vineri, 4 iunie 2021

Nașterea unei lumi noi

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

27 Mai 2021,

Ora 5:40 AM 

Sunt Unul. 

Pe planeta voastră s-au petrecut lucruri care merită discutate. Aceste lucruri privesc armata voastră. Foarte curând vor fi în fața și în mijlocul vostru pe măsură ce forțele responsabile în acest moment intră în vizorul public. Au condus lucruri în culisele spectacolului. 

Ceea ce nu este cunoscut populației este că sunt multe înțelegeri, mulți jucători și un plan orchestrat. Scopul planului este dublu. Primul, să scoată la lumină fiecare plan ascuns și jucător al statului profund; să le expună jocul și să-i identifice. 

Al doilea, să le ofere oportunități acelor jucători dispuși fie să-și salveze obrazul sau membrii familiei, fie să-și reducă propria pedeapsă. Făcându-i să asiste la debarcarea și expunerea controlorilor întunecați. O parte din ceea ce se întâmplă acum va crea confuzie și chiar haos. Oamenii vor fi tulburați la auzul numelor și acțiunilor celebrităților și personalităților și/sau figurilor politice binecunoscute și iubite. 

Totuși, această supărare/reacție va fi una inițială și scurtă. Va fi dezvăluită rapid oroarea absolută la recoltarea și controlul care au avut loc aici. 

Adevărata natură a agendei/planului aici va fi expusă în curând.

Asta va șoca lumea. Va ieși la iveală într-un mod surprinzător și rapid, odată ce începe. Și (va ieși) într-un mod care nu poate fi infirmat sau negat. Va expune oameni și programe. Numărul ambelor este uluitor. Nimic nu vă poate pregăti pentru asta. A trecut de suprafața reală a planetei voastre de foarte mult timp. Asta este o afacere de familie, iar familiile care o conduc, care și-au însușit-o, nu sunt nume pe care le cunoașteți. 

Istoria este lungă și numele oamenilor implicați aici, la un anumit nivel, este cu mult mai mare decât v-ați imaginat. 

Ceea ce se petrece acum este o dezvăluire publică și, în cele din urmă, o rectificare a abuzurilor și ororilor istorice. Măsura în care rasa a fost folosită și abuzată va fi egalată de acest efort următor – atingerea vindecării, prosperității, iubirii, puterii și bucuriei. 

Trebuie să existe o corecție. 

Acest lucru nu s-ar fi putut întâmpla fără evacuarea întunecaților. Au plecat. Totuși, programele lor continuă să existe, iar acum urmează expunerea și explicarea publică a ceea ce s-a întâmplat aici. 

Oamenii sunt responsabili de această parte. Le spuneți în multe feluri – Pălării Albe, Alianța, etc. Acesta este un efort la nivel mondial. 

Este un plan de zeci de ani. 

A fost susținut de jucători din afara planetei. 

A fost susținut cu tehnologie cuantică. 

Ceea ce va fi făcut public va fi calea luată de jucători și motivul lor. 

Banii vor fi motivul principal. Banii și controlul. 

Adevăratul rău aici, așa cum a fost adoptat și perpetuat de oameni, începe cu separarea. Valoarea și meritul au fost atribuite în funcție de descendență. Această falsitate inerentă a propulsat fiecare ierarhie și stat-națiune. 

Secretul din spatele a ceea ce ați învățat despre istoria voastră este că există o ”mână ascunsă” care a scris tot ceea ce ați învățat. Nimic nu se bazează pe adevărul descoperit. Totul este o poveste – spusă în scop de manipulare. Spusă să controleze. În anumite cazuri, plantarea de semințe care nu vor încolți timp de generații, de sute de ani. 

Ceea ce veți vedea jucat public este un pic de harababură și va părea derutant. 

Cineva va juca ultima carte ca să pună mingea în joc. Ea trebuie jucată.   

Cei care dețin controlul acum sunt gata și pregătiți pentru acest moment. L-au văzut cu tehnologia lor. Va fi șocant. Acest moment a fost întârziat și ajustat de foarte multe ori, dar este inevitabil. Să știți că totul este în regulă orice ați vedea că se întâmplă în Washington sau pe Wall Street. Nu se va termina prost și nu este sfârșitul. 

Este începutul. 

Armata pășește în față. Va fi ceva ce va părea o preluare militară. Are loc la nivel global. 

Aceste cuvinte sunt menite să vă pregătească. Să știți că trebuie să se petreacă în acest fel ca să fie preluat controlul asupra fiecărui element pierdut în statul profund. Odată ce se întâmplă, se întâmplă repede. 

Secole de luare în proprietate sunt inversate aici. Câteva luni care durează ca praful să se așeze sunt doar un moment scurt prin comparație. 

Publicului i se va spune povestea despre cine ce a făcut și de ce. Nu toate detaliile ororilor vor fi difuzate inițial la știrile voastre de noapte. Dar, în cele din urmă, vor ieși la lumină și vor fi difuzate. 

Trebuie să existe o re-învățare. 

Trebuie să existe acceptare. 

Va exista o reuniune a omenirii. Acest lucru nu va fi oprit. 

Când armata va ocupa mijlocul scenei, vedeți ultimul act. Să nu vă fie frică. 

Sigur vor existe victime și surprize. Amintiți-vă că liberul arbitru triumfă peste toate și conduce spectacolul. În orice moment, până în ultima secundă, o minte poate fi schimbată și făcută o altă alegere. Pentru toată lumea. De toată lumea. 

Inevitabilitatea finalului plin de bucurie pentru omenire duce acest spectacol mai departe către încheierea sa naturală. Sunt nenumărate căi, dar o singură destinație. 

Armata nu este dușmanul vostru. 

Foștii controlori sunt escortați de pe scenă și, în unele cazuri, de pe planetă. Este nevoie de un efort unificat și la nivel mondial pentru înfăptuirea acestui lucru. 

Totuși, va trebui să aveți răbdare încă o vreme. Nu ani de zile, doar luni. 

Veți vedea încheierea în această viață. 

Veți vedea sfârșitul controlului tiranic într-un an de zile. 

Efortul reconstrucției începe deja și va deveni vizibil în momentul în care armata se retrage din mijlocul scenei. 

Astfel de lucruri nu se vor mai întâmpla niciodată pe Pământ. Noua voastră lume începe cu moartea vechiului. Este singura cale. 

Va fi nevoie să hrăniți toate semințele și potențialele de creștere. Va fi o mare vindecare. (Noii) voștri lideri fac deja un pas înainte în această direcție. 

Stați departe de frică și plini de recunoștință pentru ceea ce a fost și ceea ce este în curs de realizare. 

Ați reușit, draga mea, dragă umană. 

Ați ancorat lumina. Poziția ei aici este solidă. Ați pregătit un loc pentru nașterea noii voastre lumi. Acesta este într-adevăr un moment de bucurie. 

Bucurați-vă și știți că s-a împlinit. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka  

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.