miercuri, 16 iunie 2021

Cercul s-a închis

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

15 Iunie, 2021 

Sunt Unul. 

S-au petrecut lucruri care merită menționate. Sincronizarea lor. Natura lor flagrantă. Aceste lucruri au de-a face cu metodele și sistemele voastre de transport. Sistemele care le rulează. 

Ați închis cercul. 

Asta înseamnă că controlorii care au deținut controlul au ajuns să fie controlați de propriile lor creații. Este un proces ireversibil și unul care se repetă pentru ei. Ei (controlorii) au o carte de joc foarte veche, briliantă și limitată. A fost folosită în alte locuri, în alte lumi și cu alte rase. Pretinde că ține cont de orice posibilitate. Totuși, are un defect major. Aceasta (cartea de joc) nu ține cont de nici o dezvoltare nouă în afara cutiei sale. Cutia care-i conține instrucțiunile. 

Acestea sunt faimoase ca relicve – secrete neprețuite transmise mai departe odată ce cineva a ajuns la statutul de elită. Nu sunt menite să ”țină pasul” cu evoluția, adaptarea sau schimbarea. De fapt, unul dintre defectele majore ale acestor metode sacre este refuzul de a considera evoluția posibilă. 

Repetarea este prăbușirea lor. 

Așteptarea crează un scenariu care, pentru ei , include un set limitat și specific de posibilități. Acesta este motivul pentru care cartea de joc este cunoscută și familiară. Multe semințe stelare, lucrători în lumină, umblători în lumină, războinici ai luminii și cei care spun adevărul și-o amintesc. Întotdeauna este la fel. 

Ceea ce nu este luat în considerare este adaptarea. Ceea ce este ignorat este învățarea. Bibliotecile sunt distruse ca să prevină interferarea acestora cu planul lor. 

Nu sunt pregătiți pentru o rasă iluminată și asta, dragul meu om, este cine sunteți voi. 

Ceea ce i-a inversat și blocat, este propriul lor plan. Depindea de secret, de oameni, programe, căi, drumuri, documente, alianțe și scopuri ascunse. Toate acestea erau conținute în matrice. Matricea pe care ei au construit-o; încet, treptat, cu scop și neobosit. 

Atât de încet încât să nu fie observată de majoritatea rasei. 

Cei care au observat, și au venit să vă avertizeze, au fost izolați și puteau fi eliminați relativ ușor și fără prea multe întrebări. 

Ceea ce nu a fost luat în considerare a fost combinarea actuală a mișcării corpurilor celeste, influxul de energie și trezirea globală. Momentul este pregătit pentru marea dezvăluire. Sunt lucruri care nu dau la adunare, n-au fost niciodată clarificate, iar acum sunt pe cale să devină transparente. 

Lumea voastră va merge înainte doar cu o deplină sinceritate. Nimic fals nu merge mai departe. Forțele luminii nu vor mai consimți la perpetuarea planurilor întunecate în scopul limitării supărării și/sau reacției societății. Înșelăciunea nu-și are loc în noua voastră lume. 

Ceea ce a fost respins este acumularea. Volumul mare a ceea ce a fost ascuns publicului se apropie de (dezvăluire către) societate cu forța unui tsunami. Nu poate fi oprit și odată ce lovește, nimic nu mai rămâne în picioare în urma lui. 

Apoi lucrătorii în lumină își vor face apariția într-un mod activ și complet radiant. În timp ce devastarea și adevărurile dezvăluite spală tot ceea ce știți, rolul vostru este să rămâneți drepți și în picioare. Rămâneți așa, fiți acolo pentru cei care caută alinare. 

Chiar și voi, cei cărora vi s-a spus care este profunzimea înșelăciunii de-aici, nu veți fi pe deplin pregătiți pentru magnitudinea ei. Nici unul dintre voi nu cunoașteți povestea completă. 

Odată cu mâhnirea vine și procesul deplinei acceptări. 

Nimic nu se schimbă până când realitatea a ceea ce ”este” nu este acceptată ca adevăr. Negarea va fi prezentă și dura mai mult decât credeți că ar trebui. Înțelegeți că nu depinde de voi să decideți momentul pentru frații voștri de călătorie. Depinde de ei. 

Rezistați îndemnului. 

Asta este mai mult decât o corectare. Este o rezolvare permanentă care trebuie înțeleasă și finalizată prin ”practică”. Este singura cale să vă asigurați că nu vor exista repetări. 

Istoria voastră pe Pământ este pe cale să fie scrisă de însăși membrii populației sale, cu propria lor mână, povestind/înregistrând ceea ce ei înșiși au făcut sau la care au fost martori. Motivele din spatele fiecărei acțiuni sau inacțiuni/anulări/inversări vor fi incluse și documentate. 

Nu mai este epoca monopolurilor, a lui Big Brother, Marele Guvern, Marea Industrie Farmaceutică (Big Pharma) sau Noua Ordine Mondială. Este epoca Noului Om/U-Man.  Omul/U-Manul 2.0 se naște din cenușa sclaviei. 

Tot ceea ce apare de-a lungul canalului nașterii este necesar. Toate acestea nu vor dura prea mult timp. Totuși, fac parte din proces. 

Sunteți pe cale să luați parte la nașterea unei noi ere a Omului. Ca în cazul fiecărei nașteri, este dureroasă, cu mizerie și miraculoasă. Vă va face să îngenuncheați de uimire. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa



 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.