sâmbătă, 5 iunie 2021

Un viitor conștient

Saint Germain prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, eu sunt Saint Germain și este o onoare să vin din nou la voi. V-am transmis multe mesaje și exprimări de perspective sau energie de-a lungul acestei perioade de ascensiune. Sunt extrem de entuziasmat și în mijlocul procesului de ascensiune care are loc, îmi adaug propria înțelepciune, ghidare și susținere tuturor celor care trec acum prin procesul de ascensiune. 

În acest moment eu, Saint Germain, doresc să împărtășesc o perspectivă care să vă deschidă mintea, să creeze o nouă perspectivă, o viziune sau o înțelegere pe care să o puteți purta cu voi în ascensiunea și existența voastră pe Pământ. Când avem o viziune sau o înțelegere în mintea noastră, ea ne susține să mergem mai departe și să obținem ceea ce este necesar. De asemenea, îi permite ființei voastre să se deschidă la unele oportunități și experiențe noi precum și să lase noile energii să intre în spațiul vostru. 

Viziunea, focalizarea pe care doresc să o împărtășesc cu voi este cea a unui viitor conștient, chiar un prezent conștient. Fiecare ființă de pe Pământ se angajează în călătoria sa spirituală. Trece prin ascensiune cu Mama Pământ și cu noi, Maeștrii Ascensionați, Arhanghelii care vă ghidăm și susținem. Și noi trecem prin propriul proces de ascensiune. Noi nu putem judeca nici o ființă de pe Pământ. Dacă percepeți o ființă care nu-și urmează procesul de ascensiune, este imposibil să o judecați pentru că nu știți care este procesul de ascensiune al acesteia, nu cunoașteți calea pe care a ales-o sau scopul pe care dorește să-l atingă. Prin urmare, este necesar să acceptați că fiecare ființă de pe Pământ trece prin procesul său de ascensiune și că fiecare ființă este o ființă spirituală. 

S-ar putea să vă știți pe voi înșivă ca pe o ființă spirituală care trece prin procesul său de ascensiune, dacă da, atunci sunteți foarte norocoși să aveți această înțelegere și conștientizare, vă rog să vă felicitați. V-ați dat voie să recunoașteți mai mult decât realitatea care este în prezent existența voastră, iar acest lucru vă susține extrem de mult. Ca ființă spirituală vă puteți acorda timp să meditați, să vă concentrați pe respirație, poate că vă observați gândurile, reacțiile și emoțiile. Poate vă acordați timp să vă vindecați rănile emoționale din trecut, din copilărie sau din viețile simultane. Poate vă acordați timp să vă conectați cu ghizii voștri, cu Creatorul, să-l lăsați pe Creator să curgă prin ființa voastră. Este posibil să canalizați sau să primiți inspirație, intuiție și ghidare. Sunt atât de multe căi, atât de multe procese de evoluție spirituală, de aceea este important să conștientizați pe ce vă focalizați. 

Focalizarea voastră acum este să fiți o ființă conștientă pașnică pe Pământ 

Acest lucru include tot ceea ce obțineți pe calea voastră spirituală. Toate interesele voastre spirituale, scopurile voastre spirituale și existența voastră pe Pământ, chiar și visele, dorințele, aspirațiile voastre. Este o focalizare a prezentului și viitorului care vă susține pe voi și toate ființele în existență ca o ființă conștientă pașnică. 

Ce înseamnă să exiști ca o ființă conștientă pașnică? Acordați-vă un moment ca să analizați ce înseamnă acest lucru pentru voi. 

Observați judecățile care apar din voi. Cum ar fi, este imposibil să fii conștient tot timpul sau este imposibil să fii pașnic tot timpul. Cum poate fi cineva pașnic atunci când simte frustrare sau furie în ființa sa? Poate simțiți că să fii pașnic și să fii conștient înseamnă să fii supus și să nu-ți deții puterea sau să nu-ți revendici puterea ca fiind a ta. Pot fi mai multe opinii și judecăți care vă apar în minte atunci când vă invit să existați ca o ființă care este pașnică și conștientă pe Pământ. Vă încurajez să conștientizați cu adevărat și să vă observați reacțiile atunci când vă invit să existați ca o ființă care este conștientă și pașnică pe Pământ. În timp ce vă conștientizați reacțiile, recunoașteți energiile care vă împiedică, procesele de gândire, tiparele, credințele care vă împiedică să fiți o persoană conștientă și pașnică. Cu toate aceste, făcând acest lucru, doresc să vă felicit că sunteți o ființă conștientă și pașnică pe Pământ prin simplul fapt că vă dați voie să vă conștientizați reacțiile și nu le măturați sub covor să vă scăpați de ele, ci pur și simplu le conștientizați. 

Vă invit ca înainte de a reacționa la orice să vă aduceți aminte că sunteți o ființă pașnică și conștientă, să vă acordați înțelegere, empatie, bunătate, iubire și iertare, dacă este nevoie. Observați-vă reacția și lăsați-vă reacția să fie atât de necenzurată pe cât este nevoie să fie. Ca ființă conștientă și pașnică, este important să fiți respectuoși față de ceilalți precum și cu voi înșivă. Așa că, dacă emoțiile voastre sunt brute, mergeți în altă parte, undeva unde sunteți în siguranță, lăsați ca acele emoții să fie brute sau lăsați-le să iasă, lăsați-le să curgă. Dați-vă voie să trăiți ca o ființă fizică pe Pământ și veți descoperi că eliberați cu ușurință emoții și gânduri. Veți descoperi ridicându-vă singuri în picioare fără nici o încurajare, ridicându-vă să fiți o ființă pașnică și conștientă. Pur și simplu pășiți în ea.   

Atunci când vă gândiți la o ființă pașnică și conștientă, este nevoie să luați în considerare și ce înseamnă să fiți om. Atunci când luați în considerare ce înseamnă să fii om, este important să vă luați în considerare nevoile. Luați în considerare ce vă face fericiți, împliniți și compleți. Este important, de asemenea, să luați în considerare că este nevoie de respect, nu doar față de voi înșivă, ci și față de ceilalți, față de limitele, limitările, dorințele și nevoile lor. 

Doresc să vă încurajez ca în următoarele zile să conștientizați ce înseamnă pentru voi să fiți o ființă umană, recunoscând că aveți emoții, gânduri, senzitivitate și senzații în corp. Aveți senzații și aspirații, doriți să fiți iubiți, corpul vostru are nevoie de hrană, aveți nevoie de prietenie și susținere. Sunt atât de multe lucruri care cuantifică (definesc) o ființă umană. Este nevoie să acceptați că meritați toate aceste lucruri și că focalizându-vă acum, în prezent, și în viitor sa fiți o ființă conștientă și pașnică veți trece printr-un proces de vindecare care vă ajută să deveniți exact asta, ajutându-vă să vă respectați și vă recunoașteți ca ființă umană. Accelerându-vă, prin urmare, de-a lungul căii voastre spirituale și susținându-vă să le dați voie celor care au nevoie să intre în realitatea voastră, să o facă. Totul are legătură cu voi înșivă, să vă respectați pe voi înșivă, să vă iubiți pe voi înșivă, să fiți blânzi și generoși cu voi înșivă și să faceți același lucru cu ceilalți. Să lăsați totul să curgă; să lăsați emoțiile să curgă atunci când este nevoie, să vă lăsați gândurile să curgă fără să vă angajați mereu cu ele și să vă dați voie să simțiți pe deplin cine sunteți ca ființă. Va fi nevoie de timp să întrupați această focalizare să existați ca ființă conștientă pașnică și, totuși, voi sunteți deja o ființă conștientă pașnică, acum este momentul să o întrupați. 

Cel mai important sfat și ghidare pe care le pot împărtăși acum cu voi este să fiți observatori, să vă observați întreaga ființă. Să observați cum vă simțiți, ce gândiți, obiceiurile, credințele, situațiile, realitățile, creațiile, orice parte a corpului și să fiți conștienți. Așa cum sunteți conștienți, amintiți-vă că sunteți o ființă conștientă și pașnică și-apoi dați-vă voie să reacționați din acel spațiu, iar asta nu înseamnă că trebuie să reacționați într-un mod pașnic și conștient. Uneori este nevoie ca energiile să treacă prin ființa voastră, emoțiile, gândurile este nevoie să treacă prin ființa voastră, chiar prin realitatea voastră, ca să puteți ajunge într-un spațiu conștient și pașnic. Vă sfătuiesc ca atunci când sunteți împreună cu alții să fiți conștienți de ei, dacă puteți, la multe nivele ale ființei lor, nu încercați să vă însușiți ceea ce ei gândesc sau simt, pur și simplu fiți prezenți cu ei. 

Atunci când ne dăm voie să mergem înainte în acest mod de a fi prezenți, nu doar cu propria ființă, ci și cu alții, creăm o realitate care este pașnică și conștientă, așadar, mai deschisă exprimărilor Creatorului. 

Iubirea mea este etern cu voi, 

Vă mulțumesc.


Eu sunt Saint Germain



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.