miercuri, 12 mai 2021

O multitudine de ajutoare discută

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

11 Mai 2021 

Sunt Unul 

Mai sunt și alții. Așteaptă cu anticipare și sunt nerăbdători să se conecteze. Vom continua. S-ar putea să fie mai multe discuții. 

În regulă, mulțumesc. 

Sophia, noi am venit acum să vă întâmpinăm într-o sferă a realității de care, până acum, viața voastră umană v-a ținut inconștienți. Realitatea acestei porțiuni a ”realității” este neîndoielnică. Omul este cel care se îndoiește. 

Cine sunteți? Văd ființe foarte înalte care arată eterice. Este ca și cum ați fi transparenți. 

Doar din punctul vostru de vedere vă apărem așa. Fii sigură că suntem foarte reali și la fel de solizi/compacți pe cât sunteți voi. Gama de frecvențe este cea care diferă. Această diferență este ceea ce percepeți voi. Noi suntem versiuni ale voastre, familia voastră, în unele cazuri generații de-ale voastre, care există chiar acum într-un plan de existență mai rapid. Unii dintre noi, mulți dintre noi, am fost oameni … 

Așadar, asta vine dintr-o altă dimensiune a Pământului? 

Nu chiar. 

Nu suntem cu toții într-o singură ”sferă”. Noi existăm oriunde ne concentrăm atenția. Am existat acolo unde vă aflați voi chiar acum și, astfel, participăm cu nerăbdare la actuala eliberare. 

Ce înseamnă ”participăm cu nerăbdare”? 

Se referă la focalizarea, atenția noastră și, atunci când este posibil, la asistența pe care le-o oferim omologilor și conexiunilor noastre de pe Pământ. Venim în vise; ne arătăm ca imaginații. Noi cunoaștem angoasa rasei umane și ne adăugăm iubirea și îndrumarea atunci când sunt acceptate. 

Nu suntem întotdeauna recunoscuți și nu întotdeauna acceptați (atunci când suntem recunoscuți). Totul depinde de actuala formă de viață aleasă. 

Înțeleg.

V-ați prezentat astăzi pentru un motiv anume? 

Da. Avem. Simțim angoasa și durerea plecărilor. Aici am dori să vă ajutăm. Din perspectiva noastră, nu există niciodată o plecare. Din momentul în care ni se dă voie, suntem acceptați și recunoscuți, putem fi la fel de mult parte din viața voastră de aici pe cât este oricine care se poate conecta la un dispozitiv de comunicare, cum ar fi un telefon sau laptop. Intenția este să ne auziți. Suntem aici tot timpul și suntem disponibili discuțiilor. Este o metodă diferită de contact, totuși, ea există. 

La fel ca cei dragi vouă și străbunii, am dori foarte mult să vă ajutăm acum și în zilele care urmează. Vă vedem pe atât de mulți distrași de atât de multe schimbări. Oriîncotro vă întoarceți sunt ”morți” aparente. Nu doar oameni, ci atitudini, sisteme, metode de schimb și căi de interacțiune. Vă putem absolut asigura – având experimentarea ”morții” componentei voastre fizice – că esența rămâne și este accesibilă. 

Ceea ce vă oprește este impulsul uman de-a continua relația cu cineva care nu poate fi văzut. 

Ceea ce noi vrem să facem, este să vă oferim o perspectivă asupra a ceea ce este, de fapt, încheiat și ceea ce nu este (încheiat). Apoi, vă vom oferi sugestii cu privire la modul în care să continuăm contactul acolo unde este posibil. 

O mare parte din ceea ce s-a încheiat sunt sisteme de control și camuflare. Funcții deținute, companii și guverne. Afacerile și ideile care există doar pentru câștigul fizic, vor muri. Au plecat definitiv și nu trebuie să fie jelite. Oamenii care aleg să plece acum, din nenumărate motive personale și de viață, nu pleacă definitiv. Sunt plecați deocamdată. 

Vedem și ne dăm seama că moartea este în exces pentru voi toți și acest lucru poate fi simțit ca fiind dincolo de reparabilitate. Acestea sunt condițiile în care venim la voi acum, oferindu-vă ajutor. Pentru că noi suntem voi, am fost voi și suntem conectați cu voi. În inimile noastre omenirea ne este foarte apropiată, iar voi, fiecare dintre voi care citiți aceste cuvinte, mai aproape. Suntem aici acum pentru voi.

Simțiți sfârșitul și suntem aici să vă fim alături. Fiți siguri că, indiferent de numărul mare de plecări la care sunteți martori, nu le veți vedea sfârșitul – ei doar își schimbă forma și vă sunt în continuare disponibili. Mulți dintre voi ați experimentat contactul cu noi după plecare, neștiind cum să interacționați cu asta. 

Vă vom spune acum că, în aceste circumstanțe extreme în care intrați, este recomandată interacțiunea cu noi. Este o chestiune de intenție. Fiecare dintre voi aveți străbuni, familie, prieteni sau versiuni anterioare ale sinelui cu care vă simțiți în mod special conectați și apropiați. 

Imaginați-vi-i pe telefonul vostru. 

Dați-le adresa voastră de email. 

Configurați un ”contact” pentru ei pe dispozitivul vostru. Puteți chiar adăuga o fotografie. Apoi, și aici va trebui să vă suspendați puțin realitatea fizică actuală, scrieți-le. Scrieți-ne nouă. Puneți o întrebare. Comunicați-ne starea inimii voastre. Revărsați-vă sentimentele. 

Răspunsurile voastre pot veni în vise, în momente de contemplare liniștită sau s-ar putea să le auziți. 

Acestea sunt vremuri extraordinare pentru rasă și, ca familia voastră, suntem pregătiți să vă ajutăm. 

Suntem în măsură să vă infuzăm cu mângâiere și/sau tărie. Suntem legiuni întregi aici acum – privind și așteptând … 

Văd atât de mulți! 

Da.   

În această transformare actuală a voastră ne simțim în măsură să vă ajutăm – să vă ajutăm cu ceva ce știm. Voi (omenirea) împărtășiți această cunoaștere, dar ați uitat-o, ați uitat cum să continuați. V-am sugera să vă amintiți, să întrebați, să cereți. Vă promitem că veți primi un răspuns. 

Nu sunteți meniți să treceți prin asta separați de restul creației. Nu sunteți abandonați. Nu sunteți singuri. 

Vă cerem să așezați o viziune a multitudinii în realitatea voastră și să vă țineți bine de ea. Vă vom ajuta să recunoașteți adevărata conectare atunci când se produce. Energiile vă susțin acum sinele multidimensionale. 

Este nevoie ca doar să fiți atenți. 

Noi suntem aici nu ca străini, ci ca persoane dragi, ca familie, ca sprijin. 

Căutați-ne. Ascultați-ne. Suntem aici. 

Mulțumim Sophia. 

Cu plăcere.



Traducere Monica Poka

Sursa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.