joi, 6 mai 2021

Gardienii Metalelor și un Răspuns

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Astăzi avem două subiecte din trei conversații diferite. Primele două au fost inspirate de către un cititor care a adus în atenție într-un email din martie cele ”două săptămâni” menționate de Unul într-un mesaj din februarie ca dată când dezvăluirile ar începe. Am adus acest subiect în atenția lui Unu în martie, dar am primit un răspuns parțial. Nu l-am împărtășit niciodată datorită laconismului său. Am fost întreruptă și nu a fost dat un răspuns complet. Am ales un altul și conversațiile pe care le-am simțit mai satisfăcător de împărtășit după acel moment. Voi împărtăși o parte din acel răspuns mai jos. 

A doua conversație a avut loc în data de întâi Mai. A fost cea mai neobișnuită prin informațiile sale directe și explicite. Nu sunt sigură ce să fac cu ele. Totuși, s-a întâmplat și una dintre locațiile specificate a trebuit să o caut deoarece nu știam unde se află. Am inclus un link în conversație. Dacă cineva obține informații în plus despre asta, vă rog să-mi trimiteți un email. Mulțumesc! 

23 Februarie 2021 

Sfârșitul este aproape. Noul este aproape. Asta este ceea vă poartă prin ele cu un surplus de putere, astfel încât sunteți în măsură să-i purtați pe alții. 

Când și cum și cine? 

Această angoasă nu va dura mai mult de un anotimp. Secretele sunt dezvăluite maselor mai repede de două săptămâni. Acestea au de-a face cu un nivel atât de profund al corupției și al înșelătoriei încât nu pot fi cuprinse într-o singură temă sau subiect sau aspect al societății voastre.  

------------- 

11 Martie 2021 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. Am câteva întrebări. 

Dă-i drumul, Sophia. 

Mulțumesc. Cele două săptămâni au trecut. Ai putea să ne spui la ce te-ai referit? 

Mai multe adevăruri au fost dezvăluite, dar nu totalitatea extrem de concludentă a situației. Ceea la ce m-am referit în urmă cu două săptămâni a fost acumularea. Indicatorii parțiali sunt văzuți de către oricine este atent. Focalizarea este asupra Angliei; familia regală, banca Angliei. Mai sunt, totodată, și alți indicatori financiari. Va ieși în locuri ciudate și diferite pentru o vreme. Trebuie să o facă. 

Lumea omenirii este în multe privințe atât de moleșită. Sunt necesare fisuri în sistemul actual de credințe/realitatea menținută în prezent. 

-------- 

1 Mai 2021 

Dimineața devreme 

Sunt Unul. 

S-au întâmplat lucruri. Aceste lucruri sunt de spus aici. Aceste lucruri sunt de spus acum. 

Da. Mulțumesc. 

Ați început un proces de-a spune adevăruri ascunse. Procesul continuă cu această povestire, cu conversația de astăzi. Ce s-a întâmplat este că pe planeta voastră există locuri care dețin mari cantități de bogăție sub formă de metal. Aceste locuri sunt cunoscute de puțini și sunt păzite. 

În ziua de astăzi este mai dificil să ascunzi totul de populație. Acest lucru se datorează prezenței dronelor. Ele sunt populare și, în multe cazuri, echipate cu camere de luat vederi. Filmările unor locuri rămase nevăzute de foarte multă vreme sunt făcute în tăcere și în mod discret. Conversația de astăzi are loc din cauza unor filmări făcute recent. 

Vor fi făcute publice. Pot fi crezute în ceea ce privește autenticitatea lor. 

Ceea ce nu va fi clar va fi cine deține acest vast depozit de bogăție care este prezentat în film. Ceea ce nu va fi clar va fi cine păzește exact depozitul. Par a fi de origine non-umană. Par supra-dimensionați ca proporții.  

Vi se va spune că filmările au fost făcute în America de Nord. Va apărea o a doua serie de filmări și aici veți vedea că ele sunt făcute în Munții Ural, în Rusia. Veți vedea ființe asemănătoare care par să păzească depozitul. Asemănătoare ca aspect cu cele din filmările despre care vi s-a spus că provin din America de Nord. 

Aceste filmări vor fi difuzate într-un mod care provoacă senzație. Vor fi peste tot. 

Deoarece nu par să aibă legătură cu nici un guvern, cel puțin la început, vor fi difuzate fără să fie cenzurate sau cu explicații date de autorități. Într-un fel, va fi ”departe de ei”. Acesta (adică depozitul de metal), aparține Reptilienilor. Aparține unui grup de oameni care lucrează pentru ei, lucrează cu ei. 

Ceea ce se vede în filmări nu sunt Reptilieni, dar nici chiar oameni. 

Ceea ce se vede în filmări sunt mutări ale bogăției în caverne, în jurul cavernelor. Este o operațiune masivă și pare destul de sofisticată. Acest lucru se întâmplă, și este făcut public, înaintea ”falsei invazii extraterestre”. Pune povestea oficială într-o lumină diferită și este o ”răsturnare” a planului. 

Veți vedea. 

Ceea ce veți vedea vă va șoca cu sofisticarea sa. 

Asta-i tot pentru acum. 

Mulțumesc. Dar nu mai există și alte explicații pe care să ni le poți oferi? Ce rost are să menționezi acest lucru fără să-l explici? 

Ideea este să vi-l menționez înainte, înainte de difuzarea filmărilor ca mai mult adevăr despre controlori și control să vă fie prezentat. 

Acestea sunt operațiuni care au loc pe planeta voastră ”dincolo de suprafață” și ascunse vederii. Natura lor masivă și complicată este dovada adevăratei naturi a modului în care sunt conduse, de fapt, lucrurile aici; pentru ceea ce este posibil. Este validare, dovadă și a fost obținută cinstit de către populație. 

Este un pas înainte în procesul vostru de trezire. 

Asta este tot ce va fi spus astăzi. 

În regulă. Mulțumesc. 

Vom vorbi din nou Sophia. La revedere. 


Traducere Monica Poka

Sursa

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.