duminică, 27 iunie 2021

Adevărul Haosului


Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa
 

Salutări și iubire, eu sunt Arhanghelul Metatron, este o onoare să fiu prezent împreună cu voi astăzi. Haideți să fim prezenți cu vibrația adevărului, adevărul care curge de la Creator. Haideți să fim prezenți cu vibrația haosului, un haos care este și poate fi creat chiar și cu vibrația Creatorului. În timp ce suntem prezenți cu adevărul și cu haosul, ne dăm voie să existăm într-un spațiu de echilibru în care suntem împământați, centrați, echilibrați, capabili să primim, să acceptăm, să conștientizăm, să știm și să înțelegem. Suntem în măsură să existăm fără să reacționăm, suntem în măsură să ne exprimăm din pace, dintr-un centru de calm interior. Putem, de asemenea, recunoaște exact ceea ce se petrece pe toate sau multe nivele ale realității. În timp ce suntem prezenți cu adevărul și cu haosul, intrăm într-un spațiu de acceptare, cunoscându-ne adevărul interior și înțelepciunea interioară. 

Fiecare ființă care există pe Pământ este creată din frecvența, lumina și adevărul Creatorului, la fel și fiecare ființă din planurile interioare. Voi sunteți o ființă a Creatorului, sunteți o exprimare a Creatorului, îi dați voie Creatorului să curgă prin ființa voastră. Într-o anumită măsură, asta nu este o alegere, este un obicei natural al ființei și corpului vostru. Atunci când existați pe Pământ, existați într-o realitate pe care o puteți crea, puteți crea totul și orice dacă doriți. Aveți capacitatea să creați, să manifestați prin gândurile voastre, prin emoțiile și intențiile voastre. Energia care curge prin ființa voastră de la Creator susține și alimentează manifestarea. 

Ființele de pe Pământ pot alege. Pot alege dacă doresc să accepte vibrații mai joase de energie. Ele vor accepta totuși vibrațiile înalte ale Creatorului, cu toate acestea, vor recunoaște și se vor focaliza pe vibrațiile mai joase. Putem recunoaște vibrațiile mai joase ca emoții sau gânduri negative, poate chiar emoții cum ar fi furia sau frustrarea. Deși este complicat să descrii cu adevărat care ar putea fi  vibrațiile mai joase pentru că totul este un aspect al Creatorului. Este important să vă amintiți că până și o vibrație mai joasă este pur și simplu un stadiu diferit de dezvoltare. Fiecare persoană poate alege dacă dorește să accepte o vibrație mai joasă și să se focalizeze pe ea, sigur că poate, dacă dorește să exprime o vibrație mai înaltă și să se focalizeze pe ea, este alegerea ei. Atunci când exprimați, primiți și vă focalizați pe o vibrație negativă sau mai joasă, manifestarea este adeseori haos, confuzie, furie, frustrare. Sentimentul că nu primiți ceea ce vă doriți, că lucrurile nu merg pe calea bună, tulburare și așa mai departe. Haosul se poate manifesta în numeroase feluri și fiecare persoană care a existat pe Pământ a experimentat un fel de haos fie în ființa sa, fie în exterior. Când vă dați voie să vă conectați cu o vibrație negativă sau cu o vibrație mai joasă, chakrele voastre nu funcționează la potențialul lor crescut și tind să trimită energie spre exterior, prin urmare, deveniți epuizați și acest lucru, la rândul lui, susține crearea haosului, precum și energia care merge în exterior. Datorită unei focalizări exterioare, divinitatea, adevărul Creatorului și intuiția voastră sunt oarecum ignorate și nu sunt lăsate să curgă. Curgerea divinului prin ființa voastră este stânjenită. Dacă în mod constant vă focalizați pe vibrații negative, vibrații mai joase și le exprimați prin emoțiile și mintea voastră, veți ajunge să fiți epuizați, având nevoie să faceți rost de energie de undeva. Vă voi reaminti că acest mod de a fi este o alegere. 

Dacă energia voastră este în mod constant focalizată spre exterior, s-ar putea să fiți atrași de persoane cu o vibrație mai înaltă sau o vibrație iubitoare pozitivă ca să primiți energie din lumea exterioară. Acești oameni exprimă curgerea naturală a Creatorului prin ființa lor. Persoana cu o vibrație sau legături predominant joase este atrasă de o persoană spirituală ca să tragă de la aceasta energie în ființa sa ca să se susțină, să-și susțină vibrația, frecvența, emoțiile, mintea și corpul. Este ușor de recunoscut că cineva care se conectează cu vibrații negative sau mai joase, nu permite curgerea Creatorului, se focalizează pe exterior, se aliniază cu și crează haos și, prin urmare, ajunge să fie epuizată în interior. Aceștia alimentează și folosesc vibrațiile mai înalte și fluxurile de energie ca să alimenteze și mai mult haos. 

Ca ființă spirituală este important să recunoașteți în ființa voastră că puteți intra în aceste cicluri în anumite momente pe parcursul zilei, iar acest lucru este firesc. Este o parte naturală și normală a existenței voastre. Sunt alte ființe pe Pământ, pe care s-ar putea să le cunoașteți, sau pe care nu, care tot timpul există în acest spațiu și aceste ființe sunt cele care crează haosul în lume. Nu este vina lor și nu există nici o judecată pentru că noi recunoaștem că totul este un proces de ascensiune. Așadar, noi putem recunoaște că haosul din lume este creat în acest fel și putem recunoaște, de asemenea, că fiecare persoană de pe Pământ a contribuit la haosul din lume la un moment dat. Din nou, nu există nici o judecată, pur și simplu căutăm să înțelegem și să creăm transformări și schimbări. 

Ca ființă spirituală care se conectează cu vibrațiile mai înalte, vă focalizați mintea pe iubire, pace și bucurie, dându-vă voie și încurajându-vă să fiți curgerea Creatorului, să fiți o exprimare a Creatorului, s-ar putea să fiți conștienți de faptul că alții încearcă să vă absoarbă energia. Nu este ceva care să vă îngrijoreze pentru că ciclul și curgerea energiei voastre este constantă. Aveți abundenta energie a iubirii Creatorului pe care să o dați tuturor, nu puteți fi niciodată sărăciți de energie pentru că întotdeauna există mai multă energie a Creatorului care să curgă prin ființa voastră. 

Dacă descoperiți că sunteți sărăciți de energie, poate după ce ați fost cu o altă persoană, într-o altă situație sau v-ați gândit la o circumstanță, atunci pur și simplu dați-vă seama că persoana, situația sau circumstanța au ales să se conecteze cu o vibrație mai joasă și că voi ați preluat-o, că v-ați aliniat cu acea vibrație mai joasă. Nu este nevoie să vă deconectați, pur și simplu realiniați-vă ca o exprimare a Creatorului ce sunteți cu lumina, curgerea și divinitatea Creatorului, prin urmare, totul va fi șters și veți fi reîncărcați. Când vă simțiți epuizați, este important să conștientizați acest lucru, este, de asemenea, important să vă dați seama că aveți din abundență energie să dați tuturor ființelor. Atunci când trimiteți energie unei persoane, situații sau circumstanțe care credeți că este conectată la o vibrație mai joasă, o trimiteți în scopul curgerii divine și a exprimării divine prin acea persoană, situație sau circumstanță. În loc să trimiteți energia ca ei să se transforme sau vindece, trimiteți energia ca să le trezească din nou amintirea curgerii divine, exprimării divine a Creatorului pentru că focalizarea pe exprimarea divină a Creatorului, adevărata voastră existență este o alegere și este ceva ce voi alegeți sau nu alegeți în fiecare moment al realității voastre. Întotdeauna trimiteți energia curgerii Creatorului într-o persoană sau situație, asta îi va realinia la o vibrație mai înaltă, schimbându-le și transformându-le astfel gândurile și emoțiile, lăsându-l pe Creator să apară și, astfel, în acel moment, ei încetează să mai creeze haos. Prin curgerea energiei, ei devin energizați și încărcați. Primesc apoi o energie, vibrație și inspirație să facă schimbările pentru ei înșiși, asumându-și responsabilitatea pentru realitatea și existența lor, alegând să-și amintească că sunt o exprimare și curgerea divină a Creatorului. Acesta este un mod de-a transforma o altă ființă și de-a aduce vindecare. 

Când ne uităm la lume, la realitate, la Pământ folosirea acestei tehnici este un mod de-a transforma situațiile de haos din lume. Trimiteți energie să deschideți, să treziți curgerea divină, exprimarea divină a Creatorului în situații, în țări, oricare ar fi, oriunde este haos pe Pământ. Când faceți acest lucru, recunoașteți că sunteți un far al adevărului. Nu numai că recunoașteți adevărul haosului, recunoașteți haosul ca pur și simplu o aliniere, o creație dintr-o aliniere și că nu este nevoie să vă implicați în haos. Mai degrabă vă conectați la curgerea Creatorului pentru voi înșivă sau pentru alții. Haosul începe să se dizolve treptat și cu ușurință, cu cât mai multe ființe se focalizează pe adevărul lor și pe curgerea divină a Creatorului, cu atât mai mult haosul pur și simplu se destramă, se dizolvă, dispare. Asta este vindecarea care este necesară pe Pământ pentru că haosul există în multe ființe. S-ar putea ca în ființa voastră să existe haos și să-l ignorați sau poate sunteți conștienți de el și există haos în Pământ, în lume care este creat. Eu, Arhanghelul Metatron, am dorit doar să vă aduc acest mesaj simplu, astfel încât să puteți obține o mai mare înțelegere a modului în care puteți fi în serviciu. 

Ca far de lumină pe Pământ, voi sunteți curgerea energiei. Voi sunteți cel/cea care energizează, voi sunteți cel/cea care crează intenția, direcționează energia și lumina Creatorului. Acum este momentul să fiți un director (în sensul de dirijare n.t.) al energiei Creatorului pentru voi înșivă și pentru toți. Sper că cuvintele mele v-au inspirat și v-au inspirat să recunoașteți cât de puternici sunteți și cum puteți face tranziții pe acest Pământ pentru că aveți curgerea, sunteți energizați și aveți curgerea divină a Creatorului precum și intuiția, ghidarea, capacitatea de a vedea, simți și conștientiza prezența Creatorului și cum să-l aduceți ca prezență pe Creator. 

Iubirea mea este întotdeauna cu voi, vă mulțumesc.

Eu sunt Arhanghelul Metatron



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.