marți, 22 iunie 2021

Acum începe distracția

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

21 Iunie 2021 

Sunt Unul. 

Acum ies la suprafață emoții. Ar putea avea mult, sau puțin, de-a face cu faptele pe măsură ce acestea apar. Faptele care sunt dezvăluite, precum și detaliile care sunt expuse, coincid, deși, nu sunt cauzate în mod direct unele de celelalte. Este o vorbă ”corelația nu este cauzalitate” și asta se aplică acum și se aplică aici. 

Barajele voastre se fisurează în mai multe moduri și locuri decât unul. Este timpul ca totul să fie făcut cunoscut. Tot ceea ce a fost ascuns cândva. Acest lucru implică tot ceea ce privește societatea voastră, precum și tot ceea ce vă privește pe voi. 

Veți observa frecvențe noi, abilități necunoscute și încheieri surprinzătoare care vor apărea pentru voi – aparent ne-cerute și (totodată) la comanda voastră. 

Adevărul apare la toate nivelele. 

Adevărul apare în fiecare arenă pământească. 

Primul loc în care veți fi martori la aceste adevăruri este în interiorul vostru. 

Vrăjitorii se retrag și influența lor se diminuează pe măsură ce o fac. 

Drept rezultat, ceea ce se întâmplă este că vrăjile sunt dezlegate și devin fie dezechilibrate, fie libere. În ambele cazuri, și în cele din urmă, (oamenii) vor respira mai constant și-și vor recunoaște mai ușor adevărul. Nu contează dacă recunosc sau nu vraja.

Contează că, în cele din urmă, recunosc adevărul. 

Sunt idei vechi cu privire la justiție și la cine are dreptate sau greșește care vor trebui șterse și uitate. Acesta este începutul unei lumi cu totul și cu totul noi. 

Va fi construită pe adevăr – nu pe reguli și legi și mașinațiuni de control. 

Frecvența adevărului este cea care intră acum. Frecvența adevărului este cea care expune totul: 

Tot ceea ce considerați întunecat

Și

Tot ceea ce considerați lumină

Chiar acum. 

Adevărul cu privire la ceea de ce sunteți în stare intră în câmpul vostru în același timp cu adevărul cu privire la această societate fabricată. 

Sunteți bine echipați pentru asta. 

Amintiți-vă acest lucru. 

Toți sunteți. Unora dintre voi va trebui să vi se reamintească. Unii dintre voi vor alege să nu-și amintească, în ciuda tuturor dovezilor prezentate și dovedesc contrariul. Din acest punct/moment încolo – toate alegerile sunt individuale și luate de fiecare pentru sine. 

Țineți minte. 

Nu este treaba voastră să constrângeți sau să-i convingeți pe alții care este alegerea ”corectă” sau credința ”adevărată”. Totul a fost suficient de mult gătit și a ajuns să clocotească. 

Alegerea este a voastră. 

Ați luat multe decizii preliminare care v-au adus la aceasta. Totuși – și vă va fi de folos să vă amintiți asta pentru că în fiecare caz este adevărat – în orice moment pot fi făcute schimbări. 

În orice moment. 

Nu puteți cunoaște lucrarea interioară a unui suflet. Sunteți la curent doar cu a voastră proprie. 

Aceste vremuri care vin vor include șocuri și revelații și tristețe. Toate aceste condiții temporare ale inimii umane. Simțiți-le, treceți prin ele, și știți că veți reacționa și veți jeli pentru lucruri care vouă vă sunt noi, dar nu și omenirii. 

Ororile și abuzurile la care a fost supusă rasa (umană) au avut loc timp de multe veacuri. Au trăit datorită ținerii lor în secret. Se încheie acum. 

Așadar, nu jeliți prea mult – ați ajuns să eradicați întunericul. 

Aveți de construit o lume nouă. Va fi construită pe iubire și speranță și colaborare și unitate. Nu va fi construită pe frică. 

Unitatea preamărește iubirea și este marca/emblema caracteristică umanului pământean. 

Așa că, întâmpinați cu bucurie frecvența care intră astăzi și inspirați-o încet. Dați-i voie să învăluie și cuprindă anunțurile care vor fi făcute în curând. S-ar putea să fiți tentați să cădeți în disperare împreună cu semenii voștri umani care nu sunt avertizați. 

Nu o faceți, deoarece acest lucru doar vă va întârzia progresul și vă va scoate de pe direcție. 

Acesta este începutul, nu este sfârșitul. 

Ceea la ce sunteți martori, în aceste dezvăluiri de lucruri și încheieri de lucruri sunt asemănătoare cenușii care se adună sub Pasărea Phoenix în timp ce-și ia zborul. 

Sunt morți, încheieri și momente finale care sunt necesare. Toate se petrec ca pregătire pentru apariția noului. 

Asta este o curățare. Asta este o distrugere a tot ceea ce este fals, astfel încât ceea ce este adevărat să poată să apară. 

Ați venit să trăiți acest moment. Ați venit să fiți transformați de acest moment. 

Sunteți aici ca să transformați o lume. 

Ați făcut-o. 

Asta este tot. 

Acum începe distracția pe măsură ce vă încercați aripile.

 

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka

Sursa

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.