joi, 10 iunie 2021

Pașii care urmează

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

9 Iunie 2021

Ora 5:42 AM 

Sunt Unul. 

Pe planeta voastră se petrec chiar acum lucruri care afectează cursul rasei (umane). Acestea sunt ascunse vederii publice în acest moment. Nu vor fi întotdeauna. Vă este folositor să auziți aceste lucruri. Atunci când le auziți, și le procesați înțelesul, aveți o imagine mai extinsă. 

Această imagine, mai extinsă face parte din procesul vostru de expansiune. Veți încorpora o perspectivă mai largă în viziunea voastră și veți avea o înțelegere mai profundă a modului în care se potrivește viața voastră. Cum viața voastră se potrivește în schema mai vastă a lucrurilor. Pentru că vă aflați aici cu un scop. Acest scop este atât personal cât și ceea ce ați putea numi global. 

Odată ce vă înțelegeți adevărata natură, veți experimenta un sentiment al scopului diferit de orice ce ați experimentat până acum. Îl veți simți mult mai complet. Va fi mult mai cuprinzător. 

Viața voastră ca sămânță stelară, lucrător în lumină sau cel/cea care spune adevărul, deține o forță inițiatoare pentru această schimbare planetară. Toate acestea se întâmplă datorită vouă și datorită prezenței voastre se întâmplă chiar acum. 

S-a mai încercat de două ori înainte. 

De această dată, va fi finalizat. 

Ați venit cu seturi de abilități și scopuri diferite. La un anumit nivel, participarea voastră a făcut întotdeauna parte din viața voastră. 

Ați venit și să jucați drame și lecții diferite în timp ce, simultan, împingeați înainte un plan. Un plan de evoluție. Un program de iluminare. Un proces care va servi Ascensiunea rasei (umane). 

Asta este ce se poate spune acum. Efectul cumulat al eforturilor voastre, efortul semințelor stelare, al lucrătorilor în lumină, al celor care spun adevărul și al luptătorilor luminii a produs un val de neoprit de distrugere, curățare și, în cele din urmă – de hrănire. Este un imens val de schimbare. Este putere pură. 

Cum arată acest lucru dintr-o perspectivă pământeană va fi o destrămare a tot ceea ce a ținut laolaltă matricea societății. Distrugerea a început și continuă în mod serios. Efectul său cumulat va fi simțit masiv și șocant. Acestea vor fi emoții de scurtă durată pentru aceia dintre voi care pentru asta vă aflați aici. Ele se vor transforma cu repeziciune în chemări la acțiune. 

Fiecare dintre voi veți ști instinctiv ce acțiune să întreprindeți. 

Să nu cădeți în frică. Sunt mult mai mulți ca voi aici pentru această parte care urmează decât sunteți conștienți în prezent. Aceștia vor fi activați în curând. Evenimentele, pe cale să se producă, vor avea grijă de asta. 

A avut loc o schimbare în comandă. Un transfer, în acest tărâm fizic, a mașinațiunilor controlului. Este încheiat. Trebuie să fie jucat acum într-un mod ordonat astfel încât omenirea să fie martoră la toate acestea. 

Va exista o reacție nefavorabilă. Așteptați-vă la neliniște și un pic de disconfort, dar acestea nu vor dura mult. 

Veți vedea desfășurarea întregii povești: adevărul. Următoarele 90 de zile vor fi ca niciuna alta dinaintea lor datorită efectului comprimat al masivei alterări globale. 

Povestea se schimbă. 

Povestea cu privire la sănătate, guvernare, bani și control își începe transformarea. Acest lucru se întâmplă deja în spatele ușilor închise. Totuși, pregătiți-vă ca acele uși să fie larg deschise. Nu veți încheia anul în aceiași ceață în care l-ați început. 

Confirmarea comenzii și controlului a avut loc deja în cadrul armatei voastre. Veți auzi acest lucru în șușotelile și rapoartele neconfirmate. Când le auziți, să știți că ele se referă la un transfer adevărat al controlului. 

Asta este ceea ce este nevoie să fie spus. Sunt mulți acum aici ca să acorde asistență. Au fost prinși în viața lor și nu sunt pe deplin conștienți de scopul lor de această dată. Majoritatea dintre ei vor fi activați, vor fi ”porniți” și dirijați către rolul lor planificat. Își vor ocupa locul și vor servi. 

Transferul va fi dezordonat, totuși rapid și total. Acesta este un efort global. 

Să știți că fiecare înghiontire interioară vă va aduce mai aproape de ceea ce ați intenționat. S-ar putea ca în exterior să nu pară a fi așa. Aveți încredere. 

Ceea ce în curând veți descoperi este că toate sistemele sunt funcționale și locul în care vă duc este unul al libertății și păcii, prosperității și bucuriei. Acesta este un loc guvernat de o stare de iubire, nu de frică. Acesta este locul în care sunteți aici să intrați, să fiți bineveniți și să vă bucurați. Acesta este noul vostru Pământ. 

Nu poate apărea oricum, ci într-un mod veridic. Să știți că atunci când vedeți sau simțiți minciuni și înșelăciuni, asistați la ultimele suflări ale ceea ce lăsați în urmă. 

Noul vostru Pământ va sosi într-o transparență deplină – pur și întreg. Nimic altceva nu va supraviețui, nu va continua. 

Gata cu minciunile. 

Gata cu înșelăciunea. 

Gata cu puterea-asupra. 

Sunteți pe cale să începeți o nouă eră a puterii-cu și putere-deplină. Un efort combinat cu un singur scop. Unimea. 

În timp ce sunteți martori la prăbușiri și răsturnări de situații în vremurile care vin, nu uitați că toate minciunile trebuie să cadă înainte ca adevărul să poată fi dezvăluit. 

Veți ști care este adevărul prin frecvența pe care o are. Va fi nevoie să vă obișnuiți, nu l-ați prea trăit acolo. 

O veți face. 

Vei vedea, om drag, multe schimbări în zilele care urmează. Să știi că ele duc toate într-un loc pe care ați venit să-l construiți împreună, ca Unul. 

Va fi un loc minunat și va merita fiecare pas făcut. 

Nu veți fi dezamăgiți. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 



Traducere Monica Poka

Sursa 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.