luni, 14 iunie 2021

Voi sunteți Ancora

Bunica Anna* prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, Namaste, Binecuvântări, eu sunt Bunica Anna. Este o bucurie să fiu în prezența voastră aducându-mi vibrația și adevărul în conștientizarea și realitatea voastră. 

V-ați gândit vreodată că voi sunteți o ființă a exprimării? Sunteți o ființă a primirii; sunteți o ființă a curgerii. Unul dintre principalele voastre scopuri pentru care vă aflați în existență pe Pământ este să fiți conștienți de energia care curge din ființa voastră și ce creați cu ea. Înseamnă să fiți conștienți de ceea ce primiți, de ceea ce aduceți și atrageți în corpul, ființa, sufletul, chakrele, gândurile, emoțiile, fiecare aspect al ființei voastre și în realitatea voastră. Misiunea voastră este să fiți conștienți de această curgere și de modul în care vă aflați în centrul acestei curgeri. 

VOI SUNTEȚI ANCORA

Voi sunteți ancora Creatorului. Voi sunteți ancora acestei curgeri în două sensuri. Când sunteți conștienți de energia pe care o exprimați și de energia pe care o primiți, începeți să dansați cu Creatorul și cu Creațiile voastre în timp ce le manifestați din interiorul ființei voastre și în realitatea voastră. 

Vă invit să contemplați ce se petrece în realitatea voastră, ce este poate dezechilibrat, de care nu sunteți mulțumiți sau de care sunteți preocupați, doriți să schimbați sau să modificați. Când vă gândiți la ceva care ar putea să vă împiedice sau să vă ocupe mintea, dați-vă voie să conștientizați:   

Ce ancorez în această situație? Ce energii las să curgă prin ființa mea de la Creator sau pur și simplu din mintea mea, din emoțiile mele? Ce energii primesc? Ce energie primesc de la Creator, din lumea exterioară, din situațiile, experiențele mele? Ce primesc? Ce exprim? 

Așadar, ce sunt? Ce ancorez? Atunci când conștientizați acest lucru, începeți să înțelegeți cum sunteți prezenți în lume, cum sunteți prezenți în corpul vostru fizic și cum sunteți prezenți în realitatea voastră. Așa puteți crea o schimbare. 

De asemenea, vă puteți întreba: 

Ce doresc, mai degrabă, să ancorez? Ce este nevoie să ancorez ca să fac modificarea, schimbarea sau transformarea necesară pe care o doresc? Sau ce este nevoie să exprim de la Creator prin ființa mea? Ce este nevoie să primesc din lumea exterioară și de la Creator? Prin urmare, ce sunt, ce ancorez? Când vă dați voie să recunoașteți ce este nevoie să ancorați, ce este nevoie să fiți în acel moment, în acea situație, începeți să conștientizați și să creați o transformare, creându-vă astfel pe voi înșivă ca ancoră a unei noi energii. O ancoră a unui nou aspect al ființei voastre eliberând astfel ceea ce nu vă mai este necesar. Sunteți împământați, prezenți, ancorați într-un mod nou. Sunteți prezenți, împământați și ancorați într-un mod nou ca Creatorul. Asta este ceva ce vă încurajez să explorați în zilele care urmează. Este un proces uimitor de simplu și, totuși, vă poate transforma realitatea și experiențele, precum și să vă transforme întruparea, modul în care acționați și reacționați în realitatea și ascensiunea voastră. 

Pe măsură ce vă recunoașteți ca pe o ancoră în fiecare moment dat al realității și ascensiunii voastre, primind energie de la Creator, exprimând energia de la Creator, vă încurajez să contemplați acest lucru. Recunoașteți că toate sunt la fel, că este același proces și totuși vă puteți simți respirând în el, primind energie din interiorul ființei voastre și radiind-o în afară, exprimându-l și radiindu-l astfel pe Creator. Primind energie divină din Universul Creatorului, de la ghizii voștri și aducând-o în ființa voastră, în întruparea voastră. Expirând și emițând în afară energia Creatorului, inspirând energia Creatorului. Putem vedea că este o curgere, este un proces și, deși perspectiva noastră este ușor diferită, procesul este același. Atunci când noi ne gândim la exprimarea Creatorului și când ne gândim la primirea Creatorului, este totuși o idee bună să recunoaștem aceste două aspecte pentru că noi împământăm două nivele de energie. Aducem o vibrație mai înaltă cu fiecare exprimare și cu fiecare primire. Îi dăm voie întregii noastre ființe să primească, exprime și să ancoreze. Ne implicăm plenitudinea și completitudinea în acest proces și asta este ceea de ce este nevoie în acest moment. Este esențial și important pentru noi să ne recunoaștem plenitudinea și completitudinea, astfel, indiferent de acțiunile, noastre noi ne aflăm într-un spațiu de plenitudine și completitudine a Creatorului. Orice am face, gândi sau simți, venim din acel spațiu al întregului, vibrația supremă totală și completă a Creatorului, asta este esențial în acest moment pe Pământ. 

Este important să vă împăcați cu voi înșivă ca o ancoră, întrebându-vă în meditație: ce înseamnă cu adevărat acest lucru pentru mine? Ce practică, meditație sau proces de gândire mă va ajuta să întrupez cu adevărat faptul că sunt o ancoră a Creatorului și o ancoră în Pământ a energiei Creatorului? Acest lucru este ceva cu totul personal pe care să-l conștientizați, înțelegeți și explorați. Ce practică, ce proces de gândire, ce meditație, ce tehnică vă va ajuta să vă recunoașteți cu adevărat ca o ancoră a energiei Creatorului? Poate fi ceva ce vine în conștientizarea voastră, poate fi o tehnică de care sunteți conștienți sau un proces de vindecare de care sunteți conștienți. Poate fi ceva ce faceți pentru voi înșivă, poate ceva ce lucrați sau co-creați împreună cu altcineva. Ar putea fi mersul pe jos, alergatul, ar putea fi exercițiile fizice, orice ar fi, este foarte important ca voi să recunoașteți acum acest proces și că este ceva ce puteți face să vă creșteți într-adevăr conștientizarea voastră înșivă ca ancoră. Este nevoie să aveți în minte această perspectivă ca să puteți cu adevărat exista, întrupa și umbla pe Pământ ca o ancoră a Creatorului astfel încât tot ceea ce faceți, gândiți și simțiți să vină din cunoașterea și înțelegerea că voi sunteți o ancoră a luminii Creatorului. Apoi abordați tot ceea ce sunteți și tot ceea ce creați din această cunoaștere că sunteți o ancoră. Trageți în corpul vostru din ce în ce mai multă lumină, din ce în ce mai multe vibrații și frecvențe înalte. Ca o floare de lotus în fizic, corpul vostru fizic, chakrele, mintea, sistemele energetice, emoțiile voastre, toate încep să se deschidă și voi înfloriți. Prin această ancorare și proces de împământare deveniți un sine maestru ascensionat pe Pământ, pentru că nu vă spuneți doar vouă înșivă, nu doar Creatorului, ci întregii lumi că sunteți o ancoră a energiei, luminii, adevărului și iubirii Creatorului. 

Acest lucru crează o oportunitate pentru o mare expansiune, o mare deschidere în ființa voastră ca ființă fizică pe Pământ. Prin urmare, energiile spirituale, aspectul vostru spiritual, sinele vostru maestru spiritual vor fi în măsură să-și facă apariția pentru că voi creați această deschidere, creați o fundație foarte solidă și puternică. Vă dați voie să vă deschideți și să deveniți adevărul vostru. În multe privințe ne putem gândi la asta că nimic nu vă stă în cale, sunteți o ancoră, aduceți aceste energii în ființa voastră, în Pământ, în realitatea voastră. Totul în ființa voastră se deschide, inteligența vi se deschide, intuiția vi se deschide, fiecare parte a ființei voastre începe să se deschidă, să exprime și să primească această curgere a Creatorului, iar voi ancorați mai departe. Deveniți Creatorul pe Pământ. Nu numai că recunoașteți acest lucru, chiar îl întrupați și îl experimentați. 

Eu sunt o ancoră. 

Eu sunt o ancoră a Creatorului. 

Vă invit ca în următoarele zile să afirmați pentru voi înșivă: 

”Eu sunt o ancoră a Creatorului. Eu sunt o ancoră a energiilor Divine și co-creez cu Creatorul în fizic.” 

Asta înseamnă prin ființa voastră fizică, percepții, exprimări, primire, atrageri, prin co-creație, manifestare, tot ceea ce Eu sunt și adevărul Creatorului. Imaginați-vă în acest fel, cum vă vor percepe alții acum? Nu că ar conta cum vă percep alții, dar ceea ce eu vă spun este că alții vor fi inspirați de voi. Veți fi o fundație solidă a luminii Creatorului. Va fi magnetic, va fi inspirator, îi va încuraja pe alții să fie la fel în prezența voastră, nu că veți trezi ceva în ei și nici că-i veți influența. Vor fi în prezența voastră experimentând această curgere pentru care sunteți o ancoră, pentru că sunteți atât de puternic împământați în sinele vostru spiritual și în vibrațiile Creatorului încât nu pot să nu se deschidă și să devină adevărul lor. Nu este vorba nici măcar de direcționarea energiei voastre; este vorba pur și simplu de prezența voastră ca ancoră. Acest lucru va transforma atât de multe în lumea voastră, în realitatea voastră, în Mama Pământ și în întreaga lume, este extrem de important în acest moment. 

Să vă recunoașteți ca o ancoră și să vă dați voie să înțelegeți că asta este calea voastră mai departe. Dați-vă voie să conștientizați ce deveniți, cum deveniți, în ce fel acționați și reacționați. Nu încercați să ghiciți, doar lăsați să fie și vă veți vedea transformându-vă, vă veți vedea devenind ceva atât de uimitor, dincolo de imaginația voastră. Am încredere în voi și sunt prezentă să vă susțin și asist în fiecare moment. 

Sunteți o ancoră a Creatorului. 

Vă iubesc întotdeauna. 

Eu sunt Bunica Anna 

 

*Anna este mama Mamei Maria și bunica Maestrului Jeshua/Yeshua. Ea a trăit pe Pământ sute de ani datorită abilităților sale de a-și întineri corpul fizic. A făcut parte din comunitatea Eseniană, iar acum, din planurile interioare, continua să-și împărtășească cu noi toți iubirea și abilitățile sale sacre.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.