vineri, 28 mai 2021

În cine puteți avea încredere?

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

24 Mai 2021,

Ora 4 AM 

Sunt Unul. 

Lucrurile de spus acum au de-a face cu eliberarea voastră. 

Lucrurile de spus acum au de-a face cu procesul în sine. 

Pentru că cea mai mare parte a rasei nu se consideră sclavă, nu în modul în care este. Și asta este problema. Un volum imens de adevăr va fi dezvăluit, urmat de o mare dezvățare. Pentru că rasa a învățat bine și asta face parte din atracție.* Omenirea învață repede și este foarte adaptabilă. 

Ceea ce va fi cel mai dificil de dezvățat și apoi de adaptat la ea, va fi identitatea oamenilor în care fie ați avut încredere, fie nu. Pentru o vreme, va fi o provocare să aveți încredere în oricine; orice figură publică care există. Vor fi multe surprize. 

Ce este pe cale să se întâmple, și este o parte necesară a procesului, este o re-examinare a ceea ce ați crezut, în cine ați crezut și de ce. În cele din urmă, acest lucru se va întoarce spre interior, spre sine și va deveni o examinare a sinelui. Pentru că asta este evoluția. 

Ascensiunea și trezirea voastră au loc la un nivel macro – cultural – planetar și la un nivel micro-individual. Vă schimbați, reformați și reînnoiți totul. Nimic nu va rămâne neatins sau ne-examinat în călătoria voastră. 

Această idee de încredere are legătură cu declanșarea haosului interior. Vă dați seama, atunci când simțiți confuzie și disperare, că ați trăit într-o matrice a controlului. În ea, tot ceea ce a fost configurat și structurat în jurul vostru, a fost setat să vă îndrepte în anumite direcții specifice. 

Aceste instrucțiuni au fost urmate, nu datorită vreunei slăbiciuni sau erori inerente din partea voastră. Iluzia a fost una convingătoare. A fost în mod expert concepută de o rasă care a făcut acest lucru timp de mii de ani. Pe baza a ceea ce ați văzut, auzit, simțit și trăit – ați luat deciziile pe care le-ați luat. 

Acum, frecvența este diferită, și voi v-ați schimbat, iar matricea se prăbușește. Acum vedeți lucrurile într-un mod diferit și vi se dau informații suplimentare care să vă ajute să decideți. 

În cine să aveți încredere? 

În cine să nu aveți încredere? 

Vă spun că abilitatea voastră de a ”citi” cu acuratețe o altă persoană își va face apariția și va fi perfecționată la nivel de artă. Părți din ADN-ul vostru au fost suprimate și, astfel, inactive până acum. Capacitățile voastre intuitive și logice vor fi, și sunt acum, dezvoltate în continuare și vor fi îmbunătățite. 

Toate acestea fiind spuse – puteți și veți ajunge să aveți încredere în voi înșivă și de aici începe. Veți ști care este adevărul atunci când se află în fața voastră și veți vedea prin minciuni. Acest lucru se întâmplă indiferent de ”spectacolul” din jurul a orice sau oricui distribuie informațiile. 

Încrederea se va schimba de la ceva ce sunteți instruiți să faceți (din cauza poziției sau titlului deținut de persoana care vă instruiește) la ceva ce știți în voi. Încrederea este o cunoaștere interioară. Pe măsură ce iese la suprafață și este acceptată ca motiv de acțiune – o pace crește în voi; o pace interioară. 

Ceea ce inițial va fi dureros pentru mulți, va fi confuzia din jurul identificării adevărului. 

Asta trece acum de la un stimul exterior la o înțelegere interioară. Sunt părți ale acestui proces care nu par să aibă sens, nu pe baza ”regulilor” pe care le-ați urmat întotdeauna. Ele vor ”merge contra curentului” și acest lucru se va simți inconfortabil. 

Pentru o vreme. 

În cele din urmă (și asta este o tranziție inevitabilă) lucrurile se vor simți mult mai confortabile și autentice decât le-ați experimentat vreodată. Veți avea un radar al adevărului care va fi pe deplin activat și deciziile voastre cu privire la ceea ce auziți, vedeți și faceți vor rezona complet. 

Nu la început draga mea, dragul meu om, nu de la început. ** 

Disconfortul pe care-l simțiți la citirea unor adevăruri, secrete, identități și metode de suprimare ascunse, va fi simțit copleșitor. Amintiți-vă, atunci când se întâmplă acest lucru, că este o ajustare temporară și nu durează mult. Vă aflați în mijlocul unei treziri. 

Traiectoria conduce la o deplină conștientizare și congruență a emoției și acțiunii. În cele din urmă conflictul interior va deveni inexistent pe măsură ce acționați pe baza a ceea ce voi, voi înșivă știți că este în armonie cu sistemul vostru de credință. *** 

Conștientizarea deplină devine cea mai confortabilă stare în care să fiți – în cele din urmă. Învățați să aveți încredere în voi înșivă, dragul meu om. Asta a fost întotdeauna despre voi. 

Asta este tot. 

Mulțumesc. 

La revedere Sophia, aleasa mea.

 

 

*Înseamnă atracția față de oameni pe Pământ; motivul pentru care alte ființe sunt atât de atrase de rasa umană. 

**Ceea ce mi-a apărut aici, și pe tot parcursul conversației, a fost că vom simți un haos interior. Acesta va fi centrat în jurul ideii de încredere. Acest lucru se va manifesta în exterior ca haos în societate. Este un proces simultan și așa se derulează. Acest lucru nu poate fi ajutat. Așa cum reacționăm și apoi ne adaptăm, așa face și lumea noastră. 

***În armonie cu esența voastră.


Traducere Monica Poka

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.