luni, 31 mai 2021

Navigarea prin Ascensiunea Personală

Saint Germain prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire, eu sunt Saint Germain. Este o bucurie să mă aflu astăzi în prezența voastră și să vă aduc informații și ghidare. Doresc să vă inspir să vă concentrați asupra propriei ascensiuni personale. Doresc să vă atrag atenția că este nevoie să vă concentrați asupra modului în care navigați prin ascensiunea personală, creați intenții și puncte de focalizare, creați gânduri sau contemplați ceea ce doriți să experimentați în ascensiunea voastră. Să vă conectați din adâncul ființei voastre, ghidați de sufletul, intuiția, adevărul vostru, de aspectul Creatorului din voi. 

Care sunt următorii pași în ascensiunea voastră personală? 

Eu, Saint Germain, doresc să vă încurajez să navigați prin ascensiunea voastră personală. Asta înseamnă că aș dori ca voi să vă notați sau să documentați în vreun fel ce doriți să atingeți în ascensiunea voastră, precum și obiectivul final al ascensiunii voastre. Toate acestea pot fi explorate întrebându-vă: 

”Dacă aș fi în situația de întrupare deplină și încheiere a ascensiunii mele în această viață, ce aș experimenta? 

Care ar fi acțiunile mele? 

Care ar fi gândurile și cum ar fi emoțiile mele? 

Unde aș trăi pe Pământ și cu cine aș trăi? 

Care ar fi rutina mea zilnică?” 

Vă încurajez să explorați aceste lucruri. Nu înseamnă să creați idei concrete despre ce este ascensiunea, ce înseamnă sau să trăiți o viață de ascensiune pe Pământ. Pur și simplu doresc să vă încurajez să vă concentrați asupra experimentării, să recunoașteți cum ar putea fi să vă încheiați ascensiunea în această viață rămânând pe Pământ, trăind ca sinele vostru maestru ascensionat. Vă încurajez să vă focalizați și să descoperiți cum ar putea fi. Este ca și cum v-ați imagina sau dori să aveți un palton sau o jachetă nouă și astfel să vă imaginați cum ar arăta un palton sau jachetă nouă. Ce tip? Ce culoare? Ce grosime? Când le-ați purta? 

Să vă imaginați și explorați ascensiunea este același lucru. Ca să navigați prin ascensiunea voastră, ascensiunea personală, vreau să vă încurajez ca mai întâi să vă gândiți, explorați și să vă imaginați pașii necesar de făcut ca să vă atingeți ascensiunea. Cum ar arăta ascensiunea voastră completă? Dacă nu puteți înregistra pașii, atunci pur și simplu imaginați-vă, simțiți, conștientizați cum ar fi ascensiunea completă, cum ar fi pentru voi să trăiți pe Pământ ca sinele vostru maestru ascensionat? Odată ce v-ați imaginat acest lucru, aproape l-ați încercat și l-ați experimentat energetic, doresc să vă încurajez să treceți la următoarea etapă a navigării prin ascensiunea personală. În fiecare zi, în zilele care urmează, vă invit ca fie să vă imaginați o cale înaintea voastră, fie o cale care merge mai adânc în interiorul ființei voastre, vi le puteți imagina ca pe niște pietre pe care călcați. Nu trebuie să cunoașteți neapărat pașii ascensiunii voastre. Pur și simplu imaginați-vă că pășiți pe o piatră și apoi pe următoarea, fie în fața voastră, fie în interiorul ființei voastre din ce în ce mai adânc, oricare dintre acestea care vi se pare cea mai potrivită. Pe măsură ce pășiți pe o piatră și apoi pe următoarea, vă atingeți scopul, atingeți ascensiunea completă. Așa cum vă imaginați, fiecare piatră va reprezenta o transformare care va avea loc în ființa voastră, ajutându-vă să recunoașteți o aducere aminte a Creatorului, o mai mare deschidere și expansiune a ființei voastre și o schimbare în realitatea voastră fizică. Fiecare piatră pe care pășiți vă ajută să absorbiți și să vă angajați într-o experimentare transformatoare. Acordați-vă timp, chiar dacă atingeți și absorbiți ceea ce vă oferă o singură piatră pe zi sau poate sunteți în măsură să străbateți toată calea. Scopul este să vă imaginați, simțiți sau conștientizați că pășiți pe pietrele care vă conduc la completa ascensiune în ființa voastră. Fiecare piatră pe care pășiți este transformarea necesară, devenind recunoașterea și aducerea aminte, să vă aduceți aminte de voi ca maestru ascensionat. 

Voi sunteți deja un maestru ascensionat. Aveți deja tot ceea de ce aveți nevoie și doriți, ce este potrivit și necesar, le întrupați deja, există deja în ființa voastră. Așa că, acest proces de imaginare a pietrelor pe care să pășiți este trezirea voastră. Vă aduceți aminte, vă adunați aducerea aminte despre Creator și voi înșivă ca o exprimare a Creatorului, dându-vă voie să o întrupați. Veți observa că sunteți în măsură să numărați. Poate că sunt 10 pietre să finalizați ascensiunea, existând ca sinele vostru maestru ascensionat pe Pământ, sau poate sunt mai multe, sau poate mai puține. Treptat, în fiecare zi, pe măsură ce parcurgeți această practică folosindu-vă imaginația, veți întrupa din ce în ce mai mult și veți deveni din ce în ce mai stabili, mai confortabili, mai împământați în sinele vostru maestru ascensionat, mai în măsură să vă deschideți lui, să vi-l amintiți, să-l experimentați. Astfel, vă veți descoperi experimentând transformările cu o mai mare ușurință în realitatea voastră pentru că, energetic, voi le-ați întrupat deja. Este o simplă realizare cu mintea sau o acțiune în corpul fizic sau realitatea voastră. Apoi veți descoperi că stați mult mai des în energia sinelui vostru maestru ascensionat complet și, prin urmare, vă este mai ușor să acționați și reacționați din acest spațiu al sinelui vostru maestru ascensionat. Astfel, deveniți sinele vostru maestru ascensionat și pe măsură ce deveniți sinele vostru maestru ascensionat puteți recunoaște sclipiri ale ceea ce v-ați imaginat că ar fi realitatea voastră. Lucruri care intră în realitatea voastră și lucruri care se risipesc. Cu toate acestea, existența ca sinele vostru maestru ascensionat s-ar putea să nu fie așa cum v-ați imaginat-o și acest lucru este, de asemenea, bine. Nu înseamnă că n-ați finalizat-o în mod corect, că ați dat greș sau că nu v-ați încheiat întruparea sinelui vostru maestru ascensionat. Pe măsură ce creșteți și vă transformați, perspectiva voastră se schimbă și se modifică, știind că atunci când existați în sinele vostru maestru ascensionat, lucru pe care-l puteți face chiar acum, aveți tot ceea ce aveți nevoie. Aveți tot ceea ce este potrivit și necesar, cheia este să-l aduceți în exprimare în realitatea voastră fizică prin strălucire, împărtășire, emanându-vă lumina și iubirea și accesându-vă adevărul. 

Această tehnică o numesc Navigarea prin Puterea voastră Personală pentru că instigând navigarea, dețineți controlul. Vă ghidați pe voi înșivă; vă atingeți ascensiunea personală și este o practică pe care o puteți folosi în orice moment, chiar și atunci când sunteți derutați, experimentați haos, când este nevoie de vindecare sau când experimentați vibrații joase. Folosind această tehnică a navigării prin ascensiunea personală vă veți schimba energia, aliniindu-vă cu adevărul vostru și cu Creatorul, care, în esență, sunt același lucru. 

De ce vă aduc această tehnică? 

Este nevoie să vă acceptați puterea personală în ceea ce privește ascensiunea voastră. Este nevoie să mergeți mai adânc, să vă afundați într-o mai mare înțelegere și întrupare a propriei căi de ascensiune. Uneori, când vă îmbarcați în procesul vostru de ascensiune, se simte a fi necunoscut. Prin urmare, atunci când se simte necunoscut, se simte de neobținut. Folosind pietrele pe care să pășiți, vă dați voie să vă angajați și întrupați energia. Se va simți familiar, vă veți îmbarca în procesul vostru de ascensiune și veți câștiga inspirația și înțelegerea pe care le doriți. Este un proces de întrupare, accesare a unei mai mari cunoașteri, de accelerare, făcând să vă fie mai ușor să vă atingeți ascensiunea în realitatea fizică în timp ce vă împuternicește deoarece știți că voi sunteți liderul propriului proces de ascensiune. În prezent acest lucru este extrem de puternic. Este ceva ce este necesar deoarece pe măsură ce treceți prin acest proces, noi, ființele din planurile interioare, vom fi în măsură să vă asistăm, să ancorăm mai multă energie, înțelepciune și tot ceea ce aveți nevoie, precum și tot ce Mama Pământ are nevoie pentru ascensiune. Voi sunteți ancora nu numai pentru procesul propriu de ascensiune, ci și pentru procesul de ascensiune al tuturor și al Mamei Pământ. 

Vă suntem recunoscători că sunteți acum pe Pământ ca ancoră a procesului de ascensiune și vă mulțumim pentru asta. 

Vă rog să știți că eu, Saint Germain, sunt alături de voi susținându-vă și călăuzindu-vă. Vă rog să primiți tehnica mea de navigare prin ascensiunea voastră personală. 

Vă iubesc întotdeauna. Vă mulțumesc. 

Eu sunt Saint Germain.

 

 Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.