luni, 10 mai 2021

Trezirea succesului colectiv

Saint Germain prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire, sunt Saint Germain. Vin cu tot ceea ce Eu sunt și cu iubirea, adevărul meu să le împărtășesc cu voi. Eu sunt o exprimare a Creatorului, eu sunt o exprimare a magiei divine, a iubirii, adevărului, păcii, a tot ceea ce Creatorul este. Ca această exprimare, doresc să inspir același lucru și în ființa voastră, nu numai asta, doresc să inspir faptul că exprimarea voastră a Creatorului inspiră și influențează în mod pozitiv lumea și realitatea în care existați în acest moment. 

Sunteți un instrument puternic în procesul de ascensiune, aveți capacitatea de-a exprima procesul de ascensiune și tot ceea ce Creatorul este, aducând activările, perspectivele, aducerea aminte și adevărul care este necesar. Fiecare ființă își va crește vibrația, trezi inima și va ajunge să-și amintească adevărul Creatorului datorită vouă. Voi creați o realitate a iubirii pe care toți să o experimenteze și sunteți o forță puternică în acest proces de ascensiune care se desfășoară. Tot ceea ce faceți, fiecare gând pe care-l aveți susține procesul de ascensiune a tuturor, a colectivului. Când vorbesc de colectiv, vorbesc de conștiința, mintea, aducerea aminte și ființele sau prezența tuturor pe Pământ, fiecare suflet, fiecare ființă de pe Pământ este colectivul. Acesta include omenirea, animalele, insectele, spiritele copacilor și așa mai departe. Cu toții creați o energie colectivă, o conștiință și vibrație colectivă. Generațiile trecute se adaugă și ele vibrației colective, toate ființele care au existat în trecut sau în vieți paralele pe Pământ și-au dăruit energia și experimentările acestei vibrații colective și conștiințe colective. 

Vibrația și conștiința colectivă a realității Pământului este atât de vastă și de expansivă, este ca o bibliotecă. Este extrem de vindecătoare pentru toți, ea deține, totodată, toate rănile care nu au fost rezolvate în propria ființă și în alții, fie că aceștia se află acum pe Pământ sau nu. Prin urmare, recunoaștem că această vibrație colectivă, sau corp colectiv, are atât de multă putere și influență nu numai asupra realității voastre, ci asupra tuturor. Consider că în această etapă a ascensiunii este necesară trezirea succesului colectiv. Când trezim energia succesului în corpul colectiv, vom transforma perspectiva și credințele colectivului. Vom vindeca răni, vom fi capabili să dăm drumul multor lucruri care ne împiedică, afectează negativ sau trag înapoi întreaga omenire și toate ființele de pe Pământ. 

Ce este succesul? 

Când vorbim despre succes, vorbim despre atingerea scopului, manifestarea viselor, dorințelor, întruparea împlinirii, întruparea energiei desăvârșirii și de a fi un far de iubire. Precum și despre faptul că vă bucurați de timpul vostru pe Pământ în fiecare moment. Recunoaștem succesul în multe feluri, poate fi sub formă de bani, prosperitate, timp, iubire, obiecte, prietenie, relații, sănătate sau vitalitate. Sunt atât de multe moduri în care succesul se poate manifesta. Când eu, Saint Germain, vorbesc despre succes, mă refer la vibrația succesului, cea mai înaltă vibrație a Creatorului care poate fi încorporată în Pământ și în ființa voastră. 

Acordați-vă câteva clipe doar ca să recunoașteți cea mai înaltă vibrație a Creatorului. 

Nici măcar nu vorbim de succes aici, vorbim despre cea mai înaltă vibrație a Creatorului care se poate manifesta la nivelul realității fizice, în ființa voastră și prin ființa voastră. Când întrupați cea mai înaltă vibrație a Creatorului care vă este disponibilă în acest moment, automat veți recunoaște prezența succesului. Automat veți recunoaște că succesul sau împlinirea începe să se manifeste în realitatea voastră și asta este ceea ce vă invităm să faceți acum. 

Cereți-i sufletului să descarce în ființa voastră cea mai înaltă vibrație a Creatorului care vă este disponibilă. 

Apoi, pur și simplu dați-vă voie să fiți prezenți cu voi, acordați-vă timp, chiar și dacă doar câteva minute, ca această vibrație să fie descărcată, întrupată și împământată în ființa voastră. Este un proces de trezire și de aducere aminte. În timp ce faceți acest lucru veți începe deja să influențați corpul colectiv de care am vorbit deja. 

Imaginați-vă corpul colectiv. Corpul colectiv deține succesul tuturor și ceea ce fiecare ființă care a existat pe Pământ recunoaște ca eșec, greșeli sau răni. Aceste răni din corpul colectiv trag omenirea înapoi creând limitări, limite și bagaje. Sunteți influențați de această energie din corpul colectiv, fie că sunteți conștienți sau nu de acest lucru. Chiar dacă vă simțiți o întrupare a împlinirii, succesului și desăvârșirii, acele răni vă influențează încă ființa. Chiar dacă v-ați vindecat toate rănile din ființa voastră, corpul colectiv vă poate afecta totuși ființa. Corpul colectiv este atât de puternic încât pare important să creați o trezire a succesului în corpul colectiv, dizolvând, dispersând și eradicând orice și tot ce orice ființă de pe Pământ a recunoscut drept eșec, rană sau greșeală. Aveți puterea să faceți acest lucru în corpul colectiv. Aveți puterea să treziți succesul colectiv și, ca urmare, corpul colectiv vă va influența pe voi și toate ființele cu energia succesului. Veți experimenta o energie nelimitată care este împuternicitoare, întăritoare și hrănitoare. Veți experimenta tot ceea ce aveți nevoie ca să vă susțină și să le permită altora să fie susținuți pe Pământ, începând să recunoașteți adevărata natură și adevăratul scop al corpului colectiv. Transformarea va oferi înțelepciunea și cunoașterea care sunt atât de necesare pentru ca toate ființele care există pe Pământ să poată naviga pe Pământ folosind aceste instrumente și, cel mai important, să ofere succesul și împlinirea ca pe ceva normal, așa cum este dat, un aspect natural al Pământului. Meritați, corpul colectiv vă va susține, pe voi și toate ființele să navigați călătoria Pământului într-o realitate fizică prin procesul de ascensiune. 

Cum să treziți succesul colectiv 

Eu, Saint Germain, doresc să împărtășesc cu voi cum puteți crea această schimbare. Mai întâi, după cum am afirmat, este nevoie să creați descărcarea în și de la sufletul vostru în ființa voastră. Odată ce ați făcut-o și ați întrupat-o, vă puteți apoi focaliza pe corpul colectiv. Trimiteți-vă energia sau iubirea, adevărul în corpul colectiv. Imaginați-vi-le ca pe o fântână care este conectată cu fiecare ființă de pe Pământ, ca pe o bibliotecă sau sursă de informații sau chiar ca un calculator care este conectat la toate ființele. În timp ce vă trimiteți energia în corpul colectiv este necesar să vă exprimați intenția: 

”Scopul meu, împreună cu ghizii, sufletul și grupul meu de suflet este să trezesc succesul colectiv pentru mine și pentru toți.” 

Apoi spuneți: 

”Chem cea mai înaltă vibrație a Creatorului să curgă acum în corpul colectiv.” 

Poate doriți să vă imaginați, simțiți sau conștientizați acest lucru în timp ce cea mai înaltă vibrație disponibilă de la Creator curge și se descarcă în corpul colectiv. 

Apoi spuneți: 

”În corpul colectiv se trezește acum vibrația succesului dizolvând, dispersând și eradicând rănile, eșecurile și greșelile, toate energiile care împiedică, limitează și blochează toate ființele de pe Pământ.” 

Apoi vă rog să spuneți: 

”Chem toate ființele iubitoare din întregul Univers al Creatorului să înconjoare acum corpul colectiv al Pământului și al tuturor ființelor, vă rog să vă trimiteți cea mai înaltă vibrație a iubirii în corpul colectiv. Vă rog să continuați să o faceți până când trezirea este completă și transformarea și vindecarea au avut loc. Mulțumesc.” 

În zilele care urmează vă invit să practicați asta pentru voi înșivă și pentru corpul colectiv. Veți începe să vă dați seama când procesul s-a încheiat pentru că veți primi energia împlinirii, succesului și finalizării. Le puteți primi în timp ce treceți prin acest proces sau în realitatea voastră de zi cu zi. Este important să observați acest lucru și să-l sărbătoriți. Sărbătorirea poate fi un simplu mulțumesc sau să vă exprimați recunoștința. 

Odată ce observați energia succesului curgând mai liber prin ființa, realitatea și lumea voastră, cereți tuturor ființelor care au susținut această transformare să o împământeze, să împământeze energia succesului în toate ființele de pe Pământ precum și în Mama Pământ însăși. Acesta este un proces și o practică extrem de importantă. Va crea schimbări extraordinare nu numai în perspectivele și credințele voastre, ci și în perspectiva și credințele tuturor ființelor. Cât de minunat este dacă toate ființele recunosc succesul, împlinirea și finalizarea ca pe o parte naturală a vieții de zi cu zi, renunțând la vechile bagaje care nu au fost rezolvate. 

Sunt prezent să vă servesc, vă mulțumesc. 

Eu sunt Saint Germain.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.