duminică, 16 mai 2021

Misiunea noastră

Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Ne extindem acum lumina, vibrația libertății și pacea către voi. Noi suntem Arcturienii. Venim ca o singură voce și, totuși, suntem un colectiv. Venim să împărtășim astăzi cu voi care este misiunea noastră, adică intențiile pe care le avem în acest moment, precum și scopul și rolul nostru în ascensiunea care se desfășoară. 

Noi, Arcturienii, ne-am împărtășit informațiile și cunoașterea cu mulți de pe Pământ, mai ales cu cei întrupați în corpuri fizice. Am creat inspirație pentru unii, iar pentru alții am descărcat cu știrea lor conștientă înțelepciune, idei și planuri. Creatorul și multe ființe din planurile interioare ne-au avizat să ne descărcăm înțelepciunea, informațiile și tehnologia în cei care sunt receptivi pe Pământ. Cu scopul de a crea iubire și adevăr pe Pământ, s-ar putea să doriți să-i spuneți raiul pe Pământ sau o mai mare aducere aminte a Creatorului. Scopul nostru este 100% aliniat cu iubirea și misiunea noastră este să îmbrățișăm, întrupăm și împuternicim iubirea Creatorului pentru toți pe Pământ. 

Noi suntem cunoscuți în planurile interioare ca maeștri ai tehnologiei luminii. Aducem manifestări ale luminii care susțin crearea iubirii, păcii și adevărului, precum și crearea și exprimarea Creatorului. Creăm o tehnologie care-l împuternicește pe Creator în fiecare ființă, permițând și susținând cea mai profundă, pură relație și conectare cu Creatorul. Acesta este darul pe care-l oferim omenirii sau, mai corect spus, este ceea ce-i aducem aminte omenirii. Voi toți aveți capacitatea de a crea și manifesta, acesta este scopul vostru, este abilitatea voastră naturală. De asemenea, aveți acces la și o întrupare a luminii, cea mai pură și înaltă vibrație a luminii Creatorului. Voi puteți permite, și permiteți, acestei lumini să curgă prin ființa voastră și să fie exprimată în moduri minunate. Voi sunteți deja maeștri ai tehnologiei luminii și asta este ceva ce dorim să amplificăm în ființa voastră, mai ales în cei care se simt cu adevărat aliniați cu această misiune pe Pământ. 

Tehnologia a fost folosită de mult timp acum și de-a lungul multor generații și civilizații pe Pământ. Deseori, tehnologia poate fi creată din vibrațiile mai joase. Atunci când creați tehnologie, mai ales tehnologia luminii, este nevoie să aveți o minte expansivă, să adoptați energia vibrațiilor nelimitate ale Creatorului. Atunci când creați tehnologia luminii din acest spațiu al esenței Creatorului, atunci totul și orice este posibil. Creați tehnologia luminii care hrănește și alimentează totul și pe toată lumea. 

Atunci când creați tehnologie dintr-o dorință, nevoie, o lipsă sau o dorință de control sau putere, tehnologia este creată dintr-o vibrație mai joasă. Ea va susține omenirea și toate ființele doar într-o anumită măsură și ar putea, de asemenea, să provoace efecte negative. Scopul nostru, al Arcturienilor, este să inspirăm crearea tehnologiei luminii dintr-o stare de libertate nelimitată, expansivă a Creatorului. Prin urmare, crearea unei tehnologii care este plină de lumină și care umple fiecare ființă cu lumină, dezvoltându-se odată cu procesul de ascensiune. Ați putea spune că tehnologia luminii este nelimitată, ea continuă, evoluează și crește ca să susțină, hrănească și alimenteze în continuare fiecare ființă de pe Pământ. 

Asta este ceea ce descărcăm și activăm în cei care sunt în mod special receptivi la energiile noastre și care au scopul de-a aduce tehnologia luminii și îi inspiră pe alții să facă același lucru. Nu este necesar să aveți o înclinație spre tehnică; nu este necesar să fiți capabili ca măcar să urmați un plan sau să creați ceva fizic cu mâinile voastre. Ceea ce îi cerem omenirii în acest moment este să vă deschideți mintea, să vă expansionați inima și întreaga voastră ființă perspectivei că tehnologia luminii există și noi, Arcturienii și multe ființe, ancorăm acum această tehnologie a luminii în Pământ. De asemenea, vă rugăm să fiți deschiși și receptivi la realitatea că sunteți un maestru al tehnologiei luminii și că o înțelegeți perfect. Dorim să acceptați și să fiți receptivi la faptul că tehnologia luminii va începe acum să se manifeste pe Pământ și acesta este lucrul cel mai important. Este nevoie să fiți deschiși și receptivi la manifestarea tehnologiei luminii în tărâmurile fizice. Pe măsură ce noua tehnologie apare, noi, Arcturienii, vă invităm să vă conectați cu sufletul și grupul vostru de suflet în interior. Vă invităm să vă conectați cu intuiția voastră. 

Întrebați-vă, tehnologia vine dintr-o vibrație mai joasă sau este tehnologia luminii? 

Aveți capacitatea și puterea să înțelegeți și să recunoașteți care tehnologie este de o vibrație mai joasă și care este tehnologia luminii. Această simplă recunoaștere este extrem de importantă pentru că ea permite manifestarea continuă a tehnologiei luminii. 

Vă invităm, de asemenea, să intrați într-o stare meditativă, să vă focalizați asupra respirației, să obțineți o stare de liniște în ființa voastră și să mențineți intenția sau conștientizarea deschiderii minții, inimii și întregii voastre ființe către tehnologia noastră, a Arcturienilor, a luminii. Invitați-ne să ne descărcăm energia în ființa voastră și în Pământ. Are legătură cu manifestarea tehnologiei luminii. Este nevoie ca omenirea să fie deschisă, receptivă și să consimtă ca tehnologia luminii să fie ancorată. Rețineți că este vorba să susțineți și să hrăniți procesul de ascensiune pentru totdeauna. Este nevoie să fiți deschiși, receptivi și să o revendicați, iar făcând acest lucru primiți energie de la noi. Dacă nu vă este destinat să aduceți tehnologia luminii, veți primi energia, poate chiar planurile astfel încât să le puteți împământa în Pământ și în conștiința colectivă a omenirii. 

Dacă aveți capacitatea de a aduce tehnologia, să o puneți în acțiune și manifestare fizică pe Pământ, atunci vă va fi dată această inspirație împreună cu energia, vibrațiile și frecvențele, de fapt, de tot ceea ce aveți nevoie să o aduceți în realitatea voastră de pe Pământ. S-ar putea chiar să descoperiți că multe ființe Arcturiene vin să fie alături de voi în calitate de ghizi în acest moment. 

Ce vă cerem acum 

Tot ce vă cerem acum este să fiți deschiși și receptivi la prezența tehnologiei luminii și la modul în care aceasta se va manifesta în realitatea voastră. 

Să fiți deschiși și receptivi la ancorarea energiilor, informațiilor, înțelepciunii și tehnologiei noastre a luminii. 

Vă rugăm să examinați intenția și scopul nostru, să examinați dacă venim din iubire și adevăr. Este important să o faceți pentru că așa veți începe să înțelegeți și să aveți încredere în energia și scopul nostru, recunoscând că scopul nostru este și scopul vostru și că pe Pământ este necesară o schimbare a tehnologiei. Unii s-ar putea să creadă că este necesar ca tehnologia să fie complet îndepărtată, alții s-ar putea să creadă că tehnologia este viitorul. Noi credem că atunci când tehnologia se naște din suflet, din Creator, ea susține omenirea, vă susține sufletul, grupul de suflet și ajută, extinde și împuternicește ascensiunea în toate privințele. Este momentul ca voi să vă revendicați puterea pe Pământ, să revendicați tehnologia luminii care este prezentă, aducând aminte vindecarea și adevărul. Este momentul să fiți deschiși să recunoașteți acest lucru și poate chiar să fiți o ființă care aduce această tehnologie în conștiința omenirii. Fie că o aduceți prin meditație și împământare, fie prin vocea și acțiunile voastre fizice, noi suntem prezenți să vă susținem și să vă iubim. Suntem prezenți să fim în serviciu. Scopul nostru este să vă ajutăm ascensiunea, să vă împuternicim și întărim să fiți adevărul vostru, să fiți tot ceea ce doriți să fiți pe Pământ. Vă iubim profund și absolut. 

Vă mulțumim, 

Noi suntem Arcturienii


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.