colectivă de masă a omenirii umple cele trei nivele mai joase ale Dimensiunii a Patra. Aici se află mental cea mai mare parte a omenirii până când treptat încep să se întoarcă spre interior și să asculte înghiontirea Sinelui lor Suflet. Personalitatea/ego corpul – dorință este maestrul manipulator al acestui tărâm și vă îndeamnă în mod constant să căutați mai multă satisfacție și fericire prin senzații și mijloace externe de satisfacere. 

Începeți să vă accesați potențialul puterii interioare pe măsură ce vă mutați în sub-nivelele mai înalte ale celei de-a Patra Dimensiuni. Materia devine mai fluidă și, prin urmare, devine mai ușor să manifestați ceea ce vă doriți. Acesta este motivul pentru care trebuie să începeți să învățați să fiți deciși și să vă concentrați gândurile cu o intenție clară. O minte disciplinată leagă lanțurile gândirii într-o ordine potrivită. Este vital de important să înțelegeți că gândirea împrăștiată este dăunătoare progresului vostru. Trăitul în momentul prezent – în ”Puterea Punctului de Liniște al momentului ACUM” – este o componentă critică în atingerea măiestririi Sinelui. Este nevoie de efort mental în scopul traversării cu succes a căii iluminării. Treptat, o mare parte din amintirea voastră a evenimentelor din trecut va începe să se estompeze pe măsură ce ieșiți din tărâmul minții/creierului instinctual și intrați în tărâmul minții mai înalte. Trăsăturile importante ale unui Sine-maestru sunt abilitățile observării focalizate și inocența/simplitatea în gândire, cuvânt și faptă. Ca aspirant pe Cale, adevăruri cosmice din ce în ce mai înalte vă vor fi dezvăluite. Cu toate acestea, ar trebui să fiți conștienți de faptul că principiile mai puțin însemnate ale înțelepciunii fără vârstă vor fi în mod constant extinse ca să încorporeze regulile, legile și adevărurile unice ale următorului nivel de existență în ciclul fără de sfârșit al Ascensiunii în conștiință.

Trebuie să vă mențineți deschis canalul de comunicare între Suflet și creier prin intermediul minții. Acest lucru inițiază procesul lent de reactivare a Glandei Pineale și deschiderea portalului către Mintea Sacră care este situată în partea superioară, posterioară a creierului, aproape de coroana capului. Mintea Sacră rezonează cu sub-nivelele Patru - Dimensionale cele mai înalte precum și cu toate nivelele Cinci și Șase – Dimensionale și cu o mică porțiune de frecvențe și date Șapte – Dimensionale care sunt rezervate pentru o folosire viitoare atunci când v-ați dobândit capacitatea de-a traversa cele mai înalte nivele posibile pentru omenire în această experimentare Sub-Universală. Cu toate acestea, trebuie să vă creșteți treptat propriile tipare vibraționale ca să puteți accesa acest depozit de înțelepciune cosmică. 

Mintea Sacră și Inima Sacră nu sunt făcute din materie din lumea materială, ele sunt compuse din substanță luminoasă eterică, diafană care nu poate fi detectată prin mijloace științifice. Cu toate acestea, ele sunt mai reale decât orice parte a corpului vostru fizic. Odată ce restabiliți legătura dintre Mintea voastră Sacră, Inima voastră Sacră și Celula voastră Diamant din Miezul lui Dumnezeu, va apărea o curgere constantă de Particule Adamantine precum și de informații pertinente, avansate care vin din Atomul Semințelor voastre de Memorie și, de asemenea, din Sinele vostru Mai Înalt/SupraSuflet. Acesta este motivul pentru care este critic să vă reconectați Triada Spirituală a Conștiinței Dumnezeiești: Mintea Sacră, Inima Sacră și multele Fațete ale Celulei voastre Diamant din Miezul lui Dumnezeu. 

Pe măsură ce vă mutați în tiparele vibraționale ale celei de-a Cincea Dimensiuni, celulele, corpul eteric și câmpul vostru auric vor începe un proces accelerat de purificare. Liniștea începe să se manifeste în nivelul cel mai de jos al celei de-a Cincea Dimensiuni și se întărește exponențial. Dobândirea puterii și înțelepciunii dumnezeiești vă cere să treceți dincolo de masivele tipare de credință ale conștiinței colective a omenirii în acordarea cu conștiința voastră cosmică prin intermediul multelor Fațete ale Sinelui vostru Mai Înalt. Ca să traversați cu succes Calea Iluminării sunt necesare stabilitatea emoțională și efortul mental. Există o lege a ECHILIBRULUI care se aplică Dimensiunii a Cincea și mai sus.   

Pe scurt, Dimensiunea a Șasea este Dimensiunea nemuririi și a unei mari expansiuni a conștiinței Sufletului pe măsură ce vă reconectați cu cele mai înalte nivele ale potențialului Sufletului vostru în acest Sub-Univers. Dimensiunea a Șaptea este granița evolutivă finală pentru omenire în cadrul acestui ciclu de experimentare Sub-Universală. Primul sub-nivel (cel mai jos în frecvență) al Dimensiunii a Opta este POARTA INFINITULUI pe care îl veți putea accesa pe măsură ce dobândiți capacitatea de a integra din ce în ce mai mult din frecvențele înalte ale Luminii Divine. Un efect de prelingere este inițiat pe măsură ce dobândiți capacitatea de-a accesa fiecare nivel de frecvență mai înaltă în care cantități minuscule de Lumină Dumnezeiască mai rafinată încep să curgă în coloana voastră personală de Lumină, adăugând astfel Lumină câmpului vostru auric și vivacității Cântecului Sufletului vostru. 

AMINTIȚI-VĂ CURAJOȘII MEI, TRĂIȚI ÎN MIJLOCUL ETERNITĂȚII. Mesajele de înțelepciune pe care vi le aducem nu au scopul să stabilească mai multe reguli sau să creeze dogme noi. Intenția noastră este să vă înflăcărăm inimile cu iubire și să vă oferim o întrezărire a gloriosului viitor care vă stă în față. Vă voi ghida, îndruma, inspira și proteja și radiez iubirea eternă a Tatălui/Mamei noastre Dumnezeu către fiecare dintre voi.

Eu sunt Arhanghelul Mihail.

 

Transmis prin Ronna/Scrib Sacru. Ca transmițătoare a acestui articol eu, Ronna Herman Vezane, revendic drepturile de autor universale în numele Arhanghelului Mihail. Partajarea personală cu prietenii sau postarea pe site-uri și în publicații este permisă atâta timp cât informația nu este modificată, extrasă sau adăugată la, și include creditul de autor și adresa site-ului meu web: https://www.starquestmastery.com/



Traducere Monica Poka 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.